Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם, ערב טוב,

כמה הודעות שודאי יעניינו אתכם:

1. לאחר תקופת הרצת מותג מכובדת של מס' חודשים, אנחנו מפסיקים את פעילות החנות האלקטרונית. החנות נועדה לסייע בהטמעת המותגים שלנו לקהל המקצועי והמבין, כמו זה שמסתובב בפורום כאן ובפורומים אחרים ברשת, ומשימתה הושלמה. מעתה ואילך, תוכלו לרכוש את המוצרים שלנו רק דרך המפיצים (רשימה ארוכה ומפורטת תעלה בקרוב).

החנות הצליחה מאוד, המון בזכותכם ובזכות הפרגון שקיבלנו מכם לכל אורך הדרך, זה היה חשוב ועזר לנו לקבל החלטות שנוגעות להמשך הדרך, גם למותגים הנוכחיים שאנו מייבאים, וגם למותגים חדשים שיכנסו בקרוב (תגלו בהמשך.. ).

אנחנו כמובן נשארים כאן בפורום לתמיכה בכל מה שקשור לשימוש במוצרים, למותגים עצמם, למפיצים, ולכל עניין אחר. נכון להיום החנות עודנה פתוחה, אך תוך שבועיים תחדל מלפעול, נצלו אותה כל עוד אפשר.

2. ב 21-24 לחודש תתקים תערוכת אוטומוטור, אנחנו נהיה בביתן הראשון בכניסה להאנגר 13, נציג מס' מוצרים חדשים ומעניינים, רכבי על מדהימים, וכמה דיטיילרים מסוקסים במיוחד. ניתן לרכוש מוצרים במקום, לקבל הדגמות על מוצרים לפי בקשתכם וכו', אתם יותר ממוזמנים להגיע.

3. לא מזמן גייסנו עובדים וקיבלנו גם המון פניות ממשתמשים כאן בפורום, בסופו של דבר מצאנו את שלומי, שאתם כנראה מכירים אותו כ aderet, ועוד בחור נהדר שאת שמו נפרסם בהמשך. אז שיהיה המון בהצלחה!

נפרסם כאן בקרוב סבב גיוס נוסף.

זה הכל, שיהיה אחלה ערב לכולם :-D

פורסם

חבל שאתם סוגרים את הבסטה, היה שירות מצויין ומבחר רחב של מוצרים.

א. האם מתוכננים מפיצים בחיפה ?

ב. האם החנות תהפוך לאתר עם קטלוג של כל המוצרים או שנסגר לגמרי ?

ג. יש מישהו מלבד אוטוסטור שעושה משלוחים (אין להם את כ-ל מגוון המוצרים) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא חבל. נכון לסגור את החנות ולהעביר את המוצרים למפיצים. תחשבו איזה כיף יהיה אם בכל עיר תהיה חנות או שניים עם המוצרים של החברה. אתה צריך משהו? קופץ וקונה! אבל נכון יהיה להשאיר את האתר בתור קטלוג ובתור היכרות והדרכה למוצרים של החברה. בכל אופן בהצלחה לויקס ולשלומי :wink:

פורסם

האתר הופך לאתר הסברי תדמיתי, עם כל המוצרים, כל ההסברים, כל הסרטונים, קטלוג דיגיטלי מפורט ומקצועי, ועוד.

יהיו מפיצים ברוב רחבי הארץ, יותר מחנות אחת או 2 בכל עיר.

במקביל, ישנן, ויהיו עוד חנויות אלקטרוניות כגון אוטוסטור ושות', הן ישאו את מירב קו המוצרים.

פורסם
שלום לכולם, ערב טוב,

כמה הודעות שודאי יעניינו אתכם:

1. לאחר תקופת הרצת מותג מכובדת של מס' חודשים, אנחנו מפסיקים את פעילות החנות האלקטרונית. החנות נועדה לסייע בהטמעת המותגים שלנו לקהל המקצועי והמבין, כמו זה שמסתובב בפורום כאן ובפורומים אחרים ברשת, ומשימתה הושלמה. מעתה ואילך, תוכלו לרכוש את המוצרים שלנו רק דרך המפיצים (רשימה ארוכה ומפורטת תעלה בקרוב).

זה הכל, שיהיה אחלה ערב לכולם :-D

1) מה זה אומר בתכלס? שתהיה חנות אינטרנטית או שתהיה חנות פיזית שנוכל לרכוש בה פיזית הכל? להזכירכם יש פה חבר'ה מהדרום! אל תזניחו אותנו.

אגב, לדעתי הצעד שלכם הולך להקפיץ את אוטוסטור ובגדול...חנות אינטרנטית שעושה משלוחים לכל הארץ היא דבר נח מאין כמותו ובעל יתרונות רבים כמו הצגת מגוון מוצרים רחב מאוד.

תמיד טענתי שתחרות היא אלמנט חשוב מאוד וזה צעד שדי מפקיר את זירת הקניות ברשת לידיים בודדות.

לא יודע מה המניע השיווקי שלכם לעשות צעד כזה, אבל אותי זה הפתיע.

שיהיה בהצלחה והעיקר שאנחנו לא ניפגע מזה.

עריכה: עד שלחצתי לפרסום התגובה שלי כבר הגבתם וקיבלתי תשובות לחלק מהשאלות שלי, תודה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אויי! איזה חבל!

מקווה שלמפיצים יהיה את ליין המוצרים הנרחב כמו שהיה אצלכם.

זכינו לשירות מהשורה הראשונה ולליין מוצרים מצויין.

בהצלחה בהמשך.

פורסם

נשמע כמו צעד מבורך, ישר כוח לחברה ב VIX :mm_yeah: והמון בהצלחה!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
1) מה זה אומר בתכלס? שתהיה חנות אינטרנטית או שתהיה חנות פיזית שנוכל לרכוש בה פיזית הכל? להזכירכם יש פה חבר'ה מהדרום! אל תזניחו אותנו.

אגב, לדעתי הצעד שלכם הולך להקפיץ את אוטוסטור ובגדול...חנות אינטרנטית שעושה משלוחים לכל הארץ היא דבר נח מאין כמותו ובעל יתרונות רבים כמו הצגת מגוון מוצרים רחב מאוד.

תמיד טענתי שתחרות היא אלמנט חשוב מאוד וזה צעד שדי מפקיר את זירת הקניות ברשת לידיים בודדות.

לא יודע מה המניע השיווקי שלכם לעשות צעד כזה, אבל אותי זה הפתיע.

שיהיה בהצלחה והעיקר שאנחנו לא ניפגע מזה.

עריכה: עד שלחצתי לפרסום התגובה שלי כבר הגבתם וקיבלתי תשובות לחלק מהשאלות שלי, תודה.

למרות שקיבלת תגובה, אענה שוב.

יהיו מפיצים בדרום, באשקלון נכנס אחד כבר בשבוע הבא (אגב, גם הוא מהפורום במקור), ותוך מס' שבועות יפתחו גם בבאר שבע והסביבה, כך גם ביתר רחבי הארץ.

לגבי אוטוסטור, מהיום הראשון עבדנו, ועודנו עובדים איתם בשיתוף פעולה מלא, משה בחור נהדר ונשמח אם יקבל את כל העבודה שהייתה בחנות האלקטרונית שלנו, מבחינתנו הוא שותף מלא לצעד, ואנחנו עוזרים לו להצטייד בכל אותם מוצרים שעד כה לא היו.

יש עסקים שלא צריכים תחרות על הראש כדי להצטיין, ואוטוסטור בהחלט כאלו!

פורסם
למרות שקיבלת תגובה, אענה שוב.

יהיו מפיצים בדרום, באשקלון נכנס אחד כבר בשבוע הבא (אגב, גם הוא מהפורום במקור), ותוך מס' שבועות יפתחו גם בבאר שבע והסביבה, כך גם ביתר רחבי הארץ.

לגבי אוטוסטור, מהיום הראשון עבדנו, ועודנו עובדים איתם בשיתוף פעולה מלא, משה בחור נהדר ונשמח אם יקבל את כל העבודה שהייתה בחנות האלקטרונית שלנו, מבחינתנו הוא שותף מלא לצעד, ואנחנו עוזרים לו להצטייד בכל אותם מוצרים שעד כה לא היו.

יש עסקים שלא צריכים תחרות על הראש כדי להצטיין, ואוטוסטור בהחלט כאלו!

תודה.....מחכה בסקרנות לרשימת המפיצים (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

דיטיילרים מסוקסים? מעניין..

אני יותר משמח לעבוד עם VIX, אז שיהיה לנו בהצלחה..נתראה באוטומוטור..ותודה על הברכות :-P

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...