Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, stx כתב:

אסון מירון לא היה מספיק לגמור פוליטית מישהו?

לא, כי הנפגעים בו משתייכים לקבוצה שלא יכולה לשנות את ההצבעה שלה, אחרת היא לא תהיה בממשלה וכל הפריבילגיות שלה יעלמו.

לעומת זאת ביביסטים תומכים בו כי הם כת. לא יוצא להם מזה כלום ובכל זאת הם חושבים שאין מלבדו.

לפני 34 דקות, stx כתב:

אתה מדמיין מישהו אחר שהיה מצליח להישאר בשלטון יותר משבוע אחרי השביעי באוקטובר?

כשאתה כל כך הרבה זמן בשלטון, השורשים עמוקים וקשה לעקור אותך לא משנה מה קורה.

מצד שני המציאות עולה על כל דמיון, והוא לא הצליח להישאר בשלטון כבר פעם אחת. אם הפעם הוא יעוף שוב, הוא כבר לא יחזור כי הוא כבר זקן. אם הוא לא יעוף, זאת כנראה תהיה הפעם האחרונה כי הוא כבר זקן. היחודיות שלו בעיני הכת זה היתרון והחיסרון הכי גדול שלו. 

לפני 22 דקות, David32 כתב:

אני חושב שאתה טועה.

ולא רק זה, אלא שעוד איקס עשרות שנים תיהיה תנועה נוסטלגית לאדון ביבי ופשוט יתעלמו מהשבעה באוקטובר

הכל יכול להיות. אני לא נביא.

תנועה נוסטלגית זה לא מספיק בשביל להוביל מדינה. יש מיליון חקייני אלביס אבל כולם יודעים שמלך הרוקנרול מת.

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה לא מי שאני צריך להעביר צד, זה לא רלוונטי מה אתה מוכן או לא.

כמו שאני לא צריך לשכנע את פרקש או פינדר.

מי שיתמוך בו אחרי האסון ולמרות שיש חלופות ימין (אמיתיות) גם ככה לא חשב באמת לעבור צד.

לפי הסקרים זה הרבה אנשים אבל לא מספיק.

הולכת להיות תקופת בחירות הכי אמוציונלית אי פעם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

כץ "אוסר" על גולן ללבוש מדים ולהגיע למילואים בזמן שהוא מחפש קומבינה לפטור עשרות אלפי חרדים משירות סדיר.

ואז האירוניה עלתה על המגדל העגול וקפצה.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

הולכת להיות תקופת בחירות הכי אמוציונלית אי פעם

הכל יהיה קיצוני יותר בעתיד, בטח אם מתחשבים בכל הסרטוני AI השקריים שהולכים לצאת כל יום.

שקרים רצים מהר יותר מהאמת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 31 דקות, MiniMiz3r כתב:

מאז ניהול התיק עבר למשטרה ולזהות ראש השב"כ אין השפעה עליו

"החקירות בעניין קטאר מנוהלות על-ידי שב"כ והמשטרה" מופיע באותה הודעה שאתה ציטטת. אז איך זה עבר למשטרה? בכל מיקרה אני מניח שנדע את התשובה די מהר.

לפני 33 דקות, David32 כתב:

אגב לא יודע מי נוסטלגי בגרמניה להיטלר או באיטליה למוסליני

באיטליה עוד בשנות ה-90 (לא מעודכן לגבי היום) הייתה מפלגה  Movimento Sociale Italiano עם תמונות של מוסוליני בסניפים. נכדתו אלסנדרה מוסוליני נבחרה (אך ורק בגלל שמה) מטעמם לבית הנבחרים של איטליה. גם בגרמניה של היום ישנם נאו פשיסטים שחוגגים את יום הולדתו של היטלר.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אלא 

יש גם רשת גלידריות פופולריות בשם גולדה 🫠

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

אני לא חושב ש-1 יקרה, אין פה באמת עילה לפסילה. זה שנתניהו היה בניגוד עניינים לפני כמה חודשים כשהוא פיטר את רונן בר לא אומר שהוא נמצא עדיין באותו ניגוד עניינים בהקשר של מינוי ראש שב"כ חדש.

אולי. אבל המשפט יעצור בוודאות. ובחירות זה גם כבר לא אופציה ודאית. אני באמת חושב, לצערי, שהפעם הוא עושה all in,כי אין לו מה להפסיד

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קודם כל, תנוח דעתכם - בעוד x עשורים ההיסטוריה לא תזכור את ביבי בנוסטלגיה, חוץ מאולי הצאצאים הישירים שלו שיירשו את המיליונים.

הסיבה פשוטה - אם ממשיכי דרכו האידיאולוגית (שזה כסף, כח, כבוד) ישלטו בזמן הקרוב, לא תהיה מדינת ישראל. חד וחלק.

מדינת ישראל יכולה להיות או חזקה או לא להיות.

אם נשתקם מהנזק שהוא עשה פה, זה כי ממשיכי דרכו כבר לא מחזיקים בעמדות כח וכידוע המנצחים כותבים את ההיסטוריה.

בעצם, אולי האיראנים יזכרו אותו בנוסטלגיה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בחיי, למישרות פשוטות ללא דרישה לתואר  מזמינים את המועמד למיספר מפגשי רעיון אישי והינה כאן ממנים ראש שב"כ באמצעות שיחת חולין מהצד בהפתעה מוחלטת לכל המערכת.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, hwgeek כתב:

בחיי, למישרות פשוטות ללא דרישה לתואר  מזמינים את המועמד למיספר מפגשי רעיון אישי והינה כאן ממנים ראש שב"כ באמצעות שיחת חולין מהצד בהפתעה מוחלטת לכל המערכת.

אתה סוגר לי את הפרשה?

כן

התקבלת!

מה צריך יותר מזה?

עריכה אחרונה על ידי MZN
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

הכל יהיה קיצוני יותר ... מתחשבים בכל הסרטוני AI השקריים שהולכים לצאת כל יום.

שקרים רצים מהר יותר מהאמת.

בשיחת חולין שנגעה בכלל למתנגדי חיסונים נפל לי פתאום האסימון: האלגוריתם.

מערכות צריכת המידע השתנו אט אט בשנים האחרונות מכמה גופים שולטים שמכתיבים את הטון (ומאפשרים לך בערך לבחור צד) ל...

אלגוריתם תיבת תהודה.

כל מי שצורך היום מידע דרך אמצעי שמנוהל על ידי אלגוריתם אוטומטי בסגנון "בטח תתעניין גם בזה" - (וזה לא רק פייסבוק אלא גם גוגל דרך יוטיוב) נקלע מהר מאוד, ממש תוך דקות ספורות, לעולם שמתאים בדיוק למה שהוא רוצה לחשוב, עם עשרות/מאות/אלפי אנשים שבטוחים בקשקוש מסוים. המציאות נתפרת למעשה כתיבת תהודה סביב כל אחד מאיתנו, וכשאתה נתקל בדעה אחרת בעולם האמיתי, המוח שלי/שלך כבר שטוף, כי התיבה לא סיפקה שום אלמנט ספקני או מתנגד סטייל טור דעה וטור דעה נגדית.

It's the technology, dang it

וזה אפילו לא קונספירטיבי. האלגוריתם מטבעו מספק יותר retention מכל צורה אחרת של מדיה, אז ברור שבתור עסק שרוצה להתפרנס - גוגל/פייסבוק ושות - אני אדאג לטפח את האלגוריתם. איך מפצחים את הקושי הזה - שאלה טובה. נדמה לי שכולנו מכירים יותר מדי אנשים שפשוט נראים אבודים / לא ניתנים להצלה בכל הקשור להתנהגות הזאת. לא קשור לנטייה פוליטית או אינטלגנציה. 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתמול הביאו ציטוט של המועמד החדש לראשות השבכ: מתנגד לעיסקאות חטופים. מדובר במלחמת נצח.

עכשיו מובן למה נבחר ואיך הליך המיון היה כל כך מהיר.

לפני 15 שעות, hans כתב:

המציאות נתפרת למעשה כתיבת תהודה סביב כל אחד מאיתנו, וכשאתה נתקל בדעה אחרת בעולם האמיתי, המוח שלי/שלך כבר שטוף, כי התיבה לא סיפקה שום אלמנט ספקני או מתנגד סטייל טור דעה וטור דעה נגדית.

כן נכתבו על זה כבר עשרות מאמרים ומחקרים. 

זו אחת הסיבות שאני אוהב לשרוץ בשרשור הזה. שכותבים פה אנשים ממגוון דיעות ומקומות ואין פה אלגוריתם שדוחף לי את מה שהוא חושב שאני רוצה לשמוע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מי שרצה להצביע לבנט יצביע לבנט. גולן הוא הדבר האחרון שמעניין אותם. בנט כבר ישב ביחד עם מנסור עבאס, שקצת פחות ציוני מגולן וגם תרם קצת פחות למדינת ישראל.  

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, פריג'י כתב:

אבל לא עשו סקר בקרב אלו שרצו להצביע לבנט ובגלל ההתבטאות של גולן יצביעו דווקא לבנגביר.

זה בן אדם דמיוני שלא קיים.

מי שרוצה להמשיך להצביע לקואליציה ייעשה את זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...