Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצויין! תודה :-)

גם אני אשמח לגרסא "נקייה" - יש קישור?

ועוד אשמח לסט של אלקטרוני שונה, בסגנון AND ONE, וכו', אם זה משהו שאתה עושה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחלה סט, המעברים לא מעיקים וזורמים.

תודה על השיתוף.

+1 לאיכות טובה יותר, 320 וזה...

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

סט לא רע.

יפה שמשודר ברדיו, ובמעברים לא תוקעים את הג'ינגל של התוכנית כדי שלא ישימו לב :lol:

המוזיקה עצמה מתאימה לסגנון שאוהבים פה בישראל, אני פחות אוהב.

משכנתא זה קל

פורסם
סט לא רע.

יפה שמשודר ברדיו, ובמעברים לא תוקעים את הג'ינגל של התוכנית כדי שלא ישימו לב :lol:

המוזיקה עצמה מתאימה לסגנון שאוהבים פה בישראל, אני פחות אוהב.

אין סיבה לשים ג'ינגל בין המעברים, הסטים שמשודרים בתוכנית הזו הם של הדיג'יים ברמות הכי גבוהות בארץ

לצורך העניין לפני ניגנו אינפקטד מאשרום.

אחלה סט, המעברים לא מעיקים וזורמים.

תודה על השיתוף.

+1 לאיכות טובה יותר, 320 וזה...

לא יודע למה אמרת את זה, הייתה מחשבה מאחורי בחירת הקטעים והמעברים כמובן, כל קטע מתאים מבחינה הרמונית לקטע שלפניו, ואין סיבה בעליל לעשות מעברים שונים מאלה, זה לא דיפ אהוס.

בכל מקרה גם ברדיו שידרו 192KBPS

תודה על ההארה :)

פורסם

ענק! שמעתי ברדיו (לא זוכר איזה, ככל הנראה תל אביב) בשעה 4 בבוקר בשישי הקודם כשנסעתי הביתה.

אהבתי מאוד, מחכה לעדכונים.

פורסם
ענק! שמעתי ברדיו (לא זוכר איזה, ככל הנראה תל אביב) בשעה 4 בבוקר בשישי הקודם כשנסעתי הביתה.

אהבתי מאוד, מחכה לעדכונים.

בכיף,

תוכל לעשות לייק לעמוד הפייסבוק שלי ולהתעדכן בכל הסטים העתידיים שייצאו.

פורסם

לא יודע למה אמרת את זה, הייתה מחשבה מאחורי בחירת הקטעים והמעברים כמובן, כל קטע מתאים מבחינה הרמונית לקטע שלפניו, ואין סיבה בעליל לעשות מעברים שונים מאלה, זה לא דיפ אהוס.

בכל מקרה גם ברדיו שידרו 192KBPS

תודה על ההארה :)

מה שאמרתי לא בא ממקום של הארה, אלא ממקום של מאזין ביתי\צרכן מוזיקה.

:beerchug:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אהבתי מאוד, סט יפה.

נ.ב

שאלה, מה אתם (בטח יש כמה אנשים במקום, לא?) עושים בשעה הזאת שאתה מנגן את הסט?

עומד בפוזה של דיג'י בחתונה, נותן קצת בראש, שותה קפה באדישות?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם כבר אתה משתף, גם לי יש שאלה: נגיד שאתה DJ שרוצה לעשות רמיקס על שיר מסויים, מאיפה אתה קונה את המקור? אני מניח שאתה לא סתם מוריד אותו מהרשת אלא יש איזה ארגון הפצה רשמי שמבטיח לאמנים תשלום תמלוגים וכיו"ב. אשמח לשמוע איך זה עובד.

לגבי הסט - ממליץ לך לפנות לתחנת רדיו ספרדית בשם Flaix FM ולהציע להם את היצירות שלך למכירה. אני אישית לא ממש מתחבר לסגנון ולשימוש בלהיטים מוכרים ש"נותנים בראש", אבל הם מריצים סטים כאלה כל היום בתפוצה פאן-אירופאית ויכול להיות שיהיו מעוניינים במה שיש לך להציע.

פורסם

תהרגו אותי אם אני טועה, אבל יכול להיות שזה לא סט בלייב כלומר הוקלט מראש.

פורסם
אהבתי מאוד, סט יפה.

נ.ב

סטים ברדיו מוקלטים מראש, אבל גם אם הייתי מגיע לאולפן המוזיקה מקפיצה אותך ואתה זז גם בלי קהל.

מקליטים את זה מראש כי לא יכולים להסתמך על זה שתגיע לתוכנית ואם פתאום תצוץ לך עבודה אתה תבריז ויתקעו בלי דיג'יי.

אם כבר אתה משתף, גם לי יש שאלה: נגיד שאתה DJ שרוצה לעשות רמיקס על שיר מסויים, מאיפה אתה קונה את המקור? אני מניח שאתה לא סתם מוריד אותו מהרשת אלא יש איזה ארגון הפצה רשמי שמבטיח לאמנים תשלום תמלוגים וכיו"ב. אשמח לשמוע איך זה עובד.

לגבי הסט - ממליץ לך לפנות לתחנת רדיו ספרדית בשם Flaix FM ולהציע להם את היצירות שלך למכירה. אני אישית לא ממש מתחבר לסגנון ולשימוש בלהיטים מוכרים ש"נותנים בראש", אבל הם מריצים סטים כאלה כל היום בתפוצה פאן-אירופאית ויכול להיות שיהיו מעוניינים במה שיש לך להציע.

בשביל לעשות לרמיקס שיש בו ווקאל צריך מה שנקרא "אקפלה", אפשר לקבל את זה או מהיוצר עצמו או למצוא באינטרנט.

הרבה רמיקסים לשירים ישראלים נעשים בצורה לא חוקית (כלומר בלי אישור הזמר) ובגלל זה בהרבה מקרים נמחקים מיוטיוב (יש זמרים שלא מפריע להם, כי זה מקדם אותם)

לעשות רמיקס לקטע אלקטרוני זה דורש ממך רק ידע - אתה יכול לבד לסנטז את הסאונדים ולעשות רמיקס בלי שהאמן יתן לך שום חלק מהקטע המקורי, אבל זה לא חוקי כמובן ואף חברת תקליטים לא תחתים לך את הרמיקס בלי אישור מהאמן.

• תוכן חדש...