Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

אנחנו מסכימים על נקודה זו לחלוטין. 

image.thumb.png.942ba3466b2c1f35779a8700922e4af0.png

שוב, זאת זכותך המלאה ואני מקבל שזאת דעתך.

אני לצערי לא השתכנעתי שהכול פה כשר בסיפור הזה, בלשון המעטה, וכמו שכבר כתבתי קודם, מצידי שהסיפור ירד מהכותרות לחלוטין אבל שייעשה צדק עם החייל שממנו נגנב האפוד.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
הוספת עוד רווחים
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 29 דקות, NEW10 כתב:

וכמו שכבר כתבתי קודם, מצידי שהסיפור ירד מהכותרות לחלוטין אבל שייעשה צדק עם החייל שממנו נגנב האפוד.

בהנחה שהסיפור אכן קרה ואכן אמיתי. 

Memedroid - The importance of sample size... | Facebook

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 דקות, ברווז כתב:

בהנחה שהסיפור אכן קרה ואכן אמיתי.

image.jpeg.6f4e239ecaaf7de0f13d4c2ef333c249.jpeg

זהו, חוץ מזה זה לא מעניין יותר מאשר אדם שדפק לשכן שלו את הרכב ולא השאיר פתק.

• רעיון טוב! 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אריה דרעי בערוץ 14: לא יתכן שקרובי משפחה שלי נכנסו לצבא עם כיפה ויצאו בלי. כך נשמע ראש כת מודאג. 

לפני 4 שעות, mikyl כתב:

בתור גולנצ'יק לשעבר אספר לך על תרבות "השלמות" בצה"ל. זה משהו שמלמדים אותך ומצפים שתעשה, חלק מ"החיילות".

בול מה שרציתי לכתוב. אני זוכר שבכל מוצב בלבנון בו היינו (נקודת יציאה לפעילות) וגולני תפסו את המוצב, אמרו לנו לשמור טוב טוב על הציוד כי גולני משלימים ציוד :-) 

לפני 4 שעות, NEW10 כתב:

זה דווקא כן חדשות, היה כאן טיוח, ועוד יש כאלה בטוויטר שהופכים את האפס הזה לגיבור?

זה לא משהו של "חפיף", הוא נתפס גונב וגם הודה בזה בשיחת טלפון, ועכשיו חחק בשרשור טוענים ש "כולם עושים את זה"

זה לא חדשות. זו התנהגות לא ראויה של חייל (גם אם הוא במילואים) ועל המפקדים שלו לפעול בהתאם לפקודות הצבא כולל הדחה משירות. זה הכל ויש אלפי חיילים כאלו בשנה שעולים למפשט על זה או זה. כל השאר זו רכילות לא מעניינת.

פורסם
לפני 21 דקות, Supertigre כתב:

אריה דרעי בערוץ 14: לא יתכן שקרובי משפחה שלי נכנסו לצבא עם כיפה ויצאו בלי. כך נשמע ראש כת מודאג. 

לא יתן שקרובי משפחה יכנסו לצבא ויחזרו בלי רגל

ב"ה לא במשפחה.

אבל יש גם חברים שחזרו בארונות. 

כיפה?

הוא רציני?

• אהבתי 1

.

פורסם

לצערנו, כן. זה אמיתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברור, כי בשבילם אחד שעזב את הדת הוא מת ויושבים עליו שבעה. תוסיף מאות שנים של גיוס בכח לצבא הצאר הרוסי, מנטליות גלותית ופחד מאובדן שליטה על הצאן שלהם אם פתאום ייכנס גורם נוסף כמו צה״ל לתמונה, וקיבלת את מה שקיבלת. בהצלחה, ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

גם אני מתחיל להשתכנע בזה.

מתחבר לקשקושים על הסטייל של מלאניה טראמפ בשרשור המקביל ולפוסט השנתי על הכמיהה לשבדיה.

טרול שקורא כתבה רנדומלית ומבסס עליה את כל האישיות שלו.

קרא בערוץ 14 על היועמשית וכותב כמו מיניון של ינון מגל.

קרא כתבה באל ג'זירה על הפשעים של המשטר הציוני בעזה ומתבייש להיות ישראלי וחבל שהקימו את המדינה.

קרא כתבה על שווקי קריסמס באירופה והוא לא סובל את ישראל המכוערת, עדיף להיות פולני או שוודי.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

אתה צריך להבין שעולם הערכים ובדר העדיפויות שם פשוט שונה. ככה זה בכתות.

אני דתי. 

אני מבין היטב את עולם הערכים.

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הערכים שלהם זה שעדיף שמישהו אחר יעשה את העבודה המלוכלכת.

מי שדתי יש לו כל מה שצריך בצבא כדי להישאר דתי.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

הרבה אומרים את זה אבל כולם יקפצו שוב בצו 8 במצב חירום. לאנשים אכפת מהבית שלהם וככל שהצרה יותר גדולה הם ילחמו ביותר נחישות. הפוליטיקאים הציניים והמנותקים בונים על זה שלא משנה מה יקרה, תמיד יהיו להם נתינים בגלל זה. 

אף טייס לא יאפשר לאיראן להפיל פה טילים ולרצוח ילדים, אף לוחם לא ישב בבית כשטרוריסטים על היילקסים מרססים אנשים ברחובות רק בגלל חבורת פוליטיקאים אפסים.

לא בטוח, כן יקפצו באותו רגע לתת מענה אבל די בטוח שהתהליך האיטי הזה, שהוא באמת איטי. ז"א אם קורת מלחמה במהלך העשור הקרוב, כן יבואו ביום פתיחת המלחמה אבל הם כבר מכירים את השטיקים וסביר להניח שחלק משמעותי פשוט לאט לאט ילך לו ויבטל מילואים. 

כבר לפני השביעי כתבתי ואני עדיין עומד במילה שלי - מי שיש לו אופציה לעזוב כשיש לו כבר עבודה ובית במדינה אחרת (חוקי לחלוטין), יעזוב באותו יום או כמה ימים לאחר מכן - יש בקבוצת הפייסבוק הקודמת של אור - עדויות של אנשים שפשוט לקחו את הדברים ועזבו את המדינה בשבוע הראשון של המלחמה.

האנשים שלאחר מכן "עומדים" בתור הם אלו שיש להם יכולת כלכלית לעבור אבל יש להם בעיה חוקית בהגירה. יעני צריכים להשיג ויזה או אישור שהייה.

אחריהם יהיו אלו שאין להם ממון לעבור אבל יש להם חוקיות לעבור למדינת היעד.

ולאחר מכן יש את אלו שאין להם חוקיות במדינת היעד וגם אין להם את הממון לבצע מעבר לחו"ל, הם יהיו האחרונים לעבור ברוב המקרים.

לפני 9 שעות, NEW10 כתב:

הוא באמת גנב ציוד של לוחם אחר שהיה חייל שלו עד לפני שנייה(הבן של מיארה הודח כמפקד של הגדוד כמה שעות לפני)

הוא גם הודה שהוא גנב בשיחת טלפון עם הלוחם(אתמול פורסמה השיחה בערוץ 14 ושם הבן של מיארה מודה בקולו בפני החייל שהוא עשה מעשה חמור ומטומטם ושואל כמה עולה האפוד).

אתה לא שמעת על זה או שמעת על זה בקושי כי יש כאלה שלא רצו שתשמע.

האפסנאים בימ"חים גנבו מדים והחליפו עם מידות גדולות יותר, כשהגיעו בשביעי לקחת את ציוד החירום. גילו שהציוד לוקה בחסר וגם לא מתאים.

האם גם עליהם צריך לפתוח את המהדורה? או שאפשר לדפדף את זה? 

לפני 9 שעות, ברווז כתב:

אם הבן של בן גבי

התגייס היום ליס"מ. חכה אולי באמת יהיה כזה דבר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני כל אלו יש את אלו שבשביעי לאוקטובר היו כבר בחו"ל ברילוקיישן זמני, בהתמחות, בפוסט דוק וכו'.

להם הכי קל לבטל את החזרה ולהישאר במקום נוח. ואכן רבים מהם לא חזרו. וזו אוכלוסייה שהאובדן שלה כואב מאוד, בין אם זה יזם הייטק מוכשר או רופא מומחה שפשוט אין לו תחליף פה בארץ.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 שעות, David32 כתב:

קודם כול לא חושב שמשאל עם או בחירות צריך להיות חובה

שנית,למה שזה ישנה משהו ולמה שמה שישתנה לא ישתנה חזרה כשהדמוגרפיה תשתנה?

אחד החיסרונות של הדומקרטיה זה שגם לאנשים שהם מתנגדים לה יש קול. אלה חלק מהתלונות ששמעתי מחברי הרומנים בדיון האחרון שניהלתי איתם לגבי הג'ורג'סקו הזה. 

זה ממש לא חייב להיות כך. אין סיבה לתת יכולת השפעה למי שמתנגד לדמוקרטיה, או בניסוח אחר -- מותר וחובה על הדמוקרטיה להגן על עצמה.
זה כבר קיים בחוקי מדינת ישראל. סעיף 7(א)א לחוק יסוד הכנסת קובע שאסור להתמודד למועמדים אן רשימות שיש במטרותיהם או במעשיהם, לרבות בהתבטאויות, שלילה של אופיה הדמוקרטי של המדינה.
לפי זה, כל המפלגות הדתיות אמורות להיות פסולות, כי כולן (וזה דבר חדש, לא היה מעולם קודם לכן) תומכות במדינת הלכה.

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

הרבה אומרים את זה אבל כולם יקפצו שוב בצו 8 במצב חירום. לאנשים אכפת מהבית שלהם וככל שהצרה יותר גדולה הם ילחמו ביותר נחישות. הפוליטיקאים הציניים והמנותקים בונים על זה שלא משנה מה יקרה, תמיד יהיו להם נתינים בגלל זה. 

אף טייס לא יאפשר לאיראן להפיל פה טילים ולרצוח ילדים, אף לוחם לא ישב בבית כשטרוריסטים על היילקסים מרססים אנשים ברחובות רק בגלל חבורת פוליטיקאים אפסים.

הגירת האנשים שמחזיקים את המדינה כבר התחילה ומתחזקת. זה בולט מאד ברופאים, ובחלק מהתמחויות ההי-טק. יש יותר ממליון ישראלים עם אזרחות זרה (כמעט כולם אירופית או של ארה״ב).

לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

ממתי שתיית שמפניה שקיבלת במתנה זה אירוע שמצדיק כתב אישום?

כתבי האישום הם רק לביבי, לא לשרה (בתיקי האלפים; היא כבר הורשעה בגניבת 175,000 ש״ח של כספי ציבור בתיק לא קשור). לא מדובר בבקבוק פעמיים בשנה בין חברים. מדובר באספקה סדירה שהזוג המלכותי תבע (כולל תכשיטים יקרים) עבור טובות הנאה לא חוקיות (כמו התערבות במתן ויזה, ושינוי כללי מס).

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...