Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנסה לעשות הזמנה,לא מאפשר בטענה של בחירת דמי משלוח למרות שבחרתי.

אחרי 7 ניסיונות התייאשתי-אנסה שוב יותר מאוחר.

אגב חבל של ביקשתי מבצע על G6

מוזר, תנסה לנקות Cookies, ותעדכן אותי אם יש בעיה בכ"ז.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי שאלה בקשר למוצר הבא:

בתיאור באתר כתוב שהוא יכול לבוא מעל ווקס, הבנתי שגם סילנט הוא בעצם סוג של ווקס אם הבנתי נכון.

השאלה בעצם היא איך מיישמים אותו נכון? אחרי ווקס או במקום?

תוספת לאחרי ישום הווקס

פורסם

משלוח חינם מעל 500 שקל זה גם למשלוח אקספרס (אני מזמין גם ONR אז הבנתי שחובה משלוח אקספרס).

האם יש מוצר שעולה 0.5 שקל ? (פעם היה את הניסיון שהיה שווה שקל)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
משלוח חינם מעל 500 שקל זה גם למשלוח אקספרס (אני מזמין גם ONR אז הבנתי שחובה משלוח אקספרס).

האם יש מוצר שעולה 0.5 שקל ? (פעם היה את הניסיון שהיה שווה שקל)

:lol: אין מוצר של חצי שקל.

וכן, משלוח חינם מעל 500 שקלים לגלונים כולל אקספרס.

פורסם

חייב לציין שהמשלוח אקספרס הזה זה מטרד בל יתואר!

הזמנתי עם משלוח רגיל ושלחו לי ב"אקספרס", השליח הגיע על דעת עצמו מסתבר היום ב12:00 בצהריים, כמובן שכמו כול בנאדם נורמלי היינו בעבודה, עכשיו אני כבר 42 דקות(!!!) מנסה להשיג את המוקד שליחים של דואר ישראל, שהם רשמו שהם עובדים עד 19:00, כנראה שאין עם מי לדבר שם.

הכי טוב דואר רשום רגיל, הולך לסניף מתי שנוח לי, עכשיו לך תקבע עם שליח ובקצב הזה הסופ"ש הזה אני כבר לא אקבל שום דבר.

עריכה:

אחרי 45-50 (אולי יותר, כבר איבדתי את זה ב40) שיחות לדואר ישראל שנותקו בצורה שיטתית ומדוייקת (לפחות צריך להצדיע להם על העיקביות!) מבחינתי שלא יביאו את המשלוח, שיחזירו אותו אל החנות ושילכו לקיבינימט, אין דבר יותר מרגיז מלהתקשר, לשמוע את המשיבון המאוד מאוד מקסים שלהם ואז מנתקים פשוט ואומרים המספר טלפון תפוס (וניסיתי מ3 מכשירים שונים כולל מבזק)

מבין את המחווה השירותית והכול - אבל באמת שזה כאב ראש ואני מבקש דואר רשום לא בגלל הכסף, בגלל שניתן לפנות לדואר מתי שמסתדר לך ולא לחפש את השליח ולקבוע איתו שעות בין 12:00-17:00 בצהריים כי אין לי את הזמן הזה.

הדואר הזה זה הדבר הכי נורא שיצא לי להתעסק איתו, כול גוף שירותי אחר במדינה הזאת יותר נורמלי ממנו.

פורסם

+1 לM.L

בפעם הקודמת שהזמנתי משהו שהגיע עם שליח הוא הגיע ב8:30 בזמן שישנתי ובמזל היה מישהו בבית, ולכן העדיפות היא למשלוח רגיל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אגב - שלא ישתמע שיש לי תלונות לחנות, זה פשוט הדואר המחורבן שלנו, שום דבר לא עובד שם כמו שצריך.

לעיתים אנחנו משדרגים משלוחים רגילים לאקספרס על חשבוננו מאחר שהם מכילים מוצרים מסוימים שאנחנו לא רוצים שישלחו בדואר רשום, או מאחר שחרגו מגבולות המשקל של דואר ישראל.

זו מחווה שירותית כמובן, ואנחנו דואגים שהמוצרים יגיעו אליכם שלמים וסגורים במצב מצוין.

דואר רשום ודואר שליחים עוברים מסלול שונה לגמרי בדרכם אליכם, ובעוד הדואר הרשום נזרק מצד לצד וממשאית למשאית, האקספרס מטופל בצורה טובה ועדינה יותר, וכמובן מגיע מהר הרבה יותר.

בכל מקרה, להבא, אינכם צריכים ליצור קשר עם שירות דואר ישראל (לא אפשרי כפי שגיליתם לבד) ופשוט תנו לשליח ליצור איתכם קשר, אם השאיר לכם פתק על הדלת, הוא יחזור יום למחרת וינסה ליצור קשר, יש לו את מספר הפלאפון שלכם.

ובסה"כ, אין שום ספק, הדואר שלנו גרוע, שירות גרוע גם לצרכן הפרטי וגם לנו כעסקים, אבל לעיתים אין ברירה וצריך לספוג את זה.

חברות השילוח האחרות גרועות לא פחות, ניסינו עם אביב שיגור למשך חודש -שירות שגרם לשירות של דואר ישראל להראות כמו גן עדן.

אז כולנו באותה סירה, אני מתנצל על אי הנוחות שנגרמה לך, אבל זו השיטה בו עובד הדואר, ואם יש למישהו תקלה אחרת במשלוח, תקלה שאינה שגרתית, מיד לפנות אלינו ונסייע בכל מה שנוכל.

פורסם

דין - שלא תבין לא נכון, אין לי אפילו חצי תלונה אליכם, אפילו חייכתי כשראיתי את הפתק.

אתם עושים הרבה יותר מהמקסימום, אין מילים, המשיכו כך.

אגב - חשבתי שרק לקוחות פרטיים סובלים ככה, מסתבר שגם העסקים.

טוב (נשימה עמוקה) נמתין לדואר ישראל, ניראה מתי הם יואילו בטובם להרים את השפופרת ולחייג כמה מספרים.

פורסם
נכון.

ולמי ששאל לגבי הגלונים, כן חובה אקספרס.

פיקס.

יהיה כיף לקבל את כל הגודיס בשאר ישוב 8)

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
אם יש לך צינור מים אז ONR דיי מיותר עבורך, למרות שיש משתמשים שמשתמשים בו כשמפו רגיל לכל דבר, ודאי שמת לב שמחירו כפול ממחיר שמפו רגיל ולכן אם יש לך צינור אני חושב ש Mr Pink או כל שמפו רגיל אחר יספיק.

מניסיוני דווקא ONR יעיל יותר בשילוב מים זורמים. הכי טוב לרסס אותו מעל הרכב אחרי ניקוי יסודי

לפני ניגוב המים.

• תוכן חדש...