Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

"תחקיר "הארץ": נתניהו טרפד פיתוח וייצור של יכולות פורצות דרך שהוגדרו קריטיות למלחמה באיראן"
שמישהו יראה מופתע...
עכשיו גם אני לא מאמין לכל מה שכתוב בעיתון, אבל זכור לי ראיון של בנט שהוא אמר שחשכו עיניו כשהוא נכנס למשרד ראש הממשלה ובדק איזה הכנות עשו לתקיפה באיראן בזמן שעבר מהפרישה מהסכם הגרעין , הוא די סיכם אותן ב"לא עשו כלום".

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

השופטים צריכים לגלות קצת יותר לוחמנות וקצת פחות ממלכתיות, כאשר יש תהליך שיש לו גיבוי משפטי מוצק וצריך להתבצע על פי החוק הישראלי, אם נבחר ציבור מנסה לעשות מה שכתבתי קודם- ללכת בכל הכוח ואם צריך אז to die on that hill כי אחרת באמת הכל אבד.

לשופטים אין חיילים ואין שוטרים. אם אין מי שיאכוף את הצווים שלהם, אפשר לנגב איתם..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, garicho כתב:

מה הבעיה בזה?

מה המטרה של הירי? להראות שאנחנו משוגעים עם עבר פסיכי? זה כבר ידוע.

מדובר במשלחת מתואמת, שידוע שלא מסכנת אף חייל. איך אוהבים להגיד פה, תהיה חכם ולא צודק?

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

מדובר במשלחת מתואמת, שידוע שלא מסכנת אף חייל. איך אוהבים להגיד פה, תהיה חכם ולא צודק?

להרחיק אנשים לא מזוהים מלהתקרב לכח צה״ל. לא מדובר במסלול בו אמורה לעבור המשלחת הדיפלומטית. הם טעו בפניה. שלא יטעו פעם הבאה. 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

המשלחת סטתה מהדרך, וזה היה אמור להיות ברור שייקרה.

אני לא מאשים את החייל שלא הכיר את. המשלחת, אני מאשים את הבכירים המטומטמים שלא דאגו ללוות מלמעלה עפ כטבמים ולחפ"ק את האירוע מקרוב.

מבחינתי דיפלומטים אירופאים  היום זה אותה סכנה כמו חוליית חמאס.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • מעניין 1
פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

הם טעו בפניה. שלא יטעו פעם הבאה. 

אתה צוחק עלי נכון?

WTF, אז ויתרנו על כול עיניין הדיפלומטי עם האיחוד?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, garicho כתב:

להרחיק אנשים לא מזוהים

הם כן היו מזוהים. משלחת שתואמה ואושרה מראש. גם בסרטונים מהאירוע ניכר בבירור אופי הקבוצה.

הרי רק אתמול מיטב מוחות הפורום הזילו פה דמעה על הנזק ההסברתי שעשה לנו יאיר גולן. ואני אומר שזה פינאטס לעומת דיפלומט ספרדי שמספר לתקשורת שם איך חיילי צהל ירו עליו, כשהוא דיפלומט שמלווה בצלמים ועיתונאים ושעכשיו שיתארו לעצמם מה קורה לפלסטינים פשוטים כשאין מצלמות.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, David32 כתב:

אתה צוחק עלי נכון?

WTF, אז ויתרנו על כול עיניין הדיפלומטי עם האיחוד?

לא, למה צוחק?

זה אזור לחימה פעיל. הם מסתובבים שם עם ערבים. זה מסוכן.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא מאשים את החייל שלא הכיר את. המשלחת,

אם החייל לא ידע על המשלחת, זה כשל של הפיקוד שלא תדרך אותו כראוי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, garicho כתב:

לא, למה צוחק?

כי זה כול כך מנותק

אני מצטער שאני חוזר על מה שפינדר כותב. אבל אתמול לא היה כלום באתר חדשות ההולנדי שאני קורא. שום יאיר גולן.

עכשיו?

קבוצת דיפלומטים תחת אש בג'נין.

ציטוט

Group of diplomats under fire near Jenin

The Israeli army has opened fire on a group of diplomats visiting the Jenin refugee camp in the Israeli-occupied West Bank, the Palestinian Foreign Ministry said in a report on X.

The ministry said Israeli soldiers "deliberately fired live ammunition at an accredited delegation." Footage shared by the Palestinian ministry showed a group of people ducking and seeking shelter from the gunfire.

מגניב. ככה צריך, בגישה הקשה, הם פנו לא נכון ולכן קיבלת כותרת כזאת במקום פשוט לבקש מהם ללכת או לתת להם למות מאש של פלסטינאים. 

הדרך שבה אתה מרחיק דיפלומטים כי הם התקרבו לאיזה שער זה ע"י ירי? אין שום דרך אחרת? לא יכלו לחשוב על משהו? 

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

המשלחת סטתה מהדרך, וזה היה אמור להיות ברור שייקרה.

DUDE WHAT.

אפילו אם מדובר בפלסטיני ממוצע, מה לגבי קודם כל לתת אזהרה קולית? ויזואלית? אפילו כדורי גומי?

ברגע שמישהו בכיוון הלא נכון אש חיה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 53 דקות, פינדר כתב:

אם החייל לא ידע על המשלחת, זה כשל של הפיקוד שלא תדרך אותו כראוי.

זה בדיוק מה שרשמתי.

לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

DUDE WHAT.

אפילו אם מדובר בפלסטיני ממוצע, מה לגבי קודם כל לתת אזהרה קולית? ויזואלית? אפילו כדורי גומי?

ברגע שמישהו בכיוון הלא נכון אש חיה?

הפלסטיני הממוצע יודע בדיוק מה נחשב איזור קרב ומה לא והוא לא יתקרב סתם.

אז כן, ירי הרחקה זה הדבר הנכון.

DUDE.

• תוכן חדש...