Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון גלקסי 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, שמעתי שהוצג הגלקסי הבא ושכולם מאוכזבים. עברתי ברפרוף ברשת ונדמה כי יש שדרוג מספיק ומספק (תלוי במחיר) של מעבד, הגדלת המסך וכמה פיצ׳רים נחמדים.

מישהו יודע מתי צפוי להגיע לארץ ומה יהיה בערך מחירו?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז, שמעתי שהוצג הגלקסי הבא ושכולם מאוכזבים. עברתי ברפרוף ברשת ונדמה כי יש שדרוג מספיק ומספק (תלוי במחיר) של מעבד, הגדלת המסך וכמה פיצ׳רים נחמדים.

מישהו יודע מתי צפוי להגיע לארץ ומה יהיה בערך מחירו?

יגיע באיזור תחילת מאי. מחיר, באירופה מחירו ינוע בין 600-700 אירו.

בארץ, כנראה יגרד את ה4K מלמטה. בטח מחירו יהיה דומה למחיר הגלקסי 3 כשהוצג כאן.

פורסם

חשוב לדעת שלפי הודעה רשמית מסמסונג, ה S3, NOTE2 וה S2 ו NOTE1 יקבלו כולם את הפיצ'רים התוכנתיים של ה 4.

ה ו NOTE1 S2 יתעדכנו עד ל 4.22

ה 3 וה NOTE2 יתעדכנו ל 5.

ככה שלא צריך למהר ולרכוש.

פורסם

מהמכשיר עצמו אני לא מאוכזב בכלל,הציגו שלל שיכלולים ושדרוגים כאלה ואחרים.

אבל הבעיה שלי היא שבסמסונג אמרו שהוא יושק עם האנדרואיד 5 !

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אה?

נראה לי שהתבלבלת כאן.

פורסם
כשזה יקרה אני כבר יהיה עם אייפון 6 ביד. :?

כבר עכשיו יש 4.1.2

עוד חודש.

סבלנות..

אלא אם אתה מתבלבל עם סאני - המפיץ בישראל - שאז אתה אופטימי.

פורסם

לנקסוס אין עדיין אנדרואיד 5 , אז לגלקסי או לכול אנדרואיד אחר, כן יהיה?

פורסם
חשוב לדעת שלפי הודעה רשמית מסמסונג, ה S3, NOTE2 וה S2 ו NOTE1 יקבלו כולם את הפיצ'רים התוכנתיים של ה 4.

ה ו NOTE1 S2 יתעדכנו עד ל 4.22

ה 3 וה NOTE2 יתעדכנו ל 5.

ככה שלא צריך למהר ולרכוש.

יש לך לינק להודעה?

זה יכול להשפיע על ההתלבטות שלי בין גלקסי 2 (שאני מכיר היטב והשתמשתי בו עד גירסה 4.1.2 שלא היתה ממש יציבה), גלקסי 3 ונקסוס 4

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש לך לינק להודעה?

זה יכול להשפיע על ההתלבטות שלי בין גלקסי 2 (שאני מכיר היטב והשתמשתי בו עד גירסה 4.1.2 שלא היתה ממש יציבה), גלקסי 3 ונקסוס 4

בקשה: http://www.gsmarena.com/galaxy_s_iii_and_note_ii_to_get_android_50_others_get_stuck_at_422-news-5720.php

אם כך לאיזה מכשיר אתה נוטה יותר?

פורסם

אם תשימו לב, סמסונג תמיד מעדכנת את מכשירי הדגל שלה ל-4 דורות של אנדרואיד.

SGS1 קיבל אנדרואיד 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 (אפילו שחומרתית הוא מסוגל לסחוב גם 4.1, מה שהוא עושה בהצלחה יתרה עם CM10).

SGS2 קיבל 2.3, 4.0, 4.1, וייקבל 4.2 (עם ההאטה שקיימת בתחום, זה מכשיר שיישאר רלוונטי עוד שנים).

לפי ההיגיון הזה, ה5.0 יהיה העידכון האחרון של SGS3.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...