Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לנטיס 323 GLX 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם עדיף שתיקח את האוטו לבדיקה במכון, אחר-כך הצעת מחיר במוסך על כל התיקונים, אחר-כך תנסה להוריד עוד קצת במחיר, ואם הרכב באמת טוב, מכאני טוב, שילדה נקייה, אני לא רואה סיבה לוותר עליו, רכב בן 9 זה לא ישן כל-כך + היסטוריה שלו נקיה וגם הקילומטרג' נמוך, תקנה ותהנה, וגם אני מאמין שלא תיהיה לך בעיה למכור אותו בעתיד כי בארץ אוהבים את האוטו הזה.

בהצלחה.

פורסם

לפי מה שאתה אומר, ש30 זה הטופ של הטופ שלך תרד מהרכב הנ"ל.

לא מזמן חבר פורום פירסם פה פוקוס ידנית שנת 2001 או 2002 שנראת מאוד שמורה אולי כדאי לשים לך עליה עין. אם אתה מוכן להתפשר בשנתון אז יש לך גם דייהטסו סיריון 99' במחיר הוגן לחלוטין.

לפעמים עדיף לא לקפוץ מעל הפופיק עם כמה שזה מתבקש. שים לב שגם הביטוח של המאזדה יקר, וגם כך מחירי החלפים. תשכח ממה שאתה מכיר מרנו, בתור אחד שעשה אותו מעבר צריך ללמוד לסגור הרבה פעמים את הפה מהשוק שאתה מקבל מהבדל מחירי החלפים בין הצרפתייה ליפנית.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אלכס, אני אתן לך טיפ - תמתין ואל תקפוץ מעל יכולותיך, אני קניתי את שלי לפני כשנה, 2003 עם 125 אלף קילומטר, ב22 אלף ש״ח.

תמתין או שתנסה להוריד אותו במחיר, כי 30 זה קצת יקר, בנוסף המחירים של החלקים לא מהזולים ביותר לכן תכניס את זה לשקלול שלך.

אם אני זוכר נכון אתה מרחובות, נכון?

פורסם

אני לא קונה את האוטו ב30 אלא ב25. אתה קנית שנה מעלי וקילומטראז גבוה יותר ב2000 פחות אני חושב ש2000 שח שווים עליה בשנתון וירידה בקילומטראז, בדקתי היום לגבי התיקונים, הפחחות תעלה 1000 שח וסידור בעית כרית האוויר 700 (זאת לא בעיה של חישן המשקל בכיסא הנוסע, הקוד לפי ההיבהובים של הנורה הוא 32). לבסוף יוצא לי הכל ב27000 שזה 3 מתחת למחירון בשביל רכב עם נתונים מעולים, עבר ידוע ומסודר ובעלים שלא קרעו את האוטו.

ביום שישי אקח לבדיקה ואעלה אותה לפה.

וכן אני מרחובות אך אסע במיוחד לחולון למעבדה לבדיקת הרכב כי הם מאד מומלצים פה בפורום.

Renault clio RT 1994

פורסם

חשבתי ב30, ב25 זה מחיר טוב, בשביל השנתון והקילומטרים, תוודא הכול בבדיקה.

ד"א אם כבר חולון, אני מטפל אצל אורן שירותי רכב בחולון, מומלץ מאוד, הבנאדם אומן, אם אתה רוצה חוות דעת אמינה מאוד אני ממליץ לך.

בכללי גם כמוסך אני ממליץ לך לטפל אצלו, מחירים לא יקרים, לא מחייב על שטויות ולא מחייב סתם, באמת שהבנאדם הכי אמין שיצא לי לראות במוסכים, בטיפול טיימינג אני ביקשתי להחליף משאבת מים והוא פשוט אמר שהוא לא מחליף לי כי המשאבה במצב מצוין וחבל על הכסף שלי.

במידה ותסגור - תתחדש!

אני גם מרחובות, יהיה נחמד לראות את הרכב, אם אתה רוצה עזרה, שאלות משהו, דבר איתי בפרטי.

פורסם

שמעתי הרבה על המוסך שלו אשקול לנסות אותו פעם.

אני כיום מטפל במוסך אמנו אור באזור התעשיה ברחובות, חברה מאד טובים.

תודה רבה על העזרה ואם יהיו לי שאלות אפנה אליך :-D

Renault clio RT 1994

• תוכן חדש...