Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@gadik6

לגבי הפשע בחברה הערבית ובכלל.

יש איזה נטייה של אנשים להתעלם ואפילו לשמוח שיש חיסולים בישובים הערביים. 

זאת בעיה שלהם, הם חיות, ככה הם וכו'. 

1. אני רק מזכיר שיש חפים מפשע שנרצחים, גם ערבים וגם יהודים (מכיר 3 מקרים של טעות בזיהוי בשנתיים האחרונות). 

2. הפשע הזה יוצא גם מחוץ לישובים הערבים

3. יש ערבים שכן רוצים לחיות את החיים שלהם בשקט ולשלוח את הילדים שלהם לקבל השכלה ולא להתעסק בפשע. עבדתי עם חברה ערבים מבריקים בתחומם, לא פחות. הם לאט אבל בטוח מתחילים להיכנס לשכונות יהודיות. בוא נראה מה יהיה לתומכי בן גביר ואסטרטגיית "זה עניין פנימי שלהם" להגיד על זה

המשטרה יודעת להילחם בפשיעה הזאת כשיש החלטה ותמיכה מלמעלה. 

בשנות ה 90 והאלפיים, היו כמה משפחות שניהלו את העניינים בשרון וברמלה לוד (אבוטבול, רוזנשטיין, אברג'יל ועוד כמה).

מה נשאר מהם היום? 

בכלל, המדינה צריכה להחליט לגבי כמה מגזרים (ערבים, חרדים, אממ, אממ) האם הם חלק מהמדינה או לא. 

חוסר ההחלטה מכניס את המדינה לבלאגן נוראי. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

לפני 55 דקות, farkash7 כתב:

הכל טוב... כל הצופים ההדוקים של ערוץ 14, איכשהו צריך להסביר להם שמה ש"השמלאנים" אמרו לעשות לפני שנה ואמרנו בשום פנים ואופן זה בעצם מה שצריך לעשות וביבי גאון.

מכיוון שכל כך עניין אותך מה רשמתי בעבר, בדקתי מה אתה רשמת בעבר. אולי כדאי גם לך להתחיל לצפות בערוץ 14, ככה תהיה קצת יותר מחובר למציאות.

בתאריך 26.9.2024 בשעה 10:54, farkash7 כתב:

על איזו הפסקת אש אתם מדברים? במקרה הטוב בעוד 21 יום המצב יחזור לקדמותו רק שעד אז חיזבאללה יוכל לקנות לעצמו מכשירי קשר לא ממולכדים ולמנות מפקדים חדשים.
טמטום מוחלט, חשפת יכולות, השתמשת ביכולות הבאת את האוייב לאנדרלמוסיה (אני לא קונה את ההצהרות שלהם אגב), במקום ללחוץ על הגז ולהכין את האוגדות אתה נותן לאוייב זמן להתאושש.

כל הניהול טמטום אחד גדול, אבל למישהו היו ציפיות אחרות?

דוגמה ראשונה - אתה מקטר על מבצע הביפרים, ממש כמה ימים לפני תחילת המערכה הקרקעית בלבנון. לטענתך זה היה "טמטום מוחלט, חשיפת יכולות"?   כמה חודשים אחרי, ומהלך אינטנסיבי אחד בצפון, ואותו חיזבאללה כבר לא מהווה איום למעשה, ומצבא טרור עוצמתי, בעל עשרות אלפי טילים, הוא הפך לכמעט כלום ושום דבר.

מזל שלא הקשבנו לך ולשאר מומחים, אחרת חיזבאללה עוד היה יושב על הגבול.

בתאריך 1.9.2024 בשעה 11:06, farkash7 כתב:

אם זה לא המצב אז שיחזירו את החטופים מחר בבוקר ויעצרו את המלחמה. למי שדואג, חמאס לא יחכה יותר משבוע ויתחיל לעבוד ולתת הצדקה לפלישה חוזרת.
למי שצועק "אבל הוא יבקש ערבויות" סבבה שיבקש, ניתן לו גם, אבל אם הוא מתחיל שוב הערבויות האלה שוות לתחת.
אם מישהו יצעק "אבל סינוואר יצא וירים V עם האצבעות", סבבה שיצא וירים, וביום שהוא עושה את זה שינחת עליו טיל, עם ערבויות או בלי ערבויות, במקרה הגרוע יגידו לנו "נו נו נו", כמו שאומרים היום.

דוגמה שנייה - מדבר על עצירת הלחימה, ועוד מזכיר את סינוואר, חודש לפני שהוא נמצא וחוסל (באותה רפיח שכולם התנגדו לכניסה אליה).

מזל שלא הקשבנו לך 2 - סיום הלחימה באותה תקופת זמן, ובאותם תנאי העסקה, היה שונה משמעותית מהמצב בו אנו נמצאים היום. בתקופת הזמן בה אתה דיברת על הפסקת הלחימה, לא שום סיכוי שצה"ל היה נשאר בשליטה על מעל ל-50% משטחי הרצועה, וגם ה"חזרה ללחימה" זה נתון לויכוח, לאור הממשל האמריקאי שהיה באותה תקופה.

אז איך אומרים - לפני שאתה מלגלג על התחזיות שלו, כדאי שתסתכל קודם על ה"תחזיות" שלך.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

קרית שמונה נטושה ברובה

מתייחס רק לעניין הזה בהודעה שלך שלדעתי רובה נכון -זה ספציפית לא נכון בכלל. העיר פועלת ומתפקדת.

להגיד שכל מי שפונה חזר זה כמובן לא נכון, אבל העיר לא נטושה ברובה. זה בוודאות מהיכרות עם גורמים בעיריה.

לא יודע לגבי מטולה, שם נראה שיש הרבה יותר הרס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מתייחס רק לעניין הזה בהודעה שלך שלדעתי רובה נכון -זה ספציפית לא נכון בכלל. העיר פועלת ומתפקדת.

להגיד שכל מי שפונה חזר זה כמובן לא נכון, אבל העיר לא נטושה ברובה. זה בוודאות מהיכרות עם גורמים בעיריה.

לא יודע לגבי מטולה, שם נראה שיש הרבה יותר הרס.

הייתי שם בפעם האחרונה לפני כחודש. העיר ריקה לעומת מה שהיתה לפני המלחמה.

אני מדבר על עסקים סגורים, כמעט ואין אנשים בחוץ והכבישים (כולל החניות) מאוד דלילים.

• מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

דוגמה ראשונה - אתה מקטר על מבצע הביפרים, ממש כמה ימים לפני תחילת המערכה הקרקעית בלבנון. לטענתך זה היה "טמטום מוחלט, חשיפת יכולות"?   כמה חודשים אחרי, ומהלך אינטנסיבי אחד בצפון, ואותו חיזבאללה כבר לא מהווה איום למעשה, ומצבע טרור עוצמתי, בעל עשרות אלפי טילים, הוא הפך כמעט לכלום ושום דבר.

מזל שלא הקשבנו לך ולשאר מומחים, אחרת חיזבאללה עדיין היה יושב על הגבול

רק שכחת להסתכל מה קרה יומיים אחר כך, כנראה שכן הקשיבו לי גם אם באיחור... כנראה שהתחזיות שלי מצויינות... את מבצע "חיצי הצפון" התחלנו יומיים לאחר מיבצע הביפרים. למזלנו ביומיים האלה נסראללה עדיין לא הבין לאן העסק הולך.
המזל הגדול שלנו שחיזבאללה עצמו (יותר נכון המנהיג שלו) היה תחת קונספציה ענקית.
חיזבאללה לאורך כל המלחמה החליט לא להכנס בכל הכוח, כשעוד היו לו טילי שיוט אימתניים מוכנים לשיגור, כשעוד היו לו גדודים על הגדר עמוסים בתחמושת ומוכנים לפלישה.
אם נסראללה לאחר פיצוץ הביפרים והשוק היה מורה "שגרו הכל מהכל לא אכפת לי" היית מבין כמה מטומטם היה ללחוץ על הכפתור בלי לבצע מהלך רחב מיד.

לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

דוגמה שנייה - מדבר על עצירת הלחימה, ועוד מזכיר את סינוואר, חודש לפני שהוא נמצא וחוסל (באותה רפיח שכולם התנגדו לכניסה אליה).

מזל שלא הקשבנו לך 2 - סיום הלחימה בתקופת הזמן הנוכחית, ובתנאי העסקה, היה שונה משמעותית מהמצב בו אנו נמצאים היום. בתקופת הזמן בה אתה דיברת על הפסקת הלחימה, שום סיכוי שצה"ל היה נשאר בשליטה על מעל ל-50% משטחי הרצועה, וגם ה"חזרה ללחימה" זה נתון לויכוח, לאור הממשל האמריקאי שהיה באותה תקופה.

אז איך אומרים - לפני שאתה מלגלג על התחזיות שלו, כדאי שתסתכל קודם על ה"תחזיות" שלך.

אין לך מושג מה היו תנאי העסקה הקודמת אבל אתה מפריח תאוריות.
ומה אם יגידו לך שהעסקה הקודמת שדובר עליה לפני רצח 6 החטופים ועשרות חיילים שאיבדנו הייתה זהה? מה תגיד אז? 

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין ספק שהעיר עוד לא חזרה לעצמה, אבל להגיד שהיא נטושה ברובה זאת הגזמה. 

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

ג'וניורים מתקשים מאוד למצוא עבודה

גם בשאר העולם.

ויקר גם בשאר העולם.

...........

אני חשבתי ש 'לא חמאסטאן לא פתחסטאן' ובסוף נראה שיהיה קצתמזה וקצת מזה וקצת קטאר וקצת טורקיה.

לפני 47 דקות, gadik6 כתב:

חיזבאללה כבר לא מהווה איום למעשה

אהא, כן, לא מפסיק להתחמש מחדש, כול הזמן עובדים על להוריד להם את מה שהם מצליחים להשיג. 'לא מהווה איום' (כול עוד אנחנו פועלים נון סטופ)

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, David32 כתב:

אהא, כן, לא מפסיק להתחמש מחדש, כול הזמן עובדים על להוריד להם את מה שהם מצליחים להשיג. 'לא מהווה איום' (כול עוד אנחנו פועלים נון סטופ)

ברוך הבא לחיים במזרח התיכון.

אז כן, חיזבאללה, ככח צבאי מסודר, לא מהווים איום, בטח ביחס למצב לפני ה-7 באוקטובר.

שנית, יש פגיעה באיראן, שהייתה הספקית הראשית, במישרין ובעקיפין, של כסף וציוד לחימה.

שלישית, גם בתוך לבנון יש ירידה במעמדו הצבאי/מדיני של חיזבאללה.

כל זה לא סותר את זה שצריך להמשיך לפעול ולסכל, כדי למנוע ניסיונות התעצמות.

אגב, גם בהולנד כוחות הבטחון מסכלים פיגועי טרור ופועלים נגד גורמי ג'יהאד. בינתיים לא מצאו דרך אחרת להתמודד מול ג'יהאד.

פורסם

לא ידוע לי על כך שהולנד מצויה תחת איום מאסיבי של טילים, רקטות ופלישת אוגדות של ג׳יהדיסטים.

בינתיים בעל כוח הדברא הוא עושה דברו של טראמפ. אפילו לא מנסה לעשות קולות של התנגדות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 47 דקות, farkash7 כתב:

ליזבאללה לאורך כל המלחמה החליט לא להכנס בכל הכוח

יותר נכון איראן החליטה בשבילו.

בגלל זה הם גם לא הלכו עד הסוף ב7.10.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, sperial כתב:

לא ידוע לי על כך שהולנד מצויה תחת איום מאסיבי של טילים, רקטות ופלישת אוגדות של ג׳יהדיסטים.

הם לא צריכים לפלוש. תאי טרור כבר נמצאים בהולנד, ובכל רחבי אירופה. וזה לא אני "קבעתי", אלא גורמים אירופאים.

לגבי טילים - שמעת על מדינה קטנה בשם רוסיה?   זאת שנאטו כל הזמן מתאמן לקראת מלחמה אפשרית איתה, לכאורה?

אבל לא הבנתי מה הקשר - אתם באמת לא יודעים לקרוא?   לא טענתי שום דבר מזה. 

סך הכל כתבתי שגם במדינה מערבית, כוחות הבטחון פועלים ללא הפסקה לשם סיכול, הן בהיבט הפלילי והן הבטחוני, וזה כולל ג'יהאדיסטים למיניהם.

לפני 7 דקות, sperial כתב:

בינתיים בעל כוח הדברא הוא עושה דברו של טראמפ. אפילו לא מנסה לעשות קולות של התנגדות.

כן כן. זה בסגנון הדיווחים על משבר או על נזיפות בין טראמפ לנתניהו?

פורסם

לרוסיה השגעונות שלה ושל מנהיגה, אבל זו מדינה, לא צבא ג׳יהדיסטים. סגנון שונה לגמרי. זה שהאירופים הזניחו לחלוטין את הצבאות שלהם במשך כמה עשורים זו צרה גדולה - נדמה לי שגדוד השריון או שניים שיש להולנד (כנראה שאני קצת מקצין) פועלים ת״פ מפח״ט גרמני. חלק מהמדינות איבדו את זה לגמרי.

אז, כן, יש באירופה פעילות איסלמיסטית שבחלק מהמדינות אפילו נרחבת ומדי פעם קטלנית, אבל לא מגיעה לפרומיל ממה שעומד מולנו. הסיכונים שלהם שונים. יש להם גם נאטו. ועם כל האיומים של טראמפ אני לא ממאמין שארה״ב תעמוד מנגד אם אירופה המערבית תעמוד מול פלישה רוסית. יש לה יותר מדי מה להפסיד. במאה הקודמת זה קרה פעמיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

@gadik6

לגבי הפשע בחברה הערבית ובכלל.

1

2

3

4. כשיגמרו להם ה"לקוחות" מהמגזר, הפשיעה תופנה לישובים היהודיים. 

לפני 25 דקות, gadik6 כתב:

אז כן, חיזבאללה, ככח צבאי מסודר, לא מהווים איום, בטח ביחס למצב לפני ה-7 באוקטובר.

תוצר לוואי. 

כמה זמן לקח לנו באמת לעשות איתם משהו? לטפל בבעייה?

אם הם לא היו תוקפים אותנו אלא יושבים בשקט. האם היינו בכלל עושים איתם משהו? אוהל פחדנו לפנות. אוהל.

שנית, יש פגיעה באיראן, שהייתה הספקית הראשית, במישרין ובעקיפין, של כסף וציוד לחימה.

הפעם הראשונה בהיסטוריה, שאיראן העיזה לתקוף את ישראל ישירות, הייתה תחת הנהגתו של מר הפקרה. 

יותר מעניין מזה? 

ידענו. מראש. במשך מספר שעות. שהטילים הולכים להגיע. 

האם ניסינו לתקוף את המשגרים לפני השיגור כדי למנוע סיכוי לפגיעה בתושבים או שהלכנו על "תעזרו לנו ליירט"?

שלישית, גם בתוך לבנון יש ירידה במעמדו הצבאי/מדיני של חיזבאללה.

תוצר לוואי של מה שאנחנו עשינו, כשסוף סוף עשינו. 

אולי אתה יודע מה קרה לניצחון המוחלט שהיינו אך כפסע ממנו? אני דואג לשלומו, מזמן לא שמענו עליו, אפילו מגל הוריד את הכובע כבר כנראה לזכרו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

המערכת בתת תפקוד.

אחותי כבר 20 שנה במערכת הזו, אחרי שלושה תארים החלה בחינוך המיוחד. בשל העבודה שאין מספיק מורים בתחום עם הכשרה מתאימה (עבדה בגנים לחינוך מיוחד) לפני כ-5 שנים העבירו אותה לתפקיד שבעצם ממלא את החסר במספר גנים רק שאם זה היה אמור להיות 2-3 גנים, זה בפועל יותר קרוב ל- 6-7 גנים. עכשיו ברישום של משרד החינוך יש מישהו בתפקיד שלה אבל בפועל הילדים מקבלים 50% ממה שהם צריכים. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • מבאס 2
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

הפעם הראשונה בהיסטוריה, שאיראן העיזה לתקוף את ישראל ישירות, הייתה תחת הנהגתו של מר הפקרה. 

יותר מעניין מזה? 

ידענו. מראש. במשך מספר שעות. שהטילים הולכים להגיע. 

האם ניסינו לתקוף את המשגרים לפני השיגור כדי למנוע סיכוי לפגיעה בתושבים או שהלכנו על "תעזרו לנו ליירט"?

תגיד תודה לדוד ביידן.

הרי אם נתניהו היה מחליט אז לתקוף, הייתם צועקים פה שהוא חסר אחריות, שהוא תוקף כי הוא רוצה להתחמק מהמשפט (קלאסי אצלכם), שהוא פוגע ביחסים עם ארה"ב ומה לא.

אגב, תחת הנהגתו של נתניהו, ישראל גם הפציצה לראשונה את מתקני הגרעין באיראן, וחיסלה בכירים בהנהגה הצבאית והמדינית בצורה גלויה.

אז אולי עדיף לחטוף גול במחצית הראשונה, ואז להחזיר בשלושער במחצית השנייה.

• תוכן חדש...