Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם אפשר להשתמש בALL CLEAN לנסות להוריד לכלוך קשה שלא ירד עם תכשיר יעודי מריפודי עור?

או בעצם על מה כדי ולא כדי לעבוד עם הALL CLEAN?

פורסם
האם אפשר להשתמש בALL CLEAN לנסות להוריד לכלוך קשה שלא ירד עם תכשיר יעודי מריפודי עור?

עם תכשיר טוב ואיכותי אתה יכול לנקות כל משטח.(חוץ מהפח החיצוני )

הכל עניין של דילול.

פורסם

All Clean הוא APC, ניתן לנקות איתו הכל, ופשוט לדלל בהתאם אם יש צורך בניקוי חומר עדין.

אם אתה אומר שלכלוך לא ירד מריפודי העור, אז אתה יכול לנסות עם מעט All clean, נקודתית, אין צורך לרסס את כל הכיסא.

שמח לראות שיש הענות לשיטה החדשה שלנו, מזינים את המבצעים ברגעים אלה ממש :wink:

פורסם

יש מצב לפצל את התשלום באתר ? (ששני כרטיסי אשראי שונים ישלמו את החשבון בסוף)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מעולה! תודה!

כמה שאלות:

עד מתי תקף המבצע?

הפדים מיועדים רק לשם יישום פוליש ורק למכונה?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
לשטיפה בשיטת שני דליים וצינור איזה שמפו הכי מתאים?

כל שמפו ייעודי לרכב.

ONR יתאים יותר מאחרים היות והוא לא מקציף.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ד״א - שאלה נוספת, המשלוחים חינם בתוקף? אומנם עוד לא קיבלתי את המשלוח האחרון שהזמנתי, אבל אני רוצה עוד כמה דברים וצריך הזמנה חדשה :)

פורסם
ד״א - שאלה נוספת, המשלוחים חינם בתוקף? אומנם עוד לא קיבלתי את המשלוח האחרון שהזמנתי, אבל אני רוצה עוד כמה דברים וצריך הזמנה חדשה :)

VIX ישר כח, אחלה מבצעים באמת. מאחל לכם שכל הגלונים יאזלו :-)

היה משהו לגבי משלוחים חינם למזמיני גלונים של ONR? או איסוף בנקודות פיזור? אני כבר לא מוצא את הפוסט הזה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...