Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי פעם אחת תקרא ותבין במקום לענות כמו בוט??

הגמל אינו רואה את הדבשת. תמיד קורא ומבין לא פחות ואולי יותר טוב ממך. מי מינה אותך להיות הפוסק הסופי? זה שאני לא מסכים איתך לא הופך אותי לבוט. ואני חוזר- בולשיט!!! הקולות נעים בין גולן/לפיד/גנץ כל הזמן ולא מעבר. בנט וליברמן כבר ישבו עם מנסור עבאס והוא בטח לא יותר ציוני מגולן. עובדה שגם בסקר האחרון של מעריב רוב הקולות שגולן איבד אחרי הראיון עברו ללפיד ואיזון לא השתנה. 

לפני 17 דקות, MiniMiz3r כתב:

אני לא חושב ש-1 יקרה, אין פה באמת עילה לפסילה. זה שנתניהו היה בניגוד עניינים לפני כמה חודשים כשהוא פיטר את רונן בר לא אומר שהוא נמצא עדיין באותו ניגוד עניינים בהקשר של מינוי ראש שב"כ חדש.

למה, מה קרה? הסתיימה החקירה? סגרו את התיק? הוא עבר לבית משפט? ניגוד עניינים הוא דווקא בגלל מינוי אפשרי של ראש השב"כ "נוח" שיכול להשפיע על מהלך החקירה. זה כמו נאשם בפלילים ממנה את החוקרים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אבל עכשיו כשתדבר עם מצביעים על בנט וליברמן יגידו לך "הם יישבו עם גולן".

בשביל מה עוד עבודה? זה כמו לנסוע מירושלים לאילת דרך החרמון.

אני כנראה אצביע בנט או ליברמן, אין לי שום בעיה שהם ישבו עם גולן. מבחינתי המדיניות שהתווה הליכוד והשותפים במשך השנים הרגה המון ישראלים, לעומת זאת גולן הביא מוות בעיקר על הנוחבות.

ההצהרה המטומטמת של ישראל כץ לדרוש מהצבא להדיח אותו ממילואים ולאסור עליו ללבוש מדים ולדבר עם חיילים זאת הוכחה נוספת לכמה הם מפחדים ממנו וכמה ממשי הסיכוי לממשלה שפויה ללא הליכוד. ממש שומעים את האשכים שלהם משקשקים מפחד.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לינק למה? זה חדש לך שמי שמנהל את החקירה (התיק אגב נקרא ״רכבת בשער״ ולא קטאגייט) זה יחידת להב 433 של המשטרה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, stx כתב:

בציור הזה אפשר להשתמש בשביל (אולי) להחזיר כמה מצביעים לליכוד ובעיקר לסנדל את בנט

הנכס של ביבי צילם ותיעד מספיק חומר שיסנדל אותו עד לפח הזבל של ההיסטוריה. מה זה לעומת פליטת פה לא מוצלחת של מישהו שגם ככה לא חשבת להצביע לו? זה לא מה שיחזיר אליו מצביעים. זאת בסך הכל עוד הסחת דעת מהמלחמה שלא זזה ומהסיוע ההומניטרי שהבייס שלו לא מסוגל להתמודד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

הנכס של ביבי צילם ותיעד מספיק חומר שיסנדל אותו עד לפח הזבל של ההיסטוריה.

נכון, זו המציאות.

אבל מנסים ובמידה מסוימת מצליחים לשכנע שהמציאות הזאת קרתה למרות ביבי ולא בגלל ביבי. אני לא יודע מי ינצח בבחירות הבאות אבל אני מבטיח לך שבאופקים הליכוד לא יקבל אפס מנדטים.

אל תזלזל בו ואל תזלזל בשנאה/טמטום/לא יודע מה זה של הבייס.

אסון מירון לא היה מספיק לגמור פוליטית מישהו?

אתה מדמיין מישהו אחר שהיה מצליח להישאר בשלטון יותר משבוע אחרי השביעי באוקטובר?

פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

זה חדש לי שרק משטרה מנהלת את החקירה ושב"כ לא מעורב בה יותר

אני לא מבין מה אתה רוצה. יש תיק שמתנהל בלהב 433, יש חוקרים משטרתיים שחוקרים עדים, יש תובעת משטרתית שמגישה בקשות להארכת מעצרים ומכינה כתב אישום.

את הטענה שנתניהו נמצא *עכשיו* בניגוד עניינים, בגלל שהוא עלול למנות ראש שב״כ שישפיע על חקירה *של המשטרה*, יהיה קשה מאוד להוכיח.

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

הנכס של ביבי צילם ותיעד מספיק חומר שיסנדל אותו עד לפח הזבל של ההיסטוריה

אני חושב שאתה טועה.

ולא רק זה, אלא שעוד איקס עשרות שנים תיהיה תנועה נוסטלגית לאדון ביבי ופשוט יתעלמו מהשבעה באוקטובר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש לך ראיה סלקטיבית

לפני 31 דקות, MiniMiz3r כתב:

ראיתי שנתניהו גם הודיע שראש השב״כ החדש בהגדרה לא יעסוק בחקירות האלה

אבל משום מה לא שמת לב באותה ההודעה:

ציטוט

"החקירות בעניין קטאר מנוהלות על-ידי שב"כ והמשטרה, ומלוות ומפוקחות על-ידי היועצת המשפטית לממשלה. 

אז שב"כ מעורב או לא? ומה השתנה? 

פורסם
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

אני כנראה אצביע בנט או ליברמן, אין לי שום בעיה שהם ישבו עם גולן. מבחינתי המדיניות שהתווה הליכוד והשותפים במשך השנים הרגה המון ישראלים, לעומת זאת גולן הביא מוות בעיקר על הנוחבות.

ההצהרה המטומטמת של ישראל כץ לדרוש מהצבא להדיח אותו ממילואים ולאסור עליו ללבוש מדים ולדבר עם חיילים זאת הוכחה נוספת לכמה הם מפחדים ממנו וכמה ממשי הסיכוי לממשלה שפויה ללא הליכוד. ממש שומעים את האשכים שלהם משקשקים מפחד.

אתה לא מי שאני צריך להעביר צד, זה לא רלוונטי מה אתה מוכן או לא.

כמו שאני לא צריך לשכנע את פרקש או פינדר.

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

אני חושב שאתה טועה.

ולא רק זה, אלא שעוד איקס עשרות שנים תיהיה תנועה נוסטלגית לאדון ביבי ופשוט יתעלמו מהשבעה באוקטובר

למה לא? ברוסיה ישנם נוסטלגיים רבים לסטלין, באיטליה למוסוליני, בגרמניה להיטלר. שלושתם הביאו אסונות על העמים שלהם.

פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

ברוסיה ישנם נוסטלגיים רבים לסטלין,

זה מה שאני אומר... 

אגב לא יודע מי נוסטלגי בגרמניה להיטלר או באיטליה למוסליני.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, mikyl כתב:

אז שב"כ מעורב או לא? ומה השתנה? 

הזמן התקדם קדימה, זה מה שהשתנה. בג"ץ קבע, בצדק, שנכון ליום שבו התקבלה החלטת הממשלה על פיטורי רונן בר, נתניהו היה מצוי בניגוד עניינים עקב החקירה שהשב"כ ניהל. זה היה לפני חודשיים. מאז ניהול התיק עבר למשטרה ולזהות ראש השב"כ אין השפעה עליו, וממילא ייאסר על ראש השב"כ שימונה לעסוק בנושא הזה. 

• תוכן חדש...