Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הם אוייב, אבל אוייב פחות גרוע.
מדברים כאילו יש לנו שלל אופציות נהדרות.
יש לנו בדיוק 4 אופציות, שלוש מהן ריאליות לטעמי ושלושתן די חרא:
1. חמאס ממשיך לשלוט בעזה.
2. הרשות שולטת בעזה אזרחית, אנחנו צבאית, בדומה ליו"ש.
3. ממשל צבאי ישראלי בעזה.
4. עושים טרנספר לעזה.
האופציות מסודרות מהגרועה ביותר (הראשונה) עד הטובה ביותר כביכול.
באופן לא מפתיע ככל שהאופציה טובה יותר ככה היא גם פחות מציאותית.

ניתוח:
האופציה האחרונה למרות שכל אחד היה חותם עליה מחר לדעתי לא ריאלית.
האופציה השלישית לא נשמעת לי ברת ביצוע, אולי אם יגייסו את כל המלשב"ים בבני ברק. גם אם היא ברת ביצוע היא נשמעת לי גרועה יותר מהשניה.
על האופציה הראשונה אני בכלל לא מדבר, למרות שכרגע אנחנו הכי קרובים אליה.

יש לכם השגות? אם ככה על מה אתם מתווכחים? שפלסטינאים זה קקה? נו מה חדש...
בינתיים כשאתם מתווכחים אופציה 1 הופכת להיות יותר ויותר המציאות בשטח, נהדר!

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה שוכח את האפשרות החמישית, שהיא להגיד 4 ולעשות 1 וזה מה שמנסים למכור לנו המנהיגים הדגולים שלנו.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן זה מה שעושים, אבל לא שכחתי שום דבר.
גם אם אומרים א' ועושים ב' התוצאה היא אחת מהאפשרויות.

פורסם
לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

לא לפנות את הישובים או ליצור רצועת ביטחון זאת לא השקפה. זאת טקטיקה צבאית 

אם כל זה נועד כדי ליצור הסכם חדש ומגוחך מול לבנון מה זה שונה ממה שיש עכשיו 

אגב בתחילת המלחמה שגנץ ואיזנקוט נכנסו לקבינט שאלתי מה הערך המוסף שהם נותנים אמרו לי זה בעבודה מול ביידן,  הוא רואה שיש אנשים רציניים ובקיצור בולשיט. אהה היה גם משהו עם בן גביר וסמוטריץ 

מה גם שההבדל בניהם זה שהם רואים את ארגון הטרור הנקרא רשות כפרטנר והוא רואה את החמאס. ממש הבדל מהותי

מה שיש זה בעיקר יריבות אישית 

אתה נשמע כמו ביביסט שאומר הנה, אין הבדל אז נבחר שוב בביבי. העבודות הן שמי שהיה כשל באופן מוחלט מול כל האתגרים והתמודד איתם רק מחוסר ברירה, בין אם כי הם אלו שהיו חכמים יותר, ובין אם מצורך פוליטי זה או אחר. אני זוכר איך עד לא מזמן ביביסטים התגאו בכך שביבי הצליח להרחיק את רעיון המדינה הפלסטינית בזכות מדיניות חיזוק חמאס.... לא צריך להרחיב בנושא. 

לא אתה ולא אני יודעים מה היה כאן אם בעשר השנים האחרונות הייתה כאן הנהגה אחרת שהיא לא הליכוד, החרדים וביבי. אבל מה שבטוח הוא שהיה כאן משהו אחר, לטוב או לרע אבל אחר. לאחר כל הרע וההפקרה, חובה להחליף את ההנהגה הכושלת שהייתה כאן, זו המסקנה היחידה שיש. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, farkash7 כתב:

כן זה מה שעושים, אבל לא שכחתי שום דבר.
גם אם אומרים א' ועושים ב' התוצאה היא אחת מהאפשרויות.

אם מדברים על תוצאות אז יש רק 2 תוצאות אפשריות: עזה מאיימת על ישראל, או לא מאיימת על ישראל.

זה לא משנה במבחן התוצאה אם תשלוט שם צבאית ותחליף את חמאס בארגון אחר שימשיך ללמד בבתי ספר ובמסגדים שהיהוד זה בני הקופים והחזירים ושמצווה לרצוח אותם. יהיו לך פיגועים בדיוק כמו שיש לך היום פיגועים מיו"ש. בסופו של דבר הטראומה מהאסון תתפוגג ונכניס אותם לעבוד פה ויהיו לנו יחסי גומלין עם החיות האלה עד שאחד מהם יחליט להיות שהיד.

מה שצריך לעשות זה להיות כמו מצרים. לבנות חומה 20 מ' גובה עם תיל שיורדת מתחת לאדמה. לבטל את מעבר כרם שלום וארז. להקים לצבא שטחי אימונים סביב החומה ולהפסיק לספק להם מים וחשמל. לא מעניין מה שולט שם רשפ או חמאס, שירקבו ויאכלו אחד את השני. האפשרות היחידה לצאת מה open air prison זה כרטיס טיסה בכיוון אחד.

מי שלא רוצה לעזוב יאכלו אותו התולעים.

אחרי זה שטראמפ יקח את השטח ויעשה מה שבא לו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מודה שלא עקבתי אחרי השרשור הארוך והסופר חשוב הנ"ל.

יש לי שאלה. 

מחפש את הקישור או כתובת, או רמז ולו הכי קטן לגבי הסרט  של ה-47 דקות של מה שקרה , ולא מצליח למצוא בשום מקום . אני יודע שצפו בו המון עיתונאים, ואנשים .

למה זה כל כך סודי כל העניין הזה ?

הרי אני משוכנע ב-100% שאילו זה היה מתפרסם עם טשטושים אפילו בכל מקום אפשרי, כל השנאה הזו בעולם כלפינו, הייתה יורדת.

אולי לא לגמרי, אבל באופן משמעותי, כן .

החמאס בעזה , בחסות אל-גיזירה, לא חסך בסרטונים, המכילים דם, ילדים פצועים קשה, או מתים, וגם שידר אותם בכל מקום בעולם חופשי.

שוב, אשמח לקישור. אפילו חלקי .

פורסם
לפני 37 דקות, yossiaviel כתב:

מחפש את הקישור או כתובת, או רמז ולו הכי קטן לגבי הסרט  של ה-47 דקות של מה שקרה , ולא מצליח למצוא בשום מקום . אני יודע שצפו בו המון עיתונאים, ואנשים .

לא שיחררו את הסרט הזה, אני מניח שמדובר בצילומי POV של המחבלים ומצלמות במעגל סגור מכל מיני מקומות, מניח בעיקר מהמצלמות של כביש 232 (יש כמה מצלמות בודדות בצמתים בודדים) וכאמור גם צילומים מתוך היישובים שנפגעו.

לפני 40 דקות, yossiaviel כתב:

הרי אני משוכנע ב-100% שאילו זה היה מתפרסם עם טשטושים אפילו בכל מקום אפשרי, כל השנאה הזו בעולם כלפינו, הייתה יורדת.

אולי לא לגמרי, אבל באופן משמעותי, כן .

זה לא היה משנה שום דבר. עדיין תהיה שנאה כלפינו.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 39 דקות, DareDevil כתב:

זה לא היה משנה שום דבר. עדיין תהיה שנאה כלפינו.

זה כן היה משנה. ועוד איך..

אנחנו הסתרנו את זה. ועדיין מסתירים משום מה ..

זה שאתה ואני ועוד אלפים יודעים, זה לא מספיק .

באירופה הקיצוניים רוצים הוכחות. ולא רק הם .

ואנחנו לא מספקים להם שום דבר.

מצד שני אל-גיזירה עשה שיעורי בית יפה מאוד.

ערמות של גופות, ילדים שותתי דם, והרשימה עוד ארוכה.

ואת התוצאות של זה, אתה רואה כמעט בכל מקום בעולם .

במבחן התודעתי, ישראל הפסידה. בגדול .

• מבאס 1
פורסם
לפני 1 דקה, yossiaviel כתב:

לא כל כך קל לשנות תודעה, זה משהו שהולכים איתו לאורך זמן ארוך. כזה שעובר ממשלה לממשלה, גם אם היא אותה ממשלה.

התוצאות לא ניתנות לכימות באופן מיידי וההשפעה אתה תראה אותה אולי רק עוד כמה עשורים..

עם צוות PR נכון זה אפשרי. אפשר לראות את הפעולות שעושים במשרד התיירות בשביל לשווק את ישראל בתור יעד תיירותי, ככה בתור דוגמה יחסית סבירה.

העזתים מעולים בזה, אנחנו די משתרכים מאחורה, אפילו לא משתרכים אלא אנחנו לא במשחק.

קשה להצליח בהסברה כשהכל תלוי בבנאדם אחד שאחראי על הכל ולא עושה דלגציה לאנשים אחרים כי יש פונטציאל להצלחה כלשהיא אצלם.

המצאנו את השרי ואת הDOK אז מה זה הסברה בינלאומית?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כאשר שומעים את התגובה של לשכת ראש הממשלה לתחקיר השב"כ, מבינים שלכל הממשלה הזו יש מקום אחד, כיכר עם עמודי תליה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

נתניהו בן של הסטוריון לא למד מעט הסטוריה

הרבה, הרבה יותר גרוע.

נתניהו הוא הרבה דברים, מטומטם - הוא לא. אני מאמין שהוא למד היסטוריה ומבין את ההשלכות של מה שהוא עושה, ממש כפי שהוא מבין כלכלה ועדיין פועל להשחית כלכלית. עבורו, המטרה מקדשת את האמצעים, והמטרה היא השלטון שלו.

הוא נרקסיסט מגלומן וכנראה קצת פסיכופת (במובן הקליני), וצריך להיות באמת אדם מיוחד מאוד בשביל לראות את כל הפעולות שלו בכל השנים האחרונות ולהמשיך לתת לו את המנדט לשלוט. לדעתי יש מספיק אנשים מיוחדים שיפרגנו לו גם ב2026, נחיה ונראה.

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, yossiaviel כתב:

יש אין ספור צילומים ברשת, לא צריך את הסרטון הערוך. ולא, זה לא ישפיע בכלום על אף אחד כפי שטבח ה-7 באוקטובר לא משפיע על ביביסטים או על הממשלה הזו שלא לוקחת אחריות על האירוע הזה. יש עמוד ישראלי בטלגרם שמפרסם עד היום תיעודים רבים, מכיוון שזה ממש לא לבעלי לב חלש לא אפרסם כאן, אם תרצה שלח הודעה פרטית ואתן לך את השם. 

פורסם
לפני שעתיים, Supertigre כתב:

אתה נשמע כמו ביביסט שאומר הנה, אין הבדל אז נבחר שוב בביבי. העבודות הן שמי שהיה כשל באופן מוחלט מול כל האתגרים והתמודד איתם רק מחוסר ברירה, בין אם כי הם אלו שהיו חכמים יותר, ובין אם מצורך פוליטי זה או אחר. אני זוכר איך עד לא מזמן ביביסטים התגאו בכך שביבי הצליח להרחיק את רעיון המדינה הפלסטינית בזכות מדיניות חיזוק חמאס.... לא צריך להרחיב בנושא. 

לא אתה ולא אני יודעים מה היה כאן אם בעשר השנים האחרונות הייתה כאן הנהגה אחרת שהיא לא הליכוד, החרדים וביבי. אבל מה שבטוח הוא שהיה כאן משהו אחר, לטוב או לרע אבל אחר. לאחר כל הרע וההפקרה, חובה להחליף את ההנהגה הכושלת שהייתה כאן, זו המסקנה היחידה שיש. 

זה מורכב יותר. 

אני חושב שלמרות שנתניהו מתקרא איש ימין מעשית לאורך השנים הוא קידם אנג׳דת שמאל 

שאני אומר שמאל זה לוותר על שטחים ולהקים להם מדינה

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, עדי-אל כתב:

שאני אומר שמאל זה לוותר על שטחים ולהקים להם מדינה

אולי אתה מתכוון אג'נדת ימין.
הימין ויתר על יותר שטחים מאשר השמאל רק אומר.

אתקן אותך, נתניהו לא קידם שום אג'נדה של שמאל או ימין או אסטרטגיה. נתניהו השתדל רק לקדם את המשך שלטונו, זו הייתה המטרה היחידה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, yossiaviel כתב:

זה עוד כישלון של ביבי.

ייבש את משרד החוץ מתקציבים והשאיר את הייצוג במשרד ראש הממשלה. 

עד שהיו אנשים טובים בזמן המלחמה ששיווקו אותנו טוב הוא פיטר אותם רק מהסיבה שהם לא מהמחנה שלו.

וכשזה ככה כבר עשר שנים לפחות התשובה לאיך העולם רואה אותנו ברורה למי שרוצה לראות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...