Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני מעוניין לדעת איפה יש חנות עם הרבה סוגים של טסות לאוטו כל מי שיודע על חנות שירשום בבקשה.... גם אתרים של החנויות האלה יעזרו לי תודה ....

פורסם

אוטו דיפו וכל שאר הרשתות האלו...

יש להם הכל מכל

לפעמים ילדים במושב האחורי, גורמים לתאונות...אבל לפעמים תאונות במושב האחורי, גורמות לילדים!!

פורסם

למה טאסות?!

זה מכוער, בהרבה מיקרים חוסם חלקית את זרימת האוויר את הברקסים. לי קרה שהחלק ההקפי של הטאסה השתפשף במידרכה ונוצר מעין "זיז" שבבור הראשון ניכנס בגלגל. למזלי זה לא היה אוטו שלי אלא של החברה (או לחוסר מזלי, כי אם הוא היה שלי הייתי מעיף את האטסות)...

חוץ מזה שזה יכול להתעופף בנסיעה, ישר על איזה רוכב אופנוע...

אז מה היה לנו? זה עולה כסף, לא מועיל ואפילו יכול להזיק לך ולסביבה...

למה לקנות דבר כזה?!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
למה טאסות?!

זה מכוער, בהרבה מיקרים חוסם חלקית את זרימת האוויר את הברקסים. לי קרה שהחלק ההקפי של הטאסה השתפשף במידרכה ונוצר מעין "זיז" שבבור הראשון ניכנס בגלגל. למזלי זה לא היה אוטו שלי אלא של החברה (או לחוסר מזלי, כי אם הוא היה שלי הייתי מעיף את האטסות)...

חוץ מזה שזה יכול להתעופף בנסיעה, ישר על איזה רוכב אופנוע...

אז מה היה לנו? זה עולה כסף, לא מועיל ואפילו יכול להזיק לך ולסביבה...

למה לקנות דבר כזה?!

גילי

:mm_yeah:

כל פעם שאני רואה טאסה מתנדנדת על איזו מיצומאזדהבארו, אני שואל את עצמי מתי היא תשתחרר ותיכנס למישהו בשמשה\תעיף רוכב אופנוע\תעיף לאיזה הולך רגל את הראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כל פעם שאני רואה טאסה מתנדנדת על איזו מיצומאזדהבארו, אני שואל את עצמי מתי היא תשתחרר ותיכנס למישהו בשמשה\תעיף רוכב אופנוע\תעיף לאיזה הולך רגל את הראש.

החיים הם מישחק מחשב, והחיים הכביש הם מישחק GTA...

יצא לי ה"עונג" לבצע כמה פעמים "תרגילי התחמקות" מצלחות מעופפות...

אני בטוח שמהצד זה נורא מצחיק... מתוך האוטו זה ממש לא...

בקיצור, טאסות זה לגלמים עילגים ושאר עם ישראל...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כל קוטלי הטאסות,לא כל אחד יכול להשרות לעצמו ג'אנט מגנזיום מעוצב,אנשים מסתפקים בטאסות כדי שלא יהיה מראה של "רכב השכרה".

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אפשר לחשוב שאתם ביבי או בעלי איזה אקזוטיקה מוטורית, אחרת אני לא מצליח להבין מאיפה יש לכם את החוצפה ללגלג על בנאדם שידו אינה משגת פריט כזה או אחר שנוגע לרכבו .אם כל הכבוד לנהגים הצעירים,כדי שלפני שאתם נותנים את דעתכם "המקצועית" בנושא טסות לגרוטאות כביכול תסתכלו על מה אתם נוהגים,כי כמו שאתם יכולים להסתלבט "יש לו טסות" כך אפשר גם להסתלבט עליכם "...הראלי דור 2 לא זזה לעומת GTI 6 ,שימכור את העגלה הזולה הזאת......"

בקיצור תתלהבו בשקט מול המראה בחושך ולא בפורום על חשבון גבם של אחרים,כך בטוח יהיה נעים לכולנו.

מוגש כחומר למחשבה

ZIGI VTS

פורסם

הוא לא הסתלבט, זה באמת יכול להיות מסוכן.

למרות שאפשר לשים אזיקונים ואז היא לא תשתחרר.

דרך אגב לא כל סוג של טאסות זה מכוער, הטאסות שמנסות להראות כמו ג'נט מגנזיום זה ממש מכוער, אבל טאסה שמכסה את כל הגלגל זה בסדר...

פורסם
אפשר לחשוב שאתם ביבי או בעלי איזה אקזוטיקה מוטורית, אחרת אני לא מצליח להבין מאיפה יש לכם את החוצפה ללגלג על בנאדם שידו אינה משגת פריט כזה או אחר שנוגע לרכבו .אם כל הכבוד לנהגים הצעירים,כדי שלפני שאתם נותנים את דעתכם "המקצועית" בנושא טסות לגרוטאות כביכול תסתכלו על מה אתם נוהגים,כי כמו שאתם יכולים להסתלבט "יש לו טסות" כך אפשר גם להסתלבט עליכם "...הראלי דור 2 לא זזה לעומת GTI 6 ,שימכור את העגלה הזולה הזאת......"

בקיצור תתלהבו בשקט מול המראה בחושך ולא בפורום על חשבון גבם של אחרים,כך בטוח יהיה נעים לכולנו.

מוגש כחומר למחשבה

ZIGI VTS

מתחכם יקר שלום,

שים לב שכתבתי "כשאני רואה טאסה מתנדנדת". עם הטאסות המחוזקות (עם אזיקונים לרוב) אין לי בעיה. מי שאין לו כסף למגנזיום שיצבע או שישים טאסות. רק שידע שזה מאוד לא בטיחותי ושבכל מקרה שיחזק את הטאסות בהרבה אזיקונים.

חג שמח !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אזיקונים -

זה נוח

זה קל

אפשר לקשור עם זה מחבלים

וזה מאוד לא נעים לרגלים אם נשארות קצוות בגזירת חפיף.

אגב גילי,

שאמרת משהו בנוגע לזרימת האויר - האם הטאסה מונעת את קירור הברקסים? האם לזה התכוונת?

פורסם

מה שמשגע אותי אנשים שקונים רכב חדש כמו פאסאט או כל רכב אחר

ושמים טסות כאילו לקנות רכב ב K180 זה בסדר אבל תמיד חסר כסף למגניזיום

עם קמצן:x

פורסם
מה שמשגע אותי אנשים שקונים רכב חדש כמו פאסאט או כל רכב אחר

ושמים טסות כאילו לקנות רכב ב K180 זה בסדר אבל תמיד חסר כסף למגניזיום

עם קמצן:x

אף אחד לא קמצן. פשוט לא רוצים לקום בבוקר ולגלות את הרכב על בלוקים.

• תוכן חדש...