Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

יודע מה, הלוואי. 

ממה שראיתי, הטורקים פחות מתוחכמים מהאירנים. פחות תחמנים, ממזרים, פחות עשירים, זה יהיה פחות בעייתי לנו. פלוס יותר קרוב גיאוגרפית ל, איך נקרא לזה, סיורים מודרכים של כלי טיס

ארדוגן תחמן לא קטן ויש לו את הצבא הכי גדול ומצוייד בנאטו (אחרי ארה"ב), וזה לא צבא שמשתמש בשדרוגים של ציוד רוסי אלא ציוד מערבי מודרני. 

הנחש הזה יכול להפוך מ"מוסלמי חילוני מודרני" לג'יהדיסט עם צבא מודרני וחיל אויר כדי להסיט את הציבור מהבעיות הכלכליות שם כמו כל דיקטטור טוב. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

פלונטר. 

לנו יש את ארה"ב, כך שכן או לא נאט"ו זה לא בדיוק אישיו. זה יהיה הזוי וחצי, אבל זה לא יהיה לגמרי אישיו לדעתי. 

ובוא נסתכל על הצבא של טורקיה מול האיראני באמת לרגע. 

לאיראן: 

-חיל טילים בליסטיים משמעותי (כרגע חצי מת); -פרוקסי בלבנון, חיזבאללה (כרגע 3/4 מת); מיליציות בסוריה (כרגע 100% מת); מיליציות בעיראק (לא ידוע כמה אחוזים מהם נותרו פעילים, בהתאם לכתבה שקראתי היום); אולי שכחתי משהו או שיש דברים שאני לא יודע לגביהם. 

עוד לאיראן: 

-אסטרטגיה לשנים רבות קדימה כלפי השמדת ישראל; מתקני גרעין עם אפשרות הליכה לפצצה. 

לטורקיה: 

-צבא סדיר (אולי מילואים גם, אני לא יודע); יכולת הגעה קרקעית של הצבא הטורקי לישראל דרך סוריה; חיל אוויר משל עצמם. 

איראן יותר גרועה על הנייר. ולו רק בגלל התכנון שלהם, היכולת לבצע, הסבלנות הארורה שלהם, השנאה התהומית שלהם. 

איראן גם כרגע די dead in the water. הם לחלוטין עדיין מסוכנים לנו, אבל הם איבדו הרבה!!! יותר ממה שהם חשבו שאפשרי. 

גם טורקיה רואה את זה, ואת התמיכה של ארצות הברית בנו. אני לא רואה מצב שטורקיה מתחילה לחשוב שהם צריכים לתקוף את ישראל פיזית. 

כאיש רכש, אני בקשר עם מספר חברות מטורקיה. כמובן שכרגע אין שום קשרי מסחר בינינו, ואנחנו לא מנסים גם לעקוף עם קומבינות כמו מקומות אחרים (ולא חסר קומבינות, לצערי).

המפעלים בטורקיה רק מחכים ליום שבו האמברגו המטומטם הזה יגמר והם יוכלו לחזור לעבוד איתנו. גם הישראלים רק מחכים שהאמברגו הזה יגמר ויוכלו לשלם פחות על מה שהם רוכשים ולהשאיר את המחיר לצרכן גבוה.

Fallout 4 Reviews Have An Embargo On An Embargo | [H]ard|Forum

כל הסיפור של האמברגו הזה הוא סוג של התחנפות לבייס, ולא הרבה מעבר לזה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין ספק שצריך לעשות הפרדה בין האנשים בטורקיה לשלטון בטורקיה, אבל צריך לזכור שגם איראן הפכה משותפה לאוייב מר בין לילה, ולומר שהאיראנים שונאים אותנו שנאה תהומית זה פשוט לא נכון. משמרות המהפכה האיסלמית שונאים אותנו, כי איסלאם. הציבור באיראן? בסך הכל רוצה לחיות בדיוק כמו הטורקי שרוצה לעשות איתך עסקים. פשוט לטורקי עדיין מותר לדבר איתך בלי להסתכן בהוצאה להורג בניגוד לאיראני.

ארדוגן הוא איש האחים המוסלמים, איך שלא תסתכל על זה. האחים המוסלמים זה אותו בור שופכין ממנו הגיח חמאס. אם הציבור שם לא יצליח להחליף אותו, אנחנו בבעיה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

שגיתי כשהכללתי, צודק. 

דיברתי על החלקים הצבאיים\לוחמניים של איראן ששונאים אותנו, שזה משמרות המהפיכה והממשל שלהם. שזה החלק הבעייתי, בתאכל'ס. 

לא יודע כבר. רק לשוטים ניתנה הנבואה. 

אני רק רוצה שהמצב ישתפר. נמאס לי. 

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטוח שישתפר, אבל המלחמה הזאת לא תיגמר בתקופת חיינו אם בכלל.

פורסם

מדבר על המצב הכלכלי. 

על המצב הפוליטי. 

על, יודע מה עזוב. אין לי כח כבר.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

ארדוגן תחמן לא קטן ויש לו את הצבא הכי גדול ומצוייד בנאטו (אחרי ארה"ב), וזה לא צבא שמשתמש בשדרוגים של ציוד רוסי אלא ציוד מערבי מודרני. 

הנחש הזה יכול להפוך מ"מוסלמי חילוני מודרני" לג'יהדיסט עם צבא מודרני וחיל אויר כדי להסיט את הציבור מהבעיות הכלכליות שם כמו כל דיקטטור טוב. 

כמו כך דיקטטור טוב הציבור לא ממש מעניין אותו.

יכול להיות לו את הציוד הכי משוכלל בעולם, בלי מישהו שיודע להשתמש בו זה לא יותר טוב מבלטה 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי שהצבא שלהם זה בעיקר ליופי ואין להם ידע איך להפעיל אותו.

פורסם

צבא טורקיה כרגע הוא חילוני והוא מה שמונע מטורקיה להפוך לאיראן על מלא. הוא גם ניסה לעשות הפיכה לפני כמה שנים.

אם צבא טורקיה יפול הוא לא יישאר באותה רמה כמו עכשיו, מצד שני כמו שרשמו פה הם יותר קרובים ולכו תידעו מה יהיה.

פורסם (נערך)

יוצא לי להציץ במה שעמית סגל מפרסם אצלו בטלגרם ממשפט נתניהו. הוא פרסם היום את זה:

נתניהו טוען: אישורי ראש ממשלה - כך זה עובד באמת

בגלל החולי הבירוקרטי שלנו ועודף רגולציה, אלפי אישורים מגיעים אליי. אם אעסוק בכל אחד, לא אהיה ראש הממשלה.

איך זה קורה? בא אליי פקיד, אומר שיש אישורים ממשרד התקשורת, יכול להיות שהוא יגיד "שים לב" ואני שואל מה זה אומר, הוא יפנה את תשומת ליבי.

השופט בר-עם: מי מביא לאדוני?

נתניהו: יכול להיות שראש הלשכה, יועמ"ש, כולם.

אם יש לך זמן, זה לא תמיד מצרך זמין, אתה רואה את הכותרות ואתה חותם. די דומה למה שקורה בבנק. אתה הולך לבנק וצריך לחתום על הלוואה, צריך לראות שלא החתימו אותך על 5 מיליארד שקל או למשל שלא עשו לי הסכם שלום עם חיזבאללה משהו כזה.

אפשרות נוספת היא שאין לך זמן, ואז מביאים את זה, אומרים זה עבר את כל הצנרת ואתה חותם. אין לראש הממשלה אפשרות באמת להיכנס לזה

השאלה שלי - הוא לא מבין שזה חלק מהבעיה שלו? כשהוא ממנה שרים חסרי כל כישורים ויכולת למשרדים שלהם, אין להם שום כח להחליט על משהו, או לעמוד מאחורי ההחלטה, לכן הכל עולה למעלה? הוא לא מבין שהוא חלק גדול מהסיבה שזה כל כך דפוק?

וגם אם לא, והוא בטוח שהוא רק הקורבן (כרגיל), הוא לא מבין שהיה לו 15 שנה לשנות דברים? למנות אנשים יעילים למשרדים? לחתוך בירוקרטיה? אלו דברים שלוקח שנים לשנות, אבל היה לו את הזמן הזה!

😡😡😡😡

נ.ב

אני לא מאמין שהוא משתמש בדוגמה של חוזה אחיד. איזה עולב.

נ.נ.ב

לא מאמין שאנשים שומעים את זה וממשיכים לתמוך בו.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 5
פורסם
לפני 30 דקות, garicho כתב:

? כשהוא ממנה שרים חסרי כל כישורים ויכולת למשרדים שלהם

הוא מדבר על משרד התקשורת. בתקופה שבה שר התקשרות היה... נתניהו.

הוא התעקש מאוד על משרד התקשרות ולא ויתר עליו, למרות שלפי התיאורים שלו לראש ממשלה אין זמן להשתין.

למה הוא התעקש על המשרד הזה, אנחנו רואים היום כשיש לנו את ערוץ 14, 24, רדיו גלי ישראל ובכל אמצעי אחר יש לנו שלוחה של הדוברות שלו, כמו עמית סגל ב12.

ואיכשהו כל זה קרה בלי שהוא שם לב שהוא מחלק הטבות לאלוביץ והחברים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

הוא מדבר על משרד התקשורת. בתקופה שבה שר התקשרות היה... נתניהו.

הוא התעקש מאוד על משרד התקשרות ולא ויתר עליו, למרות שלפי התיאורים שלו לראש ממשלה אין זמן להשתין.

למה הוא התעקש על המשרד הזה, אנחנו רואים היום כשיש לנו את ערוץ 14, 24, רדיו גלי ישראל ובכל אמצעי אחר יש לנו שלוחה של הדוברות שלו, כמו עמית סגל ב12.

ואיכשהו כל זה קרה בלי שהוא שם לב שהוא מחלק הטבות לאלוביץ והחברים.

images?q=tbn:ANd9GcSc-eBBLuRBlrOgjjiiLjH

• מצחיק 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

השאלה שלי - הוא לא מבין שזה חלק מהבעיה שלו? כשהוא ממנה שרים חסרי כל כישורים ויכולת למשרדים שלהם, אין להם שום כח להחליט על משהו, או לעמוד מאחורי ההחלטה, לכן הכל עולה למעלה? הוא לא מבין שהוא חלק גדול מהסיבה שזה כל כך דפוק?

וגם אם לא, והוא בטוח שהוא רק הקורבן (כרגיל), הוא לא מבין שהיה לו 15 שנה לשנות דברים? למנות אנשים יעילים למשרדים? לחתוך בירוקרטיה? אלו דברים שלוקח שנים לשנות, אבל היה לו את הזמן הזה!

קודם כל, 99% שהוא משקר.

גם כי זו תמיד הנחה סבירה כשמדובר בביבי ודבר שני, הוא כזה פרנואיד שאני בספק אם הוא באמת חותם על משהו שהוא לא קורא עד הסוף ו/או לא יודע בדיוק מה יש שם, כולל האותיות הקטנות.

הסיפור הזה שהוא מנסה למכור, כאילו הוא חותמת גומי, הוא אמין בדיוק כמו ה'אני עובד 17-18 שעות ביממה לטובת העם והמדינה'.

עכשיו, נסה לענות לעצמך על השאלה - הוא רחוק מלהיות טיפש, הוא יודע נהדר מה האיכות של האנשים שהוא ממנה.

מסקנה: זו הסיבה, לא התוצאה. הוא בונה את הדברים עקום רק כדי שאחר כך יהיה את מי להאשים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

אם יש לך זמן, זה לא תמיד מצרך זמין, אתה רואה את הכותרות ואתה חותם. די דומה למה שקורה בבנק. אתה הולך לבנק וצריך לחתום על הלוואה, צריך לראות שלא החתימו אותך על 5 מיליארד שקל או למשל שלא עשו לי הסכם שלום עם חיזבאללה משהו כזה.

אפשרות נוספת היא שאין לך זמן, ואז מביאים את זה, אומרים זה עבר את כל הצנרת ואתה חותם. אין לראש הממשלה אפשרות באמת להיכנס לזה

קודם כל כשאני חותם על מסמך אני קורא כל מילה (כולל אפילו את הספר שהבנק מחתים בפתיחת חשבון).

שנית, אם המערכת לא מתקפדת אתה ראש ממשלה מספיק שנים לשנות מה שצריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...