Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, om2 כתב:

אתה חושב שאיימן עודה בכנסת עוזרת לביטחון וחוסן ישראל?

התשובה שלי היא כן.

ואסביר: ביטחון וחוסן ישראל תלויים בהרבה דברים: בממשלה, בצבא, בתעשייה, בחינוך, במדע, ברפואה ועוד עוד. חלק גדול מהדברים האלו תלוי מאוד בהיותה של ישראל מדינה דמוקרטית, מערבית, ליברלית. זו התרבות שהביאה לנו את ההישגים הגדולים ובלעדיה נהפוך לדומים ונחשלים כמו מדינות ערב ופרס. אחד הפרמטרים לדמוקרטיה, הוא היכולת להכיל טיפש כמו עודה. הבן אדם לא מרגל ולא מסית. רק טיפש. וההדחה שלו פותחת את הדלת לעתיד שבו מדיחים פוליטיקאים שלא באים לך בטוב, בשביל לרצות את הפופוליזם ולגזור עוד לייקים וכמובן בשביל להפחית את הסיכוי לבחירות הוגנות. חבל מאוד שזו הדרך שאנו צועדים בה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

הגרסה של טראמפ ל Don't

image.thumb.png.acb12f8612ba38a50542218e17ab6f54.png

מקווה שלא תצטרך להיזכר בהגיון הזה, בעוד כמה שנים כשתשאל את עצמך ישראל הגיעה להיות מה שהיא תהיה.

אולי לא אמרנו מספיק תודה?

• מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, om2 כתב:

אתה חושב שאיימן עודה בכנסת עוזרת לביטחון וחוסן ישראל?

למי איכפת?

ואתה חושב שזה שערבים יחרימו את הבחירות יעזור לבטחון וחוסן ישראל?

כלומר, זה יבטיח כנראה את נצחון הימין הדתי וביבי. זה כן. אבל זה לא מתכון טוב לדמוקרטיה כש-10-20% מהאוכלוסיה הם לא חלק מהמשחק הפוליטי מלכתחילה.

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אולי לא אמרנו מספיק תודה?

מבחינתו כנראה שהמלחמה השיגה את יעדייה ולא היתה סיבה גם להפצצות של ישראל אחרי ההכרזה על הפסקת האש.

אם מתייחסים אליו כמי שבכל זאת דאג לאינטרס הישראלי מאז שנבחר, אז אני לוקח צעד אחורה ואומר שהוא כנראה צודק

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עזבו שטויות. 

מתי הסבב הבא של מלחמה באיראן לאחר טבח שני? כי זה בדיוק הכיוון של הממשלה הזו והשטויות ההרסניות שהם עושים. 

הפסקת אש? עכשיו? באמת? 

השתגענו?

עכשיו יהיה להם שנים להתאושש ולהתחמש. את המבנים החדשים של הגרעינים יבנו עוד יותר עמוק מפורדו. את משגרי הטילים הם יטמינו בצורה יותר יעילה למניעת השמדה מהאוויר. כך גם את מפעלי הייצור. הם לומדים ומפיקים לקחים.

ואז נמצא את עצמינו בסבב הבא בתור המוחלשים. אלו שיספגו את האבידות הקשות, ולא המשטר שמנסה (ובעתיד, עשוי גם להצליח) להשמיד אותנו. 

הם לא ממהרים לשום מקום, הם מתנהלים בצורה חכמה עם חשיבה לטווח הארוך. 

אנחנו חיים לפי גחמות ה(אני רוצה לומר עריץ, אבל כנראה אקבל התראת משתמש על זה) שלנו. מעניין אותו רק השרידות שלו בשלטון. 0 חשיבה אסטרטגית לגבי ביטחון המדינה, רק לגבי ביטחון השלטון. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

למי איכפת?

ואתה חושב שזה שערבים יחרימו את הבחירות יעזור לבטחון וחוסן ישראל?

כלומר, זה יבטיח כנראה את נצחון הימין הדתי וביבי. זה כן. אבל זה לא מתכון טוב לדמוקרטיה כש-10-20% מהאוכלוסיה הם לא חלק מהמשחק הפוליטי מלכתחילה.

אני לא רוצה שהערבים יחרימו את הבחירות (ואני לא חושב שהם יחרימו את הבחירות בגלל מהלך כזה)

אבל אני כן רוצה שנציגי הערבים בכנסת יהיו כאלה שתומכים במדינת ישראל. מאמינים בה ורוצים בהצלחתה הכללית. 

התחושה (אולי סובייקטיבית שלי) שחברי הכנסת הערבים היו שמחים שצה"ל לא היה מצליח ברוב משימותיו.

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך להחזיר לסדר היום את החטופים.

הקפריזות של טראמפ זה חמוד אבל כרגע זה לא הכי חשוב. יש דרכים נוספות להפיל את המשטר באיראן. אנחנו לא המדינה היחידה במזרח התיכון שרוצה לראות את חמינאי תלוי ממנוף.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 49 דקות, om2 כתב:

אני לא רוצה שהערבים יחרימו את הבחירות (ואני לא חושב שהם יחרימו את הבחירות בגלל מהלך כזה)

אבל אני כן רוצה שנציגי הערבים בכנסת יהיו כאלה שתומכים במדינת ישראל. מאמינים בה ורוצים בהצלחתה הכללית. 

התחושה (אולי סובייקטיבית שלי) שחברי הכנסת הערבים היו שמחים שצה"ל לא היה מצליח ברוב משימותיו.

היו סבבי בחירות בהם פחות מ-50% מהמצביעים במגזר הערבי הצביעו.

אני לא יודע אם עודה לא רוצה שישראל תצליח. פטריוט ציוני הוא כנראה לא. וגם זה בסדר. ובכל מקרה, הוא לא מזיק, בניגוד לחברים מהעבר, כמו ההוא שברח לקטאר.

אנחנו יכולים להכיל את זה.

אם כי כמובן גם אני הייתי שמח לדעת שחברי כנסת מהמפלגות הערביות עסוקים יותר בחיים עצמם, ולא רק בסיפור הלאומי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 57 דקות, פינדר כתב:

חלק גדול מהדברים האלו תלוי מאוד בהיותה של ישראל מדינה דמוקרטית, מערבית, ליברלית.

וכאילו ששמעו אותי בערוץ 14. חנוך מיליבצקי מתראיין ובדקה האחרונה של הראיון אומר ״עכשיו צריך להחליט אם בונים פה מדינת היהודים שמבוססת על ערכי היהדות ומסורת ישראל או שאנחנו הולכים לכיוון מערבי ליברלי שלא קשור אלינו באמת״.

אולי שמישהו יספר לו שבשבועיים האחרונים צבא של מדינה שהיתה עד לאחרונה מערבית ליברלית, היכה קשות מדינה שמבוססת על ערכי דת. כמו שאומרים, איראן זה כאן.

• מבאס 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ברווז כתב:

הפסקת אש? עכשיו? באמת? 

השתגענו?

יש לנו ברירה, תגיד לי?

זאת אומרת, חוץ מזה שנתחיל להטיל פצצות אטום על האוכלוסייה?

מדובר במדינה פי 10 יותר גדולה בשטח ובמספר תושבים.

מי שמספיק חזק כדי להחליט איפה ומתי לעצור זה אך רק ארצות הברית ואף לא שום מדינה אחרת,

עם כל הכבוד לצה״ל.

יש רצוי ויש מצוי.

המצוי הוא שאנחנו מדינת חסות.

לא קשור לביבי. לא כל דבר קשור לביבי. להרגיע אובססיה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

מצד שלישי. מישהו צריך לממן את המלחמות האלה 

ומשק סגור לגמרי לא מייצר הכנסות כדי לתמוך במלחמות.

אז נכון שצריך להלחם.

אבל זה מצריך הרבה כסף שמישהו צריך לייצר

טעות!

image.thumb.png.910b4ff08a60b705fb8369079cf8415b.png

• מצחיק 3
  • מבאס 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 2 דקות, hans כתב:

חסות

שששש..מה אתה אומר את זה בקול רם??

אבל איזה יפה המנהיג הצבאי העליון שלנו עוצר את המטוסים בדרך? 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 16 דקות, SurfHigh כתב:

טעות!

image.thumb.png.910b4ff08a60b705fb8369079cf8415b.png

לומדי התורה בישיבות הם כמו ביבי, אחראים רק להצלחות. ה7.10 לא קשור ליכולות הלימוד שלהם, רק ההפצצות באיראן.

זה היה מצחיק אם אלו לא היו האנשים שמנהלים לנו את המדינה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

שששש..מה אתה אומר את זה בקול רם??

אבל איזה יפה המנהיג הצבאי העליון שלנו עוצר את המטוסים בדרך? 

ומה כבודו היה עושה במקום?

להסרת ספק, אקבל כל צעד מעשי שתציע.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

רק להזכיר 

מיכאל בן ארי, מרזל,גופשטיין נאסר עליהם להתמודד

האם לטעמכם זה עושה את המדינה שלנו פחות דמוקרטית או רק אם זה עודה?

• תוכן חדש...