Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ככה נראה אדם שמאמין בצדקת הדרך ולא מבין שמנצלים את המוטיבציה שלו נגדו. בגלל זה הוא איש צבא טוב, אבל לא פוליטיקאי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יאיר גולן אולי טוב במעשים. אבל בכול השאר הוא פשוט פח וטמבל. כמות הטעויות שהוא עושה פעם אחר פעם היא מדהימה.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

יאיר גולן מוכיח שאפשר לאיים שוב ושוב על איש ציבור אם אתה מהצד הנכון, ואף אחד לא יגנה באולפנים.

אני לא מחזיק מהמפכל יותר מדי והוא בובה על חוט אבל עדיין, חבר כנסת מאיים על השוטר מספר 1.

זה לא שהוא איים "באלימות". זה לא שהוא איים "לפטר אותו". 

אסביר. 

האיום הוא על נקיטת הליכים משפטיים, שיביאו לתוצאה. 

הצד "הלא נכון", בפראפראזה למה שכתבת, לרוב מאיים בהדחה ישירה\פיטורים ישירים, ללא קשר לחוק במדינה או למה שטוב למדינה. 

יחי ההבדל הקטן.

לו מישהו מ"הצד הנכון" היה מאיים לפטר \ להדיח שר או איש ציבור אחר, במיוחד מישהו שנמצא בעמדת שומר סף, אל תדאג. הגינויים היו מקיר לקיר. לו היו מאיימים לפטר מישהו שנתפס כאיש אמין, ולא שקרן (לא הכיר את חני, למרות שהיה לו קשר חברי איתה. 2 ציטוטים שלו שסותרים זה את זה. למשל) או "נאמן לשליט", היה בלגאן רבתי והתקשורת הייתה רצה לגנות את זה. 

מה לעשות, שמפכ"ל המשטרה הוא לפי כל מה שידוע לציבור אחד מהחAרוT היותר גדולים במדינה. במיוחד כשהוא יושב על ארגון שיש לו כח, וכולו רקוב לטובת השר הממונה עליו ו\או לטובת עצמם כי הם אלוהים.

• אהבתי 4

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הוא צודק לחלוטין במה שהוא אומר. בכלל, כל מה שהוא אמר עד עכשיו, אפילו אם נתפס מוגזם בזמנו, התברר כנכון. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

לא יודע אם הדברים של יאיר גולן יועילו או יזיקו לו מבחינה אלקטורלית. לא ממש משנה. זה לא שהוא הולך להיות ראש ממשלה.

מבחינת התוכן? לפני שנתיים כנראה שהייתי טוען שהוא מהלך אימים על עובד ציבור ושזו התנהגות פסולה אם לא פלילית.

אבל היום? יש לנו שר משטרה פאשיסט שהחוק לא מעניין אותו ודמוקרטיה היא לא ערך חשוב בעיניו. והוא מינה מפכל עושה דברו, עבד נרצע.

נגיד שוב בשביל להדגיש: המשטרה שהיא הזרוע לאכיפת החוק, הפכה כפופה לפאשיסט עבריין שאין לו חוק.

אנחנו רגע לפני נקודת אל חזור, אם לא חצינו אותה כבר.

לפיד, גנץ ואייזנקוט, משחקים לפי החוקים ״הישנים״ בזמן שהקואליציה הזו לא שמה קצוץ על חוקים, מנהל תקין ושאר זוטות.

גולן לפחות מנסה לשחק קצת מלוכלך, אבל הוא לא מנוסה במשחק הזה ואין לו סיכוי מול המכונה. כולם גינו אותו כשהוא ״זיהה תהליכים״ ואף אחד לא התנצל כשהתהליכים הפכו למציאות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יובל, אם אני קורא לעובד שלי ואומר לו שאם יגנוב מהלקוחות אני אגיש נגדו תלונה במשטרה זה איום?

הוא אומר למפכ"ל שאם לא ימלא את תפקידו כפי שמפכל צריך למלא את תפקידו הדבר יטופל בחומרה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

לא יודע אם הדברים של יאיר גולן יועילו או יזיקו לו מבחינה אלקטורלית. לא ממש משנה. זה לא שהוא הולך להיות ראש ממשלה.

מבחינת התוכן? לפני שנתיים כנראה שהייתי טוען שהוא מהלך אימים על עובד ציבור ושזו התנהגות פסולה אם לא פלילית.

אבל היום? יש לנו שר משטרה פאשיסט שהחוק לא מעניין אותו ודמוקרטיה היא לא ערך חשוב בעיניו. והוא מינה מפכל עושה דברו, עבד נרצע.

נגיד שוב בשביל להדגיש: המשטרה שהיא הזרוע לאכיפת החוק, הפכה כפופה לפאשיסט עבריין שאין לו חוק.

לפיד, גנץ ואייזנקוט, משחקים לפי החוקים ״הישנים״ בזמן שהקואליציה הזו לא שמה קצוץ על חוקים, מנהל תקין ושאר זוטות.

גולן לפחות מנסה לשחק קצת מלוכלך, אבל הוא לא מנוסה במשחק הזה ואין לו סיכוי מול המכונה. כולם גינו אותו כשהוא ״זיהה תהליכים״ ואף אחד לא התנצל כשהתהליכים הפכו למציאות.

איך אתה מת על שינוי דעה בהתאם לדובר. סינטה ואגיו אתה.

המפכל הוא עובד ציבור נקודה. יש לך בעיה תגיש תלונה, אם הוא לא עשה כלום סתום את הפה ותגיע לכנסת להצביע נגד הקואליציה (בהצבעה האחרונה היה 51 נגד, נראה לי היה חסר לאופוזיציה כמה).

אם אתה מאיים על המפכל דודי אמסלם יכול לאיים על היועמשית.

לפני 21 דקות, garicho כתב:

הוא צודק לחלוטין במה שהוא אומר. בכלל, כל מה שהוא אמר עד עכשיו, אפילו אם נתפס מוגזם בזמנו, התברר כנכון. 

ברור. כל היהודים נאצים.

בעצם לא כולם, רק אלה שבארץ ישראל.

אלה שבגולה הם אנשים זהב.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

ותגיע לכנסת להצביע נגד הקואליציה

אתה מזכיר לי את הסצינה בספר בעל זבוב, כשחזרזיר נפנף עם הקונכיה ביד בשביל לקבל זכות דיבור לפי החוק, בזמן שנער אחר דרדר עליו סלע והרג אותו.

האופוזיציה משחקת לפי החוק, מול קואליציה שמדרדרת עלינו סלעים ושמה ז*ן על החוק.

אבל העיקר זה שאני צבוע שמתהפך כמו סטייק. חנה בבלי של הפורום אתה.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אתה מזכיר לי את הסצינה בספר בעל זבוב, כשחזרזיר נפנף עם הקונכיה ביד בשביל לקבל זכות דיבור לפי החוק, בזמן שנער אחר דרדר עליו סלע והרג אותו.

האופוזיציה משחקת לפי החוק, מול קואליציה שמדרדרת עלינו סלעים ושמה ז*ן על החוק.

אבל העיקר זה שאני צבוע שמתהפך כמו סטייק. חנה בבלי של הפורום אתה.

אם אני הסימן לנימוס של הפורום אתה איבדת קשר למציאות חבר.

הקואליציה זבל, אבל זה לא סותר את זה שאתה תומך בזה שחבר כנסת יאיים על נבחר ציבור.

כשביבי יילך, ואמסלם יאיים מהאופוזיציה, אתה תצעק לועדת חקירה נגדו. פוזיציה.

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

גולן לפחות מנסה לשחק קצת מלוכלך, אבל הוא לא מנוסה במשחק הזה

גולן משחק מלוכלך בדיוק כמו שג'רי דיבר מלוכלך במיטה להיא בפרק ההוא בסיינפלד...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

איבדת קשר למציאות חבר.

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

הקואליציה זבל

זה מצחיק כי מבין שנינו יש אחד שהצביע לקואליציה הזבל (כלשונך) ואחד שהזהיר מפני הסכנה שבקואליציה הזו. אז מי מחובר למציאות?

ואתה עדיין מתעקש לא לראות את המציאות: דורש שהאופוזיציה תתייצב עם סכין לקרב אקדחים מול הקואליציה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 49 דקות, garicho כתב:

מה שחשוב זה את מי האמירות האלה משרתות. צודק או לא, בסוף לדבר ככה לא מועיל למטרה שלו. כמו עם לזהות תהליכים. אם אתה רוצה שאנשים יתמכו בך אל תרמוז עליהם שהם בדרך להיות נאצים לא משנה מה הם עושים או חושבים שהם עושים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

חצינו, חצינו. נפנפנו לה לשלום כשהיא עברה. מלמלנו לה משהו מתחת לשפם. אפילו לא נפנפה בחזרה.

לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

המפכל הוא עובד ציבור נקודה. יש לך בעיה תגיש תלונה, אם הוא לא עשה כלום סתום את הפה ותגיע לכנסת להצביע נגד הקואליציה (בהצבעה האחרונה היה 51 נגד, נראה לי היה חסר לאופוזיציה כמה).

אם אתה מאיים על המפכל דודי אמסלם יכול לאיים על היועמשית.

היועמ"שית היא עובדת ציבור. אם יש לך בעייה תגיש תלונה. אם היא לא עשתה כלום סתום את הפה ותגיע לכנסת להצביע נגד האופוזיציה או משהו כזה.

מעניין, זה משנה קצת את התמונה כששמים את הכוחות ההפוכים, לא?

ובוא תראה קטע. 

מאז תחילת כהונת ממשלת הדמים הזו, יש איומים מפה ועד להודעה חדשה ממנה כלפי כל מי שלא מיישר איתה קו:

איומים על השופטים.

איומים על היועמ"שית. 

איומים על מנכלית רשות החברות לשעבר. 

איומים גם בתוך הקואליציה כלפי הקואליציה. 

איומים אחרים בתוך הקואליציה כלפי הקואליציה. 

ופעם אחת כשמישהו מהאופוזיציה מאיים בנקיטת כל פעולה חוקית, מישהו מתעצבן מזה. כאילו שזה צפוי ומקובל שהקואליציה משתוללת עם איומיה, אבל אסור שמשהו שרק נראה דומה יקרה מהצד השני. 

ולא, האיומים על היועמ"שית למשל לא דומים אפילו לאיומים של גולן על המפכ"ל. 

היועמ"שית מקבלת איומים בהדחה, כתרגיל, שמטרתו להחליש את כוח היועמ"ש ולחזק את הקואליציה. 

המפכ"ל קיבל איום על כך שהוא מתנהג בצורה הגובלת בפלילים אם לא לגמרי פלילית. 

אם כבר, אני יכול להגיד בלב שלם שאני מסכים עם משהו אחד שכתבת- בלי טיפת ציניות: 

אל תאיים. אם יש לך בעייה עם משהו, תעשה עם זה משהו. אם אין לך בעייה, סתום תטוסיק שלך ואל תפתח את הפה. האיומים האלו לא עוזרים לכלום. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

את הקו שעובר דרך כל התנהלות הממשלה אפשר לסכם כך - התנהג כבריון, התבכיין על בריונות. 

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל זה לא סותר את זה שאתה תומך בזה שחבר כנסת יאיים על נבחר ציבור.

המפכל הוא לא נבחר ציבור (וגם שר הוא לא נבחר ציבור) אלא עובד ציבור.

ואם עובד ציבור מועל בתפקידו הוא משלם על זה. זה מה שנאמר וזה נכון ב 100%. גם למפכל, גם ליועמשית וגם לעובד מזנון הכנסת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...