Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

אין לי שום בעיה עם הנורמה הצבאית של "השלמת" ציוד. יש לה חסרונות, אבל זה מלמד אנשים לשמור על הציוד שלהם

יש מי שמשלים מה שחסר לו, יש מי שמשלים אקסטרה ויש מי שיש לו ראש עסקי ומוכר את האקסטרה. הצבא הוא גם גוף מחנך. חבל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אף פעם לא אהבתי את המסורת הזאת של השלמת ציוד וגניבות בין יחידות. אני גם יודע שזה קיים ונפוץ בכל צבא אמיתי בעולם. 

אבל בין זה לבין הברחה של קרטוני סיגריות לאויב שלך תמורת מאות אלפי שקלים - זה כבר סיפור אחר לגמרי…

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, waterman כתב:

מסמך לעיון באדיבות Ynet.

בתקווה לדיון ענייני, נטול התלהמות משני הצדדים.

https://ynet-pic1.yit.co.il/picserver6/wcm_upload_files/2026/02/05/HkUw300GD11e/_________________________________________.pdf

spacer.png

מרפרוף - ביבי צודק.

הבעיה שזה צ'רי פיקינג אחושרמוטה.

שיהיה גבר יקים ועדת חקירה ממלכתית שתקבל את כל הפרוטקולים מהרגע שהחייל האחרון יצא מעזה עד אוקטובר 25  ונראה מי דובר אמת ומי שקרן.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מרפרוף - ביבי צודק.

הבעיה שזה צ'רי פיקינג אחושרמוטה.

שיהיה גבר יקים ועדת חקירה ממלכתית שתקבל את כל הפרוטקולים מהרגע שהחייל האחרון יצא מעזה עד אוקטובר 25  ונראה מי דובר אמת ומי שקרן.

כנס לפה https://t.me/moriahdoron

מוריה אסרף ודורון קדוש מתייחסים למסמך עם ההשלמות מחומר שפורסם ומבלי אפילו לקרוא את כל הפרוטוקולים החסויים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, madmaxx כתב:

מעבר לכך שאני פשוט לא מאמין לאיש שהכל שם אמת, איך אפשר לקיים דיון ענייני על מסמך חסר הקשר ותוכן. זה הכי נחות שיש לעשות דבר כזה. מה שכן ברור, זה שהוא מודה למעשה שהוא ראש ממשלה חלש מאוד שרק הוא רצה לחסל ולחסל ולחסל והאחרים, הכפופים לו, מנעו את זה ממנו. שמעת פעם מנכ"ל שאומר "הסמנכ"לים שלי אפסים ובגללם החברה קרסה"? 

bro, הוא כבר דאג לבשל מסמכים בפרשת רייבן/קאטרגייט אז מה זה 80 עמוד של חירטוט?

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

*55 עמודים של חירטוט

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הבן אדם התעסק שנתיים וחצי בשכתוב ההיסטוריה ואפילו לפי הגרסה הכי מוצלחת שהוא עצמו הצליח להוציא, ההנחיה הראשונה שהוא הוציא באותו בוקר הייתה בשעה 9:55. שלוש וחצי שעות לתוך האירוע. בשלב הזה כבר יש עשרות או מאות הרוגים ורוב החטופים כבר בעזה.

הנחה לסגור את קו הגבול. גאונות אסטרטגית, לא פחות.

ליגה אחרת.

image.thumb.png.7634850df47c4b0e4a46d070062b77fa.png

• מצחיק 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 5.2.2026 בשעה 13:31, gadik6 כתב:

ממש מקריות שועדת גרוניס קובעת את זה, ופוף, 4 חודשים אחרי אח של דוד זיני עושה בדיוק את זה.

הסיבה לכך שועדת גרוניס התייחסה למשפחה של זיני היא שהבן שלו הוא לכאורה נער גבעות, או לכל הפחות נאסף עליו מידע בשבכ ככזה.

אח שחשוד במה שחשוד זה בונוס. ובספק אם זו בכלל סיבה לגרום לזיני לעזוב את התפקיד - הוא לא מתעסק בחקירה ולא משפיע עליה.

זה מדהים כמה קל לפעמים לפרק תאוריות קונספירציה, ועדיין אתם נאחזים בהן. מצד שני, למה אפשרל צפות במדינה בה הנורמה זה ראש ממשלה שמפרסם מקטעים ממסמכים מסווגים, כדי לברוח מאחריות על כשלונות מצטברים של עשרות שנים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

הסיבה לכך שועדת גרוניס התייחסה למשפחה של זיני היא שהבן שלו הוא לכאורה נער גבעות, או לכל הפחות נאסף עליו מידע בשבכ ככזה.

עוד פעם הקשבת לגורו שלך אורי משגב על הבוקר?

העיקר מדבר איתי על קונספירציות.

אח שחשוד במה שחשוד זה בונוס. ובספק אם זו בכלל סיבה לגרום לזיני לעזוב את התפקיד - הוא לא מתעסק בחקירה ולא משפיע עליה.

נכון. וזה לא מוזר בכלל שדחפו לכתב האישום, ברגע האחרון, סעיף של "בגידה".

זה מדהים כמה קל לפעמים לפרק תאוריות קונספירציה, ועדיין אתם נאחזים בהן.

הדברים שמתגלים על המחנה שלכם מגמדים כל תיאוריית קונספירציה. החל מפרשת הפצרית, דרך ראשי השבכ שניסו לסכל את מינוי זיני באמצעות שקרים וניצול מעמדם, הסיפור שמתגלה על ברק והתכנית שלו לשנות את הדמוגרפיה של ישראל, הניסיון למוטט את הבנקים בישראל ומה לא.

מצד שני, למה אפשרל צפות במדינה בה הנורמה זה ראש ממשלה שמפרסם מקטעים ממסמכים מסווגים, כדי לברוח מאחריות על כשלונות מצטברים של עשרות שנים.

זה רונן ברגמן אמר?   זה שצעק שלא תהיה תקיפה באיראן?

תגוון קצת במקורות המידע שלך, שמתגלים לא אמינים פעם אחר פעם.

המחנה שלכם משקר לא פחות מנתניהו, מסתבר.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הסיפור שמתגלה על ברק והתכנית שלו לשנות את הדמוגרפיה של ישראל

הא? איזה ברק? על מה מדובר?

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

נכון. וזה לא מוזר בכלל שדחפו לכתב האישום, ברגע האחרון, סעיף של "בגידה".

כשיש חשד סביר שהוא ידע שזה עלול לסייע לחמאס מכניסים את הסעיף.

וגם זה לא קשור לראש השבכ.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

הדברים שמתגלים על המחנה שלכם מגמדים כל תיאוריית קונספירציה. החל מפרשת הפצרית, דרך ראשי השבכ שניסו לסכל את מינוי זיני באמצעות שקרים וניצול מעמדם, הסיפור שמתגלה על ברק והתכנית שלו לשנות את הדמוגרפיה של ישראל, הניסיון למוטט את הבנקים בישראל ומה לא.

בןא נכידשכל מה שאתה כותב על המחני "שלי" נכון. מה הקשר ואחך זה מכשיר את הדברים?

לפני כשעה, gadik6 כתב:

זה רונן ברגמן אמר?   זה שצעק שלא תהיה תקיפה באיראן?

והקשר הוא?

עובדתית ביבי החליט איזה משפט מותר לפרסם ובחר חלקי משפט מפרוטוקול של שעות. גם זה שבספר שלו הוא כותב הפוך ומעל על במה לפני ה 7.10 הוא טען הפוך זו גם עובדה ולא קשורה לדובר.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 דקות, garicho כתב:

הא? איזה ברק? על מה מדובר?

משהו מהמסמכים של אפשטיין עם אהוד ברק

ציטוט

הפתרון שהציע ברק בהקלטות כולל שבירת המונופול האורתודוקסי על הנישואים והגיור, ופתיחת שערים ל"גיור המוני" בדרך מתוחכמת. עם זאת, החלק שעורר את הביקורת החריפה ביותר נוגע להשוואה שערך בין גלי העלייה. ברק טען כי כיום ישראל יכולה "לשלוט באיכות" העולים בצורה יעילה יותר מאשר "האבות המייסדים", שלדבריו פעלו מתוך צורך להציל אנשים "מצפון אפריקה או מכל מקום אחר", ולקחו את "כל מי שבא". כעת, אמר ברק, "אנחנו יכולים להיות סלקטיביים".

ממעריב

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נשמע כמו ניסוח. מטופש של אמת היסטורית - העליות בשנים הראשונות לקום המדינה היו עליות מצוקה - ניצולים מהשואה באירופה ומהרדיפות בארצות ערב, שהיה קודם כל צורך לחלץ ואחר כך לחשוב מה עושים איתם. אבל עלית החילוץ האחרונה היתה לפני 35-40 שנה (אתיופיה) ומאז לעולים יש לא מעט בחירה היכן הם רוצים להתיישב.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

כשיש חשד סביר שהוא ידע שזה עלול לסייע לחמאס מכניסים את הסעיף.

נכון, כל שאר מקרי ההברחה, למשל החיילים מהגדסר הבדואי, לא יכלו לסייע לחמאס, אבל רק במקרה של זיני פתאום זה סיוע לחמאס.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

עוד פעם הקשבת לגורו שלך אורי משגב על הבוקר?

העיקר מדבר איתי על קונספירציות.

חבוב, במכתב של ועדת גרוניס כתוב מה שמצורף בתמונה. זה שמדובר בבן שלו פורסם בערך בזמן אמת, כשהוא מונה.

לפחות תקרא לפני שאתה מפיץ רעל. זה לא מסובך. מה גם שאני מניח שמבחינתך זה שהבן שלו לכאורה הוא נער גבעות זה בונוס.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אני לא יודע על מה שיקרו ראשי השבכ, שניסו לסכל את המינוי של זיני, אז קשה לי להתייחס. 

נתניהו פעל לשנות את הדמוגרפיה בישראל לפני 20 שנה, כשהיה שר אוצר וקיצץ קצבאות. גם אנשי ימין מהסוג של "קהלת" תומכים בזה בפועל כשהם מציעים לקצץ קצבאות ומדיניות רווחה.

ברק (שני הברקים) הם בעלי השפעה על הנעשה בישראל כרגע בערך כמוני וכמוך.

על הפצרית כבר דיברנו. 

..

אני צריך את ברגמן כדי לדעת שנתניהו בורח מאחריות? כמו שכתבתי לווטרמן, יש שתי אפשרויות לוגיות סביב המכתב המתבכיין של ביבי. האחת היא שהוא משקר. שזה הדיפולט כשמדובר בנימיין "לא צריך יותר משתי קדנציות להיות ראש ממשלה כי אם לא תצליח בשתיים לא תצליח אף פעם" נתניהו. השניה היא שהוא לא. ואז מגלים שהאפס הפנומנלי הזה לא הצליח במשך עשרות שנים למנות אנשים ראוים אפילו מהליכוד (ונכשל גם פעם אחר פעם בבחירת מועמדים ממערכת הבטחון; ונכשל פעם אחר פעם בקידום המדיניות שלו)

Screenshot 2026-02-07 112447.png

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...