Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לא. אתה רושם לא נכון.

איימו ואמרו שהם יכולים לשגר כמות שתשתק את המדינה, שאם הם יפגעו בתשתית החשמל יהיה פיזדייץ. 

הם לא עשו את זה - זה הכול. חיזבאללה חי וקיים. שולח אלפיים חיילים לגבול עם סוריה. 

גם האיראנים קיימים, לא ברור לי למה החלטת שלא.

אם נוח לך להגיד שהם לא קיימים - סבבה.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 70.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5709

• יבגניפ

5389

• פינדר

4657

• Night Driver

3618

ישיבת חיזבאללה:

"שומעים, חיסלו את הרמטכל, את נסראללה, את המחליף של הרמטכל, את המחליף של נסראללה, מה נעשה?!?!"

"שמע יש לי 100 אלף טילים שאני יכול לירות ברגע אבל בוא לא נירה, זה ישדר עוצמה".

חיזבאללה הפך מאיום אסטרטגי על מדינת ישראל לעוד ארגון טרור. יכול עדיין לשגר רקטות, יכול לשגר כטבמים, לא משהו שיכול להתגבר על מערכות ההגנה האוויריות ומטוסי חיל האוויר.

והוא לא שלח אלפי חיילים, הוא שלח אלפי מחבלים. בעצם לא באמת שלח, כי העובדה זה שאסד נפל.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

לא משהו שיכול להתגבר על מערכות ההגנה האוויריות

אבל התגבר, בימים לפני ההפסקת אש חיפה והקריות חטפו.

אבל אתה רוצה להתעלם מהעובדות בשביל איזו גאווה לאומית מזוייפת כי במקרה הזה היא מתבססת על הפחדות בעיתונים ומשהו שלא קרה. שיהיה לך לבריאות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

חיזבלה חי וקיים אבל היכולות שלו קוצצו למשהו שניתן להתמודד איתו בלי להשבית את כל המדינה.

הם פשוט החליטו לחיות כדי להילחם ביום אחר ולא ללכת פול ריטרד עם הג'יהאד כמו שעשה סינואר כי בניגוד לעזה לבנונים מתים וכפרים ועיירות משוטחות זה רע לארגון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, David32 כתב:

אבל התגבר, בימים לפני ההפסקת אש חיפה והקריות חטפו.

אבל אתה רוצה להתעלם מהעובדות בשביל איזו גאווה לאומית מזוייפת כי במקרה הזה היא מתבססת על הפחדות בעיתונים ומשהו שלא קרה. שיהיה לך לבריאות.

זה לא נכון בעליל. אין בין מה שרשמת למציאות שום קשר.

חיזבאללה הבטיח אלפי טילים ביום, במקסימום ירה 100-200.

היה יום אחד, נקודתי, קצת לפני הפסקת האש שהוא ירה כמות גדולה יותר של סביבות 400 טילים כדי להראות שהוא עדיין קיים ולייצר לעצמו תמונת ניצחון שלא הצליחה.

רוצה סקופ? זה היה יום חורפי מאוד שחיל האוויר קצת יותר התקשה.

התגובה הצהלית? פירוק הדאחייה בלילה, ויום למחרת חיזבאללה ירה פחות מיום רגיל.

התגברות על מערכות ההגנה זה מטחים של 400-500 טילים במכה ונפילה במרכזי ערים של 200-300 מהם, בשילוב עם כמה עשרות כטבמים.

מה שחיזבאללה הצליח לייצר זה מטחים של כמה עשרות (ופעם אחת לדעתי סביבות ה100), עם 2-3 כטבמים שמתוכם היו מספר נפילות  זהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אירן קיימת, אבל אובדן הזרועות שלה עלול לדחוף אותה לבניית פצצות גרעין. חייבים לחסל את האופציה הזו.

חזבאללה קיים, אבל חלש והיריבים הפוליטיים שלו בלבנון מזהים הזדמנות לנטרל אותו.

IMG_9552.jpeg

• אהבתי 4

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא משעמם במסרח התיכון. בנאדם קם בבוקר, פוף אין אסד. שותה את הקפה של הצהריים, פוף חזרנו לחרמון הסורי (אחרי 50 שנה ושישה חודשים).

וואלה, עכשיו באמת אפשר לעשות מדינה מהים (לטקיה) עד הנהר (פרת).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, פינדר כתב:

חייבים לחסל את האופציה הזו.

באופן אישי אני חושב שזה כבר מאוחר מידי, ביבי בסופו של דבר בזבז את כל הזמן שהיה בנושא. אני די בטוח שכבר יש להם את כל מה שצריך ועכשיו עבורם זה רק משחק עם המערב שכן לא בא להם להיות צפון קוריאה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, garicho כתב:

למה?

כרגע, כדי לא לתת פתחון פה למי שטוענים לישראל יש שאיפות סיפוח גם בסוריה ולבנון.

לפני 10 שעות, eladns כתב:

ארדואן סתם רוח וצילצולים. הלירה שווה אגורה וחצי. אתה בא להגיד לי שהוא לא מעוניין בכסף שלנו?

הרי הכל זה תחפושת. קונים סחורה ממנו ,עוזרים לו מאחורי הקלעים. יאללה, לא עשו אותנו באצבע. ההצגה הזאת מבישה ל2 הצדדים.

המו המלך עבדאללה שלבעדינו יעשו ממנו עוף בתנור עם תפודים

זה שזו תחפושת זה נכון.
הייתי לא מזמן ב״רמי לוי״. חצי מהמוצרים הארוזים על המדפים הם תוצרת תורכית, כולל דברים שהיו מייבאים בעבר מאירופה.
ויש עכשיו קמפיין פרסומות גדול ברדיו למוצרי החשמל של Beko; הקמפיין רחב ויקר מספיק שברור שזה לא יבואן שמנסה להיפטר ממלאי קיים ויודע שלא יהיה לו עוד.

לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

כאמור לא רואה בעיה להגיע אליהם וגם להשתלט על השטח. 

במטרה להקים שם בסוף מדינה כורדית/דרוזית. 

כלומר, לשחק אותה אימפריה.
הוכחנו ב-7/10 ובחרבות ברזל שאין לנו את כוח האדם לזה.
יש הבדל ענק בין סיוע מהצד כמו שישראל נתנה לכורדים בעיראק בשנות ה-60 (בעיקר אימונים צבאיים) לבין להפוך לעוד כוח כובש בתוך שטח של מה שפורמלית מדינה ריבונית. אף גורם שפעל במזה״ת מעולם לא יצא מזה נקי.

לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

הממשלה הזו מסוגלת בעיקר לדבר. מזכיר לכם שהממשלה הזו לא הצליחה לפנות עד היום את חאן אל אחמר וגם לגרש מתל אביב 300 אפריקאים.

איזה 300? לפי הנתונים הרשמיים של רשות ההגירה, יש בארץ 31000 מבקשי מקלט מסודן, אריתריאה וקונגו (כולל ילדים), ו-30000 פליטים (לא יהודים) מאוקראינה כולל ילדים, שכולם זכאים לבקש מקלט בארץ לפי האמנות שישראל חתומה עליהן.

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

ההשתלטות המהירה על החרמון הסורי ונקודות קריטיות נוספות בשטח ההפרדה זה מהלך מצוין, זה מראה שישראל עם יד על הדופק, משמידה איומים ולא מחכה.

אף אחד לא רוצה מלחמה סתם, אבל אף אחד לא יכול לערער על זה שישראל שינתה את פני המזרח התיכון ופירקה את ציר הרשע לגורמים. אם באמת תקום ממשלה בסוריה של אנשים שירצו להגיע להסכם שלום בעתיד, ברכה.

כרגע חמאס מבודד, אין חיזבאללה, אין איראן, אין מיליציות בסוריה, אין גשר יבשתי ללבנון, יש פה את כל התנאים להגיע לעסקה בדרום.

ביבי האפס.

עוד ממש מוקדם להגיד ״אין איראן״... אפילו מוקדם להגיד שאין פרוקסיז של איראן. יש הרבה מיליציות בעיראק, ויש כ-200,000 חות׳ים (לא כולם לוחמים).

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

ישיבת חיזבאללה:

"שומעים, חיסלו את הרמטכל, את נסראללה, את המחליף של הרמטכל, את המחליף של נסראללה, מה נעשה?!?!"

חיזבאללה הפך מאיום אסטרטגי על מדינת ישראל לעוד ארגון טרור. יכול עדיין לשגר רקטות, יכול לשגר כטבמים, לא משהו שיכול להתגבר על מערכות ההגנה האוויריות ומטוסי חיל האוויר.

והוא לא שלח אלפי חיילים, הוא שלח אלפי מחבלים. בעצם לא באמת שלח, כי העובדה זה שאסד נפל.

הם שלחו, אבל מאוחר מדי.
וללא כל קשר, היו לחיזבאללה עוד הרבה לפני התקדמות המורדים, לאורך כל מלחמת האזרחים, 5000-8000 לוחמים בסוריה.
גם לעזור לצבא אסאד, וגם לאבטח את משלוחי הנשק מאיראן ללבנון.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

ישיבת חיזבאללה:

יש שם שרשרת פיקוד מסוימת שברגע שהיא נפלה לא בהכרח הכח אדם יודע איך להתנהל 

לפני 4 שעות, PinkDolphin כתב:

כרגע, כדי לא לתת פתחון פה למי שטוענים לישראל יש שאיפות סיפוח גם בסוריה ולבנון.

זה שזו תחפושת זה נכון.
הייתי לא מזמן ב״רמי לוי״. חצי מהמוצרים הארוזים על המדפים הם תוצרת תורכית, כולל דברים שהיו מייבאים בעבר מאירופה.
ויש עכשיו קמפיין פרסומות גדול ברדיו למוצרי החשמל של Beko; הקמפיין רחב ויקר מספיק שברור שזה לא יבואן שמנסה להיפטר ממלאי קיים ויודע שלא יהיה לו עוד.

כלומר, לשחק אותה אימפריה.
הוכחנו ב-7/10 ובחרבות ברזל שאין לנו את כוח האדם לזה.
יש הבדל ענק בין סיוע מהצד כמו שישראל נתנה לכורדים בעיראק בשנות ה-60 (בעיקר אימונים צבאיים) לבין להפוך לעוד כוח כובש בתוך שטח של מה שפורמלית מדינה ריבונית. אף גורם שפעל במזה״ת מעולם לא יצא מזה נקי.

איזה 300? לפי הנתונים הרשמיים של רשות ההגירה, יש בארץ 31000 מבקשי מקלט מסודן, אריתריאה וקונגו (כולל ילדים), ו-30000 פליטים (לא יהודים) מאוקראינה כולל ילדים, שכולם זכאים לבקש מקלט בארץ לפי האמנות שישראל חתומה עליהן.

עוד ממש מוקדם להגיד ״אין איראן״... אפילו מוקדם להגיד שאין פרוקסיז של איראן. יש הרבה מיליציות בעיראק, ויש כ-200,000 חות׳ים (לא כולם לוחמים).

הם שלחו, אבל מאוחר מדי.
וללא כל קשר, היו לחיזבאללה עוד הרבה לפני התקדמות המורדים, לאורך כל מלחמת האזרחים, 5000-8000 לוחמים בסוריה.
גם לעזור לצבא אסאד, וגם לאבטח את משלוחי הנשק מאיראן ללבנון.

וכמה מהם נהרגו ונפצעו?

כמה מהם ברחו אחרי שראו את נסראללה מת?

אני לא יודע עד כמה מכל הכמות הזאת מאמינים בצדקת הדרך שלהם שברגע שדברים השתבשו הם פשוט ברחו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
בתאריך 4.12.2024 בשעה 00:16, פינדר כתב:

זה בהמשך לדיון על הצגות לכל המשפחה.

טרלול מגדרי.

אין פה משהו לא חוקי, שיעשה מה שהוא רוצה, אבל אני מרחם על הילדות שלו 

IMG_9540.jpeg

מסתבר שכבר עשו על זה מימ:

Screenshot_20241209_092115_WhatsApp.thumb.jpg.d24f328c5d398fd7c84db2ef414b27b7.jpg

• מצחיק 6
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, om2 כתב:

מורדים סורים בדמשק מצהירים: היעד הבא - היהודים ואל קודס.

יש לך מקור?

קודם כל - יש הרבה "מורדים", השאלה האם זה הצהרה מהחמל המשותף שלהם או סתם מוחמד.

דבר שני - אם מישהו השלה את עצמו שהמורדים הם אוהבי ישראל הוא מטומטם.

דבר שלישי להצהיר זה בחינם, ומה שישפיע עלינו באמת זה תגובת ישראל (כמו תמיד). אם נתקוף כל התארגנות נגדנו מראש יהיה בסדר. אם נחכה ל7.10 הבא כנראה שלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

שיהיה להם בהצלחה עם זה. יתנו לנו תירוץ לגיטימי להרחיב את הגבולות...

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

יש לך מקור?

קודם כל - יש הרבה "מורדים", השאלה האם זה הצהרה מהחמל המשותף שלהם או סתם מוחמד.

דבר שני - אם מישהו השלה את עצמו שהמורדים הם אוהבי ישראל הוא מטומטם.

דבר שלישי להצהיר זה בחינם, ומה שישפיע עלינו באמת זה תגובת ישראל (כמו תמיד). אם נתקוף כל התארגנות נגדנו מראש יהיה בסדר. אם נחכה ל7.10 הבא כנראה שלא.

המקור מצורף בסרטון למטה.
וברור שאי אפשר היה לצפות למשהו אחר, כמו שאתה אומר -- המורדים האלה הם ג׳יהאדיסטים ובמקור פלג שהתפצל מאל-קעידה. ולא כי הפכו לפציפיסטים...

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

שיהיה להם בהצלחה עם זה. יתנו לנו תירוץ לגיטימי להרחיב את הגבולות...

בינתיים אלה הצהרות לבייס (מושג משעשע כאן, אבל רלוונטי גם כשאין דמוקרטיה).
הם לא כ״כ מהר ינסו. יש להם קודם הרבה עבודה לבסס את השלטון בסוריה, לא מדינה קטנה במיוחד.
אם ינסו לאחד את כל הצדדים במלחמת האזרחים להתרכז באוייב חיצוני (כמו שמנהיגי מדינות ערב תמיד עשו כדי להסיט את תשומת הלב מבעיות פנים, וכנ״ל פוטין לגבי אוקראינה) -- לא ניראהלי שיילך להם. הכורדים והדרוזים לא ישתפו פעולה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...