Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

זה כבר חצי אמת. המבצע המפואר הזה התחיל אחרי שנפלה הממשלה. מה רעם יעשו? יאיימו בהפלת הממשלה?

זה היה נטו מבצע בשביל הבחירות 

לא. תבדוק שוב. מבצע עלות השחר יצא לפועל כתגובת מנע לאיום הסלמה קונקרטי ונקודתי. או שאתה טוען שמערכת הביטחון סתם התריעה, ולמעשה שיתפה פעולה עם ממשלת השינוי בתעמולת בחירות? אני יודע שקשה להאמין בהינתן מה שהתרגלנו לראות פה בשני העשורים האחרונים, אבל כן, יכול להיות דבר כזה ממשלה שממשיכה לתפקד למרות שהיא נפלה והבחירות בפתח. עובדה.

ומה קשורים רע"ם למבצע? לא הבנתי. אגב אני עדיין מחכה לשמוע איזה נזק נורא הם עשו בשנה שבה תמכו בקואליציה של ממשלת השינוי. משום מה אף אחד לא מוכן לספר לי.

לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

זאת כמובן התסכלות צרה.

"הנה לא ירו טילים אז הכל בסדר וחמאס מורתע" 

חמאס כבר התכונן ל 7 באוקטובר 

לא אמרתי שהכל בסדר. אבל כן, תקופה של שנה (כמעט) ללא ירי של טילים היתה שקט מבורך ומאוד, מאוד(!) ויוצא דופן אחרי שני העשורים שקדמו לה. זה צוין לטובה בפירוש ע"י בכירים במערכת הביטחון.

אין שום קשר בין השקט בתקופת ממשלת השינוי להכנות ל-7 באוקטובר. ברצינות, תבדוק את עצמך לפני שאתה פולט פה שטויות כאלה, זה לא רציני. לפי חקירות פנימיות של אגף המודיעין בצה"ל, ההכנות התחילו סביבות 2015-2016. יש עדויות שאפילו לפני כן (סביבות 2014). ובלי קשר - ירי הקסאמים התחדש אחרי שממשלת החורבן עלתה לשלטון. כבר בינואר נורו קסאמים מעזה, עוד נורו באפריל, וכמובן במאי קיבלנו בומבה לפרצוף, משהו כמו 100 קסאמים עד שמר ביטחון הואיל בטובו להגיב ויצא למבצע.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 9 דקות, malcishua כתב:

לא. תבדוק שוב. מבצע עלות השחר יצא לפועל כתגובת מנע לאיום הסלמה קונקרטי ונקודתי. או שאתה טוען שמערכת הביטחון סתם התריעה, ולמעשה שיתפה פעולה עם ממשלת השינוי בתעמולת בחירות? אני יודע שקשה להאמין בהינתן מה שהתרגלנו לראות פה בשני העשורים האחרונים, אבל כן, יכול להיות דבר כזה ממשלה שממשיכה לתפקד למרות שהיא נפלה והבחירות בפתח. עובדה

ב-30 ביוני 2022 התקבלה בכנסת הצעת החוק להתפזרות הכנסת ה- 24

מבצע עלות השחר היה ב 5 באוגוסט 2022

זה אומר שכבר היה תאריך לבחירות וגם אי אפשר להפיל ממשלה.

זה גם חלק היה מההתעיה של חמאס להראות שהם משתפים פעולה. אז ביג דיל בשבילם שהרגו כמה מחבלים זה מחיר קטן בשבילם 

לפני 16 דקות, malcishua כתב:

לא אמרתי שהכל בסדר. אבל כן, תקופה של שנה (כמעט) ללא ירי של טילים היתה שקט מבורך ומאוד, מאוד(!) ויוצא דופן אחרי שני העשורים שקדמו לה. זה צוין לטובה בפירוש ע"י בכירים במערכת הביטחון

נו, די עם זה 

היה שקט כי היה להם אינטרס להיות בשקט 

כל בר דעת עם יושרה מבין בדיעבד שהאמירה הזאת היא בולשיט

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

אין שום קשר בין מה שאני כותב למה שאתה עונה. חזור אחורה ובדוק בדיוק מה היתה הטענה שלי. לא טענתי כלום לגבי הבחירות או החמאס. רק לגבי הפעולות של הממשלה.

אגב, מה לגבי ההשלכות ההרסניות של תמיכת רע"ם בממשלה? עדיין מחכה שמישהו ישכיל אותי בנושא. אין פה אפילו אחד שיכול להסביר?

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
לפני 26 דקות, malcishua כתב:

ומה קשורים רע"ם למבצע? לא הבנתי. אגב אני עדיין מחכה לשמוע איזה נזק נורא הם עשו בשנה שבה תמכו בקואליציה של ממשלת השינוי. משום מה אף אחד לא מוכן לספר לי.

אה, זה פשוט- הם היו ערבים בתקופה הזו. זה חטאם. 

כבר כתבתי פה כמה פעמים, שמנסור עבאס יותר ציוני מסמוטריץ'. 

תחפשו לבד מה סמוטריץ' עשה בשביל מדינה ומה עבאס עשה בתקופת ממשלת השינוי בשביל מדינה. 

אין שום קשר בין השקט בתקופת ממשלת השינוי להכנות ל-7 באוקטובר. ברצינות, תבדוק את עצמך לפני שאתה פולט פה שטויות כאלה, זה לא רציני.

זה רחוק שנות אור משטויות.

לפי חקירות פנימיות של אגף המודיעין בצה"ל, ההכנות התחילו סביבות 2015-2016. יש עדויות שאפילו לפני כן (סביבות 2014). ובלי קשר - ירי הקסאמים התחדש אחרי שממשלת החורבן עלתה לשלטון. 

וואו, המחבלים מתכננים לחסל אותנו עוד מאז 2014. מי היה מאמין. תגידו, יש מצב שעוד מלפני זה? הם מתכננים לחסל אותנו? או שלא ממש? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 דקות, malcishua כתב:

ומה קשורים רע"ם למבצע? לא הבנתי. אגב אני עדיין מחכה לשמוע איזה נזק נורא הם עשו בשנה שבה תמכו בקואליציה של ממשלת השינוי. משום מה אף אחד לא מוכן לספר לי

הם לא יכולים להפיל את הממשלה 

אל תעשה מהם מטומטמים. יש להם דרך ויש להם חזון ואסטרטגיה (מה שאין להנהגה שלנו)

הם חלק מהתנועה האיסלאמית. תקרא עליהם ועל מי שהקים אותם

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, ברווז כתב:

אז איך אתה מסביר את "שומר החומות"? לכאורה, בדיוק בזמן שבו התרחש התכנון הקונקרטי של הטבח. כל ארגוני הטרור בעזה, בהובלת החמאס, פתחו בירי מאסיבי על ישראל.

לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

שוב, אין שום קשר לטענות שלי על התנהלות ממשלת השינוי... 

ושוב, אני שואל - בהתחשב בביקורת המאסיבית שבנט קיבל ומקבל מאנשים כמוך על התמיכה שקיבלה הממשלה שלו מרע"ם, מה הנזק הקונקרטי שנגרם מהתמיכה הנ"ל? הרי הם תמכו בקואליציה במשך שנה שלמה, אני בטוח שהם גרמו המון נזק בזמן הזה (בהתחשב בכך שיש להם "חזון ואסטרטגיה"). אתה יכול להסביר מהו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת באמת שאלה שאף אחד לא יודע לענות עליה, יש כאלה שלמדו את דף המסרים יותר טוב ויגידו לך "מס עבאס" אבל גם את זה הם לא מסוגלים להסביר.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, malcishua כתב:

אז איך אתה מסביר את "שומר החומות"?

בקלות, בדיוק ככה:

image.thumb.png.e4c7caa70c49eb205ce049ae6031dca6.png

בינתיים השטויות היחידות פה מגיעות מהכיוון שלך. 

פורסם (נערך)

@ברווז לא התכוונתי לשאול מה היו המניעים הספציפיים למתקפה מצד חמאס, זה ברור.

השאלה שלי היא: אם ההכנות לטבח מנעו מחמאס לבצע תקיפות נגד ישראל (כפי שעדי אל טוען), איך יכול להיות שדווקא בשיא ההכנות לטבח הם הרשו לעצמם לצאת למתקפה כזאת מאסיבית נגד ישראל?

אין לי שום ספק באמינות של המסמכים שציטטת. אני בטוח שחמאס החליט לנסות להרגיע את הגזרה כדי להונות אותנו לקראת הטבח. אבל עובדתית, הוא לא באמת הצליח לעשות זאת בתקופת הכהונה של הממשלות של נתניהו. גם לפני וגם אחרי ממשלת השינוי. איכשהו, רק בתקופת הכהונה של בנט, נשמר שקט יחסי בגזרת הקסאמים (חוץ מכמה ימים נקודתית סביב המבצע שהיה ביוזמת ישראל). זה כל מה שאני טוען.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

חלאס כבר עם איסלאמי אמאלה הצילו.

הם חמישית מהאוכלוסייה, ומה שאתה עושה זה להפוך אותם מאזרחים שצריכים להיות שווי חובות וזכויות לאנשים שאסור לתת להם כל השפעה ואסור להישען עליהם בהקמת אלטרנטיבה לגוש שמתנהל כמו גוש.

כלומר אתה אומר שבפוליטיקה הישראלית משחקים 60 נגד 45 ואלו כללי המשחק.

אה, ובהצלחה לצד השני.

תגיד לי אתה אם אלו לא שטויות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
פורסם
Just now, פריג'י כתב:

זה אבוד.

השבוע ישבתי בארוחת בוקר בעבודה, עם אחד המנהלים אצלנו. איש מבוגר, ימין, לכוד.

סוף סוף הסכים להגיד שהממשלה הזו גרועה, אבל אמר שאם האופציה תהיה שוב ממשלה עם ערבים, אז כבר עדיף מה שיש עכשיו.

כשנתניהו חשב ללכת עם עבאס, כל השופרות הסבירו שזה מצויין. ברגע שהבין שזה לא מסתדר לו, התחילה שטיפת המח נגד. ועם האופוזיציה האפסית שלנו, נסחפו אחריו וגם גנץ ולפיד/בנט נגררו לגזענות העצובה הזו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פריג'י כתב:

הם חמישית מהאוכלוסייה, ומה שאתה עושה זה להפוך אותם מאזרחים שצריכים להיות שווי חובות וזכויות לאנשים שאסור לתת להם כל השפעה

תגיד לי אתה אם אלו לא שטויות.

גם זה לא מדוייק. יש בהחלט חלק בעייתי מאד בין הח"כים הערבים.

image.thumb.png.8a87f09dced0f9466748c5c77bc94ee8.png

חיפשתי רק את זה, לא המשכתי עם רע"מ ותע"ל. יש עוד. 

היה מצופה מחברי כנסת ערבים להעיף לקיבינימט את אלו ממפלגתם שמדברים נגד המדינה שהם חיים בה או בעד הטרור. 

פורסם

מתי עוברים להסביר כמה מבקר המדינה הנבחר מיכאל ראבילו, שהוא במקרה גם סניגורו של נתניהו, היא התגלמות הדמוקרטיה וכמה היא לא מסריחה ל 1000 ק"מ?

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עזוב, לא מעניין, מדברים כרגע על ערבים. 

שאלה היפותטית (פריג'י, פינדר, מלכישוע):

האם הייתם רגועים אם תיק הביטחון היה מגיע למפלגות הערביות? 

יותר בקטנה. השר האחראי על המשטרה? 

אני חושב שאפילו פינדר מבין שזה רעיון גרוע. והוא כבר התוודה פה שהוא שמאלני... 

פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

האם הייתם רגועים אם תיק הביטחון היה מגיע למפלגות הערביות? 

יותר בקטנה. השר האחראי על המשטרה? 

ביטחון לא.

משטרה? כנראה שלא מהמפלגות הקיימות. אבל שר ערבי ממפלגה ציונית? למה לא?

לפני 18 דקות, SurfHigh כתב:

מתי עוברים להסביר כמה מבקר המדינה הנבחר מיכאל ראבילו, שהוא במקרה גם סניגורו של נתניהו, היא התגלמות הדמוקרטיה וכמה היא לא מסריחה ל 1000 ק"מ?

אני רואה אנשי ימין שמבחינתם זו כבר חציית קווים.

הבעיה שהם עדיין לא מסוגלים להודות שראבילו נבחר בדיוק מאותן הסיבות שהביאו למינויים ה״ראויים״ של זיני וגופמן.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...