Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה נורא פשוט.

עזה כרגע לא איום קיומי.

אבל הפרסים הולכים להיות.

המבמ נכשלה או הגיעה לקצה תרומתה.

אז צריך להוציא את הראש מהמעיל ולהסתכל לאופק. והאופק זה לא עזה. זה הרבה מזרחית לנו, צפונית לנו עם תורכיה, וצריך לוודא שדרומית הכל בסדר.

והזמן בשעון החול אוזל.

התשלום לחמאס זה חלק מהתשלום ששילמנו ב7.10 על ההפקרות, רק בתשלומים, ריבית, בהקפה, תקראו לזה איך שאתם רוצים. מטרות המלחמה לא הושגו, ישראל בעצמה לא תשיג אותם, ואם ארהב תשיג לנו אותם, אז זה גם מראה משהו עלינו וגם זה יהיה על חשבון משהו אחר, נניח איזה חבר פרסי שיקבל מתנה.

אגב, רוב חיילי רדואן לא נפגעו. אז חיזבאללה נפגע. אבל לא סיימנו כלום.

ברור בראש שלי הייתי שמח לדה נאציפיקציה של הנאצים בגבולנו הקטן. דה גיהדיזציה וכל ה"דה" הזה. השאלה מה קודם ומה הכי דחוף.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 51 דקות, KipodYam כתב:

אז צריך להוציא את הראש מהמעיל

שאלה אחת לי, שתענה לך על הכל:

מי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

פוליטיקה יש הרבה דברים מתחת לשטח, דברים נסגרים בקריצת עין, יד רוחצת יד וכו'

אי אפשר להשוות

כמו שאומרים נתניהו רוצה למסמס את המלחמה ואני אגיד לך מה פתאום תביא מחקר שאומר את זה. ברור לך שאין מחקר כזה

אתה יכול להסביר התנהגות, לעשות הקשרים,  להגיד הוא אמר ככה וככה ועוד

כלומר אין לך אפילו ראשית ראיה, אז הבחירה שלך היא להאמין למי שתואם את ההשקפה שלך, כי ככה. יכולת להגיד את זה מלכתחילה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 12 דקות, RK כתב:

כלומר אין לך אפילו ראשית ראיה

הבעייה מתחילה בזה שאף אחד לא מנסה להתחיל לאתר את הראיות. 

אף אחד לא מוכן, לא רוצה, לא מסוגל או חושב שעדיף לו שלא יגע בזה בכלל. 

בודדים האנשים שכן מחליטים שיש צורך לבדוק משהו. 

יש ציטוטים ויש מסמכים ויש מספיק דברים שיכולים לגרום להתחלת חקירה, של כל מיני גורמים, רק שאף אחד כמעט לא מוכן לגעת בזה. וגם כשכן נוגעים בזה, יש מי שבוחש כדי למסמס את הדברים (מצאו כבר את הטלפון של בליוויס?). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

6 ימים לפני הטבח: נתניהו הנחה לקדם את ההסדרה בעזה

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שלא תהיה ועדת חקירה ממלכתית אלא רק ועדה שהוא ימנה - הוא יודע היטב שהוא כשל כל כך הרבה פעמים בהחלטותיו שאם תהיה ועדת חקירה ממלכתית הוא ימצא את עצמו בכלא.

כל הסיפורים לגבי הועדה שהיא תפורה ושאר הקשקושים לא הפריעו לו לדרוש ועדה כזאת על בני גנץ.

אבל היי.....אתה שלחת לינק לכאן 11. הם לא רלוונטיים. אתה צריך להביא את זה מערוץ 14. רק הם רשאים לדרוש ועדת חקירה ורק מה שהם מפרסמים הוא אמת לאמיתה.

• אהבתי 2
פורסם

לפי מה שהבנתי מי שמקים ועדת חקירה הוא מחליט מה היא חוקרת מי שרוצה יכוח למסמס אותה בדרך הזאת 

גם ועדת חקירה לא יכולה לשים אדם בכלא

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

זאת בדיוק הסיבה שלא תהיה ועדת חקירה ממלכתית אלא רק ועדה שהוא ימנה - הוא יודע היטב שהוא כשל כל כך הרבה פעמים בהחלטותיו שאם תהיה ועדת חקירה ממלכתית הוא ימצא את עצמו בכלא

לא צריך ועדה שתשלח אותו לכלא אלא הוועדה נועדה להצביע על הכשלים שקרו בדרך.

זה לא משנה אם זה ביבי או טיבי.

צריך להסתכל על הועדה האחרונה שקמה (אסון מירון) האסון הכי גדול שהיה עד לשביעי באוקטובר.

אהבתי את העבודה של הועדה ומי שעמד בראשה. המסקנות לצערי לא מומשו וכנראה גם לא ימומשו (אלא אם תוקם ממשלה אחרת שלא כוללת את החרדים והליכוד).

ציטוט

רבות רעה מצאנו בתוך ביתנו. בתוך גופים ציבוריים, ברשויות שלטוניות ובקרב שליחי ציבור – נבחרים וממונים, שהציבור הפקיד בידיהם את שלומו ואת ביטחונו. מצאנו תרבות רעה של הצגת דברים למראית עין בלבד, של התעלמות מהתרעות חוזרות ונשנות, של שאננות ושל קיבעון מחשבתי בעניינים משמעותיים הנוגעים לבטיחות הציבור ולשמירה על חיי אדם. תרבות רעה של היעדר משילות ושלטון החוק ודפוס פעולה של דחיינות ושל הימנעות מקבלת החלטות. מציאות של התנהלות המושפעת לרעה מאינטרסים פוליטיים ומשיקולים זרים. תרבות רעה של "ראש קטן", של מזעור האחריות ושל התחמקות ממנה.

תרבות רעה זו הובילה לאסון הנורא בהר מירון בל"ג בעומר התשפ"א. "הכתובת הייתה על הקיר", ידועה לרבים במשך שנים רבות. את האסון הזה ניתן היה למנוע, וחובה הייתה למונעו.

כדי למנוע את האסון נדרשה תרבות מתוקנת. נדרשו נושאי משרה וגופים הפועלים בראש ובראשונה מתוך חובת נאמנות להיותם שליחי ציבור – באחריות ובמקצועיות, נושאי משרה הנוהגים לפי הכלל הבסיסי ש"במקום שאין איש – השתדל להיות איש". נושאי משרה הפועלים בחרדת קודש כדי לממש כראוי את האחריות ואת הסמכות שניתנו בידם לטובת הציבור ולשלומו.

זוהי עת לחשבון נפש, אך גם שעת רצון והזדמנות לתיקון ולשיפור. אל לנו להחמיצה! כך, בנוגע לאתר קבר הרשב"י וכך בנוגע למקומות אחרים ולנושאים אחרים שהדברים בדוח זה נכונים להם.

ארבעים וחמישה גברים, נערים וילדים קיפחו את חייהם. רבים אחרים נפצעו. משפחותיהם שילמו מחיר כבד מנשוא. לא נוכל להקל על כאבן. אך החובה המוסרית המונחת לפתחנו היא לעשות כל שבידנו כדי למנוע אובדן חיי אדם. אנו תקווה שהדוח שיצא תחת ידינו יביא לתרומה ניכרת לבניינה של חברה מתוקנת וישמש מצפן ומפת דרכים לגופי השלטון השונים, לנושאי משרה ציבורית – ולנושאי משרה בכירים בפרט – באשר להתנהלות המצופה מהם בהיותם נאמני הציבור ושליחיו.

לא תשים דמים בביתך, סור מרע ועשה טוב.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

הוא יודע היטב שהוא כשל כ

לדעתי הוא מאמין בלב שלם שהוא הקורבן בכל הסיפור הזה. ושועדת חקירה תאשים אותו כי הדיפסטייט נגדו ולא בגלל שהוא אשם במשהו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

לדעתי הוא מאמין בלב שלם שהוא הקורבן בכל הסיפור הזה. ושועדת חקירה תאשים אותו כי הדיפסטייט נגדו ולא בגלל שהוא אשם במשהו.

התחלתי לעקוב אחרי ian corrall, נחשפתי אליו דרך פייסבוק רילס בסרטונים של חקירה על המוצרים שנמצאים על המדף בסופר, חוקר עצמאי שעוסק בכל תחום הקונספירציות אבל בעיקר שם דגש על osint. יצא שהוא ביקר אצל ג'ו רוגן ודיבר על המון קונספירציות מעניינות, בעיקר אפשטיין שבקרוב יצאו עוד מסמכים שמצאו בניו יורק על המקרה המוזר שלו. כאמור, לטענתו אין באמת דיפסטייס אלא יותר קשרי הון שלטון שיוצרים את המציאות שאנחנו חווים.

לדעתי, ברק פלולה כנראה היה הקישור בין המוסד/שב"כ לאפשטיין ולא יותר מזה. לא חושב שהוא התעסק עם קטינות, בטח התעסק עם צעירות בשנות העשרים ומעלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך לקחת בערבון מוגבל אנשים כאלה שפולטים שטויות בקצב מסחרר בשביל להיות פופולריים באינטרנט. ג'ו רוגן נותן במה לכל מי שיביא לו טראפיק בלי קשר לאיכות הדברים. יום אחד הוא מראיין מדען זוכה פרס נובל ויום אחרי הוא מראיין איזה ליצן שחי מסרטוני טיקטוק.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

לא הוא לא.
תתעלם מהרעש של העבדים.
איך אמר אור, ביבי לא מטומטם.
ביבי לא רוצה ועדת חקירה כי הוא יודע שהוא אשם. לא רק שהוא אשם, ועדת החקירה אפילו לא צריכה להתאמץ, כל מה שהיא צריכה זה לזמן את נתניהו כעד יחיד של הועדה ולאמת אותו עם אמירות שלו, מועדת וינוגרד ומהביוגרפיה שלו:

מתוך עדותו בועדת וינוגרד:

"האחריות של הקברניט היא של ראש הממשלה...
ההחלטות המרכזיות על שינוי המדיניות באו ממני כראש הממשלה, כי ראיתי את אחריותי להיות גורם פעיל ולא סביל, מנחה מדיניות...
 תפקידו של שר הביטחון הוא משני. תפקידה של מערכת הביטחון הוא משני. לפי דעתי, האחריות על ביטחון מדינת ישראל היא של הקברניט המופקד, ראש הממשלה. אתה נבחר על מנת לדאוג לביטחון של המדינה, ואתה צריך להיות פעיל בהנחיית התפישות בין המלחמות וגם תוך כדי המלחמות. חשבתי שצריך לקבל גם החלטות ולא רק עצות...

כפי שאני ראיתי את תפקידי, ראש הממשלה הוא זה שצריך לעבד את האסטרטגיה הכוללת. זה לא דבר של פקידות או אחרים. האחריות לביטחון המדינה, לביטחון הלאומי שלנו, היא בידיים של ראש הממשלה. אתה מקבל את הפיקדון. הפיקדון הוא המדינה, ורווחתה, אבל בסופו של דבר, לפני כל דבר אחר, ביטחונה...

יש שתי גישות שמקובלות בעניין הזה, ואני שולל אחת מהן לחלוטין. האחת אומרת שראש הממשלה, הדרג המדיני, ממנה, תפקידו למנות מפקדים, נקווה שהם מפקדים טובים, ובזמן מלחמה או הכנות למלחמה הוא נותן להם לעשות את שלהם. תפקידו רק למנות אותם. הגישה השנייה אומרת שתפקידו לא רק למנות אותם, אלא גם להנחות אותם בדברים המרכזיים. גם אם הוא שואב מהם או מכתיב להם, הוא בסופו של דבר צריך להחליט ולהנחות. אני דגלתי בשיטה הזאת ואני דוגל בה גם היום. אתה לא יכול למנות מישהו לראש הממשלה במדינת ישראל, בלי שתהיה לו יכולת לעצב תפישה מדינית ביטחונית, כי אז המערכות שולטות ולא שולטים במערכות. אני כקברניט רוצה לשמור לי את הזכות למנות את ראשי המערכות...
אתה חייב להיות גורם אקטיבי. האם יש לך אג'נדה? אתה חייב לבוא עם אג'נדה. בשביל מה אתה שם? אתה מנהיג ולא מונהג".

מתוך הביוגרפיה שלו:
"חמאס התכוון להפתיע אותנו ולהחדיר לישראל בו-זמנית מאות מחבלים שייכנסו לגנים ולבתי ספר, ירצחו ישראלים ויגררו איתם בחזרה לרצועת עזה דרך המנהרות עשרות בני ערובה. אילו הצליחו בתוכניותיהם, התוצאה הייתה עלולה להיות קטסטרופלית".
"במהלך המלחמה שבר נפתלי בנט בתמיכת אביגדור ליברמן נורמה שהייתה רווחת בישראל מאז קום המדינה. על אף שהיה חבר בקבינט המדיני-ביטחוני הוא תקף ללא הרף בפומבי את התנהלות הממשלה במלחמה, בעוד חיילי צה"ל עדיין מצויים תחת אש. שר הביטחון בוגי יעלון התייחס לבנט כ'שר המדליף מקודש הקודשים', כלומר מישיבות הקבינט החשאיות".

"בגלוי תמך בנט בפלישה קרקעית מלאה כדי לכבוש את עזה. יעד זה היה כרוך בהרס חלקים נרחבים של עזה וברבבות הרוגים אזרחים. אחרי שישראל תחריב את שלטון החמאס היא תיאלץ לשלוט בשני מיליון עזתים לזמן בלתי ידוע. לא הייתה לי שום כוונה לעשות זאת, בפרט כשתשומת ליבי הייתה נתונה לנושא הגרעין האיראני, שאיים על עצם קיומנו.

"לאור הדרישות הפומביות החוזרות ונשנות של בנט בתמיכת ליברמן לכבוש את הרצועה, כינסתי את הקבינט. ביקשתי מהרמטכ"ל להציג את תכנית הכיבוש הקרקעי ואת המחיר שתגבה בחיי אדם. לאחר מכן ביקשתי ממשרד הביטחון להעריך את המשאבים שיידרשו לניהול עזה בתום המלחמה. האמנתי שהמחיר בחיי אדם ובמשאבים לא הצדיק פעולה כזו.

"התרשמתי שכל חברי הקבינט הסכימו איתי אף שהם לא ששו לומר זאת באופן פומבי. התעלמתי מהצביעות. במלחמה אנשים מצפים ממנהיגיהם לקבל את ההחלטות הנכונות, אך ישנם אלה שמרשים לעצמם לייצר מחלוקות פומביות, גם כשהם יודעים שעמדותיהם הלעומתיות אינן ראויות. החלטתי נגד פלישה קרקעית לכיבוש עזה.

"החתרנות נמשכה. ליברמן ובנט המשיכו לומר לתקשורת שהם מצדדים בפלישה לעזה וחיסול החמאס, עמדה שעליה הם לא נלחמו בקבינט. בנט אף העלה את הטענה האבסורדית המייחסת לו אישית את היוזמה להשמיד את מנהרות הטרור, למרות שצה"ל נערך".

עוד לא התחלתי לדבר על מה יגידו ראשי שב"כ קודמים. עוד לא התחלתי לדבר על מזוודות כסף קטארי. עוד לא התחלתי לדבר על פרוטוקולים. רק האמירות של ביבי עצמו מספיקות כדי לתת מסקנות אישיות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...