Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על האתר החדש, מה שטוב בו זה שיש שם רשימה של מפיצים, ניתן להכנס לאתר של אותן חנויות ולראות מחירים. בהשוואה זריזה בין המחירים של אוטוסטור בחולון לבין כלבוטקס ברמת גן (שנמצא 2 דקות ממני) יש הפרש לא קטן במחירים, לדוגמא אוטם הצבע Jet Seal 109 נמכר באוטוסטור ב 229 ש"ח ובכלבוטקס ב 199 ש"ח, בקניה גדולה הפרשים כאלו הם משמעותיים. ברגע שנוכל לעשות השוואות מחירים אונליין וללכת לחנויות שמציעות את המחיר האטרקטיבי ביותר, התחרות תגבר והמפיצים לא יוכלו לגבות מחירים מופקעים (אלא אם כן יתאמו מחירים).

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה רבה על האתר החדש, מה שטוב בו זה שיש שם רשימה של מפיצים, ניתן להכנס לאתר של אותן חנויות ולראות מחירים. בהשוואה זריזה בין המחירים של אוטוסטור בחולון לבין כלבוטקס ברמת גן (שנמצא 2 דקות ממני) יש הפרש לא קטן במחירים, לדוגמא אוטם הצבע Jet Seal 109 נמכר באוטוסטור ב 229 ש"ח ובכלבוטקס ב 199 ש"ח, בקניה גדולה הפרשים כאלו הם משמעותיים. ברגע שנוכל לעשות השוואות מחירים אונליין וללכת לחנויות שמציעות את המחיר האטרקטיבי ביותר, התחרות תגבר והמפיצים לא יוכלו לגבות מחירים מופקעים (אלא אם כן יתאמו מחירים).

לעניין הדוג' הספציפית שהבאת, יתכן מאוד שהמחיר באתר של קולבוטקס אינו מעודכן.

תוודא את זה מולם.

פורסם

אני מניח שבארץ אחרי כל האישורים\טפסים\בירוקרטיה\והרווח של החנויות זה יגיע גם ל1000 ש''ח למכשיר של 85 פאונד.

האם מישו עבד עם המכונה? ממליץ\ או לא?

פורסם

לא נשלה אתכם, אין סיכוי שהמכשיר הזה יימכר בארץ ב4-5 חודשים הקרובים, אין לכם טעם לחכות לנו.

אגב, מדובר במכשיר חמוד מאוד, במחיר אטרקטיבי, אבל קחו בחשבון שלא מדובר במפלצת עבודה אלא כלי לחובבנים בלבד.

פורסם
לא נשלה אתכם, אין סיכוי שהמכשיר הזה יימכר בארץ ב4-5 חודשים הקרובים, אין לכם טעם לחכות לנו.

אגב, מדובר במכשיר חמוד מאוד, במחיר אטרקטיבי, אבל קחו בחשבון שלא מדובר במפלצת עבודה אלא כלי לחובבנים בלבד.

כרגיל, מעריך מאוד את הכנות שלכם, תענוג להיות לקוח שלכם גם אם זה בעקיפין.

במידה ואתה אומר לי שהמחיר יהיה אטרקטיבי 500-700 ש''ח הייתי מחכה וקונה בארץ מהנציגים שלכם.

פורסם
כרגיל, מעריך מאוד את הכנות שלכם, תענוג להיות לקוח שלכם גם אם זה בעקיפין.

במידה ואתה אומר לי שהמחיר יהיה אטרקטיבי 500-700 ש''ח הייתי מחכה וקונה בארץ מהנציגים שלכם.

לצערי מוקדם מכדי שנוכל לאשר או לשלול שזה יהיה טווח המחירים.

יש עוד כמה מכשולים בדרך עד שנוכל לאשר שהמכשיר בכלל יוכל להמכר בישראל.

פורסם
לצערי מוקדם מכדי שנוכל לאשר או לשלול שזה יהיה טווח המחירים.

יש עוד כמה מכשולים בדרך עד שנוכל לאשר שהמכשיר בכלל יוכל להמכר בישראל.

תודה רבה על התגובות.

פורסם
לא דיברתם על קופון 10 אחוז הנחה משהו ??

משה מאוטוסטור רשאי וצריך לתת לכם קופון הנחה ע״ס 10%, והוא מחכה לתמיכה הטכנית של החנות כדי ליצור קופון כזה למותגים ספציפיים.

אני בטוח שמי שיגיע פיזית לחנות, או לחילופין יתקשר ויבצע טלפונית, משה ידאג לו להנחה.

ברגע שנקבל מאוטוסטור עדכון שהקופון נוצר, נעדכן אתכם כאן.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...