Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
FLEX ו RUPES כבר זמין??

התשובה רלוונטית גם לשאלתו של maxcher

לעת עתה, FLEX ו- Rupes אינם זמינים למכירה אלא להשכרה בלבד.

אופציית ההשכרה בעצם תאפשר לכל חובב דיטיילינג לשכור ציוד מקצועי מהשורה הראשונה, ולבצע בעצמו טיפול שלם לרכב.

בזמנים מודרניים אלו, בעלי מקצוע שיש להם ציוד מקצועי ויקר יכולים להפיק תוצאה טובה יותר מבעלי מקצוע אף יותר ותיקים ומנוסים שאין להם ציוד דומה.

כל משתמש ביתי יכול לשכור מאיתנו ציוד, ולהגיע לתוצאה מקצועית ומספקת במיוחד ברבע מהעלות שבעל מקצוע היה גובה ממנו.

מטרתנו העיקרית היא לספק לכם המשתמשים הביתיים ציוד ברמה הגבוהה ביותר בתחום, אגב, את רוב הציוד הזה אין ל-99% מהדיטיילרים בארץ!

בין המכשירים שיהיה ניתן לשכור:

1. מכונות DA של FLEX

2. מכונות DA של Rupes

3. מכונות לחידוש וניקוי בדים ושטיחים Karcher Puzzi 8/1

4. מיקרוסקופ דיגיטלי לאבחון מפגעים בצבע

5. מד צבע (לבדיקת עובי הלכה)

6. פרוג'קטורים ניידים

7. גרניק Karcher K.2425

ועוד מגוון אביזרים וציוד מקצועי שיהפוך כל טיפול דיטיילינג לטיפול מקצועי.

המכשירים כמובן יגיעו עם הדרכה קצרה כך שתדעו כיצד בדיוק להשתמש בהם.

בהמשך לאחר שחדר התצוגה יפתח נעדכן וניתן פרטים נוספים וכמובן תמונות ומפרטים של כל הציוד.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קבלו לייק ע-נ-ק! כול הכבוד, מבחר מוצרים נרחב שניתן להשכיר, זה חתיכת הישג.

כשיגיע הרגע נשמח למחירים ופרטים כמובן.

כל הכבוד, המשיכו כך!

פורסם
היי יוגב,

לא ברור אילו מחירים תרצה שנציין? הרי עד כה לא עבדנו מול הצרכן.

יש לנו מס' מפיצים, לכל אחד מהם תמחור שונה, אז אילו מחירים אנחנו יכולים לציין?

אם תרצה לקבל מידע על מחירי מפיץ כזה או אחר, תמיד ניתן ליצור איתו קשר ישירות.

וכעת מאחר שאנחנו מתחילים שוב לעבוד ישירות מול הצרכן (דרך חדשר התצוגה, ובקרוב גם דרך אתר), אז תוכל גם דרכנו, אבל זה לא משהו שהיה עד כה.

גם אצל המפיצים לא קיימים מחירים. (כל האוטמים החדשים של GTechniq למשל)

בכלל אופן אשמח שתתחילו למכור שוב דרך האתר. זה היה שירות ויחס שלא הכרתי לפני.

יישר כוח.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בכלל אופן אשמח שתתחילו למכור שוב דרך האתר. זה היה שירות ויחס שלא הכרתי לפני.

יישר כוח.

אם אתה באיזור הבורסה בר"ג, אני ממליץ לך, ולכל אחד אחר, לקפוץ למקום החדש של VIX.

הייתי שם היום, פגשתי את שלומי ואיציק, קיבלתי אחלה שירות, מחיר מעולה, ויש שם מבחר של

כל מה שרק תרצה, בלי דמי משלוח, בלי לחכות בדואר, או לקבוע עם השליח. ממליץ בחום!

פורסם (נערך)

תודה אושרי,

האמת תכננתי לגשת לשם בשבוע שעבר

חיפשתי אוטמי צבע איכותיים כגון GTechniq בסוף יישמתי מנזרנה& אופיסיל.

עכשיו שאני כותב את דברים אני נכנס לאתר שלהם ורואה שם מחירים וגם הזמנה דרך האתר -כל הכבוד זה מה שביקשתי כל הזמן

מחירי. כעת אפשר לעשות תכוניות מה ליישם ומה תהיה העלות בלי לנחש. יכול מאוד להיות שאם היה מחיר ל C1

הייתי רוכש אותו בתור אוטם, או את GTechniq | C1.5v2 Silo Seal 100M

מוצרים מעניינים וגם סקרנת להתנסות בציפויים

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
תודה אושרי,

האמת תכננתי לגשת לשם בשבוע שעבר

חיפשתי אוטמי צבע איכותיים כגון GTechniq בסוף יישמתי מנזרנה& אופיסיל.

עכשיו שאני כותב את דברים אני נכנס לאתר שלהם ורואה שם מחירים וגם הזמנה דרך האתר -כל הכבוד זה מה שביקשתי כל הזמן

מחירי. כעת אפשר לעשות תכוניות מה ליישם ומה תהיה העלות בלי לנחש. יכול מאוד להיות שאם היה מחיר ל C1

הייתי רוכש אותו בתור אוטם, או את GTechniq | C1.5v2 Silo Seal 100M

מוצרים מעניינים וגם סקרנת להתנסות בציפויים

היי יוגב,

עד כה האתר שימש כקטלוג ולא כחנות, לכן כמו שהסברנו בעבר, לא היה טעם לצרף מחירים (הרי לכל מפיץ מחיר משלו).

ממש היום האתר התעדכן ונוספו מחירים, מאחר שבימים הקרובים האתר יחל לשלב בתוכו חנות אלקטרונית עם מגוון עצום של חומרים, הסברים, פירוט, וכל הדברים שהתגעגעתם אליהם מימינו הראשונים כאן.

נעדכן בהמשך השבוע כשתפתח אפשרות הקנייה, עד אז תתאפקו :wink:

פורסם

רק רוצה לעדכן שיכול להיות שיש לכם בעיה באתר, כשלוחצים על הקטגוריה של גלייז מגיעים לקטגוריה של פלסטלינה וחומרי סיכוך.

אולי הבעיה אצלי אבל כדי לבדוק.

חוץ מזה כמובן שמגיע לכם לייק ענק, המשיכו כך

פורסם

יש עוד כמה דברים לשפר,יש מוצרים שהמע"מ מתווסף רק במעמד ההזמנה, ויש מוצרים שהמחיר באתר כולל מע"מ (סתם נכנסתי לבדוק עלויות שילוח) לתשומת לבכם

Miata ND2

פורסם
היי יוגב,

עד כה האתר שימש כקטלוג ולא כחנות, לכן כמו שהסברנו בעבר, לא היה טעם לצרף מחירים (הרי לכל מפיץ מחיר משלו).

ממש היום האתר התעדכן ונוספו מחירים, מאחר שבימים הקרובים האתר יחל לשלב בתוכו חנות אלקטרונית עם מגוון עצום של חומרים, הסברים, פירוט, וכל הדברים שהתגעגעתם אליהם מימינו הראשונים כאן.

נעדכן בהמשך השבוע כשתפתח אפשרות הקנייה, עד אז תתאפקו :wink:

שלום לך

כפי שאמרתי מחירים עוזרים להחליט מה לרכוש. כשאני לפני טיפול דיטיילינג מקיף אני בודק מה יש בשוק להציע לי בתחום

ושיקול מרכזי זה מחיר,שאין מחירים,אני מדלג הלאה. (כמו שקרה לפני שבועיים בקניה שעשיתי באוטוסטור)

בכל אופן אתם העמדתם סטנדרטים חדשים בתחום. שירות,יעילות,מקצועיות ,מוצרים איכותיים, ולא פחות חשוב,יחס מעולה.

ואני יותר משמח שחזרתם למכור את המוצרים שלכם שוב דרך האתר.

בהצלחה.

פורסם

Vix (שלומי, איציק),

שלום :), מה עם קצת תמונות עבור אלו מאיתנו שלא מגיעים בזמן הקרוב להתרשם מהסטודיו החדש שלכם.

רק קצת כדי לשמור בכל זאת על אפקט ההפתעה..

זה יהיה נחמד מאוד.

ישר כוח ובהצלחה רבה!

תענוג להיכנס לאתר שלכם ולראות מוצרים חדשים ומפתיעים שעד היום התאמצנו רבות בשביל להשיגם מחול.

דימה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אגב יש קופון הנחה? רוצה לבצע הזמנה בימים הקרובים.

המוצרים באתר הם אחרי הנחה,המחיר העדכני הוא מחיר המבצע.

אין צורך בקופונים כדי לקבל אותו.

• תוכן חדש...