Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשור?

2 עשורים וחצי.

ישבנו בעזה כשהיו רקטות.

סחבק ישב שם בחפ"קים עוד לפני ההתנתקות.

יצאנו למבצעים קרקעיים גם אז, עוד לפני שחמאס היה בשלטון.

מה לא עשינו.

@hans, למה אתה כל הזמן כותב כניסה קרקעית כשאתה מתכוון להרס מוחלט של ערים, כפרים ומחנות פליטים?

כי קרקעית נכנסנו כל כמה זמן. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם (נערך)

@David32 כן. יקבלו חטיפי אנרגיה כדי שמחר יהיה להם כוח לעוד פשיטה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, פריג'י כתב:

@hans, למה אתה כל הזמן כותב כניסה קרקעית כשאתה מתכוון להרס מוחלט של ערים, כפרים ומחנות פליטים?

כי קרקעית נכנסנו כל כמה זמן. 

כן, נניח. רק בשביל הדיון. נגיד משהו שהוא עשירית ממה שעשינו בעזה בעקבות 7 באוקטובר. כזה.

זה מעניין, לפי ג'מיני הרקטה הראשונה לא נתפסה כאיום אסטרטגי כי באותו רגע ב-2001 היינו עסוקים באינתיפאדה השנייה, פיגועים ומטענים. הטפטוף התרחש בהדרגה ונרדמנו כנראה כמו לובסטר בסיר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

הבחירה במילה "סמליות" אולי לא נכונה

אבל זה נכון ששום פעולה שהיינו יכולים לעשות לא הייתה מתקרבת למה שעשינו לאחרונה בפועל בעקבות 7/10. חלון הלגטימיציה לפעולה קרקעית נפתח לזמן קצר רק אחרי הטבח והוא לא היה קיים לפני כן אפילו אצל תומכי ישראל.

פעולות אוויריות... נו, כולנו יודעים לאן זה מוביל. כלום.

לתקוף אדמה חקלאית או עמדה ריקה של חמאס. wow איזה גיבורים אנחנו.

תעשה לי טובה, יכולנו לעשות יותר בין סבבי לחימה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, Supertigre כתב:

בקיצור, אתה מודה שאפשר היה גם להציב קוף כראש הממשלה. אתה באמת אדם עם מוסר מאוד גבולי ובעיקר אפס ביקורת עצמית. 

קודם תודה על האבחון החינמי אקח לתשומת ליבי.

זה לא מה שאמרתי זה מה שרצית להבין, ספציפית במציאות הבטחונית בהתחשב בזה שאנו תלויים לחלוטין בעולם הגדול אין באמת הרבה משחק לשום ממשלה.

רוב הסבבים מתחילים ונגמרים בדיוק באותו מקום איך אוריו היה אומר הרגו לנוX הורגים להם במכפלה Y והכל חוזר לאותו המקום.

חרבות ברזל היה משהו אחר בכל קנה מידה ואכן התוצאה שונה- אם זה ימשך ככה נהדר.

לראש ממשלה ולממשלה בכלל, יש עוד מיליון תחומי אחריות שבהם יש באמת הבדלים ניתנים ליישום ולא רק רעיוניים.

אם ביבי בעיניי הכי טוב- בעיניי לא , אבל לאוכלוסיה שלי כרגע הוא הכי טוב מהנמצא.

(אובייקטיבית לדעתי בנט הכי טוב כרגע אבל מסיבות מובנות לא אבחר בו כי הוא נלחם נגדי)

איך אמר בני גנץ בקמפיין הראשון "כנראה שגם ב50 שנה הבאות נצטרך להילחם אבל לפחות נחלום על שלום" 

כרגע זה לא רלוונטי בשום צורה והמשחק הוא בגבולות גזרה דיי צפויים.

לפני 26 דקות, David32 כתב:

הכניסה הקרקעית גם לא מתקבלת בסבבה עכשיו, בטח אחרי ההצהרה האחרונה של ביבי על ה 70%.

האם היא השיגה את מה שרצינו? אני חושב שהתשובה על זה מאוד סובייקטיבית.

כרגע אני ישן בשקט ללא אזעקות מעזה כבר שנתיים אם זה ימשך ככה אין לי תלונות.

הלוואי שגם בצפון היינו מגיעים למציאות כזו שהיישובים בטוחים לחלוטין.

פורסם

הבלגנו על הרבה דברים שלא היו יכולים לקרות בממשלה אחרת. מצעדות השיבה ועד לבלוני תבערה ועפיפונים או סתם אוהל של חיזבאללה.

אם ממשלת בנט-לפיד הייתה בשלטון באותם ימים היו קורעים אותם לגזרים על כמה שבועות של צעדות השיבה.

אנשים לא מבינים שסביר להניח שאנחנו נחווה קצת רחפנים ורקטות מאיו"ש. הבסיס של זה כבר נבנה לאט לאט.

תעשו טובה ותבדקו אם ביישובים שלכם יש בכלל יכולת ואמצעים להתמודד מול כאלה דברים.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

(אובייקטיבית לדעתי בנט הכי טוב כרגע אבל מסיבות מובנות לא אבחר בו כי הוא נלחם נגדי)

אני רואה שאתה מציב את עצמך כאוייב שלי. בעצם של מדינת ישראל כולה 

מה שאתה מתקשה להבין שהמגזר שלך כורת את הענף שעליו כולנו יושבים, ומשחק לידיים של האייטולות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

ולא מפריע לאוכלוסייה שלך הדרך שבה הוא עושה דברים?

אין פגם מוסרי בדרך בחירת מבקר המדינה היום?

פורסם (נערך)

אתה כל מדינת ישראל אני מבין, ומה אני אויר?

כל מצביעי הימין אוויר?

נדלקתי על המונח "חלופות" כרגע לי זה הכי פחות גרוע.

אני לא מתקשה להבין כלום, ומקווה שאחרי הבחירות יעברו לנושאים אחרים.

או שיוחלט כבר משהו וזהו.

לי אישית ערמות השנאה והרפש שמתגוללת כרגע ברחובות עושה לי רע (מכל הכיוונים אגב) ממש כל המערכות מגוייסות טוטאלית למלחמת אזרחים גם אם לא פיזית, רעיונית.

לפני 9 דקות, stx כתב:

ולא מפריע לאוכלוסייה שלך הדרך שבה הוא עושה דברים?

אין פגם מוסרי בדרך בחירת מבקר המדינה היום?

שוב בהינתן המצב כרגע לי הוא האלטרנטיבה הכי טובה, אני הייתי מאוד שמח לראות את גנץ למשל במקומו.

לגבי מבקר המדינה באמת שאין לי מושג מה הלך שם,

אגב מה מהות הפגם בזה שחייבו לצלם הצבעה סודית?

לגבי זה חייב להוסיף משהו הטרללת שבה פקידים בכירים בהינף יד תוקעים החלטות ממשלה, תגרום לזה שבסוף הכל יהיה פוליטי זה סיבה ותוצאה.

היועמשית כבר לא בפעם הראשונה ננזפת בבג"ץ, עושה איפה ואיפה בצורה גועלית בין תיקים. כרגע זה נחמד לאופוזיציה אבל הגלגל גם יכול להתהפך.

לבנתיים כולם מעלים הילוך בכל הגזרות מי יותר קיצוני - ולקול ממלכתי כמו גנץ פשוט אין ביקוש.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא אמר להם להצביע לעו"ד שלו, ולהציג את זה כהוכחה לנאמנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

לגבי מבקר המדינה באמת שאין לי מושג מה הלך שם,

אגב מה מהות הפגם בזה שחייבו לצלם הצבעה סודית?

מה מהות הפגם?

אתה שואל ברצינות?

יש לך זכות להליך חשאי אישי, אבל דואגים לכך שתורשה להכניס אמצעי שיפיק פלט שאיתו תוכל להוכיח למי שזה מעניין אותו למי הצבעת...

גם כן "זכות" לחשאיות.

איזה יו"ר כנסת עלוב.

ועכשיו לאיפכא מסתברא - לדעתי נתניהו רצה לגזור כאן רווח פוליטי, ודאג לזהם את ההליך כך שאם בג"ץ יפסול את הבחירה נתניהו ולוין יגזרו קופון של "תראו את השופטים האלו משבשים את בחירתה של הכנסת כדי למנות שופט משלהם!!"

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מה זה שונה מאכיפת משמעת סיעתית רגילה?

אם כי עכשיו רק התעדכנתי בפוגורם שבוצע בבית של סולברג - הזיה.

כמובן שזה ראוי לכל גינוי וזה גועל נפש!!!

לצערי בקצב הזה אם מישהו לא יתעורר (וכל אחד יחליט מי המישהו הזה לפי הבנתו) זה יגמר בהרוגים תוך זמן קצר.

לפני 9 דקות, פריג'י כתב:

ועכשיו לאיפכא מסתברא - לדעתי נתניהו רצה לגזור כאן רווח פוליטי, ודאג לזהם את ההליך כך שאם בג"ץ יפסול את הבחירה נתניהו ולוין יגזרו קופון של "תראו את השופטים האלו משבשים את בחירתה של הכנסת כדי למנות שופט משלהם!!"

win-win ביבי לא טיפש וברור לי שמראש הוא הבין שהוא יצא מנצח בכל תוצאה.image.png.aa5aeb5da92edc17f6ba03a885e5c1b3.png

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

יש סיבה לכך שההצבעה אמורה להיות חשאית - כדי למנוע אונס של חברי הכנסת. 

נתניהו לא טיפש, אבל הוא יורד מהפסים.

ועם ההסלמה בהתנהגות נראה לי שהפעם הרוצח יגיע מהמגזר שלך. בדיוק היום - לקראת אירועי מחר בירושלים - הוזכר כי בפעם הקודמת נרצחה מפגינה צעירה ותמימה (שירה בנקי ז״ל), היום האיום הופנה כלפי שופט בית המשפט העליון נעם סולברג. 

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

יש סיבה לכך שההצבעה אמורה להיות חשאית - כדי למנוע אונס של חברי הכנסת. 

נתניהו לא טיפש, אבל הוא יורד מהפסים.

ועם ההסלמה בהתנהגות נראה לי שהפעם הרוצח יגיע מהמגזר שלך. בדיוק היום - לקראת אירועי מחר בירושלים - הוזכר כי בפעם הקודמת נרצחה מפגינה צעירה ותמימה (שירה בנקי ז״ל), היום האיום הופנה כלפי שופט בית המשפט העליון נעם סולברג. 

דווקא לפני יומיים מפגין חרדי נפצע קשה בדריסה,

וזה לא באמת משנה לי מי ימות ומאיזה צד זה הגיע למחוזות הטרללת ואסור שזה יקרה.

פורסם
לפני 47 דקות, yd b-4 כתב:

כרגע אני ישן בשקט ללא אזעקות מעזה כבר שנתיים אם זה ימשך ככה אין לי תלונות.

הלוואי שגם בצפון היינו מגיעים למציאות כזו שהיישובים בטוחים לחלוטין

אתה חייב לי תשובה לשאלה 'למה לא מחסלים את חמאס אם זה כזה קל'

לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

מה זה שונה מאכיפת משמעת סיעתית רגילה

אין דבר כזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...