Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיוני דווקא ONR יעיל יותר בשילוב מים זורמים. הכי טוב לרסס אותו מעל הרכב אחרי ניקוי יסודי

לפני ניגוב המים.

מסכים ומחזק.

גם אני פועל בערך כך. אני כן מנגב, אבל ניגוב חלקי של 50%-60% מהמים ואז מרסס QD של ONR ורק אז מייבש סופית.

יש לכך כמה יתרונות:

ראשית ה QD מספק מעט gloss מה שנקרא.

שנית ברגע שמרססים חומר כזה עוזרים למגבת להחליק בקלות ומונעים מראש "פוטנציאל של שריטות מיקרוסקופיות".

יש כאלו שגם מרססים ישירות על המטלית לפני שהיא בכלל נוגעת במרכב.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לזה התכוונתי- מרסס לאחר שהורדתי חלק מהמים. (מרסס שהרכב עדין רטוב מעט)

אני אישית לא מרסס על המטלית. לעיתים שהרכב ממש מלוכלך (כמו עכשיו אחרי הגשמים עם הבוץ) אני מרסס

לפני שאני שוטף עם Gold Class ולאחר מכן עובר שוב עם ONR בניגוב ממש האחרון.

פורסם
לזה התכוונתי- מרסס לאחר שהורדתי חלק מהמים. (מרסס שהרכב עדין רטוב מעט)

אני אישית לא מרסס על המטלית. לעיתים שהרכב ממש מלוכלך (כמו עכשיו אחרי הגשמים עם הבוץ) אני מרסס

לפני שאני שוטף עם Gold Class ולאחר מכן עובר שוב עם ONR בניגוב ממש האחרון.

אני גם עשיתי את זה.

ריססתי עם ONR, נתתי לזה לעמוד 2 דקות, שטפתי עם צינור. 2 דליים עם שמפו, ייבוש, ולבסוף ONR כ QD.

השאלה אם אתה לא שוטף את הONR הראשוני, האם זה לא מפריע לדטרגנטים של מגוויירס לעבוד? ז"א חומר סיכוך + שמפו.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

רגע בלבלתם אותי לגמרי, ONR לא אמור להיות במקור שטיפה ללא מים ?

אז אם אין לי צינור איך אני אמור לשטוף ?

דרך אגב מישהו (שיעול Kenworth שיעול) חייב לכתוב איזה מדריך לשטיפה נכונה של הרכב, עם קישורים וכל המסביב :wink:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הוא גם שטיפה ללא מים, הוא גם משמש כשמפו, הוא גם משמש כQD, גם כחומר סיכוך לפלסטלינה, תלוי בריכוז החומר.

ללא שטיפה הכוונה שטיפה בשיטת 2 הדליים, רק שלאחר שאתה משתמש עם הכפפה ותמיסת הONR על הרכב, לא צריך לשטוף את האזור, מספיק רק לנגב. כמובן שאם הרכב מלוכלך מאד יכולים להיות שריטות, לכן משתמשים בו גם כשמפו רגיל.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

דרך אגב מישהו (שיעול Kenworth שיעול) חייב לכתוב איזה מדריך לשטיפה נכונה של הרכב, עם קישורים וכל המסביב :wink:

אהמ אהמ.. בבקשה

ואל תגיד שאתה לא מבין אנגלית.

פורסם

E-A תודה מצויין, אבל אין לי צינור מה אני עושה בלי ?

איפה נכנס הONR רק בתור הQD ? (הסרטון הזה נראה לי כמו טעות גדולה עכשיו וזה לא רחוק ממה שאני עושה כרגע

)

עריכה, אני שוטף היום ככה

אבל עם שני דליים.

בגלל שזה השרשור של vix חייבים להכניס משהו קשור, הGrit Guard מתאים גם לדלי סטנדרטי (10 ליטר אני חושב, כזה שלי שטיפה לבית), אם לא מאיפה אני משיג דלי 18 ליטר ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

איפה נכנס הONR רק בתור הQD ? (הסרטון הזה נראה לי כמו טעות גדולה עכשיו וזה לא רחוק ממה שאני עושה כרגע

)

עריכה, אני שוטף היום ככה

אבל עם שני דליים.

בגלל שזה השרשור של vix חייבים להכניס משהו קשור, הGrit Guard מתאים גם לדלי סטנדרטי (10 ליטר אני חושב, כזה שלי שטיפה לבית), אם לא מאיפה אני משיג דלי 18 ליטר ?

השיטה בסרטון שצירפת היא בסדר גמור, חוץ מהעובדה שהוא לא משתמש ב 2 דליים. אני מדבר על הטכניקה כמובן.

פורסם

)

עריכה, אני שוטף היום ככה

אבל עם שני דליים.

רופני,טוב שאתה שואל לפני שאתה רץ לקנות דלי של מגס ב650 ש'ח:lol:

זה בדיוק אותו הדלי של הצבע של טמבור (הגדול) תארגן אחד כזה (לא חסר ליד אתרי בניה) שטוף אותו היטב, תדביק עליו מדבקה יפה של המותג האהוב (המלצה שלי:סוויס ווקס או וולפגנג) והרי לך דלי שטיפה איכותי של דיטיילרים.

אבל זה שרשור של ויקס אז לא שמעת את זה ממני:wink:

פורסם
מישהו ? כבר עבר עמוד .. וזה די דחוף

משלוח עולה 20 ש'ח לא משנה כמות המוצרים. וכן יש כפפה טובה לשטיפה! למה שלא תיכנס לאתר?

• תוכן חדש...