Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם האיזון יופר והמדינה תראה סימני קריסה מתקדמים השכנים הטובים שלנו מסביב ידאגו להזכיר לנו למה לא כדאי להקריס את המדינה.

יש איזה יוטיובר אחד שתיאר את זה ככה, ישראל היא כמו משפחת בנדי בנישואים פלוס. כל הזמן רבים ומקללים אחד את השני. אבל כשמישהו מבחוץ מציק להם, הם מכסחים אותו ביחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

ואיתם אתם עושים לנו השוואת מוסר... מה אני אגיד לכם, מזכל האו"ם וחבריו שונאי ישראל יכולים להיות גאים.

Screenshot_20250312_132411_Telegram.jpg

ואיתם אתם עושים לנו השוואת מוסר... מה אני אגיד לכם, מזכל האו"ם וחבריו שונאי ישראל יכולים להיות גאים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

אתה רוצה להפיל כתבם עם חומר נפץ על יישוב רנדומלי?

הכטב"מ עם הראש נפץ ייפול (כמעט) בכל מקרה על "ישוב רנדומלי". השאלה, בכמה חלקים הוא ייפול עליו ואם הראש נפץ שלו יהיה שמיש כשהוא ייפול. בגלל זה מיירטים אותם- כדי לפוצץ את המסה הקטלנית של הכלי באוויר, השאריות לא אמורות להיות בעייה כשכולם במקלט מהאזעקות. 

ומה. עם. הבריכה?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

ואיתם אתם עושים לנו השוואת מוסר.

אתה ממשיך לקיים דיון פורה עם אנשי הקש שהמצאת מהדמיון שלך.

היחידים שמתעקשים פה על השוואות הם אתה ועדי_אל ואולי עוד כמה.

אני ליטרלי כתבתי יורת מפעם אחת, שאני לא עוסק בהשוואה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

ממ"ד/מקלט לא אמור לעמוד בפני פגיעה ישירה אבל כן בפני רסיסים, אז אתה מפוצץ אותו באוויר וכולם שורדים את השאריות/קליעים. אם הוא יפגע ישירות אז לא יישרדו כנראה.

אי ביצוע הפלה באזור מיושב  זה פחות בגלל הרסס והרבה יותר בשל הסיכוי לפספס ואז לגרום לנזק גדול יותר מזה שהרחפן עצמו מסוגל לגרום. 

פורסם
לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

ה לא משנה. על כל מדינה שבה פרצה או תפרוץ מלחמת אזרחים אפשר לכתוב למה היא מיוחדת.

זה מאוד משנה, כי מלחמת האזרחים בארה"ב הייתה שונה מהותית, משום שמדובר על פדרציה ולא על מדינה הומוגנית. לכן גם המלחמה הייתה בין צבאות ולא פנימית בתוך כל מדינה/סטייט

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

מתי אני התעסקתי עם השוואות?

כתבתי מהזיכרון ואין לי כח לדפדף אחורה. כנראה שטעיתי. מתנצל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, falou כתב:

זה מאוד משנה, כי מלחמת האזרחים בארה"ב הייתה שונה מהותית, משום שמדובר על פדרציה ולא על מדינה הומוגנית. לכן גם המלחמה הייתה בין צבאות ולא פנימית בתוך כל מדינה/סטייט

משנה למה?

אני לא מבין עם מה אתה מתווכח.

הטענה שלי: אין נוסה למלחמות אזרחים. מה הטענה שלך אני באמת לא מבין.

קודם הטענה שלך היתה 

ציטוט

מלחמת אזרחיים בישראל היא תסריט מאוד לא הגיוני, כי למדינה יש מונופול על השימוש בכוח.

הראתי למה זה לא נכון, איך מונופול על כוח יכול להתפורר ברגע.

אז מה הטענה שלך עכשיו?

..

חוץ מזה גם ישראל לא מדינה הומוגנית. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אנחנו מדינת לאום מאוד חלשה

זה פחות חשוב ממה שפעם נכתב כאן - "הפחד מערבים". ומכיוון שהאויבים דואגים להזכיר לנו, באופן די תכוף, שהם לא יבחלו בשום אמצעי לעשות בנו שמות הפחד הופך לממשי במיוחד, לעומת משהו די מומצא כמו לאום.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אז מה שעושה את הקשר בינינו חזק זה הערבים?

אז מה ההבדל בנינו לבין הפלסטינים? מה שעושה אותם אומה זה השמדת ישראל. ברגע שלא תהיה מדינת ישראל גם הם לא יהיו כי אין להם הגדרה אחרת חוץ מאנטי.

דבר דומה מזכיר לי שמדברים על אם מישהו יהודי אז תמיד באים עם טענה בשביל היטלר הוא היה מספיק יהודי.  התשובה היא תמיד: לא היטלר קובע מי יהודי. אנחנו לא מחליטים דברים כאלו לפי הקריטריונים שלו

אני חושב שאנחנו מדינת לאום חזקה לפחות בפוטנציאל. מה גורם לנו לא למצות את הפוטנציאל? זה כבר נושא אחר ואני לא רוצה לכתוב עליו  גם בגלל שאני לא סגור עליו וגם לא רוצה לפתוח דיון 

פורסם

מה שמלכת כל אומה אלה איומים חיצוניים. הם יכולים להיות ביטחוניים, כלכליים, תרבותיים, איכות חיים או כל דבר אחר. 

ולגבי מי הוא יהודי, חוק השבות מגדיר יהודי בדיוק כמו היטלר ולא במקרה. הרי המדינה קמה כמקלט כדי שלא עוד ולכן מי שהיה מספיק יהודי בשבילם מספיק יהודי גם בשבילנו. ההגדרה היא לאומית ולא דתית. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש ליהודים נטיה לערער על היהודיות של השכנים שלהם. זה לא עוזר לחוזק של הלאומיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 50 דקות, עדי-אל כתב:

לא רק, גם הנאצים לפניהם. וכן. זה הסיפור ההיסטורי. מצטער.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 56 דקות, עדי-אל כתב:

למה חשבת שכל הזמן אומרים ש"כל ישראל ערבים זה לזה"? :LOL:

• מצחיק 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...