Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם נקניקיים פה... חתולים? השתגעתם? רק כלבים!

ועכשיו ברצינות, אין כמו אהבה של בע"ח. זה ממש לא דומה לאהבה אנושית, זו אהבה מיוחדת בפני עצמה.

אף פעם לא הבנתי את האנשים שיורקים 3 פעמים כשהם רואים חתול שחור. למען האמת, אני די מרחם עליהם.

שורה תחתונה: תהנה ותזכור שזו זכות להחזיק בע"ח ולא חובה!

נ.ב

הגורה שלי בת 3 חודשים והתחילה לשגע אותי כהוגן, מקווה שאצלך זה יהיה אחרת :).

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם חברים יקרים :)

המתוק כבר התחיל להרגיש בנוח על המיטה. איזה כיף.

860734_10151422521869477_1415327842_o.jpg

החתול מעוקר, מחוסן, מתולע. כבן 4-5 חודשים. נלכד ע"י אישה מדהימה בשם מירי שבת. עד היום היא קראה לו הודיני.. בנתיים ואסקיה תופס פה הכי טוב בשבילו. שם לחתול רוסי :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
חתול שחור??? השתגעת???

טפו טפו טפו, חמסה X3!

באחד הימים הפחות טובים שלי באירלנד ישבתי על איזה סלע (כי אין שם ספסלים) באיזו שכונה ,מבואס מהחיים ובנוסף גם ירד עליי גשם. עברה איזו אישה ואמרה לי "ואוו ,תראה ! היום יהיה לך מזל " הסתכלתי וראיתי חתול שחור מסתובב לידי ,

עניתי לה בתמיהה שהרי זה חתול שחור והוא בהחלט מסביר את היום החרא שעובר עליי ,

היא בתגובה ענתה לי שאצלם הם נחשבים למזל טוב .

כעבור כמה שעות עשיתי את המכירה שהצילה אותי. :-P

Gn'f'R

פורסם

אני רוצה שוב להודות לכולם!

הבחור נשאר עם השם שקיבל מהמצילה שלו - הודיני. אתמול הרשתי לו להסתובב ברחבי הבית. הוא שיחק איתי מחבואים כל היום. כל פעם למצוא אותו לקח 3 שעות, בהחלט קוסם.

הוא מתחיל להתרגל לבית. בחדר שלי הוא מאוד מבסוט, מכיר כל פינה וכל לילה רץ אחרי הכדורים שלו בכל החדר. היום הוא ממשיך להסתובב ברחבי הבית, הפעם בלי להעלם. רק חוקר כל פינה אפשרית.

אני צריך את עזרתכם בעוד משהו - החול שרכשתי הוא מסוג Bob Martin כמו בקישור בידיוק. אני לא הכי מבסוט על ניטרול הריחות שלו. יש המלצות למשהו אחר?

פורסם

כדאי מתוך ניסיון שלי לבחור בסוג של חול כמה שיותר דק.

הוא מתגבש מהר מאוד עם הנוזלים וכך קל יותר לנקות אותו עם הכף המיועדת.

בנוסף אני מצרפת לך צילום של חומר אותו אני מוסיפה לחול ומערבבת אותו כאשר אני מחליפה את המצע והוא חדש,

הוא מנטרל ריחות וסופח אותם אליו.

ל'

001.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמה עולה העסק?

כל מה שיש בו זה סודה לשתיה וסופחי לחות. בהנחה שהחול סביר ומעלה, יש בו מספיק סופחי לחות. סודה לשתיה זה עסק זול, אולי עדיף לקנות אותה וזהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חול מתגבש איכותי זה עסק לא זול. קופסה של סביבות 10 קילו עולה בסביבות 100 ש"ח וזה לא מחזיק להרבה זמן.

לצערי זה לא סתם סודיום ביקרבונט (סודה לשתיה) עם סופחי לחות (כמו סיליקה ג'ל). יש שם גם חומרי ריח, חומרים מתגבשים וצריך לדעת את היחסים וההתאמה של החומרים. אני בטוח שלקנות חבית מכל חומר ולערבב לבד יהיה זול משמעותית, אך זה דורש ידע בכימיה וככל הנראה גם ניסיון שיש לחברות האלה. מה גם שסוגי החול הטובים עוברים טיפול להוצאת האבק ואז כשאתה שופך אותם/החתולים עושים מה שעושים החדר לא מתמלא באבק.

פורסם

אני משתמש בעיקר ב everclean 10 ק"ג כחול, מאד מרוצה, כ-70 ש"ח לקופסא בקניית שישיה.

תהנה מהודיני, אם תזרום איתו צפויות לך שנים לא קלות אבל מהנות מאד, כיף חיים שיש עוד יצור (עוד נשמה?) כזה בבית...

ד"ש ממיצי וטוקסי

_1_~1.JPG

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

עכשיו ראיתי את התמונה. חתול יפה מאד. גם מסורס...

Everclean הוא החול הכי טוב שנתקלתי בו. הבעיה שזה עסק לא זול אם יש כמה חתולים.

פורסם

חברים תודה רבה על ההמלצות. היום בלי שביקשתי או הזכרתי את הנושא, אימא שלי רכשה לו חול Everclean Extra Strength Unscented. החלפתי לו כרגע, אני אחכה יום יומיים לראות שהוא מסתדר עם החול הזה, ואז אמסור את מה שנשאר לי מהחול הקודם באתר אגורה ובפורום.

בנוסף הקטנצ'יק קיבל היום אחת מהחבילות שהזמנתי לו ב-eBay - זוג צעצועים (הימניים בתמונה). המוכרת ישראלית אגב, ולכבוד התחלתה ב-eBay החליטה לפנק אותי בזוג עכברים קטנטנים נוספים (השמאליים בתמונה). כמובן שהושאר לה פידבק מפנק מאוד ואפילו נשלחה הודעת תודה פרטית. ממליץ לכם מאוד לבדוק מידי פעם מה יש למכירה.

בנוסף עם החול אגב, אימא רכשה לו בית משלו, שסוף סוף יהיה לו מקום משלו בלבד ואף אחד לא יציק לו. הוא התאהב בו מייד.

859840_10151434453914477_1446304905_o.jpg

פורסם

לעניין הנשמות -

1 חתול = 9 נשמות.

2 חתולים = 18 נשמות.

אם אני בודק אצלי אחרי חישוב מהיר = ציפי קפצה פעם מקומה 3 (ללא פגע.. השומן הציל אותה :shock: ) + סרט קישוט שהיא בלעה

תוסיף בריבוע קבלנו סה"כ 13.45 נשמות עבור 2 חתולות..

לא הרבה אבל עדין בפלוס :wink:

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...