Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שזה קרה. אני מסכים לחלוטין עם אמסלם על משהו.
חשבתי שיש לי מחנה משותף רחב יותר עם החותים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7481

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5081

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

לא מאמין שזה קרה. אני מסכים לחלוטין עם אמסלם על משהו.
חשבתי שיש לי מחנה משותף רחב יותר עם החותים.

לגבי מה שאמר על התיישבות בעזה? לא מסכםי איתו. להגיד שזה לא עלה בקבינט זה להגיד שלדעתו זו רק שאלה בטחונית -- וזה דבר שיכול להשתנות.
בעיני השאלה היותר חשובה היא איפה יש לישראל ריבונות, וצריך להיות מובן מאליו שלא מקימים יישובים איפה שאין ריבונות. הגיע הזמן שממשלות ישראל תפסקנה לטמון בחול את הראש לגבי השאלה, כפי שכולן עושות מ-1967. זה רק מזיק לנו.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
פורסם

לא התכוונתי לזה, האמת שזה פחות מעניין אותי.
לגבי זה שצריך לעשות עסקת חטופים עכשיו, גם במחיר של "הפסקת המלחמה" כי גם ככה אנחנו הולכים להלחם בעזה עד שיגיע המשיח והערבים ילמדו את תולדות עם ישראל בבתי הספר, בדיוק כמו מה שקורה ביו"ש.
הדבר היחיד בהקשר הזה שהוא אמר והיה בולשיט זה העניין של פילדלפי, התנה את העסקה בהישארות שם.
תעשה את העסקה, אתה רוצה לכבוש את פילדלפי אחר כך? תכבוש. בדיוק כמו שתוכל לכבוש את עזה.

פורסם
לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

לא התכוונתי לזה, האמת שזה פחות מעניין אותי.
לגבי זה שצריך לעשות עסקת חטופים עכשיו, גם במחיר של "הפסקת המלחמה" כי גם ככה אנחנו הולכים להלחם בעזה עד שיגיע המשיח והערבים ילמדו את תולדות עם ישראל בבתי הספר, בדיוק כמו מה שקורה ביו"ש.
הדבר היחיד בהקשר הזה שהוא אמר והיה בולשיט זה העניין של פילדלפי, התנה את העסקה בהישארות שם.
תעשה את העסקה, אתה רוצה לכבוש את פילדלפי אחר כך? תכבוש. בדיוק כמו שתוכל לכבוש את עזה.

אני לא רואה מצב שתהיה עיסקה בלי שיש צבא ערבי/אירופי עויין בעזה שמונע מישראל לחזור לכל שטח שניסוג ממנו. זה מה שאיכפת לחמאס, לא שיחרור אסירים.
ואם טראמפ יגיד לביבי ״אתה מפסיק עכשיו כל לחימה״, זה בדיוק מה שביבי יעשה. כמו בלבנון.

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

אני לא רואה אף צבא ערבי/אירופאי שיסכים להכנס לעזה גם אם חמאס ממש ירצה.

יש המון.

חותים, אירנים, טורקים (גם ערבים וגם אירופאים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב שלא אמרת הנביא מוחמד והצבא שלו.
באיזה תסריט בדיוק אתה חושב שישראל תסכים לנוכחות של צבא איראני/חותי/תורכי על הגבול שלה?
לא הרשנו לתורכים להעביר לעזה תרופות אז חיילים?
חשבתי שאנחנו מנהלים פה דיון רציני.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, farkash7 כתב:

אני לא רואה אף צבא ערבי/אירופאי שיסכים להכנס לעזה גם אם חמאס ממש ירצה.

מצרים, מרוקו והאמירויות נחשבות?
https://www.ynet.co.il/news/article/hjxsp97qc

אה, גם אלג׳יריה:
https://www.srugim.co.il/1030084-איום-חדש-ממערב-הצבא-שלנו-מוכן-להגיע-לע

החמאס לא מטומטמים. ברור להם שאחרת יש סיכון משמעותי שביום שיוחזר החטוף/שבוי האחרון, נחזור להפציץ כדי להשמיד כל חמאסניק שנשאר חי.

לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

באיזה תסריט בדיוק אתה חושב שישראל תסכים לנוכחות של צבא איראני/חותי/תורכי על הגבול שלה?

עיסקת חטופים לא תהיה להערכתי בשום מקרה אלא אם טראמפ יכפה נסיגה מלאה על ישראל.
מבחינת החמאס ו-PiS כל השמות שעשינו ברצועה מוצדקים רק אם התוצאה היא הכרזה מלאה של מדינת פלשתין כולל הכרה ישראלית ואמריקאית.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
פורסם (נערך)

קודם כל מבחינת הסכמה ישראלית אלג'יריה לא רלוונטית. כנ"ל מצרים (די סותר את הסכם השלום).
בנוסף, אף אחד מהשמות שציינת לא יסכים להציב חיילים שם. המצרים לא רוצים להכניס את עצמם לבעיה הזו שנקראת "פלסטינאים", כנ"ל המרוקאים.
אתם לא מבינים שלכולם יש דרישות מישראל אבל אף אחד לא מוכן להעסק עם החרא הזה שנקרא "הבעיה הפלסטינית"?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי איך שזה נראה, אחרי שאיראן תתיבש ותיפול טורקיה תחליף אותה בתור הנבל הראשי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, farkash7 כתב:

קודם כל מבחינת הסכמה ישראלית אלג'יריה לא רלוונטית. כנ"ל מצרים (די סותר את הסכם השלום).
בנוסף, אף אחד מהשמות שציינת לא יסכים להציב חיילים שם. המצרים לא רוצים להכניס את עצמם לבעיה הזו שנקראת "פלסטינאים", כנ"ל המרוקאים.
אתם לא מבינים שלכולם יש דרישות מישראל אבל אף אחד לא מוכן להעסק עם החרא הזה שנקרא "הבעיה הפלסטינית"?

איך סותר את הסכם השלום, אם ישראל תסכים לזה? אין שם שום סעיף רלוונטי, למיטב ידיעתי.

פורסם

צופה עכשיו בפרק של עובדה על מנהלת הלשכה של נתניהו, נותן אחלה הצצה על מה עובר לשרה בראש. בהחלט מפחיד שזה ככה מתנהל. 

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

לאור מצבה הכלכלי של טורקיה, כל זה נפל כמו כפפה לדיקטטור הטורקי, אין כמו מלחמה ואויב מדומיין כדי לא להתמודד עם הבעיות האמתיות, מזכיר לי מישהו אחר כמובן. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

(גם ערבים וגם אירופאים).

*אירובאים. מילה אחת.

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

יודע מה, הלוואי. 

ממה שראיתי, הטורקים פחות מתוחכמים מהאירנים. פחות תחמנים, ממזרים, פחות עשירים, זה יהיה פחות בעייתי לנו. פלוס יותר קרוב גיאוגרפית ל, איך נקרא לזה, סיורים מודרכים של כלי טיס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 26 דקות, ברווז כתב:

סיורים מודרכים של כלי טיס

לך תסתכל על הצבא של טורקיה מול האיראני.

טורקיה בנאטו כן?

טורקיה מצליחה לרקוד בשתי חתונות בינתיים, שזה אסון, אבל זאת המציאות

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...