Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזכיר קצת את השכנים שלנו לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ברור. כל היהודים נאצים.

בעצם לא כולם, רק אלה שבארץ ישראל.

אלה שבגולה הם אנשים זהב.

הוא לא אמר את זה.

לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

מה שחשוב זה את מי האמירות האלה משרתות. צודק או לא, בסוף לדבר ככה לא מועיל למטרה שלו. כמו עם לזהות תהליכים. אם אתה רוצה שאנשים יתמכו בך אל תרמוז עליהם שהם בדרך להיות נאצים לא משנה מה הם עושים או חושבים שהם עושים.

למה לא? אם הם בדרך להפוך לנאצים, תגיד להם את זה כמה שיותר חזק. 

פורסם
לפני 42 דקות, ברווז כתב:

חצינו, חצינו. נפנפנו לה לשלום כשהיא עברה. מלמלנו לה משהו מתחת לשפם. אפילו לא נפנפה בחזרה.

היועמ"שית היא עובדת ציבור. אם יש לך בעייה תגיש תלונה. אם היא לא עשתה כלום סתום את הפה ותגיע לכנסת להצביע נגד האופוזיציה או משהו כזה.

מעניין, זה משנה קצת את התמונה כששמים את הכוחות ההפוכים, לא?

ובוא תראה קטע. 

מאז תחילת כהונת ממשלת הדמים הזו, יש איומים מפה ועד להודעה חדשה ממנה כלפי כל מי שלא מיישר איתה קו:

איומים על השופטים.

איומים על היועמ"שית. 

איומים על מנכלית רשות החברות לשעבר. 

איומים גם בתוך הקואליציה כלפי הקואליציה. 

איומים אחרים בתוך הקואליציה כלפי הקואליציה. 

ופעם אחת כשמישהו מהאופוזיציה מאיים בנקיטת כל פעולה חוקית, מישהו מתעצבן מזה. כאילו שזה צפוי ומקובל שהקואליציה משתוללת עם איומיה, אבל אסור שמשהו שרק נראה דומה יקרה מהצד השני. 

ולא, האיומים על היועמ"שית למשל לא דומים אפילו לאיומים של גולן על המפכ"ל. 

היועמ"שית מקבלת איומים בהדחה, כתרגיל, שמטרתו להחליש את כוח היועמ"ש ולחזק את הקואליציה. 

המפכ"ל קיבל איום על כך שהוא מתנהג בצורה הגובלת בפלילים אם לא לגמרי פלילית. 

אם כבר, אני יכול להגיד בלב שלם שאני מסכים עם משהו אחד שכתבת- בלי טיפת ציניות: 

אל תאיים. אם יש לך בעייה עם משהו, תעשה עם זה משהו. אם אין לך בעייה, סתום תטוסיק שלך ואל תפתח את הפה. האיומים האלו לא עוזרים לכלום. 

אני גיניתי בלייב את המטומטמים של ביבי שדיברו עליה כאילו היא חמאס, אז כל התגובה שלך לא רלוונטית אלי.

מאחל להם רק רע.

לפני 12 דקות, garicho כתב:

הוא לא אמר את זה.

למה לא? אם הם בדרך להפוך לנאצים, תגיד להם את זה כמה שיותר חזק. 

אהה הוא לא אמר את זה, אתה אומר.

נהדר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, garicho כתב:

אם הם בדרך להפוך לנאצים, תגיד להם את זה כמה שיותר חזק.

זה לא עובד ככה אם אתה רוצה שיקשיבו לך וילכו בדרך הנכונה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אני גיניתי בלייב את המטומטמים של ביבי שדיברו עליה כאילו היא חמאס, אז כל התגובה שלך לא רלוונטית אלי.

אז על מה אתה מתלונן בדיוק? 

על "חוסר שוויון" כלשהו? כי אין באמת כזה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 57 דקות, ברווז כתב:

אז על מה אתה מתלונן בדיוק? 

על "חוסר שוויון" כלשהו? כי אין באמת כזה. 

נעשה לך בפרקים הקודמים:

כאשר אדם שמתנדנד רואה דברים כאלה, הוא חוזר לביבי.

דודי אמסלם, ביטן, גוטליב ושאר הפחי אשפה של ביבי מקבלים ביקורת על ימין ושמאל (מוצדקת!) כשהם מדברים נגד עובדי ציבור, אבל כשיאיר גולן מדבר פעם אחר פעם האולפנים שותקים.

רשמתי מקודם כמה פעמים, סלורייד גם, אלה הדברים שייגרמו לביבי לקבל 70 מנדטים בבחירות הבאות.

רשמתי לפני כמה עמודים בבירור:

כל מי שרוצה החלפה של ביבי, פוליטיקאים, שחקנים, זמרים, אנשי תרבות, סוחרים וקבלנים, צריכים לסתום את הפה ולא לבלבל בשכל בתקשורת. לא עבר שבוע מאז שרשמתי את זה וכבר יאיר גולן יצא טמבל.

חבל שפינדר לא שלח לו את ההודעה שלי.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אהה הוא לא אמר את זה, אתה אומר.

נהדר.

אתה לא מבין שלא אמרתי את זה? וגם הוא לא אמר את זה? זאת בידיוק הבעיה, אתה קורא מה שאתה רוצה לקרוא, ולא מה שנאמר באמת. 

חבל. 

בלי קשר, אני יותר ויותר תוהה אם אתה יכול להיות ציוני ולשנוא את ישראל…

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

יאיר גולן מוכיח שאפשר לאיים שוב ושוב על איש ציבור אם אתה מהצד הנכון, ואף אחד לא יגנה באולפנים.

אני לא מחזיק מהמפכל יותר מדי והוא בובה על חוט אבל עדיין, חבר כנסת מאיים על השוטר מספר 1.

לאיים? שלח לו מכתב עם כדור בפנים? או שאמר לעובד ציבור שאם הוא לא יעשה את מלאכתו נאמנה הוא יאבד את התפקיד?

עריכה:

בהמשך למה שכתבתי לפני כמה עמודים, ובסוג של המשך לדברים של @SlowRide:

יאיר גולן המטומטם הביא עכשיו לביבי איזה 2-3 מנדטים. כל הכבוד טיפש.

לא הביא כלום, אפילו חצי מנדט. לאחד שמתנדנד זה לא משנה. לאחד שצועק ביבי המלך גם כאשר ביבי משתין לו על הראש זה גם לא משנה.

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

ברור. כל היהודים נאצים.

בעצם לא כולם, רק אלה שבארץ ישראל.

לא כולם. רק אלה שהצביעו לבן גביר וכמה אחרים. ולא נאצים. פשיסטים.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם

איך אתה מת על שינוי דעה בהתאם לדובר. סינטה ואגיו אתה.

לא יובל, מה שאתה עושה זה משחק הסימטריה המעוות שיצרו בימין, עמית סגל לדוגמה כבר הפך למומחה על בתחום. רק שאין כאן סימטריה, אין השווה בין חברת כנסת מהקואליציה שאומרת שהאויבים שלה הם ראשי מערכת הצבא ושנחלום על הקמת ועדת חקירה ממלכתית, אין הדבר דומה לשר בממשלה שטוען שמי שבכלל אשם בכל וקודם כל הם אנשי המשפט וגם הוא טוען שנחלום על ועדת חקירה ממלכתית, יאיר גולן אפילו לא חבר כנסת, הוא לא מחוקק חוקים, הוא גם לא אחראי לאסון הגדול ביותר של ישראל המודרנית. 

המפכ"ל הזה הוא בובה עלובה, כולם יודעים את זה, כולם אומרים את זה, אתה מבקש שנעשה את זה בלחישה בשם איזו סימטריה מעוותת

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Supertigre כתב:

לא יובל, מה שאתה עושה זה משחק הסימטריה המעוות שיצרו בימין, עמית סגל לדוגמה כבר הפך למומחה על בתחום. רק שאין כאן סימטריה, אין השווה בין חברת כנסת מהקואליציה שאומרת שהאויבים שלה הם ראשי מערכת הצבא ושנחלום על הקמת ועדת חקירה ממלכתית, אין הדבר דומה לשר בממשלה שטוען שמי שבכלל אשם בכל וקודם כל הם אנשי המשפט וגם הוא טוען שנחלום על ועדת חקירה ממלכתית, יאיר גולן אפילו לא חבר כנסת, הוא לא מחוקק חוקים, הוא גם לא אחראי לאסון הגדול ביותר של ישראל המודרנית. 

המפכ"ל הזה הוא בובה עלובה, כולם יודעים את זה, כולם אומרים את זה, אתה מבקש שנעשה את זה בלחישה בשם איזו סימטריה מעוותת

שטויות יפות.

פורסם
לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

אם אתה מאיים על המפכל דודי אמסלם יכול לאיים על היועמשית.

האמת שאתה צודק. 

כלומר ברור שהמניעים של הפוליטיקאים שונים לחלוטין והכל, ואני לא חושב שיש סימטריה במעשים.

אבל בדיבורים אין הבדל עקרוני בין ההתפרצויות של גולן על המפכל לאילו של אמלסם על היועמשית.

לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

ברור. כל היהודים נאצים.

נאצים זו מילה ריקה מתוכן חוץ. יש ישראלים שבהחלט אימצו אידיאולוגיה שהשורשים שלה זהים לשורשים של הנאציזם. בית משפט פה קבע של-"אם תרצו" יש מאפיינים פשיסטים או משהו בסגנון. קראתי בזמנו גם ראיונות עם המייסדים של התנועה. אחד מהם התלהב מכל מיני פילוסופים גרמניים מהמאה ה-19 שבדרך כלל לומדים עליהם בהקשרים של התפתחותה של הלאומיות האלימה בגרמניה. אחר כעס שבקורסים על לאומיות מלמדים רק גישות מודרניסטיות ולא תפיסות עולם אלטרנטיביות (שבחלקן האמינו גם אותם הפילוסופים הגרמניים).

אבל עזוב מושגים בומבסטיים. אני רוצה להאמין שלא יהיו אף פעם יהודים שיהללו את היטלר, למרות שהכל יכול להיות (גם רוסים שמסתובבים עם קעקועים של צלב קרס ומהללים אדם שרצה להפוך אותם לעבדים אני לא מבין, אבל הם בהחלט קיימים). אבל יש המון ישראלים גזענים. גם למה שלא יהיו? אין באמת משהו שונה בישראלים יהודים מכל עם אחר בעולם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

חג שמח

מחכה בסבלנות שרגב תראה את זה ותתעצבן על טלי שגנבה לה את הצומי. 

הולך להכין פופקורן.

:(

• אהבתי 1

פורסם

הנה משהו שאני לא מבין. 

על פי חוקי המדינה, יש 2 גופים שיכולים ותחת סמכותם להקים וועדת חקירה ממלכתית. 

הראשון, כמובן, הוא הכנסת. כן, בטח, רצים לעשות את זה. 

השני הוא "הוועדה לענייני ביקורת המדינה". 

image.thumb.png.2f75a567fc17501aa44e495bd94ad322.png

אני רק שאלה. 

למה עדיין לא קמה וועדת החקירה, מכח הסמכות שיש לחברי הוועדה? להבנתי יש שם רוב פוטניאלי. 

image.png.85ec53eca155df2bd150516601f86f73.png

• תוכן חדש...