Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

@EliC25, אתה הגדרת רל"ב בתור מי שחושב שהחתול שלו יכול לנהל את המדינה יותר טוב מביבי.

ביבי, ורוב תומכי הקואליציה איתו, מגדירים כרל"ב כמו שהם מגדירים שמאלנים - כל מי שלא תומך בביבי.

כולל ליברמן, כולל יעלון, כולל כל מי שאי פעם היה איתו ועבר להיות נגדו.

רוב מי שאינו תומך בביבי, פשוט חושב שהוא ראש ממשלה גרוע שמנהיג את ישראל בצורה גרועה - בעיקר בגלל שטובת המדינה אינה לנגד עיניו או לפחות במקום מאוד מאוד רחוק אחרי טובתו האישית. 

כתבת בעצמך שאתה חושב שהוא לא צריך להיות ראש ממשלה - אתה חושב ככה רק כדי לעשות דווקא לדודי אמסלם או משהו? אני מניח שלא...

בגלל זה הטענה שכל מהות המתנגדים לביבי היא לעשות דווקא למחנה השני היא קשקוש.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 70.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5710

• יבגניפ

5396

• פינדר

4659

• Night Driver

3622

הכנתי פופקורן וישבתי לקרוא גזירים מהעדות של ביבי.

מדהים אותי איך הוא מנסה להשתמש ב "לא ידעתי על מה אני חותם" בתור הגנה, עם הוידאו הזה של ערימת המסמכים שמביאים לו והוא חותם "על אוטומט"

.....הוא אשכרה מנסה לטעון פה "אני לא פושע, אני רק מטומטם ואימפוטנט"?

וזה רק היום הראשון. 

מעציב לראות את הבייס מפגין בחוץ. לא בגלל האקט של התמיכה (טוב, גם), אלא בגלל מה שכתוב על השלטים. ביזיון של ממש

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 דקות, om2 כתב:

לא חושב שאסד נבחר ואם כן בחירות פקטיביות לגמרי (סטייל פוטין)

כאן ביבי נבחר ביושר.

אף אחד לא טוען שהוא נבחר ברמאות.

אסד נבחר בבחירות חוקיות לגמרי לפי החוק הסורי.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, EliC25 כתב:

קח טעימה מפראג איזה צרות היו לנו לפני קום המדינה

20241209_151606.jpg

20241209_151451.jpg

הקמת המדינה לא פתרה את הצרות שלנו, אלא הוסיפה הרבה מאוד צרות אחרות.

חוץ מזה שגרמניה ופולין הן מדינות הרבה יותר יפות ומוצלחות מישראל, ומדינת ישראל גם בעוד טריליון שנים לא תגיע לרמה וליופי שלהן מכל בחינה שהיא(כלכלה, יופי, האיכות של האנשים).

מתסכל שיש אנשים שחייבים להיות תקועים בישראל😭

עריכה אחרונה על ידי NEW10
הוספה של טקסט
  • רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, פינדר כתב:

אסד נבחר בבחירות חוקיות לגמרי לפי החוק הסורי.

כמה מועמדים היו בבחירות האלה בסוריה?

(רמז: רק הוא)

אנחנו רחוקים מאוד מהמצב הזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, NEW10 כתב:

הקמת המדינה לא פתרה את הצרות שלנו, אלא הוסיפה הרבה מאוד צרות אחרות.

חוץ מזה שגרמניה ופולין הן מדינות הרבה יותר יפות ומוצלחות מישראל, ומדינת ישראל גם בעוד טריליון שנים לא תגיע לרמה וליופי שלהן מכל בחינה שהיא(כלכלה, יופי, האיכות של האנשים).

מתסכל שיש אנשים שחייבים להיות תקועים בישראל😭

דוגרי, בתור מי שגר בפולין כבר די הרבה שנים, אני קורא את זה ועצוב לי שכך אתה חושב. לא פסיכולוג, אבל אם אני הייתי חי בתחושות כאלה הייתי מנסה לרדת לשורש שלהן ולהבין מה גורם לי להרגיש ככה. כי זה נובע ממשהו יותר פנימי.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, om2 כתב:

אנחנו רחוקים מאוד מהמצב הזה

כן, הציוץ שהבאתי הוא הטרלה.

אבל שים לב שהוא עדיין מדויק מבחינת כל מה שכתוב בו. והוא פשוט מבליט את הטענות ששמענו מתומכי ה"רפורמה" שממשלה שנבחרה כחוק (במקרה שלנו על ידי רוב העם לכאורה) יכולה לעשות כל מה שהיא רוצה.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, garicho כתב:

רל״ב זה המורדים

לפני 5 שעות, PinkDolphin כתב:

כמו שקריו לגבי מתי ולמה ויתר על אזרחותו האמריקאית

טמבל, מי מוותר על אזרחות אמריקאית?? גם אם צריך להגיש דוחות מס..

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

באמת היה להם חיל אויר ושריון מתפקד ומצויד? 

כן די גדול. תפתח גוגל מפות ותראה את הגודל של המדינה הזו. אל תשכח שזו מדינה שכבר קרוב ל15 שנה נמצאת במלחמת אזרחים. אז מן הסתם יהיו להם מחסני תחמושת, כלי מלחמה וכו' בכמויות גדולות על מנת שיוכלו לתפקד בלחימה..

לפני 8 שעות, NEW10 כתב:

נדמה לי שזאת הייתה בדיחה.

בסוף כל העיתונאים מכל הערוצים קיבלו שתי שאלות.

אחרי שכתבתי את התגובה, באמת ראיתי שמקצצים במסיבת עיתונאים את החלק של השאלות..

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, ברווז כתב:

תבדיל. 

היה להם חיל אוויר ושריון. 

לגבי מתפקד ומצוייד, הדיעות חלוקות... הנשק הטוב היה זולג לידיים אחרות (חיזבאללה למשל), הצבא הרשמי נשאר עם הבררה לדעתי. 

לחיזבאללה לא היו טנקים ומטוסים. לו היו להם, היו מנסים לכבוש את הגליל העליון מזמן.

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

מעניין מה בדבריי אי שם פה בדיון גרם לך לחשוב אחרת...

הדיון מתקדם מהר מדי... כנראה ייחסתי לך משהו שמישהו אחר כתב. סליחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, stx כתב:

@EliC25, אתה הגדרת רל"ב בתור מי שחושב שהחתול שלו יכול לנהל את המדינה יותר טוב מביבי.

ביבי, ורוב תומכי הקואליציה איתו, מגדירים כרל"ב כמו שהם מגדירים שמאלנים - כל מי שלא תומך בביבי.

כולל ליברמן, כולל יעלון, כולל כל מי שאי פעם היה איתו ועבר להיות נגדו.

רוב מי שאינו תומך בביבי, פשוט חושב שהוא ראש ממשלה גרוע שמנהיג את ישראל בצורה גרועה - בעיקר בגלל שטובת המדינה אינה לנגד עיניו או לפחות במקום מאוד מאוד רחוק אחרי טובתו האישית. 

כתבת בעצמך שאתה חושב שהוא לא צריך להיות ראש ממשלה - אתה חושב ככה רק כדי לעשות דווקא לדודי אמסלם או משהו? אני מניח שלא...

בגלל זה הטענה שכל מהות המתנגדים לביבי היא לעשות דווקא למחנה השני היא קשקוש.

לא הגדרתי את זה ככה

נתתי דוגמא לטיעון של מישהו שהיה פה בשרשור (לא זוכר כרגע מי).

ההגדרה היא בחירת ראש ממשלה על דרך השלילה, כל מי (כולל החתול) שהוא לא ביבי, זה כבר יותר טוב. וזה בהכרח לא פתרון להחלפת ראש ממשלה כי כל קבוצת אנשים תחשוב על מישהו אחר, מה שנותן עוד קולות לצד הנגדי ששייך לאדם אחד (ביבי) ומפזר את הקולות של הצד "לא ביבי" לכל מיני מועמדים וחתולים.

צריך איחוד אקטיבי בעד מתמודד שראוי להחליף אותו, ויש לא מעט כאלו, כזה שמאמין בממלכתיות, טובת העם, איחוד חלקי העם על סמך מכנים משותפים רבים ולא פילוג העם על סמך עדות או אמונה דתית, ועבודה לפי אנשי מקצוע ולא לפי מקורבים. לצערי אני לא שומע קולות שמרימים ותומכים באחד כזה, אלא קולות שמתנגדים לזה שנוהג ההפך וכרגע מנהיג את המדינה.

זה כמו שאתה מחנך ילד, אם רק תגיד לו מה לא לעשות (ביבי) הוא אף פעם לא ילמד מה כן לעשות (מישהו אחר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, om2 כתב:

לא חושב שאסד נבחר ואם כן בחירות פקטיביות לגמרי (סטייל פוטין)

כאן ביבי נבחר ביושר.

אף אחד לא טוען שהוא נבחר ברמאות.

לא ברמאות, אבל אני טוען שהוא נבחר בניגוד לחוק (חוק יסוד הכנסת). יש עשרות ח״כים שלפי חוק היסוד אסור היה להם להיות מועמדים, כולל רוב מכריע של הקואליציה.
בנוסף, מותר לו להיות רה״מ רק בכפוף להסכם ניגוד האינטרסים שהוא חתם עליו ב-2020, שאוסר עליו לעסוק במערכת המשפט (שזה כולל כל רפורמה שהיא פרט למשהו מנהלי כמו להגדיל את כמות השופטים והאולמות). אילו לא היה חותם, לא היה מורשה אז לעמוד בראש רשימה.
הוא מפר את ההסכם לאורך כל כהונת הכנסת הנוכחית, וגם בג״ץ קבע שהוא מפר.

לפני 51 דקות, DareDevil כתב:

הוא היה צריך לותר עליה כשמונה לסגן השגריר לאו״ם. משרד החוץ לא מאפשר אזרחות כפולה לדיפלומטים (ככה ברוב העולם אא״ט).
השקר היה כשהוא טען שהיה צריך לותר עליה כשהתגייס כי ארה״ב לא מאפשרת שירות של אזרחיה בצבא זר, וניגש לשגרירות האמריקאית בת״א ואף אחד לא האמין שהוא בא להחזיר דרכון, פעם ראשונה שזה קרה שם.
א. ארה״ב אכן לא איפשרה את זה באופן היסטורית, אבל כן איפשרה גיוס לצה״ל ספציפית (כולל שירות לא-חובה כמו חתימה לקבע) החל מ-8 שנים לפני שהוא התגייס;
ב. הוא טען ש״אחר כך מישהו החזיר לי את הדרכון״ -- עורבא פרח. לאחר שמאבדים אזרחות אמריקאית אין דרך לקבל אותה בחזרה.
ג. ההליך של ויתור על אזרחות לא מתבצע ע״י החזרת דרכון, אלא קשור בהצהרות שצריך לעשות בשגרירות.
שקר מיותר לחלוטין, כי למי איכפת מתי הוא ויתר על האזרחות? לא, הוא היה חייב לשחק אותה עושה טובות למדינת ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, DareDevil כתב:

אתה חייב אם אתה נבחר לח״כ בישראל לוותר על כל אזרחות זרה אם יש לך כזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני שעתיים, NEW10 כתב:

המדינה לא פתרה את הצרות שלנו, אלא הוסיפה הרבה מאוד צרות אחרות

לבן אדם מת אין צרות, אז כן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, garicho כתב:

אתה חייב אם אתה נבחר לח״כ בישראל לוותר על כל אזרחות זרה אם יש לך כזאת.

הגיוני (לכל תפקיד נבחר או ייצוגי). שלא יהיה פוטנציאל לניגוד אינטרסים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Pika007 כתב:

הכנתי פופקורן וישבתי לקרוא גזירים מהעדות של ביבי.

מדהים אותי איך הוא מנסה להשתמש ב "לא ידעתי על מה אני חותם" בתור הגנה, עם הוידאו הזה של ערימת המסמכים שמביאים לו והוא חותם "על אוטומט"

.....הוא אשכרה מנסה לטעון פה "אני לא פושע, אני רק מטומטם ואימפוטנט"?

וזה רק היום הראשון. 

מעציב לראות את הבייס מפגין בחוץ. לא בגלל האקט של התמיכה (טוב, גם), אלא בגלל מה שכתוב על השלטים. ביזיון של ממש

אתה חושב שאדם אחד יכול לקרוא כל מה שראש ממשלה צריך לחתום עליו? אתה קצת חי בסרט. הוא אמור להוביל מדיניות לא להתעמק בכל הפרטים. במיוחד לא בדברים שבהם יש דלגציה לשרים ונושאי משרה אחרים. בחברה שאתה עובד בה המנכל מכיר כל החלטה שמתקבלת בארגון?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...