Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, RK כתב:

אגב, אם באמת החתימו אותם בבתי חולים מבלי שהם קבעו את הפגישה שם, זאת עבירה אתית ולזה כבר עתה יש פתרון בחוק.

התחלתי מהסוף בכוונה. כן. זה. 

לפני 17 דקות, RK כתב:

אף אחד לא הכריח אף אחד לחתום במקרה הזה. זה שהם מתחרטים עכשיו ומנצלים כל פרצה כדי לחמוק מעסקה שלפחות על פניו, לא באמת עושקת אף אחד בניגוד לנטען, זאת בעיה בפני עצמה. לא יודע איך חוק, כל חוק שהוא, אמור לעצור את זה.

למיטב הבנתי דיברו על לבדוק את הנתונים, שזה התקדמות, ולא על חוק לעצירה של זה. 

לא הכריחו אותם לחתום, אבל גם לא ממש הציגו להם אפשרויות אחרות והם לא ביצעו השוואת מחירים ממה שהצלחתי להבין. ממש לא משוכנע שהם מנצלים פרצות כדי לחמוק מעסקה, אבל- אין לי מידע. 

לפני 17 דקות, RK כתב:

לגבי סכומים סבירים או לא, היית עצמאי. תמיד יהיה מי שיגיד שאתה מרוויח יותר מדי על חשבונו, בין אם אתה בקושי סוגר את החודש ובין אם אתה מיליארדר.

נכון וחצי. 

אבל אם אני מגיע למישהו שנמצא במצוקה, ומציע לו את שירותי בלי שיוכל לפחות לבדוק מה אני מציע ובאיזו עלות, ואיך המחיר שלי משתווה לממוצע בשוק לכל הפחות, ומדרבן אותו לקחת את שירותי כאן ועכשיו- מבחינתי כשלתי, וזו לא עסקה. זה לא דבר שאני מוכן לעשות. כך נהגתי כעצמאי (סחתיין על הזיכרון שלך) וכך אני ממשיך לנהוג- בהוגנות, לכל הכיוונים. 

עסקה זה כשהלקוח מבין מה הוא מקבל, ויודע מה הוא משלם, כשהובהרו לו כל השאלות לשביעות רצונו. מפה זו החלטה שלו ושלו בלבד. יש כמה כשלים במצב שתואר בכתבה בקטע הזה. 

כעצמאי הייתי מטומטם, וניסיתי לחסוך ללקוחות שלי כסף שהם לא היו חייבים להוציא. אני! שכנעתי לקוח לא לרכוש! את המוצר שלי, במעמד ההתקנה- כשכבר הגעתי לבית בשביל הביצוע כי הוא לא היה צריך אותו (בדקתי...) במקרה אחד; ניסיתי לעזור טלפונית ללקוחה אחרת כדי לחסוך תשלום הגעת טכנאי במקרה אחר; עוד כמה כאלו על הדרך. 

אז כן, הייתי עצמאי ותמיד יהיה למישהו משהו להגיד על כמה שאני מרוויח עליו. לא מתווכח עם האקסיומה הזו.

אני כן סה"כ מנסה לישון בשקט. גם ככה קשה לי לישון בגלל בעיות סתמיות ורגילות, לא צריך להוסיף קשיים של מצפון לא שקט.

Just now, Night Driver כתב:

דווקא במקרה של תאונות דרכים כן. שכר הרחה קבוע ונגבה מחברת הביטוח.

לכל כלל יש יוצא מהכלל אתה יודע :LOL:

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אין לך שום מושג אם באמת דברים קרו ככה. עצם השימוש שלך במילה עוכרי דין מראה את זה, וזה בסדר - הרי אנחנו חארות ביי דיפולט, עד הרגע שאתם צריכים אותנו ובאים בבכי, וכלה ברגע שהעניינים נרגעו, ואז צצות כתבות כגון זו ופוסטים כגון שלך. 

אותם אנשים נדרשו לשירות באותו רגע, קיבלו אותו, התחרטו לאחר מכן ולאור הלך הרוח הציבורי וכנראה איזשהו קשר עם כתב, או טינה אישית של הכתב, בצירוף עוד הצעת חוק שנועדה להסיט אש מהמהפכה המשפטית שמנסים להיות, נולדה כתבה. לא יותר ולא פחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, RK כתב:

אין לך שום מושג אם באמת דברים קרו ככה.

נכון. אני לא יודע. כבר אמרתי את זה קודם. 

נשמע ככה, ודעתי מבוססת על כך. 

טכנית, אם לא היית שם, גם לך אין מושג אמיתי- הלא כן?

לפני 19 דקות, RK כתב:

עצם השימוש שלך במילה עוכרי דין מראה את זה, וזה בסדר - הרי אנחנו חארות ביי דיפולט, עד הרגע שאתם צריכים אותנו ובאים בבכי, וכלה ברגע שהעניינים נרגעו, ואז צצות כתבות כגון זו ופוסטים כגון שלך. 

לא לגמרי, לא מדוייק, ולא ביאור מוחלט של כוונתי. 

אני לצערי נזקקתי לעורך דין לפני זמן מה. הגענו להסכמות וסיכומים, אבל תמורה ממשית, לא הצלחתי לקבל. 

אני לא קורא לאותו עו"ד ספציפי חRא. לא מכיר אותו ואת יכולתיו מספיק טוב בשביל לקרוא לו ככה. 

לא באתי בבכי ולא יצאתי בבכי. כן יצאתי מאוכזב. קורה. 

אני מעריך מאד את מערך סוללת העו"ד של המחאה, למשל. הבעייה היחידה שלי איתם היא שהם נחוצים מלכתחילה.

אבל, כששומעים סיפורי זוועות כמו זה שעלה לתשקורת, נו- מה לעשות. מציף תחושות מאד לא נוחות, פלוס הסמנטיקה השלילית לגבי המקצוע הספציפי הזה קיימת בכל העולם. זה לא רק אני ככה מנייאק מדבר כמו חולרה על אנשים עובדים. 

ואתה יודע מה, ניתן לתביעה גם עוד משהו. (עו"ד משהו? :LOL:)

כל התשקורת בארץ, מגמתית. לאיזה כיוון, זה כבר עניין לדיון ארוך ואחר. 

אני משוכנע שגם הכתבה הזו מגמתית, לכיוון כלשהו. איזה? לא יודע. לא נכנס לזה. למרות שנראה לי שאתה פגעת בול בהמשך.

אז מוסיף סקפטיות לניתוח האישי שלי של מה שקראתי, ויורד ברשותך מהעץ- מקווה שיתבררו יותר פרטים ואז אוכל לגבש דיעה מוצקת יותר. 

לפני 19 דקות, RK כתב:

וכנראה איזשהו קשר עם כתב, או טינה אישית של הכתב, בצירוף עוד הצעת חוק שנועדה להסיט אש מהמהפכה המשפטית שמנסים להיות, נולדה כתבה. לא יותר ולא פחות.

(נאנח בשקט) כן, גם זה. כנראה זה. אולי בעיקר זה.

נ.ב.

לא חוכמה גדולה, עו"ד מול ברווז :LOL:

איזה סיכוי היה לי מולך בטיעונים? :rofl:

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הספר סיפור. שהיה לפני איזה 30 שנה. אולי קצת יותר.

לקחתי תרכב עבודה של אבי. לטיול בתל אביב. נפגשתי אם אחותי. בדרך חזרה הגיר החליק.

אז הורדתי אותו להילך 2. ואז הרכב המשיך. אבנטי שיש בעיה בגיר. עצרתי בצד. במקום בטוח.

בדקתי שמנים והכל נראה בסדר. עצרו גם שוטרים. לשאול אם הכל בסדר. אמרתי תודה ושיש בעיה בגיר

ואני ימשיך דרך חיפה. לקריות.  עצרתי בתחנת דלק. על כביש החוף. היה שלב של מעבר בין אסימונים.

לטלכרד. רציתי לקנות קמה אסימונים. היה שם טלפון שעבד אם אסימונים. אז אחד העובדים. אמר לי רק אם אתה קונה ממני 50. לא הייתה לי ברירה. אז קניתי חמישים אסימונים.  זה ניצול אדם בשעת מצוקה.

נכון הייתה לי אפשרות לא לקנות. אף אחד לא הצמיד לי הקדח לרקע.

אז לא היו סלולרי. ולמי שהיה היה נדיר. גם לא היה ביטוח גרירה אני חושב.

אין לי שום דבר נגד עצמאים. רובם עובדים ביושר. וחיים על הקסקס.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 10 דקות, stx כתב:

אם מישהו רוצה לדעת על התוכניות לעתיד של הממשלה...

https://www.ynet.co.il/news/article/syaswx1hkx

זו לא מישהי שקובעת תוכניות כלשהן. הסיבה היחידה שהיא בכנסת כי ביבי רצה שיהיה לליכוד לפחות ח״כ אחד שנחשב ״אינטלקטואל״ (למרות שכל פועלה הסיפרותי הסתכם בשני ספרים וכתיבת נאומים למירי רגב), ולכן הכניס אותה כמשוריינת, ללא כל רקע בעבודה ציבורית מכל סוג שהוא. אני בכלל לא מחשיב אותה יצור אנושי, והיא בלתי כשירה לכל תפקיד ציבורי, כמו כל הממשלה פרט ליריב לוין, שכשיר אבל פאשיסט מוחלט.

אגב, ב-2019 אמרה על ביבי בדף הפייסבוק שלה:
"צריך לומר זאת ביושר – נתניהו רוצה את החמאס על הרגליים והוא מוכן לשלם על כך מחיר כמעט בלתי נתפס – חצי מדינה משותקת, ילדים והורים בפוסט-טראומה, בתים מופצצים, אנשים נהרגים"
https://www.facebook.com/galit.distalatbaryan/posts/2009780689149781?hc_location=ufi   (סעיף 5 בפוסט)

• אהבתי 2
פורסם

חברים, זה לא מעניין. זה הסחת דעת.

מה שחשוב זה

1. החטופים,

2. זה היום שאחרי ברצועה כי היום שאחרי בלבנון עוד לא סגור ולא נראה משהו (אני חותם שחיזבלה משתלט על צבא לבנון בתהליך הדרגתי).

3. ושלאירן לא תהיה פצצה ובפרט רש"ק גרעיני.

4. לשקם את הכלכלה.

5. לשקם את מצבנו העולמי.

אז גלית דיסטל זה הטרול הנוכחי, אני רק תוהה איך זה עובד.

היא סתם קמה בבוקר ומחליטה לזהם?

מעניין מי שלח אותה. שינו לב שאין יום אחד שבו כל הטרולים, האורקים ושאר יצורי האופל, יוצאים יחדיו למתקפה.

כל פעם זה חייל אחר בצבא רוהמ.

השאלה מי המפעיל  או יותר נכון מי המושך בחוטים.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה די ברור מי, לא?

אתה לא מקיף את עצמך בליצנים חסרי תועלת סתם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, PinkDolphin כתב:

זו לא מישהי שקובעת תוכניות כלשהן.

ברור שלא.

היא רק מספרת לך עליהן. 

פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

קודם כל גם רוסים שירתו אותם 25 שנים. מה שלא הפריע לאיכרים רוסיים שבאותה תקופה היו בעצם עבדים להתארגן לקבוצות של פרטיזנים ולהילחם בצרפתים. "הרמטכ"ל" של המהפכה הבולשביקית  היה יהודי. אותו יהודי היה גם מייסד ומפקד ראשון של הצבא האדום. אחוז יהודים מפקדים בצבא האדום אחרי המהפכה היה הרבה יותר גבוה מאחוז שלהם באוכלוסייה. גם ב-WWII אחוז היהודים שנלחמו בשורות של הצבא הסובייטי היה לא פחות משאר עמים של בריה"מ. אז לא חייבים להמציא את התירוצים מלפני 100/200 שנה. מה שמפריע להם זה איבוד שליטה על העדר.

שום דבר ממה שכתבת פה לא משנה את הדרך בה ליטאים/חסידים ראו את גזרות הגיוס לצבא הצאר. 

פורסם

כאשר דיסטל סוג של ביקשה סליחה לפני כשנה, לא האמת לה לרגע ולא סלחתי לה לרגע. אני באמת חושב שאת מרבית הממשלה הזו צריך להעמיד לדין. פעם היה סזון? צריך לחזור על זה, רק בדרך חוקית יותר. 

פורסם

דיסטל היא ללא ספק אחת הדמויות הכי דוחות בפוליטיקת הזהויות המתקרבנת של הביביזם. חושב שרק גדי טאוב נותן לה פייט. 

אני מניח שהיא מנסה לצוף בכל הכוח מעל המים, כדי שיזכרו אותה והיא תכנס לכנסת הבאה. התחרות גם קשה. היא צריכה להתמודד בוולגריות מול שאר חברות הכנסת מהליכוד - שזה גם מאוד עצוב, נראה שהן כולן מנסות להיות גרסה מוקצנת של מירי רגב ואני לא מבין למה. ובסופו של דבר, זה גם עניין כלכלי. מפעל הג'ובים סביב הליכוד משתלם. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 שעות, KipodYam כתב:

זה היום שאחרי ברצועה

בשבועות האחרונים הרשות נלחמת בחמאס בג'נין. לא יודע כמה הצלחה יש לה, אבל בתקשורת הערבית מדברים על כך שזהו מבחן של הרשות על ידי האמריקאים וישראל, כדי להוכיח שהיא מסוגלת לקחת אחריות על עזה.

בתקשורת הישראלית לא שמעתי התייחסות לתיאוריה הזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

כתבת המשך. מתברר שלשכת עורכי הדין עוזרת. 

אולי צריך ללכת לקרת הניצולים. ולפרוס להם את זה לתשלומים. ככה שיכלו לעמוד בגזרה.

עוד עדויות של שורדי הטבח לעושק עורכי הדין

ב 2007. קיבלתי תנכות בחזרה. אפילו הגדילו לי. מתי שהאו שללו אותה.

ההורים שלי לקחו ערך דין. הוא לא עשה כלום. אנחנו הגשנו תמסכים.

היה צריך לשלם לו 16,000 שקל. בסוף שילמנו לו 8,000 שקל.

לא אמר כלום. לזכותו. הוא הוריד תפירסום. שהו מתעסק בענייני ביטוח לאומי.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 15 שעות, garicho כתב:

שום דבר ממה שכתבת פה לא משנה את הדרך בה ליטאים/חסידים ראו את גזרות הגיוס לצבא הצאר. 

זה קרה לפני 100/200 שנה. ולא היה מדובר רק בליטאים/חסידים אלא בכל היהודים. לכן גם באבות של אותם אנשים שלא רק שירתו בצבא האדום אלא לקחו חלק פעיל בהקמתו. אין לזה שום קשר לסרבנות לשרת במדינה היהודית.

• תוכן חדש...