Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
לפני כשעה, garicho כתב:

למה?

כי אין לנו סיבה לכבוש שטחים מסוריה, שרשמית לא תקפה אותנו בכלל. במיוחד עכשיו שלא ברור מי ומה ישלוט שם, לא צריך להכניס ראש בריא למיטה חולה. אם כבר, זה זמן לנסות להשיג הכרה ולקבוע גבול מוסכם.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 70.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5708

• יבגניפ

5389

• פינדר

4657

• Night Driver

3617

• חברי המעגל הראשון
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

כי אין לנו סיבה לכבוש שטחים מסוריה, שרשמית לא תקפה אותנו בכלל. במיוחד עכשיו שלא ברור מי ומה ישלוט שם, לא צריך להכניס ראש בריא למיטה חולה. אם כבר, זה זמן לנסות להשיג הכרה ולקבוע גבול מוסכם.

אני מסכים איתך, מצד שני בבוקר בדיוק חשבתי לעצמי שעכשיו הזדמנות לכבוש את החרמון הסורי כי כל עוד אין שם ממשלה יציבה - אין לו שום דורש, זה לא כאילו גרים שם אנשים ואתה כובש אוכלוסיה.

עם אותה לוגיקה* (כמעט) אפשר גם לכבוש את הגולן הסורי - גם ככה יושבים שם (בעיקר?) דרוזים שמביעים נאמנות למשטר ששולט באותו רגע, וגם לא בטוח כמה הם יתנגדו.

* אני לא חושב שזה הדבר הנכון לעשות- מצד שני אני בטוח שבקואליציה כרגע יושבים מספיק אנשים שחושבים שזה כן הדבר הנכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, flytomars כתב:

דרוזים שמביעים נאמנות למשטר ששולט באותו רגע, וגם לא בטוח כמה הם יתנגדו.

מעולה, שיקימו אוטונומיה קטנה וידרשו מישראל לצרף אותם אליה. אני בעד.

לצאת ולכבוש? נגד.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 3 דקות, David32 כתב:

מעולה, שיקימו אוטונומיה קטנה וידרשו מישראל לצרף אותם אליה. אני בעד.

לצאת ולכבוש? נגד.

גם אני נגד, רקומר מה הממשלה הזו מסוגלת לעשות... 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, garicho כתב:

לא יודע, מעניין אם צה״ל בעצם הגיע לנקודות שהוא הגיע אליהן ב-1973 ולאחר מכן הסכים לסגת מהן במהלך הסכמי הפרדת הכוחות 1974. הסכמים שנחתמו מול יישות שכעת לא קיימת יותר במתכונתה הקודמת.

כאמור לא רואה בעיה להגיע אליהם וגם להשתלט על השטח. 

במטרה להקים שם בסוף מדינה כורדית/דרוזית. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 47 דקות, flytomars כתב:

גם אני נגד, רקומר מה הממשלה הזו מסוגלת לעשות... 

הממשלה הזו מסוגלת בעיקר לדבר. מזכיר לכם שהממשלה הזו לא הצליחה לפנות עד היום את חאן אל אחמר וגם לגרש מתל אביב 300 אפריקאים.

• אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

הממשלה הזו מסוגלת בעיקר לדבר. מזכיר לכם שהממשלה הזו לא הצליחה לפנות עד היום את חאן אל אחמר וגם לגרש מתל אביב 300 אפריקאים.

כן ולא. השנה האחרונה בהחלט שינתה הרבה משוואות איזוריות. 

בנוסף, ישראל נמצאת רשמית במצב מלחמה מול סוריה. הגבולות הם הפרדת כוחות עם כח שלא קיים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, SlowRide כתב:

הלוואי.

המורדים זה בני דודים של חמאס.

הכרה בישראל תתקבל רק שהם יהיו במצב של פחד מאיתנו. מה שכרגע די קורה ולכן בהחלט זמן לנצל את הממונט.

ולהבהיר בצורה יפה שזה יכול להגיע להכרה הדדית (אינטרס של שני הצדדים) או המשך מלחמה. וישראל של השנה האחרונה זה ישראל ששווה לעשות איתה הסכמים. נקווה שיצליח.

מצד שני. זה מורדים שיכול להיות שעוד חצי שנה לא יהיו בשלטון. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 26 דקות, garicho כתב:

כן ולא. השנה האחרונה בהחלט שינתה הרבה משוואות איזוריות. 

בנוסף, ישראל נמצאת רשמית במצב מלחמה מול סוריה. הגבולות הם הפרדת כוחות עם כח שלא קיים יותר.

סוריה שהיינו מולה במצב מלחמה לא קיימת יותר. חבורת ג'יהדיסטים ברמות גימור שונות שמשחקים בלוחמי חופש הפילו אותה עבורינו וכרגע אנחנו משמידים את מה שנשאר מהציוד שלה.

עכשיו למה לנו להיכנס איתם לעימות נוסף שכבר יש לנו חזית בלבנון, עזה, עירק ותימן?

לפני 10 דקות, om2 כתב:

הלוואי.

המורדים זה בני דודים של חמאס.

הכרה בישראל תתקבל רק שהם יהיו במצב של פחד מאיתנו. מה שכרגע די קורה ולכן בהחלט זמן לנצל את הממונט.

ולהבהיר בצורה יפה שזה יכול להגיע להכרה הדדית (אינטרס של שני הצדדים) או המשך מלחמה. וישראל של השנה האחרונה זה ישראל ששווה לעשות איתה הסכמים. נקווה שיצליח.

מצד שני. זה מורדים שיכול להיות שעוד חצי שנה לא יהיו בשלטון. 

צריך לתת למורדים האלה קודם לריב בניהם מי ישלוט בסוריה. אף אחד לא צפה את ההפיכה המהירה הזו. אחרי שנדע מי מקבל את מה נהיה חכמים יותר. ללכת לכבוש סתם שטחים כדי להבטיח לבייס א"י השלמה זה לא עוזר לנו בשום אפיק. אנחנו צריכים שהם ימשיכו להרוג אחד את השני, לא לאחד אותם שוב נגד אויב משותף (אנחנו).

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמרתי ללכת לכבוש שטחים סתם ליופי

שטחים אסטרטגים (החרמון הסורי) יש על מה לדון

ואם כבר. קצת משיחיות לאווירה.

מדרש רבה שיר השירים:

"צופה פני דמשק" (שיר השירים פרק ז פסוק ה) אמר רבי יוחנן: עתידה ירושלים שתהא מגעת עד שערי דמשק.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההשתלטות המהירה על החרמון הסורי ונקודות קריטיות נוספות בשטח ההפרדה זה מהלך מצוין, זה מראה שישראל עם יד על הדופק, משמידה איומים ולא מחכה.

אף אחד לא רוצה מלחמה סתם, אבל אף אחד לא יכול לערער על זה שישראל שינתה את פני המזרח התיכון ופירקה את ציר הרשע לגורמים. אם באמת תקום ממשלה בסוריה של אנשים שירצו להגיע להסכם שלום בעתיד, ברכה.

כרגע חמאס מבודד, אין חיזבאללה, אין איראן, אין מיליציות בסוריה, אין גשר יבשתי ללבנון, יש פה את כל התנאים להגיע לעסקה בדרום.

ביבי האפס.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

כרגע חמאס מבודד, אין חיזבאללה, אין איראן, אין מיליציות בסוריה, אין גשר יבשתי ללבנון, יש פה את כל התנאים להגיע לעסקה בדרום.

היום הצצתי קצת באל ג'זירה. פעם ראשונה בשנה האחרונה שלא דיברו שם על עזה.

הפוקוס הוסט מהם.

• אהבתי 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

יש פה את כל התנאים להגיע לעסקה בדרום

התנאים לעסקה פה מזמן. אין רצון. 

חיזבאללה עדיין יש. איראן עדיין יש. סוריה אין זמנית.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון, וזה בדיוק הזמן לנצל. להציע להם עסקה בתנאים נוחים לנו שהם יוכלו לבלוע (אני לא משלה את עצמי לכניעה מוחלטת), להציב דדליין לתשובה חיובית תוך 24-48 שעות ולהגיד שאם לא מסכימים אנחנו מעמיקים עוד לתוך עזה (ותתפלאו - יש עוד).

אבל אנחנו מבלבלים את השכל ומשחררים הודעות של "בעוד שבועיים אולי רונן בר יירד לסיני לחושה אצל אחמד וידבר עם מישהו מהמודיעין".

Just now, David32 כתב:

התנאים לעסקה פה מזמן. אין רצון. 

חיזבאללה עדיין יש. איראן עדיין יש. סוריה אין זמנית.

לא, זה לא נכון.

חיזבאללה איים לשתק את המדינה, להפיל את החשמל (ולראייה שרשור הגנרטורים), להרוג אלפי ישראלים ולהפיל עשרות אלפי בניינים. בינתיים ישראל תוקפת מחבלים בזמן ההפסקת אש, משמידה תשתיות טרור וחיזבאללה לא מגיב על כלום. ירה פעם אחת כשהאמריקאים דיברו על הפרות וזהו.

איראן לוקחת צעד אחורה, גם מבחינת בתגובה שלה וגם מבחינת ההסכמה לחיזבאללה לנצור את האש, גם בגלל שאין לה הגנות אוויריות וגם בגלל טראמפ.

התנאים האלה לא "פה ממזמן", אלה דברים שמתפתחים ויתפתחו עוד.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...