Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

שביט. אתה, ואני, חלק מהציבור. ואתה, ואני, משלמים.

האם אנחנו מטומטמים? 

ובכן, אני כן. עובדה! אני עדיין חלק מהציבור במדינה. אז אני מטומטם, ואני משלם.

מודה בפה מלא.

עוד ב-2006 הבנתי שהממשלה לא באמת מעוניינת לשמור על אזרחים. יכלנו עוד אז לעשות הרבה, הרבה יותר. אבל כשכל הזמן פמפמו לנו ש"לא הולכים להפסקת אש", ואז הלכו להפסקת אש- איבדתי אמון. סופית. אני מטומטם שנשארתי פה (אילוצים כאלו ואחרים). היום, אני תקוע פה (אילוצים אחרים וכאלה) ללא יכולת לעזוב. 

מבחינתי הגיע הזמן להשאיר את המדינה לחרדים ולערבים, שהם ישברו את הראש זה מול זה, ישלמו את המיסים, יריבו זה עם זה, אני לא רוצה להיות חלק מזה יותר. לא שלי ולא בשבילי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 70.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5708

• יבגניפ

5389

• פינדר

4657

• Night Driver

3617

לפני 14 דקות, שביט כתב:

בעיקר כדי "לעשות דווקא" לציבור אחר, הוא מטומטם

האמת שכל הרל"ב עובד על הקונספט הזה

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, ברווז כתב:

לא היחידה. 

משום מה, נשיא המדינה החליט לתת לנאשם בפלילים את המנדט לנסות להרכיב ממשלה. ואז גם ארכה. ועוד ארכה אחת. 

במקום להחליט את ההחלטה הבריאה יותר למדינה, לתת את המנדט קודם למישהו שלא נאשם בפלילים להרכיב ממשלה, ורק אם ייכשל, להעביר את הלפיד (PUN INTENDED).

כל פעם שהנשיא שלנו פותח את המקור שלו, אני מתפוצץ מעצבים. הקקי קטן של ציפור הזה, הוא זה שהכשיר את השרץ להיות רה"מ- שיסתום. איבד מבחינתי את זכות הציוץ.

חזקת החפות מכיר?

יכול להיות שנתניהו אשם. אבל בוא נסתכל על מצב היפותטי 20 שנה מהיום.

אז אם הצלחתי לתפור למישהו תיק (לא בעיה, נמצא עד ואז לקראת המשפט הוא יחליט שהוא לא מעיד) גם אם הוא יצא זכאי אז הוא צריך להתפטר? דרך יפה להפיכה שלטונית. המשפט יקח כמה שנים ובינתיים החלפנו את היריב הפוליטי.

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 7 דקות, EliC25 כתב:

רל"ב וביביסטים זה שני צדדים של אותו מטבע.

אקציה וריאקציה. 

אי אפשר לחרבן בסלון ולהתפלא שמסריח ויש זבובים בכל הדירה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, במדינות דמוקרטיות ממשלות נופלות בהצבעות מחאה/אי אמון של הציבור.

שנית, ציבור הרל"ב כפי שאתה מכנה כותו מגוון מאוד  והוא מגיב לכל האסונות שנתניהו מביא על מדינת ישראל, גם אם יש להם גישות שונות לפתרון חלקם "מימין" וחלרם "משמאל", מה שמשותף הוא ההבנה שהאישיות הדפוקה של נתניהו דופקת את כולם.

אגב, המירטכות סביב ימין ושצאל ה כיוון שאין כאן ימין ושמאל במובן הקלאסי אלא במובן שהתועמלן הגדיר.

• אהבתי 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידיוק, רל״ב זה המורדים וביביסטים זה משטר אסד. אז נכון שאיסיס ואלקאעידה הם חלק מהמורדים, אבל גם הכסדות הלבנות, דרוזים, כורדים וחילונים..

🤣

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, wa11a כתב:

חזקת החפות מכיר?

לחלוטין כן. ולחלוטין מקווה שנתניהו יזכה למשפט צדק, בלי קשר לתוצאה של המשפט- אחרת, אוי לכולנו. 

לפני 10 דקות, wa11a כתב:

אז אם הצלחתי לתפור למישהו תיק (לא בעיה, נמצא עד ואז לקראת המשפט הוא יחליט שהוא לא מעיד) גם אם הוא יצא זכאי אז הוא צריך להתפטר? 

צ'ארלי מהמכולת, לא יהיה חייב להתפטר על כך שהוגש נגדו כתב אישום. 

אבל זה לחלוטין מצופה מנבחר ציבור. 

"טוהר המידות" , מכיר?

פלוס. אזכיר לך את מה שנתניהו עצמו אמר על אולמרט לפני כמה שנים כשאולמרט הואשם בפלילים.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מסכים בכלל. 

אני מאמין שרוב ציבור הרל״ב מבינים שאסור שיהיה ראש ממשלה שיכהן יותר משתי קדנציות ,כי כוח זה משחית. 

גם אם הוא היה הראש ממשלה הכי טוב בעולם, שתי קדנציות והביתה. 

• אהבתי 5

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רל״ב זה בסך הכל ביטוי שהמציאו חברי הכת, בשביל שיוכלו להראות על איזה איזון מדומיין, בשביל לשלוף את זה בויכוחים דמגוגים ובשביל להרגיש יותר טוב עם עצמם.

בעולם נורמלי:

בן אדם שמעריץ אדם אחר עד כדי שהוא חושב שהוא לא יכול טעות ושאין לו מחליף על פני האדמה == חבר כת

בן אדם שחושב שמנהיג הוא מושחת וכושל שגורם נזק למדינה ויש להחליפו == אופוזיציה

• אהבתי 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אצלי רל"ב זה לא כל מי שנגד ממשלת ביבי, זה האנשים שצורת ההתנגדות שלהם משרתת אותו ומחזקת אותו. בגלל זה אני אומר שהם שני צדדים של אותו מטבע. חברי הכת צריכים את מי שמאשש את דברי האליל שלהם לא? ככה הכדור הזה ממשיך להתגלגל.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בואו נעשה טיפונת של סדר. 

רל"ב זה מונח סופר בעייתי, ולכן משתמשים בו :LOL::cry:

במקום להשתמש במונח יותר מדוייק, כמו "רק לא נאשם בפלילים". 

רל"ב הופך את הקערה על פיה ויוצא מחזק למרות שבא לקלל. או משהו. 

שונא את המונח הזה שהפך להיות עוד כלי לשימוש בארסנל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

זה האנשים שצורת ההתנגדות שלהם משרתת אותו ומחזקת אותו.

זו קבוצה קטנה מאוד של אנשים, כמו אלו שירו זיקוקים על הוילה.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, EliC25 כתב:

חשבת פעם מדוע רק-לא-ביבי זה דבר שלא היה מעולם לפני נתניהו?
לא בגין קדנציה שניה (בחירות 1977 היו הפתעה לכולם, אז אני לא סופר אותן), לא פרס (שהרבה אנשים שנאו, מכל המחנות כולל מחנה רבין בעבודה), לא שמיר, לא שרון (שהרבה שנאו, במיוחד מהשמאל, כי ראו אותו כוחני והיזם למלחמת לבנון), לא אהוד ברק (שגם היו לו הרבה שונאים בגלל השחצנות שלו וכי הוצנח לפוליטיקה מבחוץ), לא בנט (שדעותיו היו מאד ימניות, גם אם לא התבטאו בממשלת השינוי)?

יש סיבות טובות.
-- אף אחד מהאחרים לא שם את עצמו אישית, באופן עקבי, מעל למדינה.
-- אף אחד לא היה כזה מושחת. מה פתאום שהמדינה תממן אפילו אגורה אחת לאבטחה או שיפוץ של נדל״ן פרטי של רה״מ; יש לו מעון רשמי מאד נחמד, הוא מצופה לגור שם, ואת הדיור הפרטי ישאיר ריק או ישכיר. כך עשו כל קודמיו. מה פתאום שהמדינה תממן מגורים לבן בגיר של רה״מ לאורך שנים (כבר כ-15 שנה), שלא עבד יום מימיו, ותממן לו אבטחה ותחבורה? גם כן להד״ם. שרה כזכור הורשעה בגניבה ממש מהציבור (כולנו), ורק שופט אדיוט רחמן לא גזר עליה 3 שנים בכלא.
-- אף אחד לא שיקר כל כך הרבה, לכולם, כל הזמן. וזה כך כבר 30 שנה. פעם ראשונה שנוכחתי בזה היתה שהציג את ממשלתו הראשונה, והסתבר שהבטיח אותן 10 משרות שר לכ-30 איש. האיש שקרן פאתולוגי, משקר גם כשאין שום יתרון (כמו שקריו לגבי מתי ולמה ויתר על אזרחותו האמריקאית).
-- רה״מים קודמים ופוליטיקאים בכירים אחרים לא אהבו זה את זה (רבין ופרס זו הדוגמה הקלאסית), אבל לא מצאת אחד מהם אומר השני מה ששמיר אמר על נתניהו. או מה שאולמרט אמר (״חולי נפש״ (ואני לא חסיד של אולמרט שקיבל שוחד)), ויש עוד הרבה דוגמאות.
-- הוא הצליח להסתכסך עם מספר גדול מאד של אנשים שעבדו איתו צמוד שנתיים-שלוש

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רלב מבחינתי זה אנשים שאומרים "החתול שלי יכול לנהל את המדינה טוב יותר" כלומר בחירת המנהיג היא על דרך השלילה ולא על דרך החיוב, אצבע בעין, דווקא, תקראו לזה איך שתרצו. אותו אחד שמתנהג ככה, קצת תמוה בעיני שיפנה אצבע מאשימה כשהמחנה הביביסטי מתנהג באותו אופן "רק לא רק לא ביבי"

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, ArikC כתב:

שתי קדנציות והביתה. 

זה מצריך מהפיכה עמוקה בשיטת הממשל. כל עוד ראש הממשלה יכול ליפול בהצבעת (אי) אמון גם אחרי שבועיים בתפקיד אין לכך היתכנות. מגבלה כזו מצריכה הגדרה קשיחה של מהו אורך קדנציה ומצד שני מערכת איזונים ובלמים הרבה יותר קשיחה מזו שלנו.

ואולי החשוב ביותר, וגם הכמעט בלתי אפשרי לישום בישראל, היא תרבות "לא ייעשה" שתגרום לנבחרי ציבור להתפטר מיד כאדר עולה נגדם חשד לשחיתות או עבירה. פעם זה היה כאן, אחרי נתניהו יהיה כמעט בלתי אפשרי לחדש את זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...