Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

הדבר היחידי שאני מגיע למסקנה שצריך לעשות זה להפסיק לתת לביבי פלטפורמה.

לא להפגין. לא להתעסק באישתו. לא לפרסם תחקירים. כלום. כשהוא בא לנאום עם בדיחות קרש שגנב מאסף אשתר - לתת לו, לא לשאול שאלות, כלום.

וכן, זה לא יאפשר לו יותר להתבכיין שהוא נרדף, ישראל הרביעית, הקורבן האמיתי של ה7.10, השואה וגירוש ספרד וכו'. ואני לא יודע אם זה יעזור, אבל אולי כן. לפחות אם עוד יהיו בחירות בישראל.

בול.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אתה באמת חושב שטיפוס כזה באמת היה כפסע מלהצביע נגד ביבי?

יש לי גשר למכור לך, משומש כמו חדש, מרופא.

IMG_9574.jpeg

הגרעין שלו לא מתעניין בפלטפורמות שלך.

חלק גדול מהם בכלל לא מחזיקים טלוויזיה בבית.

המהנדסים הימניים הדתיים שעובדים איתי, אם יש להם טלוויזיה בבית היא על ערוץ 14.

אחד שאין לו טלוויזיה, צופה בפטריוטים בטלפון, במשרד תוך כדי עבודה ואני שומע אותו מתפקע מצחוק.

אם הם שומעים רדיו, זה גלי ישראל או קול ברמה.

מקבלים פושים בטלפון מערוצי טלגרם של עמית סגל או כל מני מעריצים של יאיר נתניהו.

לדבר איתם זה שיח חרשים.

אבל אתה יודע מה הבאת פה? בדיוק את הביביסטים שאנחנו מדברים עליהם. הם לא קהל היעד שלך. גם לא המהנדס הדתי שרואה רק ערוץ 14.

אתה צריך את הבן אדם שרואה ערוץ 12, מקלל ואומר "כוס אמא של כולם שם" והולך לאכול ארוחת ערב בעצבים. זה הבן אדם שאתה יכול למשוך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אתה צריך את הבן אדם שרואה ערוץ 12, מקלל ואומר "כוס אמא של כולם שם" והולך לאכול ארוחת ערב בעצבים. זה הבן אדם שאתה יכול למשוך.

לכאורה אתה צודק, וכמובן לא יכולתי לעשות סקר, אבל לא נתקלתי באף אדם כזה בחיים האמיתיים בשנתיים האחרונות.
בטוקבקים -- כן, אבל מאד מאד נדיר, ואצל חצי מהם השפה היתה מוזרה עד כדי שאני כבר לא בטוח אם זה היה אדם או בוט אירני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

הדבר היחידי שאני מגיע למסקנה שצריך לעשות זה להפסיק לתת לביבי פלטפורמה.

לא להפגין. לא להתעסק באישתו. לא לפרסם תחקירים. כלום. כשהוא בא לנאום עם בדיחות קרש שגנב מאסף אשתר - לתת לו, לא לשאול שאלות, כלום.

וכן, זה לא יאפשר לו יותר להתבכיין שהוא נרדף, ישראל הרביעית, הקורבן האמיתי של ה7.10, השואה וגירוש ספרד וכו'. ואני לא יודע אם זה יעזור, אבל אולי כן. לפחות אם עוד יהיו בחירות בישראל.

זה מה שאני אומר הרבה זמן. העיסוק במשפחה הזאת זה מה שנותן להם את הכח וזה מתוכנן לעבוד ככה. יש נרטיב של ראש ממשלה חזק מהימין שרוב העם בחר והאליטות השמאלניות ששולטות במוסדות המדינה מרגישות מאויימות בגללו ויוצאות נגדו. ככה כל מה שהמתנגדים שלו עושים רק מחזק את הנרטיב אצל התומכים שלו.

בפועל יש ראש ממשלה שמתעסק המון שנים בהישרדות ומתחמק ממשפטים, האחראי הראשי למדיניות ההכלה וכסף תמורת שקט, חמאס הוא נכס וכו' שהוביל את המדינה לאסון הכי גדול בתולדותיה. זה הנרטיב שצריך לקדם וזה לא מסובך במיוחד כי זה האמת וזה מגובה בעובדות במקום להתעסק במשפחה המנותקת הזאת ולספק לאשמים במצב מיסוכי עשן והסחות דעת מהנזקים שהם גרמו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

לכאורה אתה צודק, וכמובן לא יכולתי לעשות סקר, אבל לא נתקלתי באף אדם כזה בחיים האמיתיים בשנתיים האחרונות.
בטוקבקים -- כן, אבל מאד מאד נדיר, ואצל חצי מהם השפה היתה מוזרה עד כדי שאני כבר לא בטוח אם זה היה אדם או בוט אירני.

יש המון כאלה, הם פשוט לא מדברים על פוליטיקה יותר מדי כי הם לא ביביסטים/אנטיביביסטים/קפלניסטים/מעניין אותם יותר מדי להביע את דעתם.

אז אתה שומע את הביביסט שעושה רעש.

על הטוקבקים אין לי מה להגיב כי זה הכל בוטים משני הצדדים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

תקיפת נמלים זה משהו שמצטלם טוב, תקיפת מאגרי נפט זה נחמד.

ישראל צריכה להחליט האם היא מקבלת טפטופים מתימן ל20 שנה הקרובות או שהיא שוברת את הכלים. דיבורים של "וואי וואי מה נעשה לכם" לא עוזרים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

תקיפת נמלים זה משהו שמצטלם טוב, תקיפת מאגרי נפט זה נחמד.

ישראל צריכה להחליט האם היא מקבלת טפטופים מתימן ל20 שנה הקרובות או שהיא שוברת את הכלים. דיבורים של "וואי וואי מה נעשה לכם" לא עוזרים.

לישראל אין אסטרטגיה. לא מול החותים. לא מול סוריה. לא מול לבנון. לא מול עזה. פשוט אין. אין שום דבר שקרה גם לא בשנה האחרונה שהוא תוצאה של תכנון קדימה, מחשבה על מה שיקרה אחרי, משהו. כלום. אז כנראה שצריך להתרגל לטפטופים.

• אהבתי 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באופן כללי מסכים איתך, אבל השאלה האם צריך כרגע אסטרטגיה ולא לייצר פשוט תחושת בעל הבית השתגע.

במקום מבצעים יקרים ומסובכים במרחק גדול, אולי שיגור טיל חזרה 5 דקות אחרי פגיעה לנקודה משמעותית? תפיל להם על איזה בניין פרלמנט או משהו. משהו שיגבה מהם דם ולא רק משאבים.

כמו שלבנון נרגעו רק אחרי שהתהפכת עליהם.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

לישראל אין אסטרטגיה. לא מול החותים. לא מול סוריה. לא מול לבנון. לא מול עזה. פשוט אין. אין שום דבר שקרה גם לא בשנה האחרונה שהוא תוצאה של תכנון קדימה, מחשבה על מה שיקרה אחרי, משהו. כלום. אז כנראה שצריך להתרגל לטפטופים.

ברשותכם אמליץ על גישה מעודנת משהו של ׳פולנייה יושבת בחושך׳.

מדינת ישראל על משאביה המוגבלים, אינה יכולה להיות ערוכה לכל איום ולהחזיק בתכנית מגירה לתגובה/התנהלות לכל/בכל תרחיש (רמז, השוואה קלה בין התנהלות המעצמה החזקה בעולם לבין ישראל בשקלול גודל האוכלוסייה, הכח הצבאי, ההשפעה הבין-לאומית, היקף וגודל האיומים וכו׳, לנו פר קפיטה אין במה להתבייש).

השאיפה להצלחה בכל אירוע, בין טקטי ובין אסטרטגי - מובנת ומוסכמת, אך למרבה הצער, מדי פעם יהיו כשלונות - כואבים יותר או פחות.

עכשיו, יש כאן לא מעטים שמהתבטאותם ניכרת השכלה ואינטליגנציה.

וכאן נשאלת השאלה מהי תרומת מרביתנו להצלחת המדינה, הצבא, החברה ועוד, מלבד קיטורים פולניים.

כן, כולנו משלמי מיסים, משרתים במילואים ועושים כהנה וכהנה, אך עדיין במרבית המקרים - יושבי יציע.

אתה ייבגני שהחתול שלו יכול להחליף את המלך/מנהיג עליון/צורר/מחק את המיותר, מוכשר בהרבה מהחתול ולכן עולה בהרבה על המכונה כאן סגול. למרות זאת, אתה מעדיף לעשות לביתך כהייטקיסט במקום להקדיש חלק מכשרונותיך לשיפור וחיזוק. לדוגמא, מעורבות פוליטית אקטיבית, העלאת רעיונות בפורומים מתאימים לעיצוב אסטרטגיה, מתן פתרונות לאיומים צבאיים וכו׳.

היות ומדובר כאן בפורום מוטורי, אי אפשר שלא להזכיר שמרבית הנהגים סבורים שהם טובים מהממוצע (בארה״ב 93% סבורים כך), לא יהא זה מופרך מדי להניח שמרבית המגיבים סבורים שהיו מוצלחים יותר מהמחזיקים כרגע בהגאי המדינה.

אין לי חלילה דבר וחצי דבר נגדך ייבגני, העלאת שמך נועדה ע״מ להבהיר את טענתי.

מזג האוויר ממש מזמין כרגע, זה הזמן לצאת החוצה ולהתאוורר ולאמץ גישה מעט יותר חיובית.

סופ״ש רגוע 💪  

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 28 דקות, waterman כתב:

ברשותכם אמליץ על גישה מעודנת משהו של ׳פולנייה יושבת בחושך׳.

מדינת ישראל על משאביה המוגבלים, אינה יכולה להיות ערוכה לכל איום ולהחזיק בתכנית מגירה לתגובה/התנהלות לכל/בכל תרחיש (רמז, השוואה קלה בין התנהלות המעצמה החזקה בעולם לבין ישראל בשקלול גודל האוכלוסייה, הכח הצבאי, ההשפעה הבין-לאומית, היקף וגודל האיומים וכו׳, לנו פר קפיטה אין במה להתבייש).

השאיפה להצלחה בכל אירוע, בין טקטי ובין אסטרטגי - מובנת ומוסכמת, אך למרבה הצער, מדי פעם יהיו כשלונות - כואבים יותר או פחות.

עכשיו, יש כאן לא מעטים שמהתבטאותם ניכרת השכלה ואינטליגנציה.

וכאן נשאלת השאלה מהי תרומת מרביתנו להצלחת המדינה, הצבא, החברה ועוד, מלבד קיטורים פולניים.

כן, כולנו משלמי מיסים, משרתים במילואים ועושים כהנה וכהנה, אך עדיין במרבית המקרים - יושבי יציע.

אתה ייבגני שהחתול שלו יכול להחליף את המלך/מנהיג עליון/צורר/מחק את המיותר, מוכשר בהרבה מהחתול ולכן עולה בהרבה על המכונה כאן סגול. למרות זאת, אתה מעדיף לעשות לביתך כהייטקיסט במקום להקדיש חלק מכשרונותיך לשיפור וחיזוק. לדוגמא, מעורבות פוליטית אקטיבית, העלאת רעיונות בפורומים מתאימים לעיצוב אסטרטגיה, מתן פתרונות לאיומים צבאיים וכו׳.

היות ומדובר כאן בפורום מוטורי, אי אפשר שלא להזכיר שמרבית הנהגים סבורים שהם טובים מהממוצע (בארה״ב 93% סבורים כך), לא יהא זה מופרך מדי להניח שמרבית המגיבים סבורים שהיו מוצלחים יותר מהמחזיקים כרגע בהגאי המדינה.

אין לי חלילה דבר וחצי דבר נגדך ייבגני, העלאת שמך נועדה ע״מ להבהיר את טענתי.

מזג האוויר ממש מזמין כרגע, זה הזמן לצאת החוצה ולהתאוורר ולאמץ גישה מעט יותר חיובית.

סופ״ש רגוע 💪  

אנחנו קטנים אבל יצירתיים 

אם הם מפריעים לשייט אז למה ספינות שלהם עדיין שטות שם?

הרי לא בשביל זה קנינו צוללות?

אם הם יורים אז למה המנהיגים שלהם עוד חיים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שגם לארה"ב אין ממש אסטרטגיה מול החותים, אחרת מזמן היינו שומעים שהציפציף הזה שלהם שמדבר אחרי כל שיגור התאדה באיזו תקיפה.

אם בתגובה נירה טיל לתימן שיהרוג 30 תימנים בכל פעם כי הגנה אווירית אין להם, מהר מאד נקבל סנקציות מכל העולם וזה רק יחזק את האויב.

צריך פה משהו מתוחכם, אולי להרעיל להם את הגת.

פורסם (נערך)

מדוע לא מצליחים ליירט את הטילים התימניים? מה? זה כי הטיל עושה סילסולים באוויר? 🙃

רגע ברצינות עכשיו- בסירטונים של "2 ירוטים שכשלו" זה לא המיירטים של כיפת ברזל? מה לזה וליירוט טיל בליסטי?(אני מבין שזה המעגל האחרון אחרי שהחץ כושל/מייצר רסיסים גדולים מידי) לפי הסירטון רואים שהמיירט סובל מפינג גבוה.
בטוח מיטב המוחות עובדים נון סטופ על דרכים לשיפור זמני התגובה והדיוק של המיירטים נגד איומים חדשים שצצים ככל שעובר הזמן- גם הצד השני מבצע חקר ביצועים על כל שיגור שכשל.
עד שלא יטפלו באיראנים זה רק יחמיר משנה לשנה :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעתיים, waterman כתב:

אין לי חתול, בעיה.

..

הבעיה היא לא עם זה שלישראל אין אסטרטגיה ומענה *לכל* דבר, אלא זה שאין לה אסטרטגיה באף תחום. ההצלחות במלחמה בשנה האחרונה יכולות לבלבל ולייצר תחושה אחרת. אבל אפילו מבצע הביפרים הוא לא אסטרטגיה, אלא טקטיקה. ואת זה אפשר להרחיב לתחומים אחרים. לישראל אין אסטרטגיה בתחבורה, אין אסטרטגיה בדיור, אין אסטרטגיה בהתמודדות עם אסונות טבע צפויים כמו רעידות אדמה, אין בחינוך, ברפואה. בכלום. ואני אומר "ישראל" אבל אני בעצם מסלף את המציאות. לליכוד אין אסטרטגיה בשום תחום. לכן המפלגה גם לא טרחה לפרסם מצע במשך כמה מערכות בחירות. ולכן גם עכשיו אף אחד לא באמת יודע מה בעצם אנחנו רוצים שיקרה בעזה - כשאנחנו כבר שנה שם וכו'. וכמובן, רמה מתחת לזה, לליכוד אין אידיאולוגיה. וכמו שכבר כתבתי כאן בעבר, אני חושב שהמצב בישראל כ"כ רע, שבלי ההייטק היינו חיים עכשיו בכלליות בערך ברמה של עזה.

עכשיו, למפלגות אחרות דווקא יש אידיאולוגיה ורעיונות ארוכי טווח שאתה יכול לראות בהם אסטרטגיה, בין אם מסכימים איתם לבין אם לאו. יאיר לפיד כותב המון בנושא. עם כל הביקורת שלי עליו, הוא כן אומר דברים, לפחות בתחום המדיני. לאנשים כמו אביר קרא יש בתחומים אחרים. לשקד לסמוטריץ', רוטמן ועוד אנשים אחרים שאני מתעב יש. גם לזהבה גלאון ואחרים. רק לסגול אין (וכמובן כמה מהסובבים אותו, כמו מירי רגב, שאני זוכר שרצתה בכלל לבנות קריירה פוליטית ב"עבודה"). אלא אם אתה רואה בהאחזות בשלטון, תוך בכי על זה שזו טובה אישית שהוא עושה למדינה ולעם ישראל, אסטרטגיה ואידיאולוגיה - גם לגיטימי אני מניח. 

מעבר לזה, הפסיב אגרסיב שלך חביב וגנרי כמו כל פסיב אגרסיב אחר. אין לי סיבה אמיתית למעורבות פוליטית אקטיבית. יש מגוון אנשים בתחומים שונים ומשונים שמציעים רעיונות טובים שאני מסכים איתם. חלק בימין. חלק בשמאל. משום מה, אף אחד לא בליכוד.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, hwgeek כתב:

מדוע לא מצליחים ליירט את הטילים התימניים? מה? זה כי הטיל עושה סילסולים באוויר? 🙃

רגע ברצינות עכשיו- בסירטונים של "2 ירוטים שכשלו" זה לא המיירטים של כיפת ברזל? מה לזה וליירוט טיל בליסטי?(אני מבין שזה המעגל האחרון אחרי שהחץ כושל/מייצר רסיסים גדולים מידי) לפי הסירטון רואים שהמיירט סובל מפינג גבוה.
בטוח מיטב המוחות עובדים נון סטופ על דרכים לשיפור זמני התגובה והדיוק של המיירטים נגד איומים חדשים שצצים ככל שעובר הזמן- גם הצד השני מבצע חקר ביצועים על כל שיגור שכשל.
עד שלא יטפלו באיראנים זה רק יחמיר משנה לשנה :-(.

לפי מה שאני זוכר דיברו על כך שהיא יכולה ליירט גם טילים בליסטיים, הקטע זה שהטווח שלה יותר קטן ממערכות כמו החץ ככה שזה לא הפתרון האידיאלי.

יכול להיות גם שגילו מאוחר/החליטו לחסוך בטילי חץ יקרים. לך תדע מה האמת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שמצליחים ליירט לא רע בכלל, פשוט אין 100% הצלחה בתחום הזה. הם כל הזמן מנסים ומנסים, הגיוני שבסוף משהו מזה יצליח.

פורסם

צריך גם לחשוב על זה שיום אחד זה יכול ליהיות גם בעל ראש כימי/ביולוגי שמשוגר ככה ע"י קבוצה כזו או אחרת ולא בצורה רישמית מאיראן.
מפחיד :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...