Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקית, צחצחת , הברקת! ואז באה היונה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעה וחצי אתה מקרצף את הרכב, שמפו , וקס , אפילו שואב את כל האבק והשאריות בורקס וסומסום שנפלו בין הכסאות.

אתה מנקה את הצמיגים, את הדיפון הפנימי של הגלגל (גם שם הצטבר לא מעט בוץ ולכלוך קשה) , מנקה את התא מטען אפילו מתחת לגלגל ספייר.

סיימת, אתה מאושר, הרכב נוצץ!

אתה שם אותו בחנייה ו...

יונה בת יונה מחליטה לפנק בתוצרתה!

%$%@$ יימח שמך !!! יונה!

הגאון שימצא פתרון נגד (יהיה אשר יהיה אכזרי) , יזכה לגדולה וברכה !

attachment.php?attachmentid=325019&stc=1&d=1360424801

857958_10151467940829497_54140990_o.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מסכים עם מה שאנו החברים, כשזה על החלון זה שטויות.

אם זה היה מגיע לרכב עצמו אז הכתם כבר היה נשאר ואכן כמו שדניאל אמר, מגבון לח וזה יורד, אין מה לעשות עם זה.

יפה לך שטיפה, ווקס וכל התיאור בשעה וחצי, לי זה לוקח עם ווקס שעתיים וחצי עד שלוש כי צריך גם פלסטלינה.

פורסם
מילא לשלשת ציפורים... לך תנקה כתמי שרף של עצים או פירות פיקוס.

יש לי כתמים מעצבנים כאלו על מכסה המנוע , מתסכל שאי אפשר להוריד אותם :roll:

מגיע לך.

מי מנקה גץ?:wink:

חחח איזה רע ,

יותר מזה - הוא אוכל ברכב! :evil:

תתבייש לך :twisted::lol:

תחוס עלי , זה היה בעבר , אחרי טיול עם חברים האוטו היה נראה כמו אוטובוס אחרי טיול שנתי (הבמבה והביסלי המרוסקים על השטיחים) , מאותו יום - מסטיק אין באוטו.

מסכים עם מה שאנו החברים, כשזה על החלון זה שטויות.

אם זה היה מגיע לרכב עצמו אז הכתם כבר היה נשאר ואכן כמו שדניאל אמר, מגבון לח וזה יורד, אין מה לעשות עם זה.

יפה לך שטיפה, ווקס וכל התיאור בשעה וחצי, לי זה לוקח עם ווקס שעתיים וחצי עד שלוש כי צריך גם פלסטלינה.

זה לקח שעה וחצי כי זו היתה עבודה משותפת שלי ושל הבת זוג יחדיו , קודם כל האוטו שלי אחרי זה שלה (חארם לזרוק 100 שקל על שטיפה במכון רחיצה פעם בשבועיים)

26618731.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

תמונה שווה אלף מילים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

חברים לא מצחיק. בשכונה שלי יש 3 אנשים שונים שמאכילים חתולים.

בזמן האחרון שמתי לב שהיונים תופסים טרמפ על ארוחות החינם.

אתם יודעים אך נראית לשלשת של יונה כבדת משקל האוכלת זה שנה אוכל של חתולים ? :cry:

בהתחלה חשבתי שפרה התעופפה לי מעל הרכב. :shock:

QB5LK.jpg

זמין 8)

• תוכן חדש...