Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, om2 כתב:

לא יתן שקרובי משפחה יכנסו לצבא ויחזרו בלי רגל

ב"ה לא במשפחה.

אבל יש גם חברים שחזרו בארונות. 

כיפה?

הוא רציני?

כן, זה רציני. וזה לא צריך להפתיע בהינתן שהוא עצמו לא עשה צבא, עבר שטיפת מוח בישיבה ליטאית קיצונית, וגם עבריין רציני (מורשע 3 פעמים בגניבה ו/או שוחד חמורים מהציבור).
וש״ס לא התחילו ככה. בשנים הראשונות רוב הפוליטיקאים שלהם שירתו שירות מלא.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

נכון. שס התחילו בתור חבר'ה דתיים מזרחיים, רובם עשו צבא.

ככל שהתעצמו, כך יבאו והעתיקו את המעשים וההתנהלות המנותקת של הליטאים והחסידים.

לכו דברו עם אנשים שומרי מסורת או דתיים שגדלו בתימן או צפון אפריקה או  זוכרים את הסיפורים של ההורים שלהם.

• אהבתי 4
פורסם

למיטב ידעתי יש יופי של ישיבות בארה"ב, שם אף אחד לא יבקש מהם להתגייס. אמנם שם צריך לעבוד אבל יסתדרו, אז יאללה, כמו כל כת טובה שילכו למקום בו הם יוכלו להמשיך ולקיים את הכת. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 שעות, garicho כתב:

תוסיף מאות שנים של גיוס בכח לצבא הצאר הרוסי

פחות ממאה שנה. כל גיוס חובה הוא בכוח, כולל היום בארץ.

פורסם
לפני 10 שעות, Supertigre כתב:

למיטב ידעתי יש יופי של ישיבות בארה"ב, שם אף אחד לא יבקש מהם להתגייס. אמנם שם צריך לעבוד אבל יסתדרו, אז יאללה, כמו כל כת טובה שילכו למקום בו הם יוכלו להמשיך ולקיים את הכת. 

למה להם? פה הם גם לא צריכים להתגייס וגם מקבלים על זה כסף.

🤮

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

פחות ממאה שנה. כל גיוס חובה הוא בכוח, כולל היום בארץ.

כ-100 שנה. מ 1820 עד 1920. כולל חטיפות של ילדים יהודים למוסדות קדם צבאיים וגיוס חובה ל-25 שנה. מספיק בשביל לגרום להשפעות מרחיקות לכת על האוכלוסיה וראייתה את השירות הצבאי. כמו השואה (שנמשכה פחות מעשור) אך הספיקה לשרוט לחלוטין את כל העם היהודי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נו באמת זה שחוטפים ילד יהודי בן 12 לצבא של שלטון אנטישמי זה כמו לשלוח בן 18 להגן על המדינה שלו שנמצאת במלחמה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

נו באמת זה שחוטפים ילד יהודי בן 12 לצבא של שלטון אנטישמי זה כמו לשלוח בן 18 להגן על המדינה שלו שנמצאת במלחמה.

יש לך כמה הנחות כאן, כולל אחת שמניחה שהוא חושב ״שהמדינה שלו״. זה לא ככה. המיינדסט הוא עדיין של גלות. בציון, אבל עדיין גלות.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה אני אומר, זאת לא המדינה שלך? אחלה. אתה יכול לחיות פה אבל אסור לך להצביע.

פורסם

ואחשב עורכי הדין. חוגגים על הניצולים. כמה רשעות יש לאנשים.

כך ניצלו משרדי עורכי דין את מצוקת נפגעי המלחמה: "מחבלים פרצו לבתים - ואז הם צצו"

נפגעים שפנו לתמיכה נקלעו לחובות של אלפי שקלים בשל שכר טרחה מופלג לו הסכימו כשהיו במצב נפשי קשה. תחקיר ynet ו"ידיעות אחרונות" חושף כיצד עורכי דין מנצלים את פגיעותם ואת הקושי שלהם אל מול הבירוקרטיה. עו"ד שיבק מהסיוע המשפטי: "הגיעו אליהם כבר בבתי החולים, צמוד לטראומה, והחתימו על חוזים דרקוניים". במשרד המשפטים זיהו את התופעה הפסולה - ומקדמים חקיקה.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

כתבה מאד מגמתית, בלי שום פירוט חוץ משלהוב נוסף של הציבור להסיט את האש מחזרת המהפכה המשפטית. גם הצילום שהובא בכתבה לא מראה שום תנאי דרקוני ולא סכומים חריגים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

בגלל זה אני אומר, זאת לא המדינה שלך? אחלה. אתה יכול לחיות פה אבל אסור לך להצביע.

בוא נפריד את הדיון המוסרי מהדיון המעשי. נתחיל מהמוסרי.
למה שיוכלו לחיות כאן? אנחנו מאפשרים הגירה חופשית לישראל? לא. אז אין מקום לאפשר לאזרחים ששוללים את עצם קיום המדינה לחיות כאן (ומי שלא משרת בצבא כאידיאולוגיה, ליום העצמאות אין משמעות בשבילו, והוא בכוונה חוגג ביום הזיכרון שולל את קיום המדינה).
אמורה להיות כאן דת מדינה, וזו הציונות החילונית (אין ציונות אחרת, בהגדרה -- ואני מדבר על תנועת השיחרור הלאומי מהמאה ה-19, לא הגעגועים לציון תקופות הגלות. אלה נושאםי שונים).

פורסם

ראיתי את טיוטת החוזה והיא נראית על פניו סבירה פרט לסכום על נכות קבועה (1500 לכל אחוז).
הסכום סביר אבל צריך להיות משולם בתשלומים חודשיים שלא יעלו על אחוז מסויים מהקצבה ובניכוי מה ששולם לנכות הזמנית.

בעל מקצוע לא צריך לעבוד בחינם. אין פה דמי פתיחת תיק וכשהעבודה היא על בסיס הצלחה לגיטימי ששכר הטרחה יהיה יותר גבוה. על ביטוח משלמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, PinkDolphin כתב:

בוא נפריד את הדיון המוסרי מהדיון המעשי. נתחיל מהמוסרי.
למה שיוכלו לחיות כאן? אנחנו מאפשרים הגירה חופשית לישראל? לא. אז אין מקום לאפשר לאזרחים ששוללים את עצם קיום המדינה לחיות כאן (ומי שלא משרת בצבא כאידיאולוגיה, ליום העצמאות אין משמעות בשבילו, והוא בכוונה חוגג ביום הזיכרון שולל את קיום המדינה).
אמורה להיות כאן דת מדינה, וזו הציונות החילונית (אין ציונות אחרת, בהגדרה -- ואני מדבר על תנועת השיחרור הלאומי מהמאה ה-19, לא הגעגועים לציון תקופות הגלות. אלה נושאםי שונים).

הם כבר פה, זאת עובדה. כולם נולדו פה.

אי אפשר לגרש מפה 20% מהאוכלוסייה בגלל דעות שונות, בעולם האמיתי אין לזה היתכנות. וזה רק חרדים, יש לך גם ערבים ישראלים אנטי ציונים. מה שכן אפשר זה סנקציות, כמו שעושים לעבריינים. הפשע פה זה סירוב לשרת בצבא מתוך אידאולוגיות שלא מכירות במדינה, העונש המוסרי יהיה לשלול הצבעה כי לא הגיוני שיהיו לך נציגי ציבור במדינה שאתה לא מכיר בסמכות שלה.

זאת פעולה שהיא גם חינוכית כי היא תגרום למי שמתנדנד לצאת מהבועה החרדית ולהצטרף לחברה הישראלית. מי שלא רוצה ימצא בעצמו איך להסתדר אבל מה שחשוב שההשפעה שלו על המדינה תהיה מינורית מאד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...