Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

אפשר להתמודד עם הכל.

מזל טוב, אתה מנהיג הישוב היהודי בא״י בשנות הארבעים. רומל בדיוק ניצח באל עלמיין. אתה יכול להתמודד איתו? 

אז מה זה השטויות האלה?

במיוחד בקונטקסט האיראני - לא כל יום פורים.

גם מצרים הייתה חדירה ב67, איבדה חיל אוויר שלם בשלוש שעות. ביום כיפור זה נראה אחרת - גם הנ״מ וגם הנ״ט.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

איראן חדירה.

אם תגלה שהם בונים משגרים תתקוף אותם ישר ושים פס על מקרון המלקק למחבלים.

עכשיו היא חדירה כי הרסנו לה את ההגנה האווירית.

מה יהיה אחרי חצי שנה של הפסקת אש? אתה לא יכול לדרוש ממדינה (מדינת טרור אבל בכל זאת מדינה) לא לשקם את ההגנה האווירית שלה. ואז מה, על כל מה שנראה כמו משגר נעשה מבצע מטורף של הפלת ההגנה האווירית כמו שעשינו להם עכשיו?

המשטר הזה אכפת לו משני דברים, השמדת ישראל ושרידות. אי אפשר לערער את שרידות המשטר בתקיפות נקודתיות של משגרים ומחסני טילים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

המשטר הזה אכפת לו משני דברים, השמדת ישראל ושרידות

הסדר הפוך, שרידות באה קודם והשמדת ישראל זה אחד האמצעים.

פורסם
לפני 13 דקות, stx כתב:

אחרת

לא ליפול להיבריס, להישאר צנועים ולהמשיך לפתח יכולות (מודיעין, כלי טיס, מערכות יירוט) ולהתאמן עד ה"גל הבא". 

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 14 דקות, stx כתב:

הסדר הפוך, שרידות באה קודם והשמדת ישראל זה אחד האמצעים.

ואצלנו איך זה עובד?

גם אצלנו שרידות נמצאת בעדיפות עליונה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

מעניין מאיפה הגיע התפיסה הרווחת בערך בכול מקום בישראל, של "להשמיד עד הסוף את אוייבנו"? אני מניח שתרמו לזה לא מעט הדבילים בשלטון שצעקו "עד לניצחון המוחלט" 

המציאות היא שאין אף פעם "ניצחון מוחלט" שמושג צבאית.

ברור שלא, אבל למלחמה הזו הייתה מטרה אחת מאוד ברורה - השמדת הגרעין האיראני.

כרגע יש להם 400 קילו חומר מועשר 60%, אני לא יודע כמה זמן ייקח להם להקים מערך צנטריפוגות חדש כדי להעשיר אותו ל90%,

אבל הזמן המשמעותי בכל התהליך זו ההעשרה עד ל60% (כמה שנים זה לקח להם? 15?)

זאת אומרת שמהרגע שהם מסיימים לשקם את כל התשתיות (שזה בעצם בכמה זמן עיכבנו אותם) - הם יהיו שוב מרחק חודשים מפצצה.

אתה חושב שעם המוטיבציה הנוכחית ועם ידע רוסי וצפון קוריאני הם לא יצליחו לשקם?

אז יקח להם עוד שנתיים שלוש, אבל בשביל זה עשינו את כל זה? לעכב אותם 3-4 שנים?

האופציה היחידה שנשארה על השולחן כרגע (מבחינת העולם וטראמפ ספציפית) זה לחזור למשא ומתן, 

כמה אתה סומך על זה שהם יכבדו את מה שיוסכם?

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

בתמיכה של לפיד וגנץ וליברמן (ממנו אין לי צפיות) מדיחים את איימן עודה. ח״כ אופיר כ״ץ מהליכוד מביע כמיהה עזה לשלטון סטייל איראן.

בזמן שמפגינים נעצרים על ימין ועל שמאל, על לבישת חולצות או כובעים שלא באים טוב לשוטרים בעין, חופש הביטוי פה מנסה לסגור את הפער עם איראן.

וזה עוד צעד קטן לקראת הבחירות הבאות, הורדת המוטיבציה של הבוחרים הערבים לצאת לקלפי.

image.thumb.png.71c55bd3365a3dd1eef418c4a3addb29.png

מצוין. יש דברים שההיגיון הבריא צריך לגבור על שיקולים אחרים. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הגרסה של טראמפ ל Don't

image.thumb.png.acb12f8612ba38a50542218e17ab6f54.png

לפני 27 דקות, Shmulik_Miata כתב:

מצוין. יש דברים שההיגיון הבריא צריך לגבור על שיקולים אחרים. 

מקווה שלא תצטרך להיזכר בהגיון הזה, בעוד כמה שנים כשתשאל את עצמך ישראל הגיעה להיות מה שהיא תהיה.

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יפה, חזרנו לתקוף דיונות. קלאסי 🫠

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

כרגע יש להם 400 קילו חומר מועשר 60%, אני לא יודע כמה זמן ייקח להם להקים מערך צנטריפוגות חדש כדי להעשיר אותו ל90%,

זאת אומרת שמהרגע שהם מסיימים לשקם את כל התשתיות (שזה בעצם בכמה זמן עיכבנו אותם) - הם יהיו שוב מרחק חודשים מפצצה.

האופציה היחידה שנשארה על השולחן כרגע (מבחינת העולם וטראמפ ספציפית) זה לחזור למשא ומתן, 

לא.

היה צריך לסיים את העבודה.

אבל כנראה טראמפ התנה את התקיפה שלו בסיום המבצע שלנו.

מצד שני. בלי המבצע הזה הם היו חודשים מפצצה.

אז כן. חובה היה לעשות אותו.

לפני 33 דקות, פינדר כתב:

מקווה שלא תצטרך להיזכר בהגיון הזה, בעוד כמה שנים כשתשאל את עצמך ישראל הגיעה להיות מה שהיא תהיה.

אתה חושב שאיימן עודה בכנסת עוזרת לביטחון וחוסן ישראל?

.

פורסם
לפני 58 דקות, flytomars כתב:

תיראה, מה אפשר להגיד ? 

כולנו ניזונים מתהקשרות ומהשטויות שהיא אומרת. בימים האחרונים אני שומע ציטוטים החל מ- "הושמד הגרעין האירני" ועד "עוד חצי שנה יש להם גרעין במתקן שהוא כרגע לא שמיש ויושמש בקרוב". אתה מבין ששתי הדיעות האלה לא יכולות להתקיים בו זמנית, ומישהו(ואולי שניהם) מזבל בשכל, נכון? 

לא עוזר גם שפתאום כולם נהיו גם מומחים בהעשרת אורניום. שכן, למה לטרוח בחיסול מדעני הגרעין שלהם?

המציאות כניראה ידועה ל-100 אנשים בלחץ, וזה גם אינטרס עולמי שלאיראן לא יהיה נשק גרעיני לעולם, זה ממש לא רק אינטרס של ישראל. לכן מבחינתי גובר הסיכוי שיאכפו אותו. 

ובלי קשר, מה יעזור להיות מודאג? בנתיים יש לך, לי וכול אחד אחר מספיק זמן לארגן לעצמו PLAN B מחוץ לישראל. אני אמנם אופטימי במחשבות שלי, אבל אני לא חי באשליות, לכן גם אני עובד על זה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, om2 כתב:

מצד שני. בלי המבצע הזה הם היו חודשים מפצצה.

אז כן. חובה היה לעשות אותו.

אתה בטוח שהפצצות האמריקאיות השמידו את הכור?

לדעתי לא. אף אחד לא קיבל הוכחה שכן.

ואם הוא לא הושמד, וטראמפ התנה את ההפצצה בסיום המלחמה ( תהיה התוצאה שתהיה) אז יצאנו פארשים חבל על הזמן ( יותר נכון ההוא שמקבל החלטות לבד).  

לפני 5 דקות, davemustaine87 כתב:

ובלי קשר, מה יעזור להיות מודאג? בנתיים יש לך, לי וכול אחד אחר מספיק זמן לארגן לעצמו PLAN B מחוץ לישראל. אני אמנם אופטימי במחשבות שלי, אבל אני לא חי באשליות, לכן גם אני עובד על זה.

ה 7/10 הוכיח שתמיד טוב שתהיה plan b כי אף אחד לא ידאג לנו ברגע האמת וכל אחד יצטרך לדאוג לעצמו.

פורסם

להבנתי.אם המטרות לא הושגו. 

אפשר לחזור למבצע תמיד.

שבוע-שבועיים-חודש שנתיים.

ושוב. לדעתי. לא היה נכון לסיים את זה. אלא בהתחייבות ברורה מצד איראן לפירוז מחומר גרעיני. 

מצד שני. אני מבין שיש דברים שגם אם אני חושב. לא בטוח שאני יודע. 

ויש יחסים טובים עם טראמפ ואצלו זה בעיקר חשוב שהוא ירגיש בעל הבית (הוא גם מספק את הפצצות למבצע ומעבר לזה)

לדעתי הוא רצה לתת לשני הצדדים סולם לסיים את המבצע. 

אף אחד לא יצא מנצח.

מצד שלישי. מישהו צריך לממן את המלחמות האלה 

ומשק סגור לגמרי לא מייצר הכנסות כדי לתמוך במלחמות.

אז נכון שצריך להלחם.

אבל זה מצריך הרבה כסף שמישהו צריך לייצר

• רעיון טוב! 1

.

• תוכן חדש...