Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, stx כתב:

אגב, זכור לי שהרמטכ"ל וראש השב"כ אמרו לו משהו בסגנון - 'קבל התרעה לפני מלחמה. אנחנו לא יודעים בדיוק מתי ואיפה, אבל האויבים שלנו זזים'. אני זוכר לא נכון?

לא מדוייק, הם ניסו להגיד לו. הוא סירב להיפגש איתם. 

כך הוא יוכל להגיד שלא משכו לו בדש המעיל. 

כמובן שזה יהיה שקר גס, אבל ממתי זה עוצר אותו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ללמוד מהטעויות שלו ולא לחזור עליהן, זה קודם כל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 שעות, stx כתב:

אגב, זכור לי שהרמטכ"ל וראש השב"כ אמרו לו משהו בסגנון - 'קבל התרעה לפני מלחמה. אנחנו לא יודעים בדיוק מתי ואיפה, אבל האויבים שלנו זזים'. אני זוכר לא נכון?

רמטכל וראש השבכ אומרים קבל התרעה לפני מלחמה אנחנו לא יודעים בדיוק מתי ואיפה אבל האויב זז

זה נראה לך מקצועי???

קח תחזית מחייל פשוט 

האויב שלנו רוצה להשמיד אותנו

חיזבאללה רוצה להתעצם מחדש, חמאס לא נכנע, ביו"ש רוצים להשמיד אותנו, הרשות הפלסטינית בונה את כוחה הצבאי נגדנו, טורקיה, מצרים, סוריה, קטר ועוד מתכוננות למלחמה נגדנו

אני לא יודע מתי ואיפה אבל קבל ממני הרתעה

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אני זוכר איך לאורך השנים, כל פעם עולה השיח שנתניהו מנסה להבעיר את השטח, או לצאת למבצע כדי להסיט את תשומת הלב ממשהו, וזה עבור מבצעים קטנים יחסית.

כשאתה רוצה לצאת לפעולה אתה יוצא. אתה לא מבעיר קודם את השטח כדי שהעכברים יזחלו למחילות שלהם.

ע"ע עופרת יצוקה של אולמאט וברק והמבצע נגד ראשי הג'יהאד של בנט לפיד.

וזה גם מראה לך איך עושים פעולות כשממשלות שפויות ומקצועיות מנהלות את העניינים. איימו וחטפו ככה שלא יוכלו לאיים הרבה זמן. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 54 דקות, gadik6 כתב:

לא הייתה מלחמה "אמיתית" עם חיזבאללה מאז לבנון השנייה, אז איך אתה יודע מה הייתה התגובה לתרחיש שציינתי?

אני לא מבין מה אתה רוצה. *אתה* טענת שאם היתה מלחמה, אז כל השמאלנים והגויים היו דורשים להפסיק אותה מיד ואני הייתי יוצא להפגין. אתה לא מבין את הסתירה בין השכנוע העצמי שלך שזה מה שהיה קורה, טענה שאי אפשר לדעת מה היה קורה?

...

ישראל ניהלה \ מנהלת מלחמה בלבנון, וניהלה מלחמה בת שבועיים באיראן. לאף אחד לא היה איכפת בעולם פחות או יותר, בטח אם אתה משווה את זה למה שקרה בעזה, הרקע וכו'. אז אני יודע מה קרה במציאות, כן.

לפני 57 דקות, gadik6 כתב:

יש לחמאס אלטרנטיבה, בדמות המודל של יהודה ושומרון - שליטה בטחונית ישראלית, בטחון פנים וממשל של הרשות. כלומר כיבוש הרצועה והישארות בה. או רילוקיישן.

אלטרנטיבה שלטונית בלי כיבוש ישראלי לא יכלה להיות, כי חמאס לא היה מאפשר זאת. עכשיו המצב שונה.

אין בעיה. אז יש אלטרנטיבה שאתה מאמין בה. שזה סותר את מה שכתבת קודם. אבל ניחא. 

לפני 59 דקות, gadik6 כתב:

מעניין מה היית אומר אם כאשר כל ראשי מערכת הבטחון אומרים שחמאס מורתע, או שחמאס הוא נכס, או שצריך לאפשר את מזוודות הכסף, ונתניהו היה שם פס ומורה על תקיפה או על מיטוט החמאס.

יש פה כשלון מערכתי של הממשלות בשנים האחרונות בראשות נתניהו ושל מערכת הבטחון.

ושוב, לחלק עיצות מהספסל זה מאוד קל, ונתניהו לא שונה - גם הוא חוטא בזה, כמעט כמו כל פוליטיקאי אחר.

הייתי אומר שמה שהייתי אומר היה נגזר מהתוצאה. ככה, מה לעשות, עובדות מערכות היררכיות. אנשים מגיעים לצמרת, לנקודה שבה מקבלים החלטות כדי שיקבלו החלטות. אם הם לא מסוגלים - הם צריכים לפנות את מקומם. ולכן זה גם תמוהה לקרוא כל פעם מחדש, לא רק ממך, גם אמירות כמו "לחלק עצות מהספסל זה מאוד קל". אתה בעצם חושב שאנחנו לא אמורים לבקר פוליטיקאים כושלים?

המקרה של נתניהו לדעתי קצת יותר דופן. קודם כל, האיש שיקר במשך איזה 20 שנה שהוא יודע ומבין איך להלחם בטרור. כתב ספרים. אבל חוץ מזה, הוא רץ על טיקט ממוטט החמס ומגן ישראל לפחות ב2-3 הזדמוניות שונות. הוא לא עשה את זה. כלומר שיקר לבוחרים שלו. עד שהבין שאין לזה משמעות בכלל, ולליכוד של היום אין אפילו מצע. 

אתה יכול להגיד שהוא רצה אבל מערכת הבטחון מנעה ממנו. הייתי מקבל את זה כטענה כללית על אדם שהיה בצמרת 4 שנים, למרות שגם אז, הוא היה צריך לפרוש ולהכיר בזה שהוא נכשל. אבל הוא נמצא בצמרת 20 שנה. כלומר הוא נכשל לא במיטוט החמאס, אלא גם בניהול המדינה באופן כזה שמערכת הבטחון תתאים את עצמה למה שהבוחרים שלו רוצים.

אז למה הוא ראש ממשלה? כדי לטוס לחול לכבס בגדים במלונות יוקרה במנהטן?

לפני כשעה, gadik6 כתב:

איפה?

בערוץ 14, למשל

לפני כשעה, gadik6 כתב:

לא שאלתי עבור מי היית מצביע

ממש כאן:

לפני שעה, gadik6 כתב:

מניח שלא היית מצביע עבור "פתרון" כזה.

אז עניתי לך. זה לא משנה עבור מי או מה אני הייתי מצביע. 

..

ליברמן דיבר על מיטוט החמאס שנים, גם קציני צהל שהם פחות בכותרות היום, כמו גדי שמני נדמה לי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

הכל התחיל אצל אולמרט. אתה בא גם אליו בטענות שהוא לא טיפל באיום כשהיה עוד קטן יחסית?

אולי אם אולמרט לא היה מאפשר לחיזבאללה להתעצם מהרגע הראשון, חיזבאללה היה נשאר ארגון טרור קטן ולא המפלצת שאתה מדבר עליה?

תשמע אתה בדיחה. עיוות כזה של המציאות לא ראיתי כבר הרבה זמן.
כמה זמן אולמרט היה ראש ממשלה מסיום מלחמת לבנון השניה וכמה נתניהו? מקווה שאתה יודע לספור ואני לא צריך לעשות גם את זה.
אולמרט יצא למלחמת לבנון השניה בקיץ 2006 וכיהן כראש ממשלה עד 2009.
כלומר בסך הכל כיהן 3 שנים כראש ממשלה מאז לבנון 2 ובזמן הזה חיזבאללה עוד היה קטן ולא מאיים ביחס למצב שלו עד לפני שנתיים.
נתניהו היה ראש ממשלה מאז כמעט ברצף! כמה זמן זה? תספור. בתקופתו חיזבאללה התעצם, צבר נסיון מבצעי עשיר בסוריה (מבלי שישראל מנצלת את ההזדמנות לפגוע בו) והפך למפלצת עד כדי כך שנתניהו חשש לפנות אוהל שהוקם בשטח ישראל ע"י הארגון הזה.

באיזה שנה נסראללה התפאר שיש לו תוכנית לכיבוש הגליל? 2011. מי היה אז ראש ממשלה ולא עשה עם זה כלום? אני אתן לך שלושה ניחושים למרות שאחד אמור להספיק.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אולמרט "פעל" אחרי שנחטפו ונהרגו לנו חיילים. אפשר להגיד שזה היה מחוסר ברירה.

היו חטיפות לפני שלא הובילו למלחמה (ראה ערך החטיפה בשנת 2000) כך שהטענה שלך היא שוב, עיוות של המציאות ומצוצה מהאצבע.

לפני 48 דקות, עדי-אל כתב:

ביבי טיפח את החמאס, אפשר לחיזבאללה להתעצם וכו' וכו' וכו'

בוא נדבר על העתיד

מה צריך לעשות עכשיו?

נתחיל מלהעיף את הפגע הרע הזה מהחיים שלנו כי לצערנו הוא לא מפנה את עצמו והולך להתחבא באיזה פינה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזכותו יאמר שבגזרת חיזבלה אמנם לא היינו התקפיים ומאיימים אבל אספנו עליהם מידע והתייחסנו אליהם כאיום משמעותי. 

אפשר גם לטעון שחיזבלה היה די מורתע (בזכות מלחמת לבנון השניה) אחרת היה נכנס אול אין בשביעי.

אם רק היה אותו יחס לחמאס, היינו היום במקום אחר. מסתבר שהקטארים חכמים מהאיראנים. הם הצליחו להכניס מרגלים והשפעה ללשכת ראש הממשלה. האיראנים מנסים לשכנע כל מיני הזויים לעשות גרפיטי ולצלם תמונות של מקומות שכבר מופיעים בגוגל עבור קריפטו...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אפשר גם לטעון שחיזבלה היה די מורתע

זה שהוא לא נכנס זה דבר אחד, אבל מהשמיני הם תקפו תשתיות של צהל כול שבוע. מצלמות, מכמים טנקים ועוד. אנחנו פחות הגבנו בהתחלה. מתישהו אולי נדע למה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

נתחיל מלהעיף את הפגע הרע הזה מהחיים שלנו כי לצערנו הוא לא מפנה את עצמו והולך להתחבא באיזה פינה.

בוא נדבר על היום שאחרי...

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

לזכותו יאמר שבגזרת חיזבלה אמנם לא היינו התקפיים ומאיימים אבל אספנו עליהם מידע והתייחסנו אליהם כאיום משמעותי. 

אפשר גם לטעון שחיזבלה היה די מורתע (בזכות מלחמת לבנון השניה) אחרת היה נכנס אול אין בשביעי.

אם רק היה אותו יחס לחמאס, היינו היום במקום אחר. מסתבר שהקטארים חכמים מהאיראנים. הם הצליחו להכניס מרגלים והשפעה ללשכת ראש הממשלה. האיראנים מנסים לשכנע כל מיני הזויים לעשות גרפיטי ולצלם תמונות של מקומות שכבר מופיעים בגוגל עבור קריפטו...

לא איסוף המודיעין הוא לא לזכותו. לשבת על התחת ולאסוף מודיעין ולסמוך על זה שתהיה התראה ולא נופתע, נו ראינו למה זה הוביל... זו בדיוק הקונספציה.
חיזבאללה מורתע? שוב אותה קונספציה. חיזבאללה לא היה מורתע.
אם היה מורתע לא היה פותח במערכת תמיכה בעזה ומפנה את כל צפון ישראל מאזרחים.
חיזבאללה פשוט טעה בחישוב זה הכל...
היה צריך לשבת בצד בשקט ולשמור את הכוח שלו או להכנס All In באותה שבת ארורה.

לפני 17 דקות, עדי-אל כתב:

בוא נדבר על היום שאחרי...

כשהוא יעוף? אתה כבר חותם על זה שהוא יעוף?
היום שאחרי:
1. הקמת וועדת חקירה ממלכתית.
2. ביטול כל הספין הזה שנקרא חוק גיוס. יש כבר חוק גיוס, לגייס את כולם. להקים להם ישיבות על גבול ירדן/סוריה/לבנון/עזה, שילמדו וישמרו שם על מדים וישרתו שנה וחצי כמו הביינישים. ירשמו ביומן ככוח מילואים שניתן לזמן בכל עת יוכולו לצאת לשוק העבודה בלי המגבלות שיש היום. לא צריך יותר.
3. ביטול ההפיכה המשטרית.
4. הגבלת כהונה.
5. צבא שומר לפני האזרחים ולא האזרחים תופסים את קו המגע, אלה אם בצד השני יש הסכם שלום אמיתי. אזרחים בקו המגע צריכים להיות עם נשק אוטומטי בבית, כיתות כוננות כמו של פעם. לא נותנים לאוייב שכל בוקר אומר שהוא רוצה להשמיד אותך להתעצם למימדי מפלצת על הגבול.
6. המשך בניין הכוח עם פיקוח הדוק, שלא תידעו מה הולך במכרזי הרכש של צה"ל... כולנו מכירים את פרשת הצוללות אבל גם בדברים זולים בהרבה, כמו כסאות... איזה סיפורים שמעתי...

לפני 59 דקות, עדי-אל כתב:

רמטכל וראש השבכ אומרים קבל התרעה לפני מלחמה אנחנו לא יודעים בדיוק מתי ואיפה אבל האויב זז

זה נראה לך מקצועי???

כן. אתה חושב שלפני כל מלחמה הצד השני ידע מתי ואיפה? נו יש לך כמה דוגמאות מהעת האחרונה שזה לא המצב...
אם אתה ראש ממשלה מקצועי שלוקח את התפקיד שלו ברצינות אתה תקשיב, תכנס את הקבינט, תנחה את הצבא לגייס מילואים ולעבות את הגבולות.

הרי גיוס מילואים דורש תקציב, דורש אישורים. הצבא לא יכול להחליט שהוא מגייס מחר אנשים לחודש ככה סתם.
אתה אפילו לא חייב לעצור את ההפיכה המשפטית שלך, פשוט להגיב למציאות המתהווה.
תבדוק מה ביבי אמר בוועדת החקירה של מלחמת לבנון 2. אין לי כוח לחפש את זה שוב.

איך לפיד שבוע לפני ידע שהולכת לפרוץ מלחמה? דיבר על זה, ברצינות.
אני טיילתי ביפן לפני, חזרתי בסוף ספטמבר, אתה יודע כמה פעמים אמרתי לאישתי "בואי נישאר פה עוד חודש גם ככה הולכת להיות מלחמה", איך ידעתי? על סמך מה? זה היה באוויר. רק אידיוט שטומן את ראשו בחול לא שם לב למה שקורה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 11 שעות, gadik6 כתב:

ממה שאני מבין, פלדשטיין הוא יס-מן קלאסי, שהיה יועץ חיצוני (ועובד לשעבר בלשכת ראש הממשלה, אולי אפילו זה לא), אדם לחיץ, שעשו עליו סיבוב.

עובד לשעבר, (אולי אפילו זה לא)  מסתובב לו ללא סיווג בשכונה.

רוה"מ לא מכיר אותו: "פלדשטיין הוא פטריוט ישראלי נלהב"

image.jpeg.3cc7c53754491a7af2bcb2ce451b7ce3.jpeg

אדם לחוץ שמנסה לעשות עלינו סיבוב.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

הוא לא מכיר אותו, הוא לא עובד שלו, הוא רק טס איתו במסוקים, נכנס איתו לתדרוכים, מסתובב בלשכה ומופעל על ידי עובד אחר שלו וכל זה בלי סיווג.
אבל הוא לא מכיר אותו, הוא לא ידע.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

ביבי טיפח את החמאס, אפשר לחיזבאללה להתעצם וכו' וכו' וכו'

בוא נדבר על העתיד

מה צריך לעשות עכשיו?

להיפטר מביבי

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

לא איסוף המודיעין הוא לא לזכותו. לשבת על התחת ולאסוף מודיעין ולסמוך על זה שתהיה התראה ולא נופתע, נו ראינו למה זה הוביל... זו בדיוק הקונספציה.
חיזבאללה מורתע? שוב אותה קונספציה. חיזבאללה לא היה מורתע

היה מורתע במידה מסוימת. מי שלא היה מורתע זה סינואר, ושניהם טעו בחישוב.

אבל אי אפשר להגיד שישבו ישבו על התחת, וצריך לזכור שהכל קורה במקביל לחזית בעזה. בלבנון תמיד היתה הנחה שבשלב מסוים תתפתח מלחמה עם חיזבלה וראו בו איום אמיתי. זה שלא יזמו תקיפה משמעותית זה דבר אחד, אבל להגיד שלא עשו כלום? ראית באיזה יעילות טיפלו שם לעומת עזה.

לעומת זאת בעזה באמת האמינו שאם נעביר מספיק כסף ולאנשים תהיה עבודה, הם לא יתקפו. זאת הקונספציה שהתנפצה.

איסוף המודיעין והחדירה שיש לישראל בחיזבלה זה משהו שלא היה בעזה. אי אפשר להתעלם מזה, ומהמכות שהם חטפו כתוצאה מהעבודה הזאת. באותה מידה היה יכול להחליט עזבו אתכם מחיזבלה, הוא מורתע ולא צריך לעקוב אחריהם. שימו כמה מצלמות ואלקטרוניקה על הגבול וזהו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...