Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

למה אני צריך להסביר את זה?   רשמתי איפשהו שאני תומך בזה או שאם אני מהימין זה אוטומטית הופך אותי לאחראי?

1) יום אחרי האירועים בחאוורה באת לפה לספר על הפריוולגים חסרי המודעות העצמית שחושבים שהכל מותר להם כי הם חסמו את איילון. אני מרשה לעצמי לנחש שאתה, כמו כולנו, מתמקד במה שחשוב לך. אותי שריפה של כפר על יושביו מטרידה יותר מחסימה של אילון (גם אם היה נחסם על ידי חרדים או ביבסטים). וחסימה של איילון מטרידה אותי יותר מחבורה של משועממים שצועקת לשרה (למרות שגם זה דפוק ולא משהו להתגאות בו). אצלך, ניכר, הסדר הוא הפוך. אז כן, הייתי יכול לשאול "למה לצעוק לשרה זה יותר גרוע מלשרוף כפר או מהצעה של *שר בממשלה* לשרוף כפר?".

2) אתה ממשיך למצב את זה כמאבק בין ימין ושמאל. זכור לי שטענת שאתה לא ביביסט. ניסית להראות פה גם שסך הכל המהפכה המשפטית תטיב איתנו כי "אבל ניו זילנד". עכשיו, אני לא יודע, אולי אתה רואה איזו כמיהה לדמוקרטיה מערבית משגשת ותוססת אצל סמוטריץ' ורוטמן ושאר האחים שאני לא. מקבל. מניח שחלקנו באמת לא מנסים ליישב את הסתירה בין מצדעי הבהמות, החיים במאחזים לא חוקיים, הדיבורים על החלומות על מדינת הלכה ועוד, והציפיה שדווקא משם תבוא בשורה דמוקרטית. בסדר. כל אחד והדיסוננס הקוגניטיבי שלו. אבל שורה התחתונה היא שאתה בצד של אלו שחושבים שזה לגיטימי ואף רצוי לשרוף כפרים. אז אני מנסה להבין מה אני מפספס.

לפני 4 דקות, Potato כתב:

להגיד שהממשלה מתעסקת רק בזה זו הגזמה.

אתה צודק, הם גם נפגשו כדי לדון בתקציב הבזבוזים של  ביבי ושרה

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אבל שורה התחתונה היא שאתה בצד של אלו שחושבים שזה לגיטימי ואף רצוי לשרוף כפרים. אז אני מנסה להבין מה אני מפספס.

אני לא חושב שהוא בצד שחושב שראוי ומוסרי לשרוף כפרים.

אלא יותר משלים עם הקונספט שעל טרור יש סיכוי שיענו בטרור.

זו קבוצה מאוד מצומצמת וזניחה שלא מייצגת אף אחד,אבל האירוע הזה מסווג כטרור,

להגיד שזה הפתיע אותי אני לא יכול,ראיתי את זה מגיע,היה צריך רק לחכות.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אתה צודק, הם גם נפגשו כדי לדון בתקציב הבזבוזים של  ביבי ושרה

ועוד 1001 דברים,אבל לכל אחד יש דף מסרים,לא? :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 39 דקות, Potato כתב:

ועוד 1001 דברים,אבל לכל אחד יש דף מסרים,לא? :)

אה כן, תקציב שהם לא ממש פרסמו כדי לא לעורר ביקורת, נסיונות להחזיר את דרעי לממשלה. משהו שפספסתי ומשרת אותך כאזרח?

בעצם אתה יודע מה? יאללה. החכ הרלוונטי משס (לא זוכר שמות) עוזר לקדם את המטרו. תודה!

לפני 40 דקות, Potato כתב:

אני לא חושב שהוא בצד שחושב שראוי ומוסרי לשרוף כפרים.

הוא לחלוטין בצד הזה. הוא אישית לא חושב ככה. ברור. אני רק מנסה פעם אחר פעם לנסות להבין מה גורם לאנשים שהם לא ביביסטים או ימין דתי קיצוני להיות בצד הזה

פורסם
לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

אני מרשה לעצמי לנחש שאתה

בדיוק. אתה מנחש. זה שאני לא כותב על שריפת הכפר (או על הרציחות בחברה הערבית, שגם אתה לא כותב עליהן, לפחות לא בעמודים האחרונים), לא אומר שאני חושב שזה פחות חשוב מחסימת כבישים או מזה שעיכבו את שרה במספרה. אני פשוט בוחר לא לדון בזה כאן.

ואני בצד של אלו שחושבים שזה לגיטימי לשרוף כפר כמו שאתה בצד של אלו שמניפים שלטים שנתניהו הוא היטלר או מיידים אבנים על חיילי צה"ל בימי שישי בשטחים. בכל צד יש עשבים שוטים וקיצונים.

פורסם
לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

למה לצעוק לשרה זה יותר גרוע מלשרוף כפר או מהצעה של *שר בממשלה* לשרוף כפר?".

סה"כ צעקו לה "המדינה נשרפת ושרה מסתפרת" אימרה שנונה ונכונה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אבל שורה התחתונה היא שאתה בצד של אלו שחושבים שזה לגיטימי ואף רצוי לשרוף כפרים. אז אני מנסה להבין מה אני מפספס.

מה שאתה מפספס זה שאדם יכול להיות איש ימין ואפיל איש ימין די קיצוני ולהתנגד לפוגרום שבוצע בדיוק כמו שאני ואתה יכולים להיות אנשי שמאל ואפילו שמאל קיצוני ולהתנגד לחסימת כבישים או לסגירת ספר אומלל 3 שעות עם שרה.

תמיה בכיוון מסויים לא הופכת אדם לתומך בכל צעד של הכיוון הזה באופן אוטומטי.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זאת בדיוק הבעיה בגישה של אתם ואנחנו. אם מישהו בעד x, אז הוא בטוח גם בעד אינספור זוועות אחרות שהוא לא מדבר עליהן. גם היטלר היה צמחוני וכו'...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, gadik6 כתב:

אני פשוט בוחר לא לדון בזה כאן.

תודה שהוכחת את מה שאני אומר. זה ברור למה אתה בוחר לא לדון בזה. 

לפני 34 דקות, gadik6 כתב:

ואני בצד של אלו שחושבים שזה לגיטימי לשרוף כפר כמו שאתה בצד של אלו שמניפים שלטים שנתניהו הוא היטלר או מיידים אבנים על חיילי צה"ל בימי שישי בשטחים. בכל צד יש עשבים שוטים וקיצונים.

קשקוש. אתה מגונן על רפורמה שמעבירים אלו שחושבים שלשרוף כפרים זה בסדר. ואגב, גם בזה אין סימטריה. להניף שלט שנתניהו הוא היטלר זה רע בפניה עצמו, וזה עדיין פחות רע מהציע לשרוף כפר או לשרוף אותו.

לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

מה שאתה מפספס

אני לא מפספס כלום במקרה הזה. התהליך מאוד ברור ומובהק. ובגלל זה גם כל מה שקרה אתמול בערב ככ מפגר. אבל עוד יותר מפגר מזה שיש פה אנשים מבוגרים, לא טיפשים, לא כלום, שאשכרה לא מצליחים להבין שבמציאות שבה נבחרי ציבור מציעים לשרוף כפרים של ערבים ומגבים אנשים שעושים את זה בתכלס - *זה* הדבר הכי רע שקורה כאן כרגע. פרופרוציות וכו' 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

קשקוש. אתה מגונן על רפורמה שמעבירים אלו שחושבים שלשרוף כפרים זה בסדר. 

אתה קושר בין 2 דברים לא קשורים בעליל.

אפשר להיות בעד הרפורמה ונגד לשרוף כפר.

אפשר גם להיות נגד הרפורמה ונגד לשרוף כפר.

יש פה 4 אפשרויות בקיצור,תשחק איתן לבד.

גם אלה שבעד,הם בעד הקונספט של נקמה  והקונספט שעל טרור לגיטימי להגיב בטרור ולא ספציפית מדובר בכפר X.

פורסם

אהבתי את רמת הניתוק של מדינת ת"א.

אם הפגנה זה לגיטימי שכואב לך.

ואם הפגנת לגיטימית וערכית יכולה להיות גם לא חוקית כמו חסימת כבישים.

ואם בהפגנה ערכית/ליברלית/דמוקרטית אסור לשוטרים להפעיל כח.

ואהבתי את הכותרות המתבכיינות-

"שוטר נתן אגרוף"

"שולחים עלינו מכתזיות"

וכו וכו'.

איפה אתם אבירי זכויות ההפגנה ששוטרי מחוז ירושלים מפרקים באלימות אמיתית מפגינים על בסיס חודשי?

או שרק להפגין על מה שמעניין אתכם מותר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אוי נו די עם השטות הזאת מדינת תל אביב.

הפגנה זה דבר מלוכלך, זה לא התכנסות שירה בציבור וריקודי עם.

ומי שחסם כבישים והפריע לסדר הציבורי, מגיע לו שיחטוף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

גם היטלר היה צמחוני וכו'.

דוגמא לא טובה. זה להוסיף חטא על פשע.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

דוגמא לא טובה. זה להוסיף חטא על פשע.

לא נורא, הגיע לו.

פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

אהבתי את רמת הניתוק של מדינת ת"א.

אם הפגנה זה לגיטימי שכואב לך.

ואם הפגנת לגיטימית וערכית יכולה להיות גם לא חוקית כמו חסימת כבישים.

ואם בהפגנה ערכית/ליברלית/דמוקרטית אסור לשוטרים להפעיל כח.

ואהבתי את הכותרות המתבכיינות-

"שוטר נתן אגרוף"

"שולחים עלינו מכתזיות"

וכו וכו'.

איפה אתם אבירי זכויות ההפגנה ששוטרי מחוז ירושלים מפרקים באלימות אמיתית מפגינים על בסיס חודשי?

או שרק להפגין על מה שמעניין אתכם מותר?

בתור ירושלמי לשעבר שכיום מתגורר ב"מדינת" תל אביב.

אני יכול להגיד לך שהמפגינים פה הם חמודים ומתוקים ביחס למפגינים בירושלים.

חסמו את איילון,ביקשו מהם פעמיים שלוש יפה הם קמו והלכו,הביאו פרשים לעשות קצת רעש אבל ההפגנות האלה מאוד מאוד לא אלימות ושקטות.

אז כן,אגרוף משוטר/מכתזית(שלא הופעלו) או רימון הלם ככל הנראה היו הגזמה מצד השוטרים(אולי קיבלו הוראה לעשות קצת שרירים כדי שהאירוע לא יסלים,אני לא שוטר,לא יודע).

אולי יש קומץ שקצת מגזים אבל בסך הכל המפגינים פה מאוד מתורבתים.

אתה קצת שוכח כמה הרס וחורבן משאירות ההפגנות בירושלים,כמה נזק הן עושות ואת העובדה שרובן המוחלט לא מתואם כלל עם המשטרה.

אז את המפגינים האלה צריך לפזר עם כדורי גומי ומכתזיות.

• רעיון טוב! 4

פורסם
לפני 53 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מפספס כלום במקרה הזה. התהליך מאוד ברור ומובהק. ובגלל זה גם כל מה שקרה אתמול בערב ככ מפגר. אבל עוד יותר מפגר מזה שיש פה אנשים מבוגרים, לא טיפשים, לא כלום, שאשכרה לא מצליחים להבין שבמציאות שבה נבחרי ציבור מציעים לשרוף כפרים של ערבים ומגבים אנשים שעושים את זה בתכלס - *זה* הדבר הכי רע שקורה כאן כרגע. פרופרוציות וכו' 

אתה מפספס ועוד איך.

אתה מדבר כל היום על דף מסרים אבל לא מבין שאתה נשמע מהצד כמו דף מסרים מהלך של לפיד. מבחינתך כל מי שלא הצביע לחברי ממשלת השינוי לשעבר הוא פאשיסט גזען שונא ערבים שונא נשים דתי חשוך שרוצה לקדם מדינת הלכה, בלי להבין שהתיוגים האלה גרמו למצב הזה מלכתחילה (ביבי דחף לזה גם, כן?).

טענות של אנשי ימין נענות אצלך ב"מה אתה מבין אתם מטומטמים כל הכסף אצלנו בואו נתנתק ובהצלחה לכולםםם", בלי להבין שמדינת ישראל (האמיתית, לא זאת של הכנסת) זה אנשים שמעורבבים אחד בתוך השני ואין אפשרות להתנתק. כמו HOT.

• תוכן חדש...