Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה מהרשימה יכול להיות תחליפי לפוליש P40 של cg?

יש שם איזה גלייז או וקס שווים? (שאלה לחברה... שלומי אתה קצת משוחד ;-) )

הפולישים האפשרים ברשימה הם ה GTechniq | P1 Nanocomposite Polish וה GTechniq | P2 Hologram Removing Polish .

ה P1 הוא בעל יכולות חיתוך גבוהות וה P2 מיועד לפיניש סופי.

אם בכל זאת תרצה אשמח לחדד לך על ההבדלים בין הווקסים ובין הגלייזים האופציונאלים :wink:

שלומי .

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

טוב, לבחור את חמשת מוצרי הדיטילינג שאני רוצה לרכוש זה פשוט חלום! כיף לבצע מטלות כאלה, כן ירבו (:

תודה ל VIX ששוב פעם מוכיחים שבאים לקראתנו עם הנחות ומבצעים יחודיים ואתם מכירים אותי, אני לא מרבה להחמיא להם, לרוב יש לי רק ביקורת.

אז ככה:

1) אופטימום! במילים אחרות...ONR.

אם ירוק, אם כחול, אני מעדיף ירוק לשם שינוי, אבל אשמח עד הגג אם יהיו מבצעים גם על הירוק וגם על הכחול.

אם יש מבצע על גלונים, אני מתחיב פה שחור על גבי מחשב, לרכוש לפחות גלון אחד של החומר,בין אם ירוק או כחול.

2) CG hyper coat. חומר מצוין.

3)Mothers 1.9L wash and wax, כמות גדולה של מותג במחיר נמוך!

4)jetseal109 .

5)CG INSTA WAX.

מחכה בקוצר רוח לתוצאות אופטימיות מבחינתי.

נ.ב...קשה לי מאוד עם ההעדרות של חברת אופטימום המצוינת מהרשימה.

אופטי סיל, הג'ל לצמיגים, הספריי ווקס, מוצרים איכותיים מאוד שאם תהיה עליהם הנחה אני בטוח שיהיו רוכשים.

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

OK, הרשימה שלי:

- ONR- אני כנראה לא אקנה גלון, אבל אם יהיה את החצי ליטר\ ליטר במבצע אני אשמח (מקסימום אני אקנה בלי מבצע כשיגמר לי החומר שיש עכשו :) )

- GTechniq | P1 Nanocomposite Polish (מהתאור באתר זה כנראה יתאים לי הכי טוב לעבודה ידנית להסרה של סוירלים קלים, פגיעות של פתיחת דלת ומפגעים שטחיים אחרים- תקנו אותי אם אני טועה)

- מגבת הסוס עבודה

- וקס כלשהו ששתי שכבות ממנו יעמדו ב5-6 שטיפות עם citra wash and gloss בלי חידוש (אם יש כזה ברשימה... זה הדרישה הכי חשובה שגיבשתי מהניסיון הדל שלי בתחום עד כה :) )

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אין להם ייבוא של אוטוגלים, בגדול המוצר שאתה מחפש הוא מוצר בסגנון של מגוויירס scratchx, או uc.

ממגוון המוצרים שוויקס מציעים, אתה יכול לרכוש את gtechniq p1, פוליש שמתאים לעבודה ידנית.

עם פד מתאים ועבודה קשה, תוכל להעלים שריטות שטחיות ולתת חיים לצבע.

"יאללה בירי".

פורסם

נתתי קפיצה היום, אומנם פעם ראשונה, אבל בהחלט התרשמתי לטובה.

תכננתי לרכוש את המיסטר פינק (והסתפקתי בדוגמית בסופו של דבר), בסוף יצאתי עם הChemical Guys | Citra wash and gloss.

נראה מתי יהיה לי זמן לנסות אותם :-P

אשמח לשמוע רשמים על הCITRA במידה ומישהו כבר נסה אותו כאן.

M-TECH E46

פורסם

סבון מצויין, מראה אחר לגמריי אחרי שטיפה מסבונים אחרים שהשתמשתי , הצבע נראה יותר עמוק ובאמת הוא מוריד קצת את הסווירלס.

לא יודע איך זה משתלם להם למכור אותו, הבקבוק בחיים לא נגמר, לא משנה כמה תשתמש (וצריך ממש קצת)

Miata ND2

פורסם

אני שמח לשמוע שהסבון טוב כמו שמתארים אותו.

הוא אפילו לא יקר בהשוואה ל"גלונים" אחרים של חברות זולות יותר, היות ולא צריך "בוכטה" בלי, אלא ממש מעט.

מעניין לראות כיצד הוא מקציף. (לכשאבדוק - אחזור עם תוצאות, מול המיסטר פינק)

M-TECH E46

פורסם

ה- CITRUS שמפו מצויין . חשוב לדלל אותו לפי הוראות יצרן כי בדילול גבוה הוא יכול להוריד הגנה קיימת .

השמפו הזה מכיל "ברק גבוה " , כך שלאחר שטיפה הרכב נוצץ , כאילו עשיתה ווקס :) .

אני משתמש בו על בסיס שבועי , הוא אצלי כבר כמה חודשים טובים ואפילו לא עברתי את החצי .

מומלץ בחום !!!

פורסם

אחלה רעיון, הבחירה שלי:

1.CG JET SEAL 109

2.CG G6

3.GT C1

4.מגבת מומלצת ליבוש

5.אשמח אם גם GT C2 V3 יכנס לרשימה

מחכה לפרסום התוצאות

שבת שלום לכולם

• תוכן חדש...