Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לנטיס 323 GLX 2004

אלכס נמרמן
שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברי הפורום שלום.

החלטתי לקנות רכב חדש ולהחליף את הרנו.

לא יודע למה אבל ננעלתי על מזדה לנטיס 323. הרבה שמועות על אמינות טובה מאד.

מצאתי ביד 2 מזדה לנטיס 323, GLX (הדגם הכי מפואר עם הסאנרוף), שנת 2004, 112 אלף קילומטר , יד שניה.

נסעתי לראות אותה.

הבעלים הוא בחור מאד רציני ונחמד, ישנם קבלות על כל הטיפולים, ניירת מאד מסודרת. אצל היד הראשונה היה ארבע שנים עד 30 אלף קילומטר ואצל הבחור הנוכחי עד עכשיו (כחמש שנים).

האוטו לא במצב מושלם , ישנה מכה בפגוש האחורי שצריך לסדר, הפגוש הקדמי לא יושב באופן מושלם ועוד כל מיני דברים קטנים אך מעצבנים כמו צבע פנסים שונה (אחד חדש בגלל תאונה קלה).

בסך הכל פגיעות פח סבירות לרכב כזה. אין פגיעות רציניות או שאסי.

בנוסף נורת כרית אוויר מהבהבת קבועה - הבחור אמר שישנה תקלה כלשהי עם הכרית בצד הנוסע ותיקון שלה יעלה כ800 שקל, ויש להחליף בלמים מקדימה מכיוון שיש הרגשה שמהלך הדוושה ארוך מידי והברקסים נכנסים לפעולה רק בסוף הלחיצה.

מחירון הרכב המשוקלל הוא 29500 .

לאור מצב הרכב והתיקונים הדרושים לו הצענו לו 25000. הוא פירסם את הרכב ב27500.

אשמח להערכת מחיר לתיקון הפגיעה מאחור, תיקון כרית האוויר ומידע באופן כללי על הדגם הספציפי כמו צריכת דלק, יוקר טיפולים, אמינות וכו'.

תודה רבה,

אלכס.

Left-back side.jpg

Renault clio RT 1994

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי כדאי לך להוסיף עוד קצת ולרכוש מאזדה 3 2004

שהיא יותר בטיחותית,מהנה,חדישה (מחליפה של הלנטיס).

שלא תחשוב שהלנטיס לא מומלצת היא מומלצת אבל במחיר נמוך

מהמחירון בגלל המאזדה 3 שנמכרת סביב אותו המחיר פחות או יותר.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתב קודמי - לאור המחיר המבוקש + יישור הקו שיידרש (וזה עוד לפני שהרכב עבר בכלל בדיקה, ואגב - מניין לך שהתאונה הייתה "תאונה קלה" ? ישנן הרבה הפתעות בנושא) - אתה תשלם בפועל כ - 30,000 ש"ח פלוס מינוס.

אני הייתי במקומך חושב בכיוון אחר לגמרי - בחברות הליסינג ובחברות הטרייד אין של היבואנים יש לא מעט רכבים צעירים ב - 4-5 שנים מהמאזדה הזו ובסדרי גודל של 40,000 ש"ח, כשאתה מקבל רכב חדש יותר ובטיחותי יותר + אחריות + יישור קו על חשבונם + אופציה לתשלומים. ובקיצור - הייתי מחפש רכב כזה במצב טוב, משלם את ה - 25,000 ש"ח כמקדמה, פורס עוד 15-20 אלף בתשלומים (אם ההפרש לא זמין לך) ומתחדש.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון האוטו נוסע בסדר גמור וללא בעיות.

אני גם כן מצפה לסיים את יישור הקו באזור ה30 אלף שהוא המחירון בעצם של האוטו.

ככה שיוצא שהוא הוריד לי בדיוק את ההפרש של ישור הקו מהמחיר.

העניין שאני מתמקד באוטו הספציפי הזה הוא בגלל ההיסטוריה הטובה שלו שמתועדת לגמרי, יד נמוכה (2) וקילומטראז' הכי נמוך שניתן למצוא היום ביד 2 (112).

השאלה היא האם שווה להשקיע את הכסף הנוסף הזה כביכול (אמרתם שהאוטו נמכר מתחת למחירון) בגלל נתוני הרכב.

אני אקפוץ היום לפחח ואשאל אותו כמה יעלה תיקון המכה האחורית וסידור הפגוש הקדמי ( הפגוש שלם לגמרי ללא מכות אך נתלשו מספר קליפסים).

Renault clio RT 1994

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון כרית אוויר יכול להיות יקר.

כבר ראיתי בלנטיס חיישן פגום במושב נוסע שדרש החלפת מושב!

קודם כל קבל הצעת מחיר ממוסך לתיקון התקלות.

לטעמי 25K לרכב שכזה, קצת גבוה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא נעול לגמרי על הרכב פשוט אני לא יכול להרשות לעצמי לעלות בשנתון ( סטודנט) ואני לא רוצה רכב מליסינג גם אם הוא חדש יותר באותו הכסף.

אני אבדוק עכשיו את עניין כרית האוויר במוסך.

מה אתם אומרים לגבי אמינות, ביצועים וכו׳ ?

Renault clio RT 1994

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כזאת.

אמינות - לי עד עכשיו ב"ה לא היו תקלות.

ביצועים - סבירים, פושרים, אל תצפה ליותר מידיי.

דלק - לא להיט, בתוך העיר/פקקים אתה מקבל בערך 1-10 בצריכה רגועה, נסעתי כמה פעמים כמה מכלים שלמים רק בעיר ויצא 1-8.5/9

חוץ מזה אישית אני אוהב את הרכב, הוא נחמד, עושה את העבודה בשקט ובאמינות טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבאתי את עניין חברות הליסינג כדוג', בחברות הטרייד אין ניתן למצוא גם לא מעט רכבים מבעלות פרטית, שלדעתי, בתוספת מחיר לא גדולה יחסית, ייתנו לך תמורה טובה יותר ושקט נפשי (אחריות, יישור קו, תשלומים וכו').

בכל מקרה אם אתה סגור על הרכב הספציפי - הייתי מציע לך לקחת אותו לבדיקה, או לכל הפחות לבדיקת שילדה (כתבת שהוא עבר תאונה קלה לטענת הבעלים, אתה אף פעם לא יכול לדעת מה הייתה "קלות" התאונה).

אשר לרכב עצמו - נהגתי בו בעבר לא מעט, חסכוני הוא לא, אל תצפה לצריכת דלק של יותר מ - 8-9 ק"מ לליטר בעיר, בטח לא ברכב בן 9.

כתבת שמדובר בדגם המפואר, מין הסתם התכוונת ל - GLX . מפואר זה עניין סובייקטיבי, אני זוכר שבשנת 2002 כשהלכתי למס' סוכנויות טרם קניית רכבי הקודם (סיאט ליאון) בדקתי גם את הדגם הזה. תא הנוסעים היה כבר בשעתו כל כך ספרטני (בטח ביחס לתא האיכותי והעשיר בליאון) שזה לבד הריץ אותי לבצע הזמנה בסיאט ;-) בכל מקרה אל תשכח לבדוק את תקינות הסאנרוף ויתר האיבזור ברכב.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי ונסעתי ברכב. הכל עובד כולל הסאנרוף.

הובא לתשומת ליבי עניין החלפת הכיסא בגלל חיישן כרית אוויר תקול. אשמח להערכת מחיר ממבינים.

Renault clio RT 1994

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי שתדע על עניין המגן הקדמי והאחורי(פגוש) במאזדה.

הבנתי שבדגמים הנ"ל יש מחלה שהתושבות שלהם עדינות יחסית ואז הם לא יושבים כמו שצריך, ובטסט שמים על זה דגש.

לפחות פעם אחת מולי בעודי ממתין להכנס לטסט, הייתה 323 ואיזה כמה דקות הבוחן בדק את המגנים לראות שהם מחוזקים כמו שצריך ולא באוויר.

אז שתדע שהתיקון שלהם יכול לעלות לך יותר משיפוץ רגיל שהוא בדר"כ 600-700 שקל...

לדעתי האישית אתה תוציא קרוב ל 30K שקל ותקבל רכב "ישן" יחסית. או שתוסיף עוד קצת ותתקדם למזדה 3,

בכ 35 אתה כבר יכול לקנות אלמרה 2006, גם כן נחשב אמין יחסית עם מנוע 1.8 חזק

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי למה אתה כל כך נגד אוטו משנת 2004? אני קופץ עשר שנים קדימה מהרנו שלי.

אין מה להשוות משום בחינה יונדאי גטס למזדה לנטיס.

Renault clio RT 1994

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי התקציב, אין סיכוי למעל 30 אלף. אני חיפשתי אוטו בכ23 אלף. 30 זה באמת הגבול הכי גבוה שלי מבחינת אוטו + ישור קו.

Renault clio RT 1994

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...