Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפוקס היום אני מצאתי דיסק-און-קי עם התערוכה של אוטומוטור 2006 ומצאתי כמה מכוניות מעניינות שהיום אנחנו רואים על הכביש עם כמובן קצת שינוי ויש כאלה אחד לאחד!!!

מעניין לראות את היטי, עיצוב שנלקח לפורד מונדאו, הג'טה ורנו מגאן קופה.

וכמובן לחדי העין ישימו לב לתמונה האחרונה שכול ישראל דיברו בזמנו על הרכב הנ"ל (דוגמנית) .

עם תהייה התעניינות אני אפרסם עוד תמונות ואחפש משהו יותר ישן :-)

Automotor_2006_0054.JPG

Automotor_2006_0033.JPG

DSCN0783.jpg

DSCN0770.jpg

Automotor_2006_0048.JPG

החיים הם כמו....

פורסם

נוסטלגי!

למה המדינה דיברה על הרולס רויס?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נחמד. דווקא היטי ה"אמיתי" נראה טוב יותר.

המגאן היא 5 דל'.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נוסטלגי!

למה המדינה דיברה על הרולס רויס?

בגלל הדוגמנית :-). אפילו בעיתון האוטו וחדדות לא שחכו להזכיר אותה.

החיים הם כמו....

פורסם

איזה קטע, נתקלתי השבוע גם בתמונות במחשב שלי, אמנם הם מפריז 2003, אבל התמונה של המגאן הזכירה לי תמונה דומה...

PICT0221.jpg

PICT0208.jpg

PICT0205.jpg

פורסם
ואני הצטלמתי בזמנו עם קליאו ספורט 197 ואח"כ יצא שרכשתי אחת ... זה ממש הזוי כי לא תכננתי!

לפני 3 שנים הצטלמתי עם פרארי, מי יודע .........

זה עובד תיהיה בטוח.

אני הצטלמתי עם האיבו של חולון מוטורס באותה תערוכה ולאחר 4 שנים יצא שהייתי נווט של ג'וני כרכב 0 במירוץ ראלי :-) והזמנים שלנו היו הרבה יותר טובים מכמה מתחרים :) אז פרארי מחכה לרגע שתבוא ותקח אותה.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...