Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רצינו לעדכן אתכם, שלמרות עליית המע"מ, המחירים ישארו זהים לחלוטין, ואנו נספוג את העליה.

קניה מהנה.

:mm_yeah:

פורסם
רצינו לעדכן אתכם, שלמרות עליית המע"מ, המחירים ישארו זהים לחלוטין, ואנו נספוג את העליה.

קניה מהנה.

תשמעו! אתם בין הדברים! אני צריך להראות לבוס שלי את זה, אפילו הוא שמתהדר שאנחנו נותנים שירות מצויין וחסר פשרות ללקוחות שלנו, זה עדיין לא מגיע לרמה הזאת והלקוחות סופגים את העלייה הנוכחית.

פורסם

הגיע החבילה שהזמנתי מVIX איזה מהירות ! חמישי בערב הזמנתי וכבר אתמול היא הייתה בסניף הדואר שלי =]

חבל שאין חנות ממש פיזית שאפשר להגיע אלייה .

0amyotemq3w1.jpg

כמה פקקים אני צריך לשים למרסס הבנתי שמשהו כמו 1-1וחצי

התכנון הוא מחר ללכת לפנק את האוטו בשטיפה טובה .לרסס על כל האוטו לתת לזה חמש דקות ולשטוף עם דלי ואז לעבור לשיטת שתי הדלאים ושמפו של מגס גולד

אגב יש לזה ריח מטריףףףף שבא לתת ממנו שלוק טוב :shock:

פורסם

קבלתי היום את הפלסטלינה של DODO JUICE.

הופתעתי מקלות היישום, ואין ספק שהחומר סיכוך עשה את העבודה הרבה יותר קלה.

בקיצור, אחרי הפלסטלינה (עניין של 20 דקות) ו JETSEAL 109 הצבע של רכב בן 6 שנים חלק יותר מרכב בין פחות מחודש.:lol::roll:

פורסם
קבלתי היום את הפלסטלינה של DODO JUICE.

הופתעתי מקלות היישום, ואין ספק שהחומר סיכוך עשה את העבודה הרבה יותר קלה.

בקיצור, אחרי הפלסטלינה (עניין של 20 דקות) ו JETSEAL 109 הצבע של רכב בן 6 שנים חלק יותר מרכב בין פחות מחודש.:lol::roll:

יש תמונות או רק תיאורים? על איזה חומר סיכוך מדובר?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אם מישהו מ VIX יקרא את ההודעה אז כתבתי לכם כבר 2 הודעות פרטיות בימים האחרונים (החל מ-3/6) בקשר לכפפה שנקרעה ולא חזרתם אלי.... אני רוצה להאמין שאתם עסוקים מעט, אל תשכחו אותי :?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אם מישהו מ VIX יקרא את ההודעה אז כתבתי לכם כבר 2 הודעות פרטיות בימים האחרונים (החל מ-3/6) בקשר לכפפה שנקרעה ולא חזרתם אלי.... אני רוצה להאמין שאתם עסוקים מעט, אל תשכחו אותי :?

טופל, אל דאגה.

פורסם

שלום חברים,

אנו מגייסים עובדים, וחשבנו לפרסם פה בפורום כדי לעזור לגולשים שאולי מחפשים עבודה שהיא גם כיף גדול.

אנו מחפשים אנשי מכירות, בעלי נסיון בעבודה מול עסקים ומול לקוחות פרטיים.

חשוב שתהיה הבנה בסיסית של עולם הרכב בכלל, ושל מוצרי דיטיילינג בפרט.

נשמח לקבל קו"ח למייל [email protected]

במייל ניתן לספר בחופשיות על עצמכם ועל הנסיון שלכם בעולם הרכב, עולם המכירות, וכו'.

הגיוס הראשוני שלנו הוא ל-2 משרות, איננו מוסרים פרטים נוספים כאן כי מדובר במשרות שהם חריגות מאוד גם באופי העבודה, וגם בתנאי השכר, אך מובטח שהתגמול מספק מאוד ושסביבת העבודה תהיה מעניינת ומאוד יחודית.

פרטים נוספים ימסרו לאלו מכם שיתאימו.

בהצלחה, ותודה

דין

• תוכן חדש...