Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לציין, יש משרה אחת שהיא לטווח ארוך.

אולם המשרה השניה היא לעבודה נקודתית, מספר ימים אינטנסיביים ומעניינים, אך מחייבת יכולת מכירות מוכחת.

כך שגם אלו שחושבים שהם מתאימים, אך לא יכולים להתחייב לטווח ארוך, פנו אלינו בכ"ז ואולי המשרה השניה תתאים.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר שלום,

כגרופי של מוצרי אופטימום הייתי יותר משמח אם הייתם מייבאים גלונים של ספרי ווקס, הכוונה למוצר הזה http://optimumforums.org/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=28

אני אישית הייתי קונה גלון לבד במחיר הגיוני.

מה אתם אומרים? אני בטוח ששאר חברי הפורום היו שמחים לקנות גם ולחלוק, כפי שאנחנו עושים עם הגלונים של מג'ס.

פשוט במחיר של חצי ליטר אין מצב שאני אקנה, וחבל, מדובר במוצר פשוט ומצוין כמו שאר מוצרי אופטימום.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
בוקר שלום,

כגרופי של מוצרי אופטימום הייתי יותר משמח אם הייתם מייבאים גלונים של ספרי ווקס, הכוונה למוצר הזה http://optimumforums.org/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=28

מה אתם אומרים? אני בטוח ששאר חברי הפורום היו שמחים לקנות גם ולחלוק, כפי שאנחנו עושים עם הגלונים של מג'ס.

פשוט במחיר של חצי ליטר אין מצב שאני אקנה, וחבל, מדובר במוצר פשוט ומצוין כמו שאר מוצרי אופטימום.

מסכים, אני משתמש קבוע במוצרי אופטימום במיוחד בספריי ווקס.

נשאר לי פחות מחצי בקבוק, כשהוא יגמר אני אתחיל בחיפושי אחר ווקס אחר.

מקווה שיהיה גלון במחיר סביר.

נ.ב. אני עוד מחכה לכפפה... כן כן זה עדיין אני, זה ששוטף עם הכפפה הקרועה שקניתי מ vix.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
בוקר שלום,

אשר לייבא גלונים של מוצר כלשהו זה לא גלון אחד או שניים, זה לפחות עשרים.

אתה חושב שיעופו 20 גלונים של ווקס?:?:

פורסם
אשר לייבא גלונים של מוצר כלשהו זה לא גלון אחד או שניים, זה לפחות עשרים.

אתה חושב שיעופו 20 גלונים של ווקס?:?:

ברור שיעופו.

גלונים של מג'ס באוטוסטור לא עפים? טסים.

הכיס מתחיל להיות כבד לכולנו, לפני כמה ימים קניתי יחד עם עוד חבר פורום את הAPC, ולבד את השמפו פלוס בגלונים.

זה פשוט הרבה יותר משתלם באופן מאד משמעותי.

אופטימום מייצרת מוצרים מעולים, בטכנולוגיה חדישה, עם דגש על עבודה פשוטה וחוסכת זמן מבלי להתפשר על האיכות.

הספרי ווקס שלהם מקבל ביקורות מצוינות, גם בפורום וגם בחו"ל, אנשים קונים בארץ חצי ליטר ב120 ש"ח, למה שלא יקנו ליטר במחיר הזה או אפילו בפחות? ווקס מצוין, שאפשר ליישם בלעדי על האוטם, או כווקס לאחר שטיפה בין יישום ווקס משחתי שמיושם אחת לכמה חודשים. אנשים שמרוצים ממנו אומרים כל הזמן שהמוצר מצוין, אבל המחיר יקר מידי לכמות ולכן כנראה לא יקנו שוב בפורמט של חצי ליטר העכשווי.

20 גלונים זה בקטנה, בטח אם רק הם ייבאו. לא מדובר במוצר מזון שמתקלקל מהר ודורש אחזקה מסובכת.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
ברור שיעופו.

גלונים של מג'ס באוטוסטור לא עפים? טסים.

הכיס מתחיל להיות כבד לכולנו, לפני כמה ימים קניתי יחד עם עוד חבר פורום את הAPC, ולבד את השמפו פלוס בגלונים.

זה פשוט הרבה יותר משתלם באופן מאד משמעותי.

אופטימום מייצרת מוצרים מעולים, בטכנולוגיה חדישה, עם דגש על עבודה פשוטה וחוסכת זמן מבלי להתפשר על האיכות.

הספרי ווקס שלהם מקבל ביקורות מצוינות, גם בפורום וגם בחו"ל, אנשים קונים בארץ חצי ליטר ב120 ש"ח, למה שלא יקנו ליטר במחיר הזה או אפילו בפחות? ווקס מצוין, שאפשר ליישם בלעדי על האוטם, או כווקס לאחר שטיפה בין יישום ווקס משחתי שמיושם אחת לכמה חודשים. אנשים שמרוצים ממנו אומרים כל הזמן שהמוצר מצוין, אבל המחיר יקר מידי לכמות ולכן כנראה לא יקנו שוב בפורמט של חצי ליטר העכשווי.

20 גלונים זה בקטנה, בטח אם רק הם ייבאו. לא מדובר במוצר מזון שמתקלקל מהר ודורש אחזקה מסובכת.

+1

גלונים של אופטימום יעופו מהר יותר ממוצרים אחרים.

אומנם זו חברה שלא זוכה להכרה בארץ אבל לדעתי היא מהטובות ביותר שקיימות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
המבצעים באתר :)

תהנו!

לא הגיע הזמן לעוד איזה מבצע? אשמח לאופטי סיל במבצע.

תודה.

נ.ב עדיין מחכים 2 בקבוקים של ONR למי שרוצה.

פורסם
לא הגיע הזמן לעוד איזה מבצע? אשמח לאופטי סיל במבצע.

תודה.

נ.ב עדיין מחכים 2 בקבוקים של ONR למי שרוצה.

בהחלט הגיע הזמן, אתם כבר מוזמנים להעלות הצעות :wink:

פורסם

אולי 3-Pack Detail Brush Set ?

נראה לי שיש כמה שחסר להם סט כזה. (אני משתמש במברשות צבע של יעקובי,הגיע הזמן להחליף)

• תוכן חדש...