Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

תלוי לאיזה מציאות אתה מתכוון.

לחשוב שמפלגת הוועדים הגדולים לא תהיה מתואמת עם שביתה של ההסתדרות לא מסתדר עם המציאות.

מה לעשות שהמציאות מעידה אחרת ...

אחרי שיו"ר ההסתדרות הכריז על שביתה ועדים מסוימים הודיעו שהם ימשיכו לעבוד כרגיל...

לפני 2 דקות, falou כתב:

מה זה ״נופך ארצי״? 

קודם כל, אני מסכים לגבי זה שרצוי לגוון את בית המשפט העליון, ודעתי קרובה לדעתה של גביזון. עם זאת, השפעתו של בית המשפט על האופן בו מתנהלת המדינה, מוגבל ביותר.

הרבה יותר קריטית זו השפעת הפרקליטות, אבל זה דיון אחר

ועדיין, אתה חושב שמינוי חסיד גור לתפקיד ע״י סמוצ׳ הוא ראוי?

האם המטרה היחידה של מינויים למנות אנשי שלומנו, כולל לתפקידים ביצועיים?

כפי שכתבי בתחילת הדרך המינוי אינו ראוי , דעתי האישית רדיקלית הרבה יותר , אני חושב שבמשרדי הממשלה למעט משרת אימון ישירה לשר כל מינוי לתפקיד מקצועי צריך לעבור דרך ועדה מקצועית של שירות המדינה תוך ניטרול הפוליטיקה.

מינוים מקצועים יעלו את רמת התיפקוד והשירות לאזרח.

אבל בשיטת ממשל אשר נדרשת לחלוקת הטבות למקורבים כדי לשרוד זו בעיה קשה אשר צריכה לבוא לכדי פיתרון בשינוי שיטת הבחירות הבעיתית שלנו שהיא מקור חוסר היציבות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו באמת, זה מה שזה מוכיח?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, CX25GTI כתב:

זכאי לדעתך

לא עניין של זכאי לדעתך, כמו העניין של על מה הדעה נסמכת. שלי על ניסיון. על מה שלך? 

לפני 9 דקות, CX25GTI כתב:

להכניס נופך ארצי יותר

זה בדיוק מה שלא קורה עם מועמדים מהאקדמיה.

לפני 9 דקות, CX25GTI כתב:

אשר מזמן כבר איבד את המעמד שהיה לו בעבר

לא איבד שום מעמד, הוא עדיין הערכאה השיפוטית הבכירה בישראל. זה שיש קמפיין מצד השלטון הנוכחי לפגוע בלגיטימציה שלו, למזלנו, כולנו, לא פוגע בכך.

לפני 10 דקות, CX25GTI כתב:

ראינו לאיזה הקצנה הגיע בית המשפט

לא ראינו. רוב מה שהמחנה השולט כיום טוען כ"הקצנה" הוא אי-אישור של פעולות בניגוד למנהל תקין. לא בכדי נדיר שיש בכתבות בעניין קישור לפסקי הדין או אף למספר ההליך שאפשר יהיה למצוא את פסק הדין, שכן ב-99% מהמקרים אין כל קשר בין האמור בכתבות לפסקי הדין עצמם.

לפני 11 דקות, CX25GTI כתב:

שלא לדבר על מינוי נשיא בשיטת סניוריטי...

במה זה מפריע לך? במה זה פוגע בניהול בית המשפט?

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 20 דקות, RK כתב:

זה היופי של האקדמיה. זה גם מגדל השן הסנובי האליטיסטי, וגם הפתרון

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 23 דקות, RK כתב:

לא עניין של זכאי לדעתך, כמו העניין של על מה הדעה נסמכת. שלי על ניסיון. על מה שלך? 

עם כל הכבוד לניסיון שלך לעיתים אנו יודעים שלאירגון נדרש ריענון מבחוץ כאשר הוא הולך ומסתאב והופך להיות אירגון שאתה תוצאות השפיטה שלו ניתן לחזות מראש , זה מה שקורה בעליון

שוב זו דעתך, ד"ר ביטון ומועמדים אחרים אשר שמם הוזכר בנוגע לעליון נראים מועמדים ראוים וקשובים הרבה יותר לקהל הישראלי מאשר החונטה השלטת.

לא איבד שום מעמד, הוא עדיין הערכאה השיפוטית הבכירה בישראל. זה שיש קמפיין מצד השלטון הנוכחי לפגוע בלגיטימציה שלו, למזלנו, כולנו, לא פוגע בכך.

איבד ובגדול , ניכר בסקרים אשר מבוצעים , הלגיטימציה שלו נפגעה עקב פסקי דין הזוים מסתתנים, ההפגנות הפלסטיניות על הגדר טרום 7.10 , זכות העמידה פתוחה לכל זה חוטם ומצורע כולל אירגונים אנטי ישראלים מובהקים מחו"ל ועוד ועוד

לא ראינו. רוב מה שהמחנה השולט כיום טוען כ"הקצנה" הוא אי-אישור של פעולות בניגוד למנהל תקין. לא בכדי נדיר שיש בכתבות בעניין קישור לפסקי הדין או אף למספר ההליך שאפשר יהיה למצוא את פסק הדין, שכן ב-99% מהמקרים אין כל קשר בין האמור בכתבות לפסקי הדין עצמם.

במה זה מפריע לך? במה זה פוגע בניהול בית המשפט?

אתה מנהל עסק ואו רשות מקצועית לפי סניוריטי ואו לפי יכולות מקצועיות ? לפחות תהיה כנה עם עצמך.

123456

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

הגברת שקד הצליחה למנות כיוון שהיא עשתה קומבינה עם יו"ר לשכת עורכי הדין, אלמלא זה גם עוד 100 שנה זה לא היה קורה.

לא תפרו תיק כי לא מצאו כלום לא עליה ובטח שלא על לוין , אבל כאשר רצו לסכל את את נווה לפתע פתאום ניתן אישור לפרוץ למכשירים סלולרים פרטים שלו אשר נגנבו מהכספת בביתו , מיקריות שכזו.

אז אתה אומר שלתפוס עבריינים ומושחתים זה "תפירת תיק"?

אני תמיד חשבתי שזה בדיוק תפקיד מערכת האכיפה.

ולגבי המינויים אתה רק מחזק את מה שאני אומר שאין שום חונטה שממנה את עצמה. עובדה שהם לא גוש אחד ושכשרוצים מעבירים.

וד"א, נוה הפיל את עצמו עוד לפני הטלפונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לכל אלה שחושבים שתהיה ועדת חקירה ממלכתית.

ומה הציבור אמור לעשות עם ועדת חקירה ממשלתית שממונה ע"י פוליטיקאי?

זה רציני הדבר הזה?

Screenshot_20240930_173928_ynet.jpg

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

זה נכון לעליון בלבד , לשאר בתי המשפט לחונטה יש רוב אטומטי.

ומהיכן מגיעים מרבית המועמדים לעליון....

כמו שאמר ברק , בית המשפט הוא כמו משפחה... , במקרה של ברק מאז נבחרים רק בצלמינו ובדמותינו עד תקופת שקד שבו הצליחו להחדיר רחמנא ליצלן גם "אנשים אחרים"

מדוע לא מפריע לך/לכם איך מתמנים מנהלי מחלקות בבית החולים? מנהלי בית חולים? מה זה הדבר הזה, הם לא נבחרי העם והם לא צריכים לקבוע את אלו שיכולים להשפיע על מי יחיה ומי ימות, אתה יודע כמה מתים בבית חולים בשנה?

לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

אימון ישירה לשר כל מינוי לתפקיד מקצועי צריך לעבור דרך ועדה מקצועית של שירות המדינה תוך ניטרול הפוליטיקה.

מינוים מקצועים יעלו את רמת התיפקוד והשירות לאזרח.

הייתה כזו, הממשלה הנוכחית ביטלה אותה. 

• אהבתי 1
פורסם

עוד משהו, יש איזה דעה רווחת שבתי המשפט מקלים.

אז כיום בתי המשפט דורשים רף גבוה של הוכחת העובדות והמעשים.

היתרון - כנראה שכמות האנשים החפים בכלא יחסית נמוכה. 

החסרון - בכל תיק שלפרקליטות אין הוכחןת חזקות, עושים פשרה ועסקת טיעון.

כל תיק שהמשטרה לא עשצה עבודה טובה, או שחומר הראיות חלש, נופל ואנשים יוצאים זכאים או עם אישומים קטנים ועונש קטן.

בוא תחליט מה הוודאות שאדם אשם.

אפשר להיות ארהב עם 1% מהאוכלוסיה בכלא, להפריט את הבתי כלא. לך תראה את rebel ridge בנטפליקס.

חוץ מזה, שיש המון עבודה משפטית, וכלכלית לעשות שלא נעשיית.

העבודה היחידה שנעשיית היא שוד הקופה הציבורית, העברת כספים לאוכלוסיות נתמכות כדי שישארו אוכלוסיות נתמכות.

כדי שזה לא יקרה, צריך אוסף אנשים מקצועיים , ומגוונים שקודם כל הם משרתי ציבור ולא עובדי בשביל השר שמינה אותם.

'צטער, חושב שאחרי כל המיסים ששילמתי פה, שירות צבאי ומילואים, מגיע לי הרבה יותר מחבורת פרזיטים לובשי שחורים שמעלימה כספים בשחור.

ישראל צועדת לכיוון שיסוע כולל ואנחנו תכף נהיה כמו השכנה מצפון.

• אהבתי 2
פורסם

דיווחים בארצות הברית על תחילת כניסה קרקעית מוגבלת, ודובר צהל מודיע על שטח צבאי סגור במטולה וכפר גלעדי.

אני חייב להביא פה משהו של עמית סגל (מצטער פינדר), אבל אם ישראל הודיעה לארצות הברית והם ככה מדליפים, למה שיודיעו על חיסול הנייה, ביפרים, נסראללה או תקיפות בתימן?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

כפי שכתבי בתחילת הדרך המינוי אינו ראוי , דעתי האישית רדיקלית הרבה יותר , אני חושב שבמשרדי הממשלה למעט משרת אימון ישירה לשר כל מינוי לתפקיד מקצועי צריך לעבור דרך ועדה מקצועית של שירות המדינה תוך ניטרול הפוליטיקה.

ומה יימנע מהוועדות המקצועיות להפוך ל-חונטות של פקידים, כמו הפרקליטות כיום? 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

ראינו לאיזה הקצנה הגיע בית המשפט העליון כאשר הוא שלט במינוי השופטים אשר יתמנו אליו

צפו: אדם שטוען שזה לא טוב לתת לחונטה אחת לבחור נציגים בצורה בלעדית, מסביר למה צריך לתת את הכח הזה לחונטה אחרת ששולטת ליטרלי בכל השאר.

בכלליות, אני ממליץ לך לקרוא דברים חכמים שכתב מישהו שאתה מכיר

לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

אני חושב שבמשרדי הממשלה למעט משרת אימון ישירה לשר כל מינוי לתפקיד מקצועי צריך לעבור דרך ועדה מקצועית של שירות המדינה תוך ניטרול הפוליטיקה.

ולחשוב איך הם מתיישבים עם הטענה שלך שצריך לתת ללוין ושאר הדפקטים להעביר רפורמה שמרכזת כח בצורה בלעדית אצל הפוליטיקאים.

במילים אחרות: ניתן לטעון שהמערכת צריכה שינוי, בלי לטעון שהשינוי המוצע הוא טוב. תנסה בהזדמנות, הנה דוגמא - אני מסכים איתך שבחירת יו״ר לפי סניוריטי זו שיטה לא טובה ודורשת שינוי. אותו כנ״ל עם חוסר בהגבלות קדנציה לשופטים. 

שווה גם להזכיר שבמערכת הנוכחית לא ניתן לבחור שופט בלי הסכמה בין הפוליטיקאים והשופטים, בעוד שלאחר ה״רפורמה״/הפיכה, הכח הזה יהיה מרוכז ובלעדי אצל הפוליטיקאים. איך זה עדיף? לא ברור, אולי אתה תסביר לי, בתור מי שטוען דבר והיפוכו, לכאורה (דבר= צריך מינויים מקצועיים דרך ועדה || היפוכו= צריך לבצע רפורמה במסגרתה הפוליטיקאים יקבלו כח בלעדי לבחור שופטים ולדרוס את הערכאות).

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קשובים הרבה יותר לקהל הישראלי

אתה לא רואה את הבעייתיות במשפט הזה? זה בית משפט, לא שירות בבית מלון. 

ניכר בסקרים אשר מבוצעים , הלגיטימציה שלו נפגעה

דיבורים. בפועל במה זה מתבטא? פסקי דין לא מבוצעים (חוץ מעל ידי הממשלה, כמו בחאן אל אחמר, למשל)?

אתה מנהל עסק ואו רשות מקצועית לפי סניוריטי ואו לפי יכולות מקצועיות ? לפחות תהיה כנה עם עצמך.

יש לך תשובה לשאלה, או לא? לפחות תהיה כנה עם עצמך.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 12 דקות, oryo כתב:

בתור מי שטוען דבר והיפוכו

דבר || היפוכו

(ממש סליחה על הצ׳רי פיק, אבל אני בדיוק מחכה שמשהו יסיים את הפייפליין)

ו - מציין אופרטור וגם (&&), בעוד שאופרטור || מציין ״או״.

image.png.0d6d2f33f7a17ff7b04d2bc1a25a82ae.png

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...