Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם מה אתה עובד היום?

יש לי FESTOOL SHINEX 150,יש כאלה שאומרים שהוא הDA הכי טוב שיש,יצא לי לעבוד קצת עם הFLEX,הוא בנוי מכנית קצת שונה,לי הFLEX הרגיש יותר שקט ומאוזן.

יש לי גם מכשיר רוטורי של FLEX 14-150,לדעתי הרוטורי הכי טוב שיש,מכשיר קלאסה,חלק,חזק,נוח.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האתר של vix לא פעיל כמה שבועות, נראה לי שהם פרשו מעניין מכירת המוצרים באינטרנט, או שמי שבנה להם את האתר לא מבין מספיק בתחום

פורסם

כמה תגובות אחורה או דפים אחורה הם רשמו והגיבו, הם הפסיקו למכור לקוחות פרטיים ועברו לשווק לחנויות ומפיצים בלבד.

לכן האתר שלהם ירד ולא פעיל כרגע, בקרוב מאוד הוא אמור לחזור בפורמט שונה ולא כאתר מכירה אלא כהסברה למיטב הבנתי.

פורסם

הם הפסיקו את המכירות באינטרנט כבר מזמן, הם ימכרו מוצרים דרך מפיצים שאני בטוח שבמהלך העשור הקרוב תצא רשימה מסודרת ;) כמו כן תוכל לרכוש דרך אוטוסטור שהמגוון שם מתרחב על בסיס קבוע.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

שלום לכולם,

האתר ממש בתום השיפוצים, נשארו מעט תיקונים קלים והוא יחזור לפעולה.

לגבי השאלות/טענות/הערות שלכם, נשתדל לענות לכולם:

1. האתר יעלה ללא אפשרות של רכישה אלא כקטלוג מפורט ומסודר, האתר יהיה אתר תוכן ומידע מזין ומעניין. האפשרות לרכוש אינטרנטית תיוותר של המפיצים שלנו שמחזיקים בחנות אינטרנטית, ורכישה פיזית תהיה אצל כל המפיצים שיופיעו ברשימה המלאה שתעלה יחד עם האתר.

2. לאלו מכם שעוקבים ושמים לב, אנו מרחיבים את קו המוצרים של Chemical Guys כל העת, ונמשיך לעשות זאת עד שנחזיק כמעט את כל הקו. נכון לעכשיו אנחנו מחזיקים את רובו, ומדובר בקו שכולל מאות רבות של מוצרים אז אנחנו במקום מכובד. בתחום האביזרים המשלימים בהחלט יש חסר ואנחנו עובדים עליו בימים אלו, אל דאגה.

3. אין לנו כוונה לייבא את CarPro, מנגד, נבחרנו לייצג רשמית ובלעדית את החברה הטובה ביותר בעולם לציפויים- GTechniq. המוצרים יכנסו למכירה כבר בחודש הבא, פרטים נוספים בקרוב.

4. מלבד GTechniq, בשבוע הקרוב נשיק 4 מותגים חדשים מעניינים ומוכרים שרובכם מכירים ומוקירים, גם עליהם ניתן פרטים נוספים בהמשך.

כמו כן, השבוע יושק שירות חדש שלנו, שוודאי יעניין וישמח את רובכם, עוד טיפה איפוק, ברגע שהאתר יעלה נספר ונפרט על הכל :-D

חג שמח!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר מאמצים רבים ועבודה קשה, האתר החדש שלנו עלה לרשת!

האתר הינו במתכונת אתר מידע, מכיל קטלוג מוצרים מלא, פינת מדריכים, רשימת מפיצים וכו'.

כמו כן, האתר מציג מספר חידושים בדמות מותגים חדשים, מגוון עצום של מוצרי דיטיילינג וקשת רחבה של איכויות ומחירים.

בין המותגים החדשים ניתן למצוא את GTechniq, חברת הציפויים הטובה ביותר בעולם. Mothers, חברת מוצרי הדיטיילינג הגדולה ביותר בעולם, ומובילה בכל תחום הדיטיילינג הביתי.

ועוד חברות רבות נוספות.

בנוסף, ישנם שירותים חדשים שבקרוב יושקו, חכו לעדכונים נוספים :)

תהנו! אנחנו כאן אם ישנן שאלות, הערות והארות.

אגב, בקרוב יחל לפעול באתר אוטוסטור, ובאתר של Car Master Detailing קופון הנחה ע"ס 10% לרוב המוצרים שלנו, תהנו!

http://vixdetailing.co.il/

• תוכן חדש...