Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי ממש לא !

ב 6K ש''ח יותר אתה יכול לקנות פונטו 2010 עם 70K ק''מ ...

נכון, גם נדמה לי שראיתי כמה קיה ריו בטווח הזה. גם אפשר לנסות פיאט בראבה החדשה 2009, בטח יורידו לך ל45 אם זה מתאים לך.

פורסם

כי זה רכב אמין מאוד, מרווח יותר מכל סופר מיני אחר וחסכוני ביותר. בנוסף, כפי שאתה רואה, הוא גם שומר על הערך לא רע.

מי שלא מכיר את הרכב, לא מבין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תנסה להוריד טיפה את המחיר אבל ברמת העיקרון כן.

מנועי הVTEC של הונדה אמינים בצורה מדהימה.

הרכב הקודם שלי היה סיוויק 2002 והרכב לא ראה מוסך אפילו פעם אחת במהלך ה10 שנים שהוא הוחזק במשפחה.

והרכב נמכר 1000 שקל מתחת למחירון (שהייתה עליו פחחות של 3K) רק בגלל שהוא כל כך אמין.

פורסם
כי זה רכב אמין מאוד, מרווח יותר מכל סופר מיני אחר וחסכוני ביותר. בנוסף, כפי שאתה רואה, הוא גם שומר על הערך לא רע.

מי שלא מכיר את הרכב, לא מבין.

פונטו 2010 תהיה אולי אף יותר אמינה, הרבה יותר בטיחותית וחסכונית גם היא. מי שמכיר, יכול רק להרוויח מהמחיר שוק המצחיק שלה.

פורסם

אני גם בדרך כלל נגד קניית מכוניות עתיקות, אבל מי שרוצה רכב לא שחוט, אוטומט, חסכוני בדלק ומרווח יחסית, איזה עוד אופציות יש לו?

סיריון שנת 2006? פאביה 2005?

עם כול הכבוד אני גם אעדיף את הג'אז.

פורסם

פותח השירשור לא רשם בכלל מה הדרישות שלו. אם הוא חייב דווקא אוטומט ולא רובוטי, אז אולי אתה צודק, טעון בדיקה.

פורסם

מה רע בסיריון 2006?

אני גם די בטוח שבתוספת צנועה אפשר להשיג סיריון 2010 ולקבל עליה גם אחריות לשנה ופריסה לתשלומים של התוספת.

פורסם

במחיר הזה אתה קונה גרנדה פונטו שנת 2007 עם ק"מ נמוך בחצי. עם 5 כוכבי בטיחות ולא 4 כוכבי בטיחות, עם עיצוב שלטעמי הרבה יותר יפה ובטח שיותר מודרני, עם אחזקה יותר זולה-מחירי חלפים ותחשוב, עוד 3 שנים בכמה תמכור גאז בת 13 שנים? לדעתי תהיה פה מדרגת מחיר מאוד כואבת.

פורסם

אני חושב שהבחור בורטיגו של שנים.

היום אנחנו 2013, הג'אז בת 10 שנים.

36 אלף הם פשוט יותר מידי לאוטו כזה, כמה שהוא אמין וטוב, ב10 שנים הוא עבר הרבה.

יש היום רכבים חדשים מהשקית ב20 אלף יותר מהג'אז.

פורסם
יש היום רכבים חדשים מהשקית ב20 אלף יותר מהג'אז.

מהניילון, לא מהשקית.

מחזק, ב-34 ניתן למצוא אלמרה 2006 , פחות חסכונית אבל חדשה ונוחה הרבה יותר.

עד לפני ירידות המחירים של השנתיים האחרונות היה סביר לשלם עבור ג'אז, קורולה רנאיקס, ודומיהן, מחירים מופקעים.

היום, אחרי השינויים ברמות המחירים, לטעמי ההפרש אינו מוצדק.

אין סיבה לנסוע בג'אז 2003 , כשניתן לרכוש מכוניות חדשות ובוטוחות יותר באותו תקציב.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אני באמת מסכים עם החבר'ה ששאלו למה לקנות רכב ישן במחיר כזה?

היום יש המון אלטרנטיבות יותר טובות (?) וחדשות באותו מחיר. וכמו שהחכמים פעם אמרו, לא משנה יצרן העיקר שהרכב טופל ולא נחסך ממנו כלום.

לפני יומיים חיפשתי לחבר רכב קטן ואמין, ראיתי שיש אפשרות למאזדה 2 2008 ב 45 אלף, והרכב הזה, (אני נהגתי עליו) הוא סבבה. יש גם טויוטה יאריס2008 בסביבות ה-50. טוב פה אנחנו מאוד מתרחקים מהסכום שפותח השרשור רשם.

אבל ברמת העיקרון, יש אלטרנטיבות חדשות יותר ולא פחות טובות. גם הסיריון רכב מצויין עם מנוע/גיר טובים מאוד ואתה יכול למצוא אחת שמורה 2008 ב 40 אלף.

*/*לפותח השרשור: תנסה לעלות בשנתון ותחפש רכב שמור , לא חסר בשוק רכבים כאלה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...