Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם תחסל אותו, הילד שלו, שגם כן חושב כמוהו, יהיה בעוד שנתיים מחבל.

אז אם יש לך צלף ולא פצצה של טון, אתה נותן לו הוראה לירות גם במחבל וגם בילד?

לפני 58 דקות, עדי-אל כתב:

אתם באמת רואים שתי שריונרים\חירניקים אחד ימין ואחד שמאל (סתם דוגמא) מגינים אחד על השני במלחמה ועוד שנתיים יורים אחד על השני במלחמת אזרחים?

עם כל הכסאח שיש כאן המכנה המשותף שיש כאן הרבה יותר גדול ממה שיש אצל השכנות שלנו

המכנה המשותף כרגע הוא שרוצים להרוג את כולנו וברית מילה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, stx כתב:

אז אם יש לך צלף ולא פצצה של טון, אתה נותן לו הוראה לירות גם במחבל וגם בילד?

אתה שוב מוכיח את המוסר המזויף.

כן, אם יש צלף שיוריד רק את המחבל, אבל למה לי לסכן צלף? למה לא לעשות מה שעושים במלחמה בהינתן האפשרות ולחסל מהאוויר?

למה זה סבבה שמדינות אחרות בעולם מפציצות מהאוויר וגומרות מלחמות ביחס 1 ל1 אבל אנחנו צריכים להתאמץ אקסטרה, לסכן את כוחותינו ועדיין לקבל בראש כשאנחנו ביחס 1 ל-5?

הסורים רוצחים ממש עכשיו ילדים בסוריה, וכל יפי הנפש באירופה מדברים עדיין עלינו. מישהו טיפס על איזה גשר בבריטניה למשך 16 שעות עם דגל הטרור, אבל הדגל הסורי החדש מבחינתו זה סבבה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

לא אמרתי לחסל עם שלם, רק את המחבל ומשפחתו.

אתה זה שבעצם מחליט שהם כולם מחבלים.

אז יש או אין חפים מפשע בעזה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

מי ששלח, הוא בעיניך מייצג של יכולות?

סתם מהלך קיקיוני של בודדת.

בשביל מלחמת אזרחים צריך, קודם כל ולפני הכל, שלמדינה לא יהיה מונופול על הכוח. אתה רואה את יחידות צהל השונות מתפרקות ולוחמות זו בזו?

סוריה הייתה דיקטטורה של מדינה פיקטיבית שאין בבסיסה עם, עם מיעוט ששלט על ריבוי קבוצות אתניות.

היו כמה מקרים של "מהלך קיקיוני של בודדת" לכאורה בהכוונה ישירה של משפחת המלוכה..
היה אל משפחת בנט. אל תובעת נתניהו. אל יועמש"ים, אל משפחת פרקש. אל עדים. אל חכ"ים בממשלת השינוי.
אירועים שנעו על הסקאלה של בין אלימות מילולית לאיומים ברצח.

כל זה בתקופת שלום.
מה היה קורה אם אותה ממשלה הייתה ב7.10? הניחוש שלי שהיו מכווינים בודדים לביצוע סיקולים של "בוגדים".
כן זו לא מלחמת אזרחים, זה סף יותר נמוך, אבל אני באמת ובתמים מאמין שהיו רוצחים אנשים.

כמובן שהמלך היה מתנער, בדיוק כמו שהוא מתנער עד עכשיו מההסתה שהיה שותף לה בתקופה של טרום רצח רבין.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

אתם באמת רואים שתי שריונרים\חירניקים אחד ימין ואחד שמאל (סתם דוגמא) מגינים אחד על השני במלחמה ועוד שנתיים יורים אחד על השני במלחמת אזרחים?

מלחמת אזרחים זה לא שעכשיו זה 5 מיליון נגד 5 מיליון, מספיק 5000 או 10,000 לכל צד, אבל זה כמובן גם דורש פירוק של כל מנגנוני הביטחון. המשטרה? לא יודע, אבל הצבא? לא רואה את זה קורה, בשלב זה. 

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

יש חפים מפשע.

אומנם לא שאלת אותי, אבל אני אנסה לנסח את המחשבות שלי.

ילדים למשל, הם חפים מפשע למרות כל מה שמלמדים אותם, ולא רק ילדים, גם כאלה שלא היו מעורבים אקטיבית בטבח שבעה באוקטובר(בלי קשר לתפיסות שלהם) השאלה היא אחרת, מה הייתה הדרך הנכונה לפעול במצב שלנו?

זה היה ידוע מההתחלה שאם אתה מפציץ, אז יהרגו גם הרבה חפים מפשע אפילו שאנחנו לא מתכוונים לזה.

כשחייל האוויר מפציץ בעזה וגם שאר הצבא פועל שם, אז ברור לך שייהרגו גם חפים מפשע, לא משנה אם אתה חושב שיש או אין שם חפים מפשע, במלחמה כמו מלחמת חרבות ברזל(וגם בשאר המלחמות והסבבים האינסופיים שהיו לנו), כל זמן שאתה מחליט לפעול צבאית בעזה, אתה יודע שייהרגו שם גם חפים מפשע בלי קשר לאיזה מחשבות אתה חושב.

פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

ברור, ילדים עד גיל 4.

אי אפשר לנהל דיון כשאתה מתעלם ממה שכותבים כל פעם וממציא משהו חדש.

תהנה.

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

ברור, כל איו"ש מפוצצת במתנחלים שרק רוצים לרצוח תל אביביים.

די נו בחייאת יבגני מספיק עם הפרנויות.

לא אמרתי את זה. 

אתה גם לא מגיב לעניין. אין לי כח להסביר לך שוב שאפשר לדבר על מלחמת האזרחים בסוריה ולהגיע למסקנה הדי מבוססת שהשיט הזה נראה די זהה בכל מקום בו קרה וקורה ולא להעביר סימטריה בין יהודים לפלסטינאים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, falou כתב:

בשביל מלחמת אזרחים צריך, קודם כל ולפני הכל, שלמדינה לא יהיה מונופול על הכוח. אתה רואה את יחידות צהל השונות מתפרקות ולוחמות זו בזו?

בוא ניקח מקרה קיצון של ממשלה שמחליטה להפוך את המשטרה למליציה חמושה שלה שמדכאת בכוח מתנגדי שלטון.

ועכשיו בוא נגיד שאותה ממשלה מחליטה שהיא לא מצייתת להוראות בית המשפט.

ואחרי שעשתה את זה המשטרה מגיעה להפגנה של "הצד השני" עוצרת 50 איש, פוצעת 30 והורגת 5.

כמה הפגנות כאלה צריך עד שתקום מחאה אלימה ואפילו חמושה?

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה שוב מוכיח את המוסר המזויף.

כן, אם יש צלף שיוריד רק את המחבל, אבל למה לי לסכן צלף? למה לא לעשות מה שעושים במלחמה בהינתן האפשרות ולחסל מהאוויר?

אם זו הוכחה בעיניך, בכיף.

אם אני מבין נכון את מה שאתה אומר, יש חפים מפשע בעזה ובגלל זה לא ביקשת מהצלף לירות בילד, אבל אם כשאתה מנסה להוריד מחבל יש גם נזק אגבי, אז זה מה יש ואתה בסדר עם זה כי הילד החף מפשע של פינדר יותר חשוב לך מהילד בעזה.

אם ככה, אני איתך.

זה רחוק מלהרוג ארבע דורות אחורה וקדימה כי האבא שייך לחמאס וכי התפוח בטח לא נופל רחוק מהעץ.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אי אפשר לנהל דיון כשאתה מתעלם ממה שכותבים כל פעם וממציא משהו חדש.

מה המצאתי?

אני כותב פה תו״כ עבודה, אז אולי פספסתי משהו.

אני לא מתווכח רק איתך, אלא עם עוד טענות ימניות שעולות פה ובציבור, אז בא תגיד לי מה אני ממציא.

1. אין חפים מפשע בעזה => כולם מחבלים

2. מחבל שרוצה להרוג אותי או אותך צריך לחסל. כולל ילדים ונכדים, ארבע דורות.

מהחיבור של הטענות האלו, אין לאנשים פה בעיה לבצע רצח עם בעזה. הם משוכנעים שזו זכותם, סליחה חובתם, לחסל את כולם שם. זרע עמלק וכו׳.

מה אני מפספס? את הקפיצה הלוגית מעזה לגדה ולערביי ישראל? אני מבטיח לך שיש אנשים שיצדיקו גם את זה.

את המעבר לרצח יהודים שמאלנים? לדעתי אנחנו רחוקים מזה. זה לא בלתי אפשרי, אבל לדעתי זה פחות קרוב ממה שיבגני מעריך.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

אירועים שנעו על הסקאלה של בין אלימות מילולית לאיומים ברצח

כבר נרצח פה ראש ממשלה ולא פרצה מלחמת אזרחים.

במקרה ומשפחת המלוכה לא בשלטון ו7.10 קורה במשמרת של ראש ממשלה חלש מהסמול, אין להם שום אינטרס לשלוח איזה סהרורי לרצוח אותו. להפך.

הם ישתמשו בכישלון שלו כדי לתפוס חזרה את השלטון.

ואם הניסיון לא מצליח, זה משחק לרעתם בצורה משמעותית. דמיין את אותו ראש ממשלה חלש מהסמול עם אוזן מדממת צועק למצלמות לא ניכנע לטרור. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנחנו לא נלחמים במוחמד ובמשפחה שלו. הוא יכול להיות אחלה גבר שבעולם, אדם מאוד נחמד, ואפשר בכיף לשבת איתו לאורחת צהריים על חשבונו. 

אנחנו נלחמים בחברה\עם אויבת לנו וכחברה היא מסוכנת לנו

לכן כל החברה הזאת לא חפה מפשע 

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

בוא ניקח מקרה קיצון של ממשלה שמחליטה להפוך את המשטרה למליציה חמושה שלה שמדכאת בכוח מתנגדי שלטון.

ועכשיו בוא נגיד שאותה ממשלה מחליטה שהיא לא מצייתת להוראות בית המשפט.

ואחרי שעשתה את זה המשטרה מגיעה להפגנה של "הצד השני" עוצרת 50 איש, פוצעת 30 והורגת 5.

כמה הפגנות כאלה צריך עד שתקום מחאה אלימה ואפילו חמושה?

ואם יש הפגנה שכל פעם תירה טילי כתף על רכבים?

מקרים קיצונים היפותטים לא אומרים כלום

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

לדעתי אנחנו רחוקים מזה.

רק רוצה להזכיר דיון מהעבר שבו משתתפים פה חיפשו הצדקות לתמונה שמראה מעל לכל ספק, חבורה של מתנחלים צעירים מכים במקלות, סמולנית קשישה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

רק רוצה להזכיר דיון מהעבר שבו משתתפים פה חיפשו הצדקות לתמונה שמראה מעל לכל ספק, חבורה של מתנחלים צעירים מכים במקלות, סמולנית קשישה.

ואתה לא הצלחת להוכיח שהיא תמימה.

מה שנקרא - הם זבל, והיא זבל.

כמו שלא אכפת לי מערסיות בתאילנד שקיבלו מכות מכמה אפריקאיות בבריכה או ישראלים שהלכו מכות עם ליידיבויז, לא אכפת לי ממנה.

• תוכן חדש...