Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, madmaxx כתב:

אלשיך

סתם עוד סמולן שמנסה להפיל ראש ממשלה חזק מהימין.

• מצחיק 3
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

סתם עוד סמולן שמנסה להפיל ראש ממשלה מכהן חזק מהימין.

דייקתי לך.

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הכלב אכל לי את דף המסרים 

• מצחיק 1

פורסם
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

יש מספיק מחקרים על זה שיש יותר נקודות מכירה שלהם באיזורים חלשים כלכלית מאשר באיזורים חזקים. ועל הגרלות וכרטיסים שמכוונים במיוחד למכורים והגרלות שמתקיימות לפי מועדי הקצבאות של ביטוח לאומי (מזיכרון של כתבות ישנות, מקווה שזה השתפר קצת).

לא היה לי מושג, מעניין. 

לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

בן 18 יכול לירות פגזים בעזה אבל לא לראות פלופ מדי פעם?

WTD זה פלופ?

לפני 14 שעות, פינדר כתב:

בכלל מצחיק אותי, שעברנו בבת אחת מדיון על ״חייבים להעלות את הפטור ממעמ כי יוקר המחיה ואין לנו כסף״ ל ״יש לישראלים עודף כסף וצריך לספק להם קזינו בשביל שיוכלו להיפטר ממנו בקלות״.

זה שאין לאנשים כסף לא אמור לעצור אותם מלבזבז אותו. 

זה אחד מהדברים היחודיים למדינה שלנו :lol:

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

הכלב אכל לי את דף המסרים 

לא ככה כותבים "נתן".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

אני שוב אומר, ואשמח אם מישהו יסביר לי מה אני מפספס, אם הקזינו לא מביא תיירים ומכניס למדינה כסף מבחוץ, אין לו כמעט תועלת כלכלית למדינה.

מניח שזה עונה חלקית על הצורך של אנשים בהימורים ככה שזה לא יוצא לגמרי משליטה. על הדרך המדינה מרוויחה כמה שקלים ומספקת תעסוקה לכמה אנשים.

אם זה היה אסור וזהו, היתה הרבה יותר פשיעה בתחום הזה, מה שמצריך יותר משאבים למשטרה.

לגבי הקזינו, אולי לא יביא תיירים אבל במקום שאנשים יטוסו לבורגס כדי להמר הם יבזבזו כאן את הכסף הזה. 

אם לדבר הזה יש ביקוש, לא משנה כמה הוא מטומטם, יהיה מי שיעשה מזה עסק רווחי והמדינה רוצה להיות שותפה של כל מי שמרוויח. 

פורסם
לפני 16 דקות, ברווז כתב:

לא היה לי מושג, מעניין. 

כתבתי מהזכרון, אבל בגלל השרשור הזה עשיתי חיפוש קצר ופשוט.

זה מסמך שהוצג לועדת הכלכלה ב2022. כמו שזכרתי:

1. משפחות מאשכולות סוציו אקונומים נמוכים מוציאות יותר על הגרלות (ספציפית צ׳אנס שמקיימת עשרות הגרלות בשבוע), גם באחוזים מההכנסה וגם בסכומים מוחלטים

2. הכנסות מפעל הפיס מצ׳אנס גדלות מאוד בימים של חלוקת קצבאות בט״ל

3. בערים ושכונות של אשכולות סוצ׳ אקו׳ נמוכים, יש הרבה יותר עמדות מכירה של מפעל הפיס

https://fs.knesset.gov.il/25/Committees/25_cs_bg_4597821.pdf

Just now, SlowRide כתב:

אם זה היה אסור וזהו, היתה הרבה יותר פשיעה בתחום הזה, מה שמצריך יותר משאבים למשטרה.

לדעתי יש גם מחקרים על זה שהגרלות חוקיות מגדילות את סה״כ ההשתתפות בהגרלות, במיוחד אצל משפחות חלשות כלכלית. אבל אין לי זמן כרגע לחפש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

פינדר בוא ואגלה לך המשפחות האלה פתוחות בבטים בין אם זה חוקי או לא, וכל ה"מחקרים" האלה לא מגרדים את האמת.

חשיפות מהיום:

1. אבו עלי מעלה קטע בו שדרנים בגל"צ מכנים את המחבל מוחמד בכרי כ"מגדולי השחקנים הישראלים ואדם מדהים", אדם שבית המשפט בעצמו אמר שהוא שקרן ובאופן תקדימי אסר על הקרנת שלו בארץ. "הרדיו של החיילים".

2.אלה קינן, בלוגרית הסברה ישראלית, חושפת שטל שליו, עיתונאית ישראלית בCNN, משתפת כתבה על מחקר שנעשה במימון קטארי שטוען שלנשים ישראליות יש פחות זכויות מנשים בסעודיה או רוסיה.

ח*א על כל העיתונאים שלכם, "שומרי סף" של הב*צ*ם שלי אולי. מוכרים את המדינה שלהם בשביל כסף, פחי אשפה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון גרוע 1
פורסם

אכן נורא ואיום שיש לאנשים עם חופש ביטוי מקום לבטא את דעתם המנוגדת לשלך (ולשלי, תכלס אמרתי אתמול על בכרי שסוף סוף מת הכלב הדפוק הזה). זוועה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

חרא על כל העיתונאים שלכם

עוד פעם השלכם הזה? אם ראש הממשלה ואנשי לשכתו מקבלים שכר ומקדמים אג'נדה של מדינת אויב, מה זה כבר איזה עיתונאית קיקיונית שעד שלא קראת את הפוסט של אלה לא ידעת שהיא קיימת?

למה, חסר ישראלים שריגלו במהלך המלחמה עבור איראן פה? מה שחשוב עכשיו זה שאיזה פוץ מתחכם ברדיו התרשם מכישורי המשחק של שקרן אחד שמת? "מחבל", בוא נגזים עוד. כשהייתי חייל שילמתי מחיר מלא על שאוורמה בתחנה המרכזית בת"א למרות שהיה שלט הנחה לחיילים במדים. שאוורמה של מחבלים. נו באמת.

מה זה קשור עכשיו כל משחקי המחנות הדפוקים האלה. אנשים בגדו במדינה. נבחרי ציבור לכאורה. אנשים לא נרצחו פה לפני שנתיים כי איזה סופרת כושלת קיבלה כסף מקטאר על מחקר מחורטט.

אני מזמן כבר יצאתי מערוץ הטלגרם של אבועלי. הבן אדם הפך למהנדס תודעה במשרה מלאה ודיווחי חדשות זה עניין שולי אצלו. כל מי שמשמש כדובר ואפולוגיסט של הממשלה הגרועה הזאת אין לי עניין לצרוך את התכנים שלו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר בוא ואגלה לך המשפחות האלה פתוחות בבטים בין אם זה חוקי או לא, וכל ה"מחקרים" האלה לא מגרדים את האמת

אאוט: אספתי נתונים, קראתי מחקרים, חישבתי, למדתי, סיכמתי

אין: שאלתי את יובל

לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

חשיפות

מה החשיפה? אנשים שמדברים בתחנה הכי מואזנת וכותבים פוסטים פומביים בx?

זה שווה מינימום פרס פוליצר לאבו עלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר בוא ואגלה לך המשפחות האלה פתוחות בבטים בין אם זה חוקי או לא, וכל ה"מחקרים" האלה לא מגרדים את האמת.

חשיפות מהיום:

1. אבו עלי מעלה קטע בו שדרנים בגל"צ מכנים את המחבל מוחמד בכרי כ"מגדולי השחקנים הישראלים ואדם מדהים", אדם שבית המשפט בעצמו אמר שהוא שקרן ובאופן תקדימי אסר על הקרנת שלו בארץ. "הרדיו של החיילים".

2.אלה קינן, בלוגרית הסברה ישראלית, חושפת שטל שליו, עיתונאית ישראלית בCNN, משתפת כתבה על מחקר שנעשה במימון קטארי שטוען שלנשים ישראליות יש פחות זכויות מנשים בסעודיה או רוסיה.

ח*א על כל העיתונאים שלכם, "שומרי סף" של הב*צ*ם שלי אולי. מוכרים את המדינה שלהם בשביל כסף, פחי אשפה.

בכרי שחקן מצויין ואני ממש לא עצוב שהלך.

ההבדל ביננו הוא שלי אין בעיה שאנשים ישחבו אחרת ממני ואני אתווכח איתם על הדברים ואתה מעדיף לסתום את הפה למי שחושב שונה.

ולפני שאתה קושר כתרים לתחנה תקשיב מחר בבוקר לעירית לנור למשל. אחר כך תוכל לבוא בטענות.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

גם לשמאלנים יש דיעות משלהם. 

ויודע מה, מה לעשות ובבראנג'ה, כל בראנג'ה, יש לכידות מסויימת בין האנשים. והם יפרגנו זה לזה. 

אז אנשי תקשורת ספדו למישהו שהיה מתחום התקשורת. 

בין זה לבין מחבל, יש מרחק. 

אפילו שחבל שלא הלך עוד הרבה קודם לכן.

מעניין, אותה נקודה קשורה גם לפה- אישה, חושפת שאישה אחרת, משתפת מחקר שאומר שנשים מקבלות פחות זכויות. 

מעניין. 

כן אגיד בפה מלא שאני לגמרי רואה את הנקודה שלך פה. בשתי הדוגמאות. אבל העולם הוא הרבה פחות שחור ולבן והרבה הרבה יותר אפור ממה שאתה רואה אותו. 

Only a Sith deals in absolutes.” -Obi Wan I think of this phrase  often...not just because I'm a Star Wars dork, but as a sales rep. I hear  customers and prospects ask

ח*א על כל העיתונאים שלכם

*שלנו. 

ובגדול, כן. 

רובם המוחלט לא צריכים להיקרא "עיתונאים". תיאור מתאים יותר יהיה למשל "תוכי". 

יש בודדים, מעטים, שבאמת עושים עבודתם נאמנה, גם תוך כדי תשלום של מחיר כבד, גם אישי וגם מקצועי. וגם הם טועים לפעמים ומדקלמים מה ששמעו כמו תוכי. 

image.thumb.png.c32fb4cfa05040552130758c298614e1.png

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אבו עלי

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ח*א על כל העיתונאים שלכם

מה אבו עלי בעיניך? עיתונאי? בלוגר? משפיען?

להזכירך, ראש ממשלתנו ״התראיין״ אצלו. ומדובר בראש ממשלה שמתראיין רק כשהוא בוחר מראש את המראיין, את השאלות, את התשובות ואת מזג האויר.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

אכן נורא ואיום שיש לאנשים עם חופש ביטוי מקום לבטא את דעתם המנוגדת לשלך (ולשלי, תכלס אמרתי אתמול על בכרי שסוף סוף מת הכלב הדפוק הזה). זוועה.

אבל זה לא מסתכם ב״דיעה״ שנאמרת תוך כדי ארוחת השבת עם החבר׳ה.

מדובר במשרתים (או אידיוטים שימושיים) של הרוע.

יש מרחב גדול בין להביע דיעה שונה לבין לשמש כשופר של נאצים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...