Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני גם עשיתי את זה.

ריססתי עם ONR, נתתי לזה לעמוד 2 דקות, שטפתי עם צינור. 2 דליים עם שמפו, ייבוש, ולבסוף ONR כ QD.

השאלה אם אתה לא שוטף את הONR הראשוני, האם זה לא מפריע לדטרגנטים של מגוויירס לעבוד? ז"א חומר סיכוך + שמפו.

בוא נעשה סדר.

לניסיוני ניקוי בשיטת QD לא אפקטיבי ובטח שלא תורם לאיכות הצבע. מה הכוונה -כל ניקוי בשיטת QD (ניסיתי ONR וגם ULTIMATE QUIK DETAILER ועוד כמה) גורם להגברת סויירלים והורדה מוגברת של אוטמי צבע/ווקסים. זה נגרם עקב שיפשוף

מסיבי של חומרי QD מעורבבים עם אבק/ליכלוך שנמצא על הרכב. לכן אני לא רואה בזה שום יתרון (כאמור ניסיתי בכמה דרכים)

אלא רק נזק מצטבר לאיכות הצבע/הגנה. מעבר לזה שזה לא יוצא ממש נקי.

אגב,ניקוי אפילו עם דלי מים בודד (על רכב לא ממש מלוכלך) מהול ב ONR ייתן תוצאה טובה יותר פי כמה מכל QD. (ניסיתי עשרות פעמים)

היום למשל עשיתי שטיפה עם שמפו GOLD CLASS ובניגוב האחרון ריסוס עם ONR יצא רכב ממש מבריק, למרות שאני חש

מעט החלשות אוטם הצבע. כנראה מניסיונות QD

ONR לא מפריע לשום שמפו גם לא הטובים ביותר,אלא נותן ערך מוסף לניקיון. כל המטרה שלנו זה להגיע למינימום חיכוך

עם הצבע -וזה בדיוק מה שעושה ONR. מפרק את הליכוך אפילו הקשה ביותר -מה שגורם להחלקת הליכולך ללא צורך בשיפשוף

וחיכוך מיותר מעל הצבע.

מאז שאני משתמש עם ONR אני מנקה את הרכב שלי בליטוף עדין שמזכיר סיטואציות אחרות...מומלץ בכיף.

פורסם

לכל מי שמעוניין הגיע ONR

אחלק אותו ל4 שווה בשווה- המחיר בדיוק כפי ששילמתי + משלוח.

נא לא לריב בבקשה...

פורסם

היום קפצתי לאוטוסטור וקניתי ONR של ליטר אחד.

תזכירו לי כמה ONR מומלץ לשים בשפריצר של ליטר ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
היום קפצתי לאוטוסטור וקניתי ONR של ליטר אחד.

תזכירו לי כמה ONR מומלץ לשים בשפריצר של ליטר ?

מה אתה רוצה לקבל? QD?

פורסם

אני רוצה תערובת אחת לריכוך ליכלוך קשה ,ותערובת אחת לסיכוך פסטלינה.

ולפעם הבאה אני רוצה להכין תערובת לניקוי קל ומהיר של הרכב בין שטיפות.

עריכה: כבר הבנתי לפי הקישור שלך rupni ,תודה !

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

חייב לציין את מהירות התגובה של האתר.

אמש הזמנתי מוצרים מהאתר וכבר היום שליח הביא לי אותם עד פתח הבית...תודה (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני הזמנתי ביום שבת ה 18 לחודש.

הזמנתי פדים במבצע, ואם כבר שילמתי משלוח אז הוספתי את התרסיס של ריח רכב חדש, CG.

התברר שהתרסיס לא היה במלאי, כמובן שעדכנו אותי, הסבירו וכתבו שעם אני מוכן לחכות יהיה פיצוי.

האמת שלא הפריע לי לחכות. המוצרים הגיעו היום. וקיבלתי בנוסף, ספריי ריח של CG, בניחוח מועדונים + 2 מגבות מיקרו פייבר.

באמת כל הכבוד ל VIX.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

למרות השעה המאוחרת, רצינו לעדכן אתכם שלאחרונה קיבלנו מס' פניות מלקוחות שטוענים שמיד רצו לנסות את מוצרי Dodo Juice, אך כשלבסוף הגיעו לארץ, המחיר היה יקר מכדי שיוכלו לרכוש.

לכן, מתוך רצון אמיתי לקדם את המותג ולתת לאנשים וללקוחות לטעום ממנו ומהמוצרים המדהימים שלו, התחלנו היום במבצע ענק על כל מוצרי Dodo Juice

25% הנחה על כל המוצרים! כולל סדרת Supernatural היוקרתית.

המבצע ימשך זמן קצר יחסית, על פי שיקול דעתנו, נצלו אותו כי הוא לא יחזור שוב.

לקבלת ההנחה, יש להזין בתום הקניה את הקופון: dodo25

dodo222copy.jpg

• תוכן חדש...