Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 דיפלומטים ישראלים נרצחו.

דני דנון בתגובה: "פגיעה בדיפלומטים היא קו אדום". ברצינות? לא יכלת לבחור מילים אחרות אחרי התקרית שעוד חמה מהתנור בחדשות?

עמיחי אליהו בתגובה, תוך כדי שימוש בתא המוח הבודד שהוא ובן גביר חולקים- זו אשמתו של יאיר גולן (איכשהו. לא יודע, מסתורין קוואנטי או שיט אחר)

הקרקס ממשיך, הגופות נערמות.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם (נערך)

הקטע עם הכפכפים הזוי בקטע אחר, כי במידה כזו או אחרת זו האמירה של האנשים שטוענים שהסכם "כניעה" (לשחרור חטופים) מול חמאס לא יביא ל 7.10 הבא, כי מראש האירוע הזה קרה בגלל הכשלון שלנו ולא בגלל התעצמות צבאית לא פרופורציונלית שלהם.

הבנאדם פשוט מוציא מהפה מה שנראה לו שיטה את דעת הקהל לטובתו, ואם עד עכשיו היה ברור ב 99% שאין לו מושג מה הוא עושה, עכשיו זה ברור ב 100%.

הוא יותר גרוע מחמאס החרא הזה. לחמאס כל הישראלים לפחות מתנגדים, לביבי עדיין מנשקים את הרגליים.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני מאוד נהניתי ממסיבת העיתונאים אתמול.

1. היא הראתה לכולם, שוב, שנתניהו נמצא בעולם משלו שבו המציאות שחווינו לא קרתה. קרה משהו אחר לגמרי.

2. הוא סימן את המנהיג האמיתי הבא של המחנה שמולו. מה שאני כותב פה כבר כמה עמודים - היחיד ששם עצמו מול נתניהו והמטרה שלו כאופוזיציה היא החלפת השלטון. 

3. השאלה של ערוץ 14, שבמקרה היתה ראשונה, במקרה נתניהו דיקלם את התשובה כי הוא כבר מתרגל אותה מהבוקר, וכמעט במקרה הוא עוד היה מעלה את ח"כ סעדה לדוכן. ככה בדיוק הוא וקרעי רוצים את מערכת העיתונות בדמוקטטורה שלנו. ממש הנושא הראשון במעלה.

4. אין תוכנית. כלומר יש, תוכנית סדורה, מלשון סידור כמו סידור תפילה, שחוזרים מילה במילה בלי להפעיל את הראש ורק מחליפים בין קיץ לחורף ועוד ניואנסים לחגים ומועדים. 

- עמיחי אליהו מהבוקר? מאסטרפיס. מלשון להשתין עלינו מהמקפצה.

- בג"צ ניגוד העניינים של רונן בר. סוף סוף אומרים את הברור מאליו.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה עמיחי אליהו? זה שאמר שצריך להפיל פצצת אטום על עזה? מי היה מאמין...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, פריג'י כתב:

אני מאוד נהניתי ממסיבת העיתונאים אתמול.

1. היא הראתה לכולם, שוב, שנתניהו נמצא בעולם משלו שבו המציאות שחווינו לא קרתה.

נתניהו מבין את זה יותר טוב מאיתנו - תפיסת המציאות תלויה מאוד בזרימת המידע, ככה שה״מציאות שחווינו״ היא לא זהה לך ולבייס.

@ליין מן, עכשיו שנאמר לנו שהאויב הוא כמה חבר׳ה עם כפכפים, זה בסדר לשחרר את החטופים ולסמוך על חמאס שייתן לנו הזדמנות לחסל אותו ביום אחר?

פורסם
Just now, stx כתב:

עכשיו שנאמר לנו שהאויב הוא כמה חבר׳ה עם כפכפים, זה בסדר לשחרר את החטופים ולסמוך על חמאס שייתן לנו הזדמנות לחסל אותו ביום אחר?

אלו עם הכפכפים הכי מסוכנים. 

תסתובב בתל אביב בפאבים של הלילה, כל השמאל שם. עם כפכפים ו"חצי" גולדסטאר בכוסות פלסטיק של 400ml שעולות 40 שקל. האויבים מבפנים.

הפטריוטים האמיתיים שותים שמפניה ורודה ונועלים נעלי מעצבים

פורסם

חברים, מספיק עם הכפכפים. אתם עוזרים לביבי בהפצת התעמולה והנדסת התודעה שלו. 

הגיע הזמן לחזור לדבר על הדברים החשובים, ולא על קוד הלבוש של מחבלים- דבר שנאמר כדי למשוך את תשומת הלב מהמחדלים האחרונים.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

דני דנון בתגובה: "פגיעה בדיפלומטים היא קו אדום". ברצינות? לא יכלת לבחור מילים אחרות אחרי התקרית שעוד חמה מהתנור בחדשות?

אתה מבין שיש הבדל בין דיפלומט באיזור מלחמה שכמה יריות נורו בו באוויר לזוג דיפלומטים שמחוסלים באופן מכוון באמצע הבירה של המדינה המארחת?

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה לא הוא שצריך להבין את זה. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

אתה חושב שלא יהיו בחירות? שאיכשהו נהפוך לדיקטטורה ככה בקטנה, כאילו זה תוספת מס מחשב שפדקס דוחפים לך כשאתה מזמין חלק לאוטו ואומר לא נורא שיהיה להם לתרופות העיקר שישחררו לי את החבילה?

כנראה שיהיו בחירות, אבל זה כידוע רק תנאי הכרחי ולא מספיק. בכל הדיקטטורות של היום יש בחירות.

לא חסרות דרכים להשפיע על התוצאות. הרי ועדת חקירה ממלכתית היא לא טובה כי עומד בראש שופט, אז למה ששופט יעמוד בראש ועדת הבחירות?

אחת הסיבות שנכנסים פה ראש בראש עם מע׳ המשפט ויוצרים משבר חוקתי, כמו בפיטורי ראש השבכ, היא כדי שיוכלו להגיד שאין אמון בשופטים.

ואם ועדת הבחירות לא תהיה תחת שופט, מי ימנע מהם לאסור התמודדות של אנשים שמפריעים להם?

ועוד ועוד.. שום דבר כבר לא יפתיע אותי תחת הממשלה הזו.

image.thumb.png.aa3ddc6de94e6b3378b511d8d9629f9d.png

image.thumb.png.3ca714db55be037b03ddd3136d40ce05.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה דווקא מעודד אותי כי זה מעיד על פחד אמיתי. פעם הרעל בתקשורת והספינים עבדו להם, היום זה כבר לא מספיק.

אני חושב שזאת אחת הסיבות למה בנט בקושי מתראיין. 

לישראלים אין מנטליות של רוסים וסינים, זה לא יעבוד פה הבחירות בכאילו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

זה דווקא מעודד אותי כי זה מעיד על פחד אמיתי. פעם הרעל בתקשורת והספינים עבדו להם, היום זה כבר לא מספיק.

יעבוד, בטח יעבוד. ישראלים הם כבשים. עובדה - תראה את המחירים בישראל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש בי פחד שבקרוב ישראל הולכת להחליף את רוסיה בתור הילד הרע של השכונה שכולם מחרימים אותו...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

🤣🤣🤣

אני רואה את אותו הדבר קורה בישראל, ובמיוחד במיוחד איתך ספציפית בשירשור פה.

אני גם לא כול כך יודע מה זה מנטליות של רוסים וסינים כשכול העולם כרגע שואל שאלות בנוגע לדמוקרטיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...